buyur gel, otobüse bindiğiniz zaman 1,5 sana benim evde olursunuz melisle :)cumartesi beni iftara çağıracak var mı aranızda ama kızımla senağlama
eşim nöbetçi, annem anneannemde olacak, babam iftara davetli, ablamlar kayınvalidelerine davetli :a015:
iyiki kızım var :teselli:
orda yağmur çok dimi melisim.haberlerde izliyorum heryeri sel başmış sana yakınlardada varmı bişeyler.yollar falan çok fena. inşallah hayırlısı ile diner.(korkutmadan ver bereketini ya Rabbim)
ya aslında hava iyise presnsesi gezdirirsen rahatlar belki dicektim yağış sonradan aklıma geldi. kafamçokkarıştı
selam fıstıklar..az sonra çıkıcam..dışarıda işlerim var..biraz da alışveriş yapayım diyorum..şimdiden bayram alışverişi için didinmem lazım..çünkü kendime uygun bişiy bulamıyorummm:gitme:eşimde kızdı bugün sanki bişiyin yokmuş gibi hiç giyinmiyosun artık dedi...şişmanda olsam alışveriş yapmam gerek sanırım:umursamaz:
aslında benim ideal kilom 63 lerde ama 68 de fena durmuyor ben 67 ile hamile kaldım yani çok kilolu değildim ama acayip ödem oluştu bende o halimi görseydiniz anlardınız 45 numara terlik olmuyordu allahtan yaza geldide terliklerle falan geçirdim ya kış olsaydı
zayıflama dönemim okadar kolay olduki 6 aydan kısa sürede 64e düştüm 32 kilo verdim ama çok azimliydim şimdi o azmigöremiyorum kendimde
melzeyitçim ve meliscim hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım..opuyorumnanaktan
sayenizde incelicem kızlar...sositososito
anne olmak zor iş.hepimiz aynı dertten müzdaribiz.ortak yanlarımızdan bir tanesi annelik.diğer yönleri saymıyorum hepimiz biliyoruz. bir kadını tanımasanda,huylarını bilmesende aslında nereye temas ettiğin zaman onun kalbini yakalayabileceğini anlamak zor değil. ama gerçekten neresine temas edersen et yakalayabileceğin bir kalbi olmayan kadınlarda var. yanlışıkla kapılarını çaldık bu kadınların,kapıdan kovulduk. boş çıkmadım tabi ordan.bir iki laf doldurup elime verdikleri kirli tabaklarını ayıp olmasın diye bir iki lafta ben doldurup geri verdim. üzgünüm.
ben unuttum hayatım.hatta keşke yazıp sizin canınızıda sıkmasaydım diyorum şimdi.nolue keyfinizi kaçırmayın.
50 yi görsem göbek atıcam. bu gidişle zor sanırım.bide diyordum ''beni 49 yaz melisim'' diye.yok deve. 50 yi zor görcem 49 hak getire. :mymeka:
orda yağmur çok dimi melisim.haberlerde izliyorum heryeri sel başmış sana yakınlardada varmı bişeyler.yollar falan çok fena. inşallah hayırlısı ile diner.(korkutmadan ver bereketini ya Rabbim)
ya aslında hava iyise presnsesi gezdirirsen rahatlar belki dicektim yağış sonradan aklıma geldi. kafamçokkarıştı
buyur gel, otobüse bindiğiniz zaman 1,5 sana benim evde olursunuz melisle :)
diyetfalan hak getire ama süper yemekler yaparım... keşke gelsen o kadar sevnirim ki...
arkadaşlar ben trakyadayım malumunuz burayı sel aldı gitti resmen köylerdeki durum tv de gördüklerinizden çok daha kötü malesef(
heryer su olunca canım hiç su içmek istemiyor ama mecburiyetten içiyorum :)
meliscim buyur gel iftara canım bizim evde kalabalık kalabalıkta iftarın tadı ayrı güzel olur çünkü gerçi eve gelen misafirlerin tabağını tıka basa dolduruyorum aç kalkmasınlar diye ama sen takım arkadaşımsın kilo almana kıyamam o yüzden ne kadar istersen o kadar alırsın yemeklerden kaydirigubbakcemile3
selam fıstıklar..az sonra çıkıcam..dışarıda işlerim var..biraz da alışveriş yapayım diyorum..şimdiden bayram alışverişi için didinmem lazım..çünkü kendime uygun bişiy bulamıyorummm:gitme:eşimde kızdı bugün sanki bişiyin yokmuş gibi hiç giyinmiyosun artık dedi...şişmanda olsam alışveriş yapmam gerek sanırım:umursamaz:
bu arada 2 dilim ekmek ve bir tabak menemen yedim ama su içemiyorum burda şuan müsait bir ortam yk
slm kızlar şuan ağlıyorum..
buraya yazmanın manası yok ama yanımda paylaşacak kimse yokkk...eşimle tatıştık...oruçlu oruçlu yaaaaa...dün bana aldığı gülü parçalayıp çöpe attı..canım çok sıkkın
bıktım evlilikten
sorumluluktan
zaten 4 saatlik toplantıdan çıkmışım ,,yorgunummmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
buraya yazmanın manası yok ama yanımda paylaşacak kimse yokkk...eşimle tatıştık...oruçlu oruçlu yaaaaa...dün bana aldığı gülü parçalayıp çöpe attı..canım çok sıkkın
bıktım evlilikten
sorumluluktan
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
kendini çokda fazla zorlama hayatım.istemeyince yenilmiyor gerçekten.ben biara sarıkırmızı diyeti yaptım.her saat birşey yiyorsun.bazen yiyemiyordum atladığım çok oluyordu. yağmur benide fena etkiler. tam bir çöküş yaşarım. aman sakın fazla yeme hayatım.diyetisyenimin pek hoşlanmadığı birşey söyledim bana kızacaksınız biliyorum ama ne yapayım...
öğün atlamamak gerekli biliyorum ama bazen canım istemiyor ve lokma atamıyorum ağzıma...
sabahtan beri zorladım kendimi ama yok canım istemiyor.. yağmurun getirdiği depresyon sanırım... öğleden sı,onra aç kurtlar gibi saldırıya geçeceğimi bile bile hiçbirşey yemedim, yiyemedim.
1,5 lt su içtim sadece ve 1 fincan yeşil çay...
o kadar.merhaba arkadaşlar anlaşılan ad1 arkadaşımıza orda saydıkları yetmiyormuş gibi gelip burda söylenmeye başlanılmış bencede bu konunun uzamasına gerek yok tamamen iyi niyetle yazılan şeyler yanlış anlaşıldı ve konu uzadı bu haddeye geldi bir daha da kimse kimsenin topiğine uğramaz bu olaydan sonra merak etmesinler saldırı falan diye konuşmuşlarda herneyse noktaaaaaaaaa.
bulursun hayatım ya sıkıntı yapma nolur. şöyle git içine sinen şeyler al.bakımını tabi ihmal etme hayatım.adamlar haklı. biraz sıkılınca hemen salıveriyoruz kendimizi. gidipşöyle salına salına alışverişini yap hayatım.selam fıstıklar..az sonra çıkıcam..dışarıda işlerim var..biraz da alışveriş yapayım diyorum..şimdiden bayram alışverişi için didinmem lazım..çünkü kendime uygun bişiy bulamıyorummm:gitme:eşimde kızdı bugün sanki bişiyin yokmuş gibi hiç giyinmiyosun artık dedi...şişmanda olsam alışveriş yapmam gerek sanırım:umursamaz:
bıktım evlilikten
sorumluluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?