Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım spora başlaman güzel olmuş.... bende yürüyüşüme bugün tekrar devam edeceğim..
akşam hem yaprak dökümü var hem maç ... ama hangisine bakacam bilmiom (
sanırım maça bakarım ozaman yürüyüşü çok yapamam .

canlarım selamlar, bendeniz spora gidiyorum şimdi... çıkışta da bir arkadaşımın doumgününü kutlayacağız geç geebilirim...

canım ne şişmanlar var sen kendine bişey bulamamaktan yakınıyorsun eşin haklı git bi alışveriş yap güze güzel giyin süslen kendini çok daha iyi hissedeceğinden eminim üstelik zamanla aldığın şeylerin bol gelmesine şahit olacaksın daha da mutlu olacaksın opuyorumnanaktan

sağol hayatım, anlaşılan o ki sen beni çok yedirirsin, gerçi cuma tartılma geçmiş olur ama haftaya ancak sende aldıklarımı verebilirim ekstradan veremem. Ama kızıma iyi olur tabi kilo alır.

getir annesi tatlı cadıyı,ben kendi ellerimle yediririm ona.. laf aramızda çocuklarla aram çok iyidir çok iyi iletişim kurarım yerimseniben

canım benim kıyamam yaaa ağlayıp üzülme her ilişkide evlilikte yaşanan sorunlar var hiç bir ilişki dört dörtlük değildir arada mutlaka ki ufak tefek şeyler olacaktır bunlar da tuzu biberi deyip takmamaya çalış ben daha evlenmeden erkek arkadaşım bazen çileden çıkarıyo kaç gece ağladığımı bilirim siz bir de her gün birbirinizi görüyosunuz sürekli fikir alışverişi içindesiniz mutlaka bi konuda anlaşmazlık çıkacaktır her düşünceniz aynı olacak diye bişey yok :teselli:

dosbacım sende üzülme hatasını farkedip aramış zaten erkekler çalışırken işe odaklanıyorlar sadece dünyayla bağlantıları kopuyo düşünmeden hareket etmiş ama sonunda anlamış önemli olanda bu di mi canım :teselli:

hepinize afiyet olsun ben bugün saat 20.00 a kadar işteyim son anda iş çıktı canım biraz sıkkın benartık erkek egemen bir toplumda yaşamak istemiyorumsevdiğim güvendiğim insanlar yanımda olsun istiyorum düşmunım olduğun bildiğim insanlara dost gibi davranmaktan sıkıldım kimse eşimde dahil ne yiyeceksin napacaksın diye sormuyor bu nasıl bir hayat insanlar bencil olmuş sadece egolarını tatmin ediyor sinirimden ağlıyacam ama duruyorum

Erkek egemen toplumdan ve teŞkılatımdakı erkek egemenlıĞınden bıktım keşke biraz daha okusaydım aptal kafam sevda senin neyine oku okulunu bitir yaşa istediğin gibi gittin bir sevdanın peşine şimdide biraz daha okusaydım burda nöbet tutuyor olmayacaktım diey hayıflanmaz dım çok kötüyüm ağlasam ağlayamıyorum çocukmusunbusenin görevindiyorumoruçdeğilimama yediğim zaten sınırlı veşuanda yiyecek bişeyim yok açmıyım değilim kızgınmıyım çokkk

Son düzenleme:

canım bugün çoğunuzun hassas bi günü sanırım sinirlerin bozulmuş iyice yorgunluktan ve sevmediğin bi yerde çalışmaktan ama üstesinden geleceğine eminim :teselli: bu arada bilgileri arasında memur yazıyor ama memur musun canım hangi kurumda çalışıyorsun da bu kadar erkek var çevrende :mymekabuda canını sıkanlara gelsin benden)

canım memurum sonra özelden söylerim bilenler biliyor gerçi nerde çalıştığımı evet uşebmde 40 erkek var 2 bayanız bayan arkadaşlada çok iyi değiliz hani dedim ya düşmanıma dostum gibi davranmaktan nefret ediyorum ama problemli olan olmamak için gülüyorum evet sevmediğim bir ilde çalışıyorum bozuk bir sistemimiz var ama mesleğimi çok seviyorum bazen kızıyorum kendime biraz daha okusaydın diye ama yinede allahıma binlerce şükrediyorum bide biz iki bayan geçinemezken erkeklerin bizle geçinmesi zaten zor birde benim gibi dikseniz haksızlık karşısında sesiniz çıkıyorsa üzerinize düşen görevi yaparken gereksiz şeyleri yıkmaya çalışıyorlarsa ve siz bunu kabul etmiyorsanız pek sevilmezsiniz gerçi sevmeleri nekadar umrumda kocaman bir hiççççççççççççççç
sizler benim için burdakilerden binlerce kez daha değerlisiniz
bu arada akşam yemeğim yüzde yüz elma suyu birbardak ve birbardak bitki çayı herekslere afiyet olsun

kızımı doktoragötürdüm aşısı vardı. Snrada iftar telaşı lşimdi geldim ama çıkarım kızım durmyor onu yatırıp gelirim aksilik olmazsa.
iftarda çorba ve tavuklu mantarlı krep (ne zamandır canım istiyordu yaptım) yedim.

melzeyitim umarım şimdi daha iyisindir. Bu arada akşam bir şey yememişin şekerim. Sen de bizim için çok değerlisin.
Bugün kötü bir gün herkes mutsuz. Sel çok can aldı.

iyi haber: 200 gr daha gitmiş bu hafta 1 kiloyu bulacağım inşallah.

iftarda 1 litrre su
1 kase çorba
1 tabak kıymalı kabak
cacık yedim
ohh hafifcecik atlattım ama tatlı olarak canım dondurma istiyor

canım senin adına çok sevindim

heyy hanımlar ne oldu bugün bizlere yaa, hepimizde bir sıkıntı stress (
melzeyit canım nerde çalıştığını bilmiyorum ama bildiğim şu ki iş yerindeki sorunlar insanın tüm psikolojisini etkiliyor... ama sen bir annesin, herzaman bir anne gibi güçlü olmalısın :))

dik durmak gerekli bu hayatta... içim sıkılıyor benim de ama direnmekten vazgeçemiyorum...
yaşamak direnmektir!!!

buarada akşam bool sirkeli salata yedim yanında da bir kase çorba :)

meliscim bu hafta bireyselde birincimiz bu gidişle sen olacaksın :))
kızlar regli oldum biraz önce, tatlı krizim son safhasında (
migrencim de birazdan gelir...

canım senin adına çok sevindim

meliscim bu hafta bireyselde birincimiz bu gidişle sen olacaksın :))
kızlar regli oldum biraz önce, tatlı krizim son safhasında (
migrencim de birazdan gelir...

teşekkürler zemuszemus
birinci olamam herhalde sanırım 1 kilodan fazlaveren olur aramızda.
migrencine kapıyı açma hayatım

ben hala regl olmadım hala yaaa..1 hafta geçtii..

çok gecikmiş 1 hafta çok olmuş havalardan falanmı acaba. Oğluşu hala emziriyorsan belki onun da etkisi olabilir. Yoksa da yeni bebiş mi??:ecrin_bebek:

umarım başka bir bebiş değildir zaten oğluş doğduktan sonra pek düzenli olmadı..oğluştan önce tam vaktinde gelirdi şimdi bozuldu yaaa.hiçte iyi olmadı olsam rahatlıyacağım sanki..

kızlar slm,iftarda az çorba ,çok az zaytinyağlı bamya,iki dilim börek yedim bir tatlı kaşığıda dayanamadım çikolata yedim ekmek yemedim hiç ama börek yedim işte:SS bikaç bardak yeşil çay içtim kolay sinidrsin diye midem,ve 2lt su içmeyi düşünüyorum yatana kadar..bu arada istanbuldaki sel felaketi hepimiz çok üzdü,ALLAH kolaylık versin inş. tüm zorda kalanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…