canım koşu bandı satan yerlerde sprey şeklinde yağları var
eğer günde 1 saat kullanırsan 15 günde yarım saat kullanırsan 1 ayda yağlanman gerekiyor
ben ne kadar kullanırsam kullanayım ayda yağlıyorum
yağlama işleminide kayan bandın (zemin) alt kısmına bandı elinde kaldırıyosun ve tam ortasına gelecek şekilde püskürtüyorsun... acaba anlatabildim mi
hem yağı aldığın yer daha ii anlatır :)) ihma etme
canıııımmm nasılsın
ay maşallah çok sevindim... tek problem kilo olsun yaa...
tırtıl sho ve benim içinde dua eder misin biz de bebiş istiyoruz duandan unutma canım
ahh canım sağ salim eline al inş sonra nasıl gidecek o kilolar kurutacak sen,i dışını oomazsa içini kurutacak
iyi akşamlar kızlar
iftara dayım gelecek diye apar topar alışverişe çıktım bi hamleyle eve geldim geldiğim gibi mutfağa koştum hemen acele işe şeytan karışır derler ya biber kızatırken yağ öyle bi sıçradı ki elim ve karnım yandı hala da sızlıyobol bol soğuk suya tuttum birazda yanık merhemi sürdüm ama sızısını alamadı henüz üstelik dayım da iftara yetişemedi klava: çaya gelecek sanırım birdaha da gelirse umduğunu değil bulduğunu yer valla acele iş yapamam ya sabahtan haber versin ya hiç gelmesin di mi amaaa delikafadulden
inşallah canım hayırlısı ıle mart ortası gıbı dogum gorunuyor sonbahara aranıza gelırımde
tabı sızler kılolarınızı vermıs ıncelmıs fıt hatunlar olursunuz yerınıze baskaları gelır bakalım kısmet
canımcım geçmiş olsun. Bence katıl destekleriz senin kk olarak, eleştiren olursa çürük domates atarız.
bhrcm bu kadar alıştırma sonra herşey üstüne kalır:))
hem sen o yarışmaya katılsan kesin kazanırsın bu kadr kısa sürede 3 yemek maşallah
canım aklında bulunsun yanıklara hemen yumurta akını sur acısını alıyor vede cıldınde ız olusmasını onluyor kocakarı ılacıdır ama fayda verıır
arkadaşlar merhaba, sabahtan beri dışardayım epey yol yürüdüm ve 2 lt su içtim... gün içinde yaptığım iyi şeyler bunlar... kötülere gelince yedim işte akşam misafirimi yemeğe götürdüm ve yedik(
bu hafta iki gün üst üste kaçamak yapan ben en çürük domatesleri kafama atmanıza hak kazandım...
ceza istiyorum, sizlerden... benim cezamı siz kesin....
haftada bir kaçamak olabilirdi ama iki kaçamak olmadı.bence cezan suyunu 3 lt çıkarman ve yürüyüşüne 20 dk eklenmek olsun tabii diğer kızlarında fikrini almak lazım(çok mu vicdansız çıktım yaaa)kaydirigubbakcemile3
bu arada ben yediklerimi yazamıyorum çünkü ne yediğimi bilmiyorum evet evet bilmiyorum yemek saati oğlum o kadar huysuz oluyor ki ne yedim ne kadar yiyebildim hiç bir fikrim yokk
inşallah canım hayırlısı ıle mart ortası gıbı dogum gorunuyor sonbahara aranıza gelırımde
tabı sızler kılolarınızı vermıs ıncelmıs fıt hatunlar olursunuz yerınıze baskaları gelır bakalım kısmet
saol canım güldürdün beni yahu kaydirigubbakcemile3
ah dosbacım baştan yapmışım hatayı kaldı bile çoktan ilerde evlenince eşimi böyle alıştırmıycam amalmaz:
öyle mi hiç duymamıştım bu yöntemi canım bir daha başıma gelirse direk onu süreyim bari şimdilik yanık merhemi falan sürdüm bakalım umarım geçer :Saruboceq:
kızlar bildiğiniz etkili bir yanık kremi var mı evde iki tane var ama bir de sizin bildiğiniz varsa onu da kullanayım
canlarım tekrardan sizinle olmak çok güzel...
güzel bir tatil geçirdim
izmir,aydın ,konya bodrum kırıkkale ve mersinn olmak çeşitli yerlerde bulundum...vveee çılgınlar gibi yedimmm...
ama neyse sonunda evimdeyim ve 13.takımdayım.
selam kızlar,regl oldum dün ama bugün 2. gün olmasına rağmen hala sökülemedim,patlıycak gibiyim resmen,kadın olmak ne zor bişey yaaaakafamçokkarıştıbu arada regl olduğum için orç tutmuyorum sabah az yağda peynirli yumurta yedim ve bikaç bardak çay içtim açık olmak şartıyla,aralarda su içiyorum şimdilik bu kadar akşama da bişeylerle geçiştiririm ...
iyi akşamlar arkadaşlar kimsecikler uğramamış bugün sanırım pazar gününün etkisi..
bugün yediklerimi yazayım bari:
1 kase domates çorbası
1 küçük fırında pişmiş tavuk butu yanında 2-3 kaşık pilav ve 2-3 tane patatasle
bol salata az yağlı limonlu
1-2 kaşık da yoğurt
yalnız bu yediklerimi yarım saat araya yiyemiyorum sonuçta hep birlikte oturup hep birlikte kalkıyoruz sofradan yapacak bişey yok :1no2:
arkadaşlar merhaba, sabahtan beri dışardayım epey yol yürüdüm ve 2 lt su içtim... gün içinde yaptığım iyi şeyler bunlar... kötülere gelince yedim işte akşam misafirimi yemeğe götürdüm ve yedik(
bu hafta iki gün üst üste kaçamak yapan ben en çürük domatesleri kafama atmanıza hak kazandım...
ceza istiyorum, sizlerden... benim cezamı siz kesin....
haftada bir kaçamak olabilirdi ama iki kaçamak olmadı.bence cezan suyunu 3 lt çıkarman ve yürüyüşüne 20 dk eklenmek olsun tabii diğer kızlarında fikrini almak lazım(çok mu vicdansız çıktım yaaa)kaydirigubbakcemile3
bu arada ben yediklerimi yazamıyorum çünkü ne yediğimi bilmiyorum evet evet bilmiyorum yemek saati oğlum o kadar huysuz oluyor ki ne yedim ne kadar yiyebildim hiç bir fikrim yokk
acıbiberim nasıl gidiyor...bebiş seni çok yoruyor anlaşılan..2 yaşına kadar kabus oluyor ama 2 yaşından sonra rahatlıyorsun biraz..
ben artık oğlumla oyunlar oynayabiliyorum..karşılıklı yani..biraz sabretmek lazımm..süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?