Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sizin moraller nasıl takımcım...melzeyit akşam bişey yememişsin...tansiyonun da düzensizleşmiş..ufak bi parça bişeyler yeseydinn

iiyi geceler dosbacımm..kızlar siz de çıkıyordunuz heralde ben tuttum sizi...hadi koşun bakem yataklara...kıvrılıp uyuyun mışıl mışıl...

aonra yedim canım bişeyler ama biraz geç oldu bu arada sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen sevinirim uzun zamandır beraberiz ama nasıl birbirimizi eklemeemişiz anlamadım hehehe iyi geceler kızlar

canım benim iyi ol biz de üzüldük seninle, bence de pembe dünyamızın prensesi olalım.

sayenizde iyiyim bitanemm..
akşam azıcık pilavı fazla kaçırdım ama olsun..
sabah hedefimden 400 gr eksik çıkıyorumm..cumaya kadar yetişirim inşallah hedefime

yetişirsin hayatım, 400 grcık nedir benim de 300 grım kaldı yarın akşam tartılacağım iftar öncesi bakalım.

evet canım ya işi var ya bilg. başında sızdı dedim ben çok yaparım da.

heeee Türkçeciyiz ya azıcık olsun di mi :kedi:

olsun tabi.

meliscim melzeyitcim ii geceler canlarım
patborim ii olmana sevindim canımm ... aman ii ol 400 gr hemen gider önemli olan önce ruh sağlığımız... keyfimiz yerinde olunca herşey çok daha kolay oluyor

gidemedim herkesler burada. Tam gece kuşu olduk :)

sizin moraller nasıl takımcım...melzeyit akşam bişey yememişsin...tansiyonun da düzensizleşmiş..ufak bi parça bişeyler yeseydinn

bizim sel felaketine canımız sıkkın bir de dosba ile melzeyitin de canı sıkkındı sizlere sıkıldık işte. Onun dışında iyiyiz ne yapalım.

canım yaaa bizde tv den takip ediyoruz sürekli cidden durum çok can sıkıcı ben de çok üzgünüm allah herkese sabır versin cana geleceğine mala gelsin ne diim mafoldumben

ben çıkıyorum kızlar yarın tartı günü kabus gibi çöktü üzerime resmen umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz görüşmek üzere iyi geceler...

ben geldim ama kimsecikler yok yine ama olsun potporicim ii olmana sevindim gerçekten,biraz önce nerdeyse 1lt suyumu içtim ve sirkeli suyumuda:S birazdan yine 1lt daha içer öle yatarım artık,hepinize mışıl mışıl güzel uykular,tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

kızlar kızıma uyandım ama saati uykulu uyukulu 5.15 zannettim, sahursuz nasıl dayanırım diye düşünüp durdum, uyuyakaldım zannettim. 4.15 olduğunu görünce sevindim.
klasik kahvaltımı yaptım ama tosstumun içine 2 ince dilim sucuk koydum ne zamandır dolapta görüyordum canım istedi aklımda kalacağına midemde kalsın di mi ama bi de profiterol gözüme çarptı onu da yarın iftar sonrası mideye indiririm cumadan itibaren 59un altına dşmeye uğraşırım.

günaydın kızlar kimseler gelmeden ilk günaydın benden olsun gününüz aydın işleriniz başarılı olsun dün sahura kalkmadım bugünde oruç tutmuyorum aslında sezonu kapattım galiba bugün hava çok bozuk karamsar havalar ruhumuda daraltır ama kızımın sesiyle evden çıkmak beni çok mutlu etti sabahları beni yolcu ediyor öpüyor kokluyor akşam görüşürüz seni çok özleyecem diyor ya bütün enerjim tavan yapıyor kokusu üzerime siniyor bebemin oy kuzucuğum
neyse sabah iki bardak su 1 kayısı 5-6 adet fındık yarım parmak kaşar ince dilimlenmiş yedim belki 1 dilimde kek yerim öptüm öptüm öptümmmmmmmm

malesef hayatım güvendiğimiz vede güvenebileceğimiz insanlar hep bizden uzakta olurlar.ve malesefki istemediğimiz şeylere mecbur oluruz. sinirlerin iyice bozulmuş ama şimdi iyiolduğunada sevindim.inşallah hayırlısı ile istediğin ilde sevebileceğin iş arkadaşlarıyla beraber çalışırsın.bende şuanda bir aile şirketinde çalışıyorum tek bayan ve tek eleman benim.3 patron var başımda ve çok gıcıklar.umarım alışırım yoksa burda çalışmak işime gelmiyor açıkçası.

ben hala regl olmadım hala yaaa..1 hafta geçtii..
olursun canım benim kesinlikle havalardan etkilenmişsindir.artık sonbaharagirdik ve her bahar geçişleri bizi fazlasıyla etkiliyor. bende 2aydır 1 hafta önce ad.oluyorum bakalım buay ne yapıcaz.

1 su bardağı 200 canım. Benim yarım litrelik bardağım var onu kulanıyorum hep.
bende öyle biliyorum :kedi:
patbori de gelmedi iyi mi acaba merak ettim. Herkesin tadı kaçıktı bugün. Burada da sürekli kanallar gidiyor en çok kanal d, kötü hava şartları nedeniyle yazıyor.
havalardan fena etkilendik sanırım.

sanada günaydın melzeyit.afiyet olsun hayatım.
kıyamam ben ona büyümüşte fıstık annesini yolcu edermiş. inşallah hep böyle sevgi dolu olursunuz.

buarada canlarım hepinize günaydın. ben hala ayılamadım.çooook uykum var. günün bitmesini vede eve gitmeyi istiyorum.dün iftarda bir kepçe çorba 3 ad.minik dolma biber 3 kş yoğurt ve havuç salatası yedim.buakşamki menümde aynı kızlar.neyse ben kaçtım.hepinizi öpüyorum.

günaydınnnnnn...
sahura kalktım ama canım bişi istemedi sadece 1 bardak süt 1 bardak su içtim.... şimdi de hiç aç hissetmiyorum.....şimdiden tartı ii bakalım akşama ne olcak ....

aonra yedim canım bişeyler ama biraz geç oldu bu arada sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edersen sevinirim uzun zamandır beraberiz ama nasıl birbirimizi eklemeemişiz anlamadım hehehe iyi geceler kızlar
ekledim canım ben de seni..evet ben de dikkat etmemişim hiç

öğrencilerinede böylemi söylüyorsun? nöbetlerin oluyordu ya bir aralar. hadi koşun bakalım yataklara kaydirigubbakcemile2
:)))
evet canım okullar açılsın yine nöbetler başlayacak..hem de daha sık olacak sanırım...:sinifsinif:
günaydın adcımm..ya sen artık çok sağlıklı ve ölçülü besleniyorsun..alışkanlık haline getirmişsin

günaydınnnnnn...
sahura kalktım ama canım bişi istemedi sadece 1 bardak süt 1 bardak su içtim.... şimdi de hiç aç hissetmiyorum.....şimdiden tartı ii bakalım akşama ne olcak ....
günaydın canımm..ben de sahura kalkamadımm.çok halsizim..zorlanıyorum açıkcası...ama baskül gayet iyiii

arkadaşlar bu baskül birtek banamı gülmüyor ya canım sıkılıyor artık bugün ödem söktürücü alacam bakalım tartıda farklı olacaktır eminim ama haftaya tekrar kilo almış gözükecem canımı sıkıyor bu durum biraz

canım tnsiyonun yüksekse ii gelir... ama yinede sık sık kontrol et...inş. haftaya kadar da vermiş olursun... biz böyle sıkıntı yapınca vucüt direniyormuş düşenmemeye çalış

mrb arkadaşlar doktordan geldim az önce kan ve ultrason sonuçlarına bakarak doktorum guatr yok çok küçük bir nodül var onun içinde ilaç kullanımına gerek yok 3 ada bir kontrol amaçlı baktır dedi hipertiroid çıkmıştı ya düşmeye başlamış onda da sorun yok ama progesteron hormonu yüksek çıkmış bu defada yarın 6 saat sürecek bi test yapılacak anlayacağınız yarın benim için zor bi gün önce iğne olucam ve her saat kanım alınacak benim için dua edin arkadaşlar :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…