Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet dualara sımdıden basladım ebrum ınan korktugumdan degıl rezıllıgınden yoruldum artık....

bugun ku menum

sabah 1 dılım tam bugday ymurta

ara kıvı

oglen domatse corbası ve yogurt

ara badem 5 tane

aksam sadece 1 kase salata harıkaydı hersey vardı ıcınde...

1 lt su bugun malesef
3 bardak yesıl cay....

Tuğba'cım (dontpanic) başlangıç kilonu 115,1 olarak alıyorum canım. Hedef kiloda belirtmemiz lazım. Hedef olarak kendine ne belirlemek istersin. Yarışma sonunda karne hazırlanıyor çünki. Hedef kilona ulaştığın zaman mezun olabiliyorsun.

evet dualara sımdıden basladım ebrum ınan korktugumdan degıl rezıllıgınden yoruldum artık....

Canım sen Derya'yla mutlaka görüş. Hem aynı şehirdesiniz ve birbirinize çok yakınsınız. Eminim sana yardımcı olacaktır. Şuan ne desek boş, eminim yaşamadan anlamak zor. Allah yardımcın olsun, sabır versin canım.

bugun ku menum

ara kıvı

ara badem 5 tane

1 lt su bugun malesef
3 bardak yesıl cay....

Menün gayet güzel ve ideal. İnşallah bu haftada güzel sonuçlar alacaksın. Yeşil çayıda çok iyi içmişsin.

Kızlar bu arada buraya yazmayı unuttum. Yeni kardeş takımımız 9. takım. Kaptanı Ece (seng) oda benim gibi mezun ama 9. takımın başında. Canınız sıkıldığında burda birilerini bulamazsanız orayada uğrayabilirsiniz. Ayrıca yeni başlayan arkadaşlar aşağıdaki linkten cuma yarışmaları karar defterini bir defa okurlarsa iyi olur. Orda yarışma ile ilgili genel kurallar var. Okuyanlar lütfen geri bildirim yapsın okudum diye.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...masi-nedir-karar-defteri-13.html#post28138609

{ mesajlarımla ilgili söylediğin güzel sözler için çok teşekkür ederim mutlu oldum :) }

hedef kiloya ulaşmamız için bize belli bir süre veriliyor mu? Ona göre belirleyeyim. 80 diyebilirim şu an.
Ben 2 aşamaya bölerim diyordum. Aslında hedefim 65 olmak. Bi anda hedefim 65 demek çok iddialı olur heralde. Ama iddialı da olmak lazım bi yandan dimi :)) Hangisini hedef belirleyeyim bilemedim, siz de bişey söyleyin fikirlerinize değer veriyorum da ^_^

hosgeldın adasım aramıza........

adaşım sen misiiin? <3 memnun olduğum tanıştığıma, ayrıca da hoşbuldum :) cetvelinden anladığım kadarıyla çok iyi gidiyorsun, dilerim hedef kilona bi an önce sağlıklı biçimde ulaşır ve mutlu olursun. ve tabi diğerleri de. ve tabi ben de :)))

Betül yazmadan ben yazayım Betül'ün yerine. Betül nere mezunu bilmiyorum ama şuan okul öncesi öğretmeni. Meslektaşsınız yani

Meslektaşım demek? Süper :) burayı gittikçe daha fazla benimsiyorum..

Ya bi de aynı anda birden fazla alıntı yapmayı öğrensem süper olucak :)

Canım hedef kilonu sonra değiştirebiliyorsun. Daha doğrusu aşağıya çekebiliyorsun. Bence sen önce 80 i kendine hedef olarak belirle. Baktın güzel gidiyorsun devam edebileceksin sonra yavaş yavaş hedefini aşağıya çekersin. Yinede senin kararın. Sen kararını ver buraya yaz bende not alayım. Mesela benim hedefim 63 tü. Mezun olduğumda 61,8 kiloydum.

Meslektaşım demek? Süper :) burayı gittikçe daha fazla benimsiyorum..

Ya bi de aynı anda birden fazla alıntı yapmayı öğrensem süper olucak :)

Okuduğun mesajların altında alıntı ile cevap ver yazıyor yaaaa onun yanında bir tik işareti var. Cevaplamak istediğin mesajların altındaki o işareti tıkla. Alıntı yapman bitince konuya cevap ver dediğin zaman karşına hepsi çıkar. QUOTE yazan yerlerin arasına istediğin cevabı yazabilirsin.

Bugünkü menümü yazayım;

*Kahvaltıdan yarım saat önce elma sirkesi-bal karışımı + yeşil çay

---Kahvaltı: 1 adet havuç(limonla), biraz maydonoz, 1 kibrt kutusu peynir, 5 zeytin, 2 kaşık yağsız biber-mantar, 5küçük kepekli kraker
Ara öğün yok
---Öğle: 1 avuç yağsız pişirilmiş kuşbaşı tavuk(kekikle), 1bardak yoğurt(içine kırmızı pul biber kattım zayıflamaya etkisini arttırdğı için), bir dilim tam buğday
Ara öğün yok
---Akşam: Bir kepçe kuru fasulye, 5 kaşık ıspanak, 1 bardak (öğle yemeğindeki gibi kırmızı pul biberli) yoğurt
2 litre su
2 bardak yeşilçay (yatmadan önce de içeceğim için 3 bardağa çıkıcak)

*ve yatmadan önce yine elma sirkesi-bal karışımı.

Çok güzel bir menü. Afiyet olsun. Spor yapabiliyor musun?

Tamam o zaman 80 diyelim şimdilik hedef kiloya.
Toplu alıntı yapmayı da anladım sanırım teşekkürler. Bu arada yarışma kurallarını da okudum. Baya uzun birazcık da karıştırıcıydı ara ara bakmayı düşünüyorum.

Çok güzel bir menü. Afiyet olsun. Spor yapabiliyor musun?

Bu aralar sınavlarım, sunumlarım ve resmi tatiller sebebiyle baya aksayan düzenli bi spor hayatm var aslında. Haftanın 3 günü annemle beraber burdaki bir okulun spor salonuna gidiyorum. Hanımlarla beraber aerobik yapıyoruz 1 saat :) Çok ama çok faydasını görüyorum gerçekten. İlk gittiğimde nerdeyse ağlicaktım ama şimdi baya alıştım. Günü gelse de gitsem diyorum, Allah bize esnek bi vücut vermiş bu kiloya rağmen hareketlerin tamamını canım çıkmadan yapabiliyorum şükürler olsun :)
Onun dışında sabah kalktığımda ve gece yatmadan 50-60 kez mekik çekiyorum ve bi o kadar da ayaktayken sağa sola eğiliyorum, yanlarım için.
Bir de televizyonda Ender Saraç'ın bi videoda göstererek anlattığı, yapmamızı ve sabah-akşam günde 15 dk mızı ayırarak bir ayda ciddi bi fark gözlemleyeceğimizi söylediği 10 hareket var, unutmazsam onları da yapmaya çalışıyorum.

*****Arkadaşlar da internetten o videoyu bulup izlesinler fayda görürler eminim.

Çok güzel Tuğba'cım inşallah bu azimle gidersen senden çok ama çok umutluyum. Unutma ki istersen herşeyi başarabilirsin. Yeterki gerçekten iste ve emek harca. Spor için benim sana en büyük tavsiyem yürümek olacak. Yaptıkların çok iyi ama şuan senin kilonda birisi için en az 30 dk temponu yavaş yavaş artırarak yürümek. Buna ek olara aerobik süper olur. Ender saraç'ın o hareketlerini biliyorum. Çok dikkatli yapılması gerekiyor içinde sakıncalı allah göstermesin sakatlığa bile yol açabilecek hareketler var. Mekik için erken bence. Onu ilerleyen zamanlarda yapman daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bunun yanında hayatını hareketlendirebilirsen eğer daha iyi olur senin için. Çünki sporu hayat felsefen haline getirmediğin sürece bıraktığın an kilo almaya başlarsın. Bunu unutma sakın. Senin önünde uzun bir yol olduğunu düşünürsek yavaştan başlaman lazım ki ilerleyen zamanlarda spor daha çok işe yarasın. Umarım anlatabilmişimdir demek istediklerimi.

Hedef kilonu 80 olarak kaydediyorum canım. Yarışma kuralları içinde teşekkürler. Ne zaman kafan bişeye takılırsa açıp bakabilirsin. Ayrıca sana şunuda hatırlatayım günlük mesaj sayılarımızı akşam en son mesajımızdan sonra sayıp o gün liste yapma görevi hangi arkadaşımızdaysa ona mesaj olarak atıyoruz. Yanlış tahmin etmiyorsam senin 100 mesajın dolmadığı için özel mesaj atamıyorsun. Sende günlük olarak buraya yazarsın. Liste yapacak arkadaş burdan not alır. Ben aşağıya mesaj listesini yeniden yazıyorum. O tarihlerde karşılarında kim varsa mesaj listelerini o arkadaşlar yapıyor.
[TABLE="width: 189"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 252, bgcolor: transparent"]07 - 08 Ocak 2013 : gurbet_dmr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]09 - 10 Ocak 2013 : aysecig[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]11 - 12 Ocak 2013 : beril77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]14 - 15 Ocak 2013 : lafraise[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]16 - 17 Ocak 2013 : tugkay2000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]18 - 19 Ocak 2013 : yenibirbenbursa[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Benim için en sağlıklısının yürümek olduğunu biliyorum aslında, evde de yürüyüş bandı var ama ben aerobiği çok sevmiştim. Yürüyüş bana hep ağır geldi nedense. Ama tavsiyelerinize uymak için yürüyüşü ilk etapta 15-20 lığına bile olsa hayatıma sokmaya gayret göstereceğim söz veriyorum. Son olarak da günlük mesajlarımı saymaya şimdiden başlayayım mı yoksa özel mesaj atabildiğim zaman mı başlayayım? Saydıktan sonra sayfada paylaşıp o şekilde not etmelerini sağlayabilirim aslında mesaj atabilecek duruma gelene kadar.

bugun ku menum

ara kıvı

ara badem 5 tane

1 lt su bugun malesef
3 bardak yesıl cay....

bugün çok daha iyi canım ama kahvaltıda niye baska bişi yok az değil mi...

güzel ve dengeli olmuş canım...

kuzularrrrrrrrrr kuzucuklarimmmmmmmmmmmmm
alinti almiyorum sonraya ortaya karma karisik birse cikiyor
hepinizi okuyorum evde olmadim icin sadece okumakla yeetineyim
yoksa cepten yazinca ne siz ne de ben anliyorum ortaya cikan yaziyi
yeni arkadasimiz hos gelmisssssssss

Ebru'cum ben de d&r dan aldım yıllardır bildiğim bu kitabı niye okumamışım diye kızdım kendime,kardesim bile dalga gecti ben lise 1 de okudum diyeneyse bitmek üzere ama kim öldürdü bu kadını ya offff tahminim var ama yazmayayım burada...

Menüm arkadaslar:

sabah:1 dilim yulaf kepekli ekmek (kendim yapıyorum),peynir,zeytin,az bal,sütlü çay

ara:tarçınlı yoğurt

öğlen:haşlama tavuk,2 kasık bulgur pilavı

ara:yeşil çay,form çay

aksam:haslama tavuk,yoğurt,1 havuç

2.5 lt su az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…