Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosba canım bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimiopuyorumnanaktanbiliyorsunuz geçenlerde cozutmuştum umutsuzluk kaplamıştı içimi ama iyiyim artık
akrepcim sana da günaydın şekerim...senle ilk tanıştıgımda sen 70 lerdeydin ben de o civardaydım ben hala 75 im sense 55 delikafadulden

canım herkesin metabolizma hızı farklı... bak bana 6 aydır diyetteyim ama doğru şyi bulamadım... şimdi kendimi doğru yolda hissediyorum umarım doğru yoldayımdır...
kendimi diyet yapıyo sanıyormuşum... mesela 2 tane yaprak sarmasından nolcak die düşünürdüm meğer oluyormuş... bugün börek yiyeyim ama ekmek yemem diye kendimi kandırıyormuşum... böyle böyle metabolizmamı durdurmuşum...
şimdi sadece şunu yapıyorum ....
ben zaten onun tadını biliyorum 60 gün yemezsem bişi olmaz....
zayıfladktan sonrada bu sevdiğim şeyleri nasıl yiyeceğimi öğrecetecek bana...
canım sıkma canını... bak dün dedimki diyetisyenime 2 haftada 2 kilo vermem lazımdı neden 1.700 verdim... o da dediki strese giriyorsun baı hormonların kortizon salgılıyo ve yağyakımın zorlaşıyor... sen benim dediklerimi yap zayıflaymazsan bırak gerisini ben düşüneyim dedi.... bugün çok rahatım :))

baharcım ve dosbacım burdasınız sanırım..naber fıstıklarr:1hug:

günaydın canım bilgisayarın başında değildim etrafı toparlıyorum bu da bir spordur di mi kaydirigubbakcemile3
bu arada moralinin düzelmesine sevindim canım biliyodum kendine geleceğini yavaş yavaş azalt canım yediklerini birden azaltınca insanın midesi doysada gözü doymuyo yerimseniben

dosbacım diyetisyenin çok güzel motivee etmiş seni..o zaman moralimizi bozunca zayıflayamadıgımız bi gerçek..sürekli olumlu düşünmeliyiz.günde 5 dakikamızı psikoljimize ayırsak bile çok güzel olur bence...pozitif düşünelim yolunda gitsin her şeyhihoyyyt

hanımlar merhaba :))
benim malum misafirler var çok sık nete giremiyorum. isveç diyetimin sonunu göremedim (
çok sevdiğim bir arkadaşım geldi ve evde dayanılmaz yemekler pişmeye başladı ama yiyemiyorum mesela bu sabah normalde 5 dilim yediğim börekten 1 dilim ancak yiyebildim bu haftasonu izin verdim kendime aşırıya kaçmadan yiyeceğim :)

pazartesi yada salı arkadaşım gidincede puan toplamaya başlayacağım :)) bakalım bu cuma tablo nasıl olacak ama verdiğim bu kiloları korumaya alsam fena olmayacak :))

miden küçüldü tabii... bencede hemen korumaya geç canım yoksa hemen alırsın....
hem sen dinlenmiş olursun hemde miden... bayağı küçülmüşsündür şimdi sen

iyi bile dayandın isveç diyetine :)
miden küçülmüş ne güzel canım artık istesen de yiyemezsin yine de dikkat et tabi vereliniortak

kızlar ben stepper almayı düşünüyorum...kullan var mı aranızda?

canım 10-15 dk kullanabiliyorsun çünkü zorlayıcı bi alet bunun yanı sıra sadece alt bölgeyi inceltiyor yani enin sorunun bacak ve basende ise al derim yoksa karın ve sırt bölgesinde değişen çok şey olmuyor....
stepper yerine çık dışarda yürü diyeceğim ama yinede sen bilirsin

dosbacım sorma tatlım..benim evde kşu bandım var ama kullanmıyorum..tozunu alıyorum arada bide üzerinde çamaşır kurutuyorum:mymeka:

dosbacım sorma tatlım..benim evde kşu bandım var ama kullanmıyorum..tozunu alıyorum arada bide üzerinde çamaşır kurutuyorum:mymeka:

benimde var canım... ama bende kullanmıyordum sadece çamaşır kurutuyordum
yaklaşık 10 gündür çok düzenli kullanıyorum ve kendimi çoook ii hissediyorum
canım yapman gereken karar vermen ve hemen başlaman yoksa evde boş yer kaplıyo (

ıyi akşamlar kızlar, hepinize kaçamaksız haftasonları

dunku menumu yazayım hemen

Sabah ; 3 adet çoklifli wasa üzerine pınar beyaz light 2 halka domates 1 bardak limonata
Ara ; Yesilçay 2 şeftali
Ogle ; 5 yk mantarsote 4 yk kepekli pirinç pilavı 1 bardak ayran
Ara ; 2 dilim kavun yeşilçay
Akşam ; 1 kase tarhana çorbası,5 yk bamya 2 dilim ekmek
Su ; 3,5 lt
Spor ; 45 dk eliptik bisiklet

shopaholic; canım wasa gevrek isveç ekmegi çavdarlı çoklif var içinde benim aldığımın bazı marketlerde var çok besleyici ben birde kıtır kıtr ekmek sevdiğimden onu alıyorum bu arada seninden karamsarlıgın gitmiş çok sevindim stepperı sormuşsun sadece alt bolge için faydalı bende almıştım ama sonra eliptik bisiklet aldım en çok alt bacagı çalıştırıyor eliptik bütün vucudu belim bile ,incelmeye başladı 2 haftada benim

Son düzenleme:
canlarım ben bu sabah bir küçük dilim börek domates az salatalık, öğlen salata akşam meyve yedim :)
şimdide biraz karpuz.

bu haftasonu kendime izin verdim, yarın denize gidiyorum yüzer spor yaparım böylece :)

yarın nete giremeyeceğim, pazartesi görüşürüz :)

buarada bu hafta için kendime 1-2 kilo vereceğim diye söz verdim. şimdiye kadar 1,5 ayda verdiğim bu kiloları bi toparlamam ve bünyemi alıştırmam şart.
bir haftasonra yine sıkı bir diyetle devam edeceğim.

iyi akşamlar kızlar..sıkıcı bir haftasonu geçirdim felaket sıcaktı biraz dolaşayım diyodum ama sıcaktan çıkamadım bile dışarı mafoldumben
bugün yediklerime gelince;
sabah 2 dilim kepek ekmeği bir parça peynir domatas salatalık
öğle bir tabak taze fasülye 1 kase yoğurt bi tane dolma
akşam yarım tabak taze fasülye
yarım saat önce de bir kupa nescafe içtim ama şekerli :kedi:

yarın ne olursa olsun başlıyorum ama spora sıcaktn patlasam da yürüycem ve egzersiz yapıcam kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…