off ya kaçırmışım yine muhabbeti( sahurda ir tabak çorba içtim ve yarım kase yoğurt yedim sadece yaklaşık 1,5 litrede su içtim,sahy-urda da zeytinyağlı bamya var bu ara yoğurda ağırlık vermek istiyorum vücuttaki yağ yakımına yardımcı olduğunu biliyorum eee oda bize lazım dimi,bu arada dün akşam 50tane karın hareketi yaptım plateste bugünde yapıcam:)
selam fıstıklar..az sonra çıkıcam..dışarıda işlerim var..biraz da alışveriş yapayım diyorum..şimdiden bayram alışverişi için didinmem lazım..çünkü kendime uygun bişiy bulamıyorummm:gitme:eşimde kızdı bugün sanki bişiyin yokmuş gibi hiç giyinmiyosun artık dedi...şişmanda olsam alışveriş yapmam gerek sanırım:umursamaz:
sağol hayatım, anlaşılan o ki sen beni çok yedirirsin, gerçi cuma tartılma geçmiş olur ama haftaya ancak sende aldıklarımı verebilirim ekstradan veremem. Ama kızıma iyi olur tabi kilo alır.
slm kızlar şuan ağlıyorum..
buraya yazmanın manası yok ama yanımda paylaşacak kimse yokkk...eşimle tatıştık...oruçlu oruçlu yaaaaa...dün bana aldığı gülü parçalayıp çöpe attı..canım çok sıkkın
bıktım evlilikten
sorumluluktan
zaten 4 saatlik toplantıdan çıkmışım ,,yorgunummmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
selam kızlar ankarada da yağış var elektriklerimiz yoktu yeni geldi
geç kalktım moralim bozuk... eşim aradı iş ile igili sorunları vardı tam 25 dk onu dinledim... sonra benimde moralim bozuk dedim ve beni dinlemeden kapattı( tabii eşekliğimi farkettim diye aradı sonra ama benim moralim zaten daha da bozulmuştu... işte erkek milleti böyle ama eşim olmadan da hayatımın bi anlamı yok... patbori bi de senin sıkıntını okuyunca canım inan daha da sıkıldı... hallolur ama önce sabır ve sukunet... sonra herşey kendiliğinden çözülür... canım bu durumlarda sana destek olmak başka bişi yapamıyoruz vee gerçeten seni seviyoruz
hepinize afiyet olsun ben bugün saat 20.00 a kadar işteyim son anda iş çıktı canım biraz sıkkın benartık erkek egemen bir toplumda yaşamak istemiyorumsevdiğim güvendiğim insanlar yanımda olsun istiyorum düşmunım olduğun bildiğim insanlara dost gibi davranmaktan sıkıldım kimse eşimde dahil ne yiyeceksin napacaksın diye sormuyor bu nasıl bir hayat insanlar bencil olmuş sadece egolarını tatmin ediyor sinirimden ağlıyacam ama duruyorum
Erkek egemen toplumdan ve teŞkİlatımdakİ erkek egemenlİĞİnden bıktım keşke biraz daha okusaydım aptal kafam sevda senin neyine oku okulunu bitir yaşa istediğin gibi gittin bir sevdanın peşine şimdide biraz daha okusaydım burda nöbet tutuyor olmayacaktım diey hayıflanmaz dım çok kötüyüm ağlasam ağlayamıyorum çocukmusunbusenin görevindiyorumoruçdeğilimama yediğim zaten sınırlı veşuanda yiyecek bişeyim yok açmıyım değilim kızgınmıyım çokkk
canım bugün çoğunuzun hassas bi günü sanırım sinirlerin bozulmuş iyice yorgunluktan ve sevmediğin bi yerde çalışmaktan ama üstesinden geleceğine eminim :teselli: bu arada bilgileri arasında memur yazıyor ama memur musun canım hangi kurumda çalışıyorsun da bu kadar erkek var çevrende :mymekabuda canını sıkanlara gelsin benden)
melzeyitim umarım şimdi daha iyisindir. Bu arada akşam bir şey yememişin şekerim. Sen de bizim için çok değerlisin.
Bugün kötü bir gün herkes mutsuz. Sel çok can aldı.
iyi haber: 200 gr daha gitmiş bu hafta 1 kiloyu bulacağım inşallah.
canım senin adına çok sevindim
meliscim bu hafta bireyselde birincimiz bu gidişle sen olacaksın :))
kızlar regli oldum biraz önce, tatlı krizim son safhasında(
migrencim de birazdan gelir...
ben hala regl olmadım hala yaaa..1 hafta geçtii..
teşekkürler zemuszemus
birinci olamam herhalde sanırım 1 kilodan fazlaveren olur aramızda.
migrencine kapıyı açma hayatım
çok gecikmiş 1 hafta çok olmuş havalardan falanmı acaba. Oğluşu hala emziriyorsan belki onun da etkisi olabilir. Yoksa da yeni bebiş mi??:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?