kızlar yardımınıza ihtiyacım var..şimdi ben koşu bandımı alalı yıl oluyor ama çok da düzenli kullanmadım..en sık düzenli kullandığım 10 gündür ardı ardına hiç ara vermede..bu sabah koşu bandımdan tuhaf sesler gelmeye başladı..sanırım yağlama filan yapmam gerek ama bilmiyorum neler yapmam gerektiğini .bozulmasını istemiyorum(
ad tebrıkler canım senın adına sevındım
melıs acıbıber melzetyıt shopalıc melankoli dosba emirel ıysınızdır kızlar
benım bebıs 3 aylık oldu bulantılar gectı ama bana 58.5 kg olarak dondu
vıcdan azabı hıssedıyorum bır sey yıyemeyınce ....
hayırlısı ıel dogumu yapalım bebek ek gıdalara baslasın bende dogum sonrası kılolarımı vermek ıçın aranızda olurum
hayırlısı ıel dogumu yapalım bebek ek gıdalara baslasın bende dogum sonrası kılolarımı vermek ıçın aranızda olurum
canım koşu bandı satan yerlerde sprey şeklinde yağları var
eğer günde 1 saat kullanırsan 15 günde yarım saat kullanırsan 1 ayda yağlanman gerekiyor
ben ne kadar kullanırsam kullanayım ayda yağlıyorum
yağlama işleminide kayan bandın (zemin) alt kısmına bandı elinde kaldırıyosun ve tam ortasına gelecek şekilde püskürtüyorsun... acaba anlatabildim mi
hem yağı aldığın yer daha ii anlatır :)) ihma etme
canıııımmm nasılsın
ay maşallah çok sevindim... tek problem kilo olsun yaa...
tırtıl sho ve benim içinde dua eder misin biz de bebiş istiyoruz duandan unutma canım
iyi akşamlar kızlar
iftara dayım gelecek diye apar topar alışverişe çıktım bi hamleyle eve geldim geldiğim gibi mutfağa koştum hemen acele işe şeytan karışır derler ya biber kızatırken yağ öyle bi sıçradı ki elim ve karnım yandı hala da sızlıyobol bol soğuk suya tuttum birazda yanık merhemi sürdüm ama sızısını alamadı henüz üstelik dayım da iftara yetişemedi klava: çaya gelecek sanırım birdaha da gelirse umduğunu değil bulduğunu yer valla acele iş yapamam ya sabahtan haber versin ya hiç gelmesin di mi amaaa delikafadulden
bhrcım geçmiş olsun ... aman çok acıyorsa derinse bi acil servise git canım
dayındabu kdar geç vermeseymiş... canım sen ailenle yaşamıyor musun ??
kızlar yardımınıza ihtiyacım var..şimdi ben koşu bandımı alalı yıl oluyor ama çok da düzenli kullanmadım..en sık düzenli kullandığım 10 gündür ardı ardına hiç ara vermede..bu sabah koşu bandımdan tuhaf sesler gelmeye başladı..sanırım yağlama filan yapmam gerek ama bilmiyorum neler yapmam gerektiğini .bozulmasını istemiyorum(
ahh canım sağ salim eline al inş sonra nasıl gidecek o kilolar kurutacak sen,i dışını oomazsa içini kurutacak
bugün kahvaltım malum hep aynı, öğlen patlıcanlı salata yaptım kendime yanında bir bardak ayran...
bir arkadaşıma iftarda dışarda eşlik edeceğim, ızagara et yiyeceğim sadece.
bugün kendime nazar ettim ve su içemiyorum
şuana kadar 2 lt olmadı( ama yatana kadar açığı kapatırım :)))
ii akşamlar kızlar
misafirlerim var eşimin bekar arkadaşları
yemek çay tatlı faslı geçti gibi
bende pc başına geçtim onlar sohbet edio
bu akşam telaştan bişey yemedim resmen iştahım kaçtı
2 hurma
hünkar beğendinin etinden sadece 1 kaşık
light cola
bu kadarcık yedim canım başka bişi istemio belki biraz sonra meyve yerim
saol dosbacım yok canım sadece kızarıklık var allahtan daha ancak geçti sızlaması :çok üzgünüm:
ailemle yaşıyorum ama bi görsen herkes herşeyi benden bekliyo kızkardeşim arkadaşlarıyla birlikte iftara gitti annemde sadece salatayı yaptı çekildi köşesine 3 çeşit yemeği 1 saatte yetiştireyim diye elim ayağım dolaştı yetiştirdim yetiştirmesine ama acele işe de şeytan karışıyo işte böyle.. yani bugün halimi görmeliydiniz yemekteyiz yarışmacılarından daha kısıtlı sürede hem yemekleri hazırladım hem sofrayı kurdum üstelik alışverişi de kendim yaptım delikafadulden acaba bu yarışmaya bende mi katılsam yahu kaydirigubbakcemile3
amanın kulaklarım çınladı...birileri beni mi anmış...
canlaaaaaaaaaaaaaarııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm..çok ösledim siziiiiiiiiiiiiiii..geldim sonundaaaa..
şöleee bi geçmişe bakıyorumdaaa
kız dosbaa sen ne yapmışsın...biz yaklaşık aynı kilodaydık sen vermişsin ,ben almışım aramızdaki fark artmış...:umursamaz:
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş...
evimi....13.takımı bir de baskülümü çooooooook öslemişim...yeniden merhaba 13.takım
elveda kilolar
bhrcm bu kadar alıştırma sonra herşey üstüne kalır:))
hem sen o yarışmaya katılsan kesin kazanırsın bu kadr kısa sürede 3 yemek maşallah
evet meliscim hünkar beğendi yaptım sölemesi ayıp çoook güzel olmuştu ama ben sadece tadına baktım
eşim yazık bayram etti :)) adamcağz benimle diyette zaten o daçok kilolu 10 kilo verdi ben hala 2.7 de kaldım neyse buna da şükür
sho canım ben bugün yürüyemedim ama inan yerimden kalkacak halim kalmadı( bugünlük beni affet
kızlar şimdilik hoşakalın sahurda yine burda olurum :))
ii geceler
amanın kulaklarım çınladı...birileri beni mi anmış...
canlaaaaaaaaaaaaaarııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm..çok ösledim siziiiiiiiiiiiiiii..geldim sonundaaaa..
kız dosbaa sen ne yapmışsın...biz yaklaşık aynı kilodaydık sen vermişsin ,ben almışım aramızdaki fark artmış...:umursamaz:
evimi....13.takımı bir de baskülümü çooooooook öslemişim...yeniden merhaba 13.takım
elveda kilolar
kızlar ben suyumu 3 lt re tamamladım ama üstüne içtiklerimi hiç saymayayım..
kendimi kötü hissediyorum..... yine diyetimi bozdum, bari yiyecek birşey için olsa iyi hemde ramazanda annem duysa çok üzülür iyi ki eve geldiğimde uyuyordu. çok içmedim ama alkol aldım yine(
beni alkolik sanın istemiyorum ama arkadaşlarımın ısrarına dayanamayıp birkaç duble birşey aldım(
kendimi çok suçlu hissediyorum..........................................
hoşgeldnnnn şeker.nerelerdesin yahu özledik...amanın kulaklarım çınladı...birileri beni mi anmış...
elveda kilolar
günaydıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?