Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

patbori de gelmedi iyi mi acaba merak ettim. Herkesin tadı kaçıktı bugün. Burada da sürekli kanallar gidiyor en çok kanal d, kötü hava şartları nedeniyle yazıyor.

küçük tansiyonum bugün dokuzdu ama sonra daha arttı galiba normakde 11*7 10*7 dir tansiyonum çok nadir 8 olur ama 9 benim için yüksek geliyor

melisciğim tansiyon ilacı kullanmıyorum hiç kullanmadım kalp ilacı kullanıyordum aslında onu tansiyon içinde veriyolar ama yarın mahkeme işleri olur tahminim hastaneye gidemem ama en geç cuma gitmeyi planlıyorum

melisciğim sinirden değildir o ara rahattım sinir saat 17.00 da çöktü tam çantamı aldım çıkacam şubeye bayan aldılar onu bekledim 20.30 kadar

kızlar ben yatayım çalışmam da lazım ama çok uyukum geliyor belki sahurda otururum.
hepinizi öpüyorum kendine dikkat et melzeyitim.
iyi geceler dosbacım baharım aşağıda görünüyorsun ama sesin çıkmadı sana da iyi geceler hepiniz kocaman öpüldünüz.

canım sanada iyi geceler kızlar bende yatayım bide saura kalkacam ben yarında oruç tutamıycam çok azda oldaminik minikte olsa kanamam var işi riske atmayacam

canlarım...meleklerimm...prenseslerim..nekadar tatlısınız bir bilseniz..canım takımım..sanırım takım demek bu demek..ne güzel şeyler yazmışsınız destek olmuşsunuz..kocaman sarılıp başımı sevgi dolu gögüslerinize gömüyorum
melzeyitim ,dosbammm siz de bu gün çok üzülmüşsünüzz...kıyamam yaa..hiç üzülmeyelim bizzz..takmayalım şu erkekleri...pembe dünyamızın prensesi olalım..bırakın o dünyada prensler olmasın..beyaz atlarının bacakları kırılsın...pelerinleri dallara takılsın...cadının kazanına düşüp boğulsunlar inşallahhhhhhhhhhhhhhh

slm fıstık arkadaşlarım benim msn deki cadı arkadaşlarım beni lafa tuttular sayfayı açtığım halde bir türlü yazamadım muhabbeti kaçırmışım neyse herkesler iyidir umarım melzeyit dosba patbori iyisiniz di mi hepiniz merak ettim sizi aman iyi olun siz bize lazımsınız şekerler opuyorumnanaktan

canım güldürdün beni yahu nerden buluyosun bu lafları cuk diye oturtmuşsun valla kaydirigubbakcemile3

patbori prenses deyince bir ablam var kulakları çımlasın benden çook büyük kızlar ben bilmem nerenin prensesiyim sizde kendi ülkenizin prensesi olun derdi karar verin hangi ülkenin prensesisiniz ve ona göre kendinizi şımartın

meliscim melzeyitcim ii geceler canlarım
patborim ii olmana sevindim canımm ... aman ii ol 400 gr hemen gider önemli olan önce ruh sağlığımız... keyfimiz yerinde olunca herşey çok daha kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…