poly akşam bildirimi sanırım ad 10-11 gibi en geç toparlar....
aramı yaptım 50gr kırmızı erik
şimdi yaprak sarması pişirecem
tiramisu yaptım( akşam yemiyeceğim ama kremanın şekeri nasıl diye sadece minicik yedim güzel olmuş valla :))
neyse nefis terbiyesine devam... baktım çok yıpranıyorum su böreğini bu defa kendim yapmadım hazır aldım canım acayip çekio....
acaba bunları hayal ederken kalori yakıyor muyumdur??
neyse kızlar şu işleri halledeyim gelirim öpüldünüz
slm kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama geceleri bir facia oluyo:sinifsinif:sabah bir poğaça yedim şimdi de az biraz melemen yiycem ara öğün olarakta yeşil bir elma akşama ALLAH kerim
canlarım ben akşam nete giremeyebilirim, şimdiden söyleyeyim :))
geçen hafta cuma günü sabah 78,5 idim
bu sabah tartıda 74,6 ki ben hala şişim biliyorum ki yarın yada cumartesi sabah daha iyi olacak.
4 kilo veririm diyordum ama 3,9 da kaldım :))
selam kızlar bugün size yediklerimi bi yazıyım önce
sabah: domates salatalık 1 dilim kepekli ekmek 5 - 6 adet yeşil zeytin
öğlen: yeşil çay
sonra yaklaşık 2 saat temizlik yaptım baya bi terledim.. egzersiz oldu hemde ev tertemiz süper oldu böyle..
akşamada yürüyüşe çıkıcam 1 saat kadar yürümeyi düşünüyorum..
buarada bi sorum var sizce yüryüşü yemekten öncemi sonramı yapıyım?
kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım..halbuki pazartesi sabah 72.4 dü kilom ama çok aşırı ve yağlı şeyler tükettiğim için bu sabah yine kilom
74.4:1ninca:
Dosba ; biri tiramusu mu dedi??? bayılırım tiramusuyacokacimcoook
melankoli ; bugun daha iyi olmana sevindim canımopuyorumnanaktan
zenim ; tebrik ederim canım ben hayatta dayanamam bu katı kurallara, sayende dereceye girecegiz kesinlikle:lepi:
Gelelim benim kilo bildirimime;
07/08/2009 -------> 67,4 kg
13/08/2009 -------> 65,8 kg
Bu hafta - 1,6 hafiflemişim kaydirigubbakcemile5
zenimle benden toplam 5,5 kg yok mu artıran haydi kızlarhihoyyyt
hiiç canını sıkma, belki haftaya bende seninle aynı tabloda olacağım. zor bir süreç geçiriyorsun anlıyorum ben seniopuyorumnanaktan ilerleyen zamanlarda çok daha güzel olacak buna inan :))kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım..halbuki pazartesi sabah 72.4 dü kilom ama çok aşırı ve yağlı şeyler tükettiğim için bu sabah yine kilom
74.4:1ninca:
Dosba ; biri tiramusu mu dedi??? bayılırım tiramusuyacokacimcoook
melankoli ; bugun daha iyi olmana sevindim canımopuyorumnanaktan
zenim ; tebrik ederim canım ben hayatta dayanamam bu katı kurallara, sayende dereceye girecegiz kesinlikle:lepi:
Gelelim benim kilo bildirimime;
07/08/2009 -------> 67,4 kg
13/08/2009 -------> 65,8 kg
Bu hafta - 1,6 hafiflemişim kaydirigubbakcemile5
zenimle benden toplam 5,5 kg yok mu artıran haydi kızlarhihoyyyt
bende yapayım diyetisyenime göre 400gr verdim ama yarın tam sonuç belli olur adcım sen 400 olarak say benim kilomu
yani 69.500
kızlar akşama misafirim var giremem sabah kontrolüm var ama yinede uğrarım
öpüldünüz
yarın yazıcaktım kilomu ama bende yazıyım bari..=)
76.300 yani 700 gr vermişim..:)
günaydın arkadaşlar..dünden beri giremiyorum akşama adana yolcusuyuz hazırlık yapıyorum ben de bu hafta 50 gr vermişim. 63,50...nedense kilo vermem durdu...arkadaşlar bugün giremem belki fazla kendinize iyi bakın..ben gelinceye kadar iyi zayıflamalar..
bende yaz<ayım kilomu 61,4 gr yani aynıyım kilom değişmedi
acibiberrin kilosunu da yazayım 64.5 gr 800gr vermiş
selam kızlar bugün planda olmayan bişey gerçekleşti 8-10 gün arkadaşımla tatile gidicez babamın izin vermiceni düşünmüştüm o yüzden söylememiştim ama izin koparabildim..:teytey: ad1 ciğim umarım izinli yazılırım kızlar çıkmak zorundayım hepinize iyi kilo vermeler:1hug:
sizi seviyorum:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?