Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım canım ben iftradan 1 saat sonra 1 saat yürümeyi düşünüyorum..koşu bandındakaydirigubbakcemile5

canım aynısını bende düşündüm ama beceremedim dün...
yemek ye sofrayı kaldır bi halsizlik çöktü sonradan çok hafif hissettim ama saat 11 olmuştu o saatte komşudan çekindim (
valla sabah namazına kadarda yatmadım... bugün saat 9 da kalktım hala hiç uyumadım iyice düzenim bozldu...
dün bi de iftara yakın tansiyonum çok düştü... ama benim günde en az 20 dk yürümem lazım napcam bilmiyorum (
ayy sen yaparsan beni dürt tatlım yaa yoksa benim spora hiç yüzüm yok ramazanda (

Son düzenleme:
günaydın canlar :))
ben çok uyudum bugün yeni kalktım resmen...
sabah 8 de bir uyanıp kahvaltı aptım şöyle koltuğa uzandım ve uyumuşum yeni kalktım... öğle yemeğim arada kaynadı (
ama olsun şimdi yiyeceğim...

evde spor yapacağım bugün :))

benim diyetisyen arkadaım iftaran 1 saat önce hafif bir yürüyüş ve yemekten 1-1,5 saat sonra fıtness gibi ağır sporları tavsiye ediyordu. bilgilerinize...

zenim günaydın canım...ohh ne güzel misler gibi uyumuşsun..bende nöbetteyim bugün..yarın eve gidince akşamlaraaa kadar uymayı düşünüyorum:dance:
dosbacım evet yaa bayan olmanın zorluğu işte..sofrayı hazırlıyoruz toparlıyoruz..zaten iftar olucak diye her zamankinden daha detaylı düşnüüyoruz ister istemez yoruyor bu durum bizi..şahsen eşim yardım eder ama gene de bayan olmak zor..kaydirigubbakcemile3her şeyi dört dörtlük yap bide git sonra bir saat bantta yürü ne güzel dimi dosbacım..ama şaka bir yana yürümeliyiz...canım benim evde netim yok anca gündüz yazabiliyorum ..gündüz dürteyim ben seni...hatta birbirimize söz verelim..her gün yürüycez dievereliniortak

canım benim eşim genelde yardım etmez ama ramazan nedeniyle dün bayağı bi yardım etti saolsun... benimki ancak sıkışırsam bi de misafirde yardım eder :)) hiç yoktan iidir yinede :))
evet söz verince yapıyorum canım
ozaman bugün için sadece 30 dk yürümeye söz veriyorum
yarın evdeymişsin pazartesi birbirimize rapor verelim :))

bende evde plates yapmaya özen göstericem ramazanda.aslında yürümek en güzeli ama oruçlu oruçlu nasıl yürüycem ki,düşer bayılırım diye korkuyorum,iftardan sonrada bir rehavet çöküyo üzerime yığılıp kalıyorum...

canım ben platesten sıkıldım koşu bandımdan şikayetçi olan almazsa yürüyeceğim
sen de hafif yer hareketleri falan yap yemeğin üzerine zor oluyo tabii

canlarım merhaba, biraz dert yanasım var sizlere...
burada görüştüğüm arkadaşlarımdan şikayetçiyim, hepsi zayıf ama hepsi... malumunuz cumartesi ev ziyaret günüdür bizde toplaştık az evvel ben elimde yeşil çay kupası önümde bir tabak meyve, onlar börekler çörekler kahveler, hemde vazgeçilmezim dediğim filtre kahve (
yine aynı muhabettler kilo sana yakışıyor ama orantılı bir vücudun var falan fila vs.

dedim bizler birkaç ay görüşmeyelim en iyisi :))

yürüyüşe gidelim diyorum yok yanımda kimse, ama 2 hafta sonra en yakın arkadaşım ve komşum geliyor yaşasın ki... o da 38-36 beden ama spor konusunda çok takıntılıdır. onunla birlikte spor salonuna yazıldım hatta 3 aylık ödenmiş kursum bile var ama tek başıma gidemiyorum. o gelince hemen başlayacağız. hem o yürümeyi seviyor saatlerce yürür benimle :))

buarada annem ramazan diye oruç tutuyorum diyerekten neler pişiriyor kendisine ben birer lokma alsam diyetisyenin dediği gibi kilo alcam nerdeyse... diyet bitene kadar kendime kalacak bir yer mi bulsam ne yapsam :))

buarada kendim için seçtiğim bir elbise vardı burdaki bir mağazada 38 ve 40 bedeni bitmiş
ya 36 olmam gerekiyor ki bu benim kemik yapıma çok ters bir durum, yada 2 hafta içinde 42 olurum herhalde o zaman giyerim yine şişko şişko ((

öyle işte canlarım, bugün bi depresyon halidir gidiyor...
sanırım ramazanda oruç tutmamanın verdiği rahatsızlık bu, pazartesi ramazana uygun bir liste isteyeceğim ve oruç tutacağım :) kilo alsam bile en azından manevi huzur duyarım ne yapayım...

merhaba kızlar ay bana kızsanız haklısınız ama akşamdan akaşama net geliyor oğluş iftar yemek namaz derken kendimi yatağa zor atıyorum.ramazanı çok hafif geçiriyorum sayılır.sahurda kuvvetli bi kahvaltı (2 dilim ekmek yumurta peynir yeşil çay ) akşam zaten bol bol su içiyorum oğluş emdik.çe susuyorum çünkü 1 kase çorba ve 2 kaşık sebze yemeği yanında da cacık.ohh mis gibi hafifcecik oluyorumm

canım en iisini yapıyosun... sütün varsa tut tabii... ama akşam mutlaka suyunu çok iç...
az şekerli hoşaf ve kompostu içebilirsin...
kolay gelsin canım

canım teşekkürler açıklaman için ama hedefini tarihli yazarsan iyi olur yani eylül sonuna 62 olacağım gibi.

dosbam ve shocum iyi düşünmüşsünüz birbirinize rapor vermeyi, zeninim de dediği gibi spor tek yapılmıyor, senin de arkadaşların gelir inşallah en kısa zamanda.
acıbibercim oğluş 6 ayı geçti tabi artık tek gıdası anne sütü değil, idare edersiniz.
Ben tutamıyorum çok ,stememe rağmen eşim izin vermiyor, bu aralar zaten kızım birşey yemediği için bir tek meme istiyor.

kızlar kızım 6. hastalık olmuş. Dün göz kapakları bile şişmişti hafif döküntü başlamıştı bugün döküntü yzünde bile oldu ve teşhis koyuldu. Yazık yavrucum kilo verdi 13 aylık biliyorsunuz ama taa 11 ay kilosuna geri döndü aç çünkü sadece meme ama memede nereye kadar. Bugün biraz daha iyi, kaç gündür ne yürüyordu ne konuşuyordu sürekli ya ağlıyor ya uyuyordu. Bünyesi kuvvetli de atlattı çok şükür. Bi de huyu değişti sormayın, sürekli bana yapışık yaşıyor ve sokakta evde el sürekli memede gözlerimin içine bakıp yalvarır gibi meme diyor bağımlılık mı yaptı nedir anlamadım.

Anneannem rahatsızdı biliyorsunuz buraya getirdik ev ve bakıcı tuttuk içine yerleştirdik annemlerde sırayla gidip kadını alıştırana kadar yanlarında kalıyorlar. Annemin sırasıydı dün babam bizde iftardaydı eşim de oruçlu, bi de ramazanın ilk günü diye güzel yemekler yapmıştım tatlıya kadar. Bugüne de kalanları yedik neyse bitirdik yarın artık kendimize göre yaparım.

bakın kızlar bu haftanın birincisinin açıklamaları sanırım elma diyeti değil mi shocum sen de yapıyordun. 3.9 kilo vermiş bu hafta

selam arkadaşlar bu haftanın birincisi olarak neler yaptığımı anlatmak isterim.....
sabahları bazen 2 dilim kepek ekmek 2 -3 chery domates yedim bazen sadece elma yedim...
ama bol bol ılık su içtim
kahvaltıdan 2 saat sonra 2 saat aralıklarla elma yedim....sürekli elimde yeşil çayım vardı....çay kahve içtim ama kesinlikle şekersiz....
eve koşu bandı var.3 km yürümeye çalıştım.200 mekiği aksatmamaya çalıştım...titretme aletiyle 40 dk titretiyordum kendimi....
kilom fazla olduğu için fazla kilo veriyorum...ama gittikçe kilom azalınca daha az kilo verecem...ramazandada pilatese başlayacağım bakalım dayabanilecekmiyim.....

canım geçmiş olsun minik cadıya hemen toparlar inş.
bebekler güle benzer der annem hemen açar hemen solar... anlık değişimleri var
anneanne de geçmiş olsun yaşlılık zor...Allah şifa versin

canım hiç bana göre değil zaten hep bu tarz beslenme şekli metabolizmayı durduruyo...
ramazandan sonra spor da yapar açığı kapatırım
bugün menümde güllaç vardı inanın çoook şekerli geldi eee tabii 20 gündür tatlı yemediğim için :))

ben de güllaç yapmıştım dün neyse bugün bitti rahat ettim. dosbacım güllacı biraz az şekerli yap, senin listede haftada 2 gün listene uymuş olursun :)

ben de kendimi frenlemeye çalışıyorum o kadar iştahım açılmışki tatilde. bir şeyler yapmam lazım. Bi de sürekli mutfaktayım kızıma bir şeyler hazırlamak için gözüm görüyor yiyorum.
Neyse p.tesi iznim bitiyor işe başlayacağım daha kolay olur dikkat etmek.

ben de güllaç yapmıştım dün neyse bugün bitti rahat ettim. dosbacım güllacı biraz az şekerli yap, senin listede haftada 2 gün listene uymuş olursun :)

canım benim eşim güllaç yemiyor bu yüzden hazır aldı eşim bi porsiyon kendinede profiterol almış (
biraz şekerli geldi... aslında tam kıvamındadır ama ben ara verdiğim için... evde yaparsam kalanı kesin dayanamam yerim ( hem haftada iki kere bu yüzden arka arkaya 2 gün yemek istemiyorum diğer porsiyonu kısmet olursa çarşamba düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…