Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım dua etmezmıyım
rabbım ısteyen herkese ıstedıgı zamanda bu duyguyu tatatırsın
bulantılar bıle guzel hayırlısı ıle sızınde guzel haberlerınızı beklıyorum

ahh canım sağ salim eline al inş sonra nasıl gidecek o kilolar kurutacak sen,i dışını oomazsa içini kurutacak

inşallah canım hayırlısı ıle mart ortası gıbı dogum gorunuyor sonbahara aranıza gelırımde
tabı sızler kılolarınızı vermıs ıncelmıs fıt hatunlar olursunuz yerınıze baskaları gelır bakalım kısmet

canım aklında bulunsun yanıklara hemen yumurta akını sur acısını alıyor vede cıldınde ız olusmasını onluyor kocakarı ılacıdır ama fayda verıır

canım benimde mart ortasıydı şubat sonu geldi kereta sende aynı benim gibisinn

canımcım geçmiş olsun. Bence katıl destekleriz senin kk olarak, eleştiren olursa çürük domates atarız.

saol canım güldürdün beni yahu kaydirigubbakcemile3

bhrcm bu kadar alıştırma sonra herşey üstüne kalır:))
hem sen o yarışmaya katılsan kesin kazanırsın bu kadr kısa sürede 3 yemek maşallah

ah dosbacım baştan yapmışım hatayı kaldı bile çoktan ilerde evlenince eşimi böyle alıştırmıycam ama lmaz:

canım aklında bulunsun yanıklara hemen yumurta akını sur acısını alıyor vede cıldınde ız olusmasını onluyor kocakarı ılacıdır ama fayda verıır

öyle mi hiç duymamıştım bu yöntemi canım bir daha başıma gelirse direk onu süreyim bari şimdilik yanık merhemi falan sürdüm bakalım umarım geçer :Saruboceq:

kızlar bildiğiniz etkili bir yanık kremi var mı evde iki tane var ama bir de sizin bildiğiniz varsa onu da kullanayım

canlarım tekrardan sizinle olmak çok güzel...
güzel bir tatil geçirdim
izmir,aydın ,konya bodrum kırıkkale ve mersinn olmak çeşitli yerlerde bulundum...vveee çılgınlar gibi yedimmm...
ama neyse sonunda evimdeyim ve 13.takımdayım.

selam kızlar,regl oldum dün ama bugün 2. gün olmasına rağmen hala sökülemedim,patlıycak gibiyim resmen,kadın olmak ne zor bişey yaaaakafamçokkarıştıbu arada regl olduğum için orç tutmuyorum sabah az yağda peynirli yumurta yedim ve bikaç bardak çay içtim açık olmak şartıyla,aralarda su içiyorum şimdilik bu kadar akşama da bişeylerle geçiştiririm ...

iyi akşamlar arkadaşlar kimsecikler uğramamış bugün sanırım pazar gününün etkisi..
bugün yediklerimi yazayım bari:
1 kase domates çorbası
1 küçük fırında pişmiş tavuk butu yanında 2-3 kaşık pilav ve 2-3 tane patatasle
bol salata az yağlı limonlu
1-2 kaşık da yoğurt
yalnız bu yediklerimi yarım saat araya yiyemiyorum sonuçta hep birlikte oturup hep birlikte kalkıyoruz sofradan yapacak bişey yok :1no2:

arkadaşlar merhaba, sabahtan beri dışardayım epey yol yürüdüm ve 2 lt su içtim... gün içinde yaptığım iyi şeyler bunlar... kötülere gelince yedim işte akşam misafirimi yemeğe götürdüm ve yedik (

bu hafta iki gün üst üste kaçamak yapan ben en çürük domatesleri kafama atmanıza hak kazandım...

ceza istiyorum, sizlerden... benim cezamı siz kesin....

haftada bir kaçamak olabilirdi ama iki kaçamak olmadı.bence cezan suyunu 3 lt çıkarman ve yürüyüşüne 20 dk eklenmek olsun tabii diğer kızlarında fikrini almak lazım(çok mu vicdansız çıktım yaaa)kaydirigubbakcemile3

bu arada ben yediklerimi yazamıyorum çünkü ne yediğimi bilmiyorum evet evet bilmiyorum yemek saati oğlum o kadar huysuz oluyor ki ne yedim ne kadar yiyebildim hiç bir fikrim yokk

bence çok insaflısın :)) çünkü ben zaten günde en az 3 lt su içiyordum ve bugün az içtim (

kızlar bana ceza verin yoksa ben sizin güleryüzlerine kapılıp daha çok kaçamak yaparım (((

bu arada ben yediklerimi yazamıyorum çünkü ne yediğimi bilmiyorum evet evet bilmiyorum yemek saati oğlum o kadar huysuz oluyor ki ne yedim ne kadar yiyebildim hiç bir fikrim yokk

acıbiberim nasıl gidiyor...bebiş seni çok yoruyor anlaşılan..2 yaşına kadar kabus oluyor ama 2 yaşından sonra rahatlıyorsun biraz..
ben artık oğlumla oyunlar oynayabiliyorum..karşılıklı yani..biraz sabretmek lazımm..süprizzzzz

canım hiç sanmıyorum sanırım biz burada kalıcıyız :)

eşini kesin öylealıştırma hatta biraz becerikli bir eş bul .Bwnim eşim yokluğumu hiç aratmaz benim kadar güzel yemek yapar, ütü, temizlik herşey gelir elinden ama isteyince.
canım bepanten, silverdin bir çok yanık merhemi var. Senin elinde ne var? nöbetçi eczane aramak zor bu saatte.
kızlar bildiğiniz etkili bir yanık kremi var mı evde iki tane var ama bir de sizin bildiğiniz varsa onu da kullanayım

ne güzel canım tatil de yemeden güzel olmazdı zaten. Yeniden hoş geldin. opuyorumnanaktan

benim son gün şişlerim iniyor canım.

biz genelde dışarıdaydık sabah ta hep kızımla ilgilendim az uyudu öğlen.

canım evet acıbiber vicdanlı davranmış. Ben söyliyeyim bu hafta takım için bir şeyler yap mesela analiz yap. Kilo verenleri veremeyenleri alanları değerlendir kendine göre olur mu? Bundan sonra ceza isteyen ya da kilo alanlara (tatil dönüşü hariç) ceza verelim.

acıbiberim herkes derdiki çocuk ayaklansın kilo verirsin ben hiç veremiyorum kızım inanılmaz hareketli olmasına rağmen herhalde hızla ağzımıza ne bulduysak atıyoruz ve ölçüsüzce ondan mı acaba??

desene daha 1 yılımız var. Bu arada patborim melisin d.günü fotoğrafları var onlara bak sen yokken yaptık. 1052. sayfada.

Son düzenleme:
neler yedim yazayım sabah ekmek peynir bal
ara çok az üzüm
öğlen salata ekmek
ara yok
akşam 1 küçük kase keremalı mentar çorbası
iftardaydık da herşeyden çok az yedim kendi tabağımı kendim hazırladım
1 kaşık pilav, 1 köfte, 1 patates, 1 tavuk, 1 kaşık fırında kabak, salata
2 küçük dilim sargı burma
klava::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…