mrb arkadaşlar doktordan geldim az önce kan ve ultrason sonuçlarına bakarak doktorum guatr yok çok küçük bir nodül var onun içinde ilaç kullanımına gerek yok 3 ada bir kontrol amaçlı baktır dedi hipertiroid çıkmıştı ya düşmeye başlamış onda da sorun yok ama progesteron hormonu yüksek çıkmış bu defada yarın 6 saat sürecek bi test yapılacak anlayacağınız yarın benim için zor bi gün önce iğne olucam ve her saat kanım alınacak benim için dua edin arkadaşlar :Saruboceq:
baharcım allah şifa versin..umarım herşey yolunda gider hayatımmrb arkadaşlar doktordan geldim az önce kan ve ultrason sonuçlarına bakarak doktorum guatr yok çok küçük bir nodül var onun içinde ilaç kullanımına gerek yok 3 ada bir kontrol amaçlı baktır dedi hipertiroid çıkmıştı ya düşmeye başlamış onda da sorun yok ama progesteron hormonu yüksek çıkmış bu defada yarın 6 saat sürecek bi test yapılacak anlayacağınız yarın benim için zor bi gün önce iğne olucam ve her saat kanım alınacak benim için dua edin arkadaşlar :Saruboceq:
canımmmm geçmiş olsun... çok şükür şimdiye kadar ii sonuç aldın umarım yarında ii sonuçlar alırsın...
yarın ki testler için şöyle düşün " bu da geçecek" de kendine
baharcım allah şifa versin..umarım herşey yolunda gider hayatım
patboricim çok çok eski hallerime bakaraktan abartıdan kaçmaya çalışıyorum. ama kaçamaklarım oluyor.tatlıya hayır diyemiyorum. yani idare ediyoruz işte.günaydın adcımm..ya sen artık çok sağlıklı ve ölçülü besleniyorsun..alışkanlık haline getirmişsin
mrb arkadaşlar doktordan geldim az önce kan ve ultrason sonuçlarına bakarak doktorum guatr yok çok küçük bir nodül var onun içinde ilaç kullanımına gerek yok 3 ada bir kontrol amaçlı baktır dedi hipertiroid çıkmıştı ya düşmeye başlamış onda da sorun yok ama progesteron hormonu yüksek çıkmış bu defada yarın 6 saat sürecek bi test yapılacak anlayacağınız yarın benim için zor bi gün önce iğne olucam ve her saat kanım alınacak benim için dua edin arkadaşlar :Saruboceq:
canım çok ama çok geçmişolsun. biraz olsun düzeliyorsun bunada şükür.progesteronunda inşallah düzelir. Allah bol şifa versin canımcım. benimde hamilelikte diyabetim yüksek çıkmıştı. 4 saat boyunca hersaat kan almışlardı ama ondan önce 1 bardak glikozlu su içirmişlerdi aklıma o geldi birden.hani 6 saat dedin ya ondan şeyettim şekercim. kafamçokkarıştı neyse uzadım. öpüyorum.
bhrcığım geçmiş olsun canım umarım önemli bişey çıkmaz kızlar akşam görüşrüz
iyi gidiyor canım benim aslında fena değil.işe alışmaya çalışıyorum ramazanda çok etkiliyor. biraz sıkılıyorum.ama bayram sonrası daha iyi olur inşallah sen nasılsın hayatım.
kızlaaaaarrr kilo mu söylüyorum
66.9 zemuszemus :sm_cool: :teytey:
bu hafta çok mutluyum... bu kadar beklemiyordum hedefimi geçtim umarım haftaya da ii olur bayrama keyifli girerim :Saruboceq:
tabii bu iftar öncesi olduğu için bayağı farketti darısı yarın sabahta bu rakamı görebilmek
yanii 1.200 vermiş oldum
slm kızlar şuan ağlıyorum..
buraya yazmanın manası yok ama yanımda paylaşacak kimse yokkk...eşimle tatıştık...oruçlu oruçlu yaaaaa...dün bana aldığı gülü parçalayıp çöpe attı..canım çok sıkkın
bıktım evlilikten
sorumluluktan
zaten 4 saatlik toplantıdan çıkmışım ,,yorgunummmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm
kızlaaaaarrr kilo mu söylüyorum
66.9 zemuszemus :sm_cool: :teytey:
bu hafta çok mutluyum... bu kadar beklemiyordum hedefimi geçtim umarım haftaya da ii olur bayrama keyifli girerim :Saruboceq:
tabii bu iftar öncesi olduğu için bayağı farketti darısı yarın sabahta bu rakamı görebilmek
yanii 1.200 vermiş oldum
teşkr ederim canım sende 600 gr vermişsin... ben geçen hafta diyetisyenin dediğini yapmama rağmen 300 vermiştim bencee çook iisin canımdosbacım maşallahdarısı bizim başımıza,bikaç günde kilo alınırmı hiç işte benim bünyem öle yeterki tatlı bişeyler yiyim:S ama yavaş yavaş azaltıyorum bu ramazan yüzünden oldu yemiycem dedikçe canım tatlı çekiyo aşeren hanımlar gibi,bende biraz önce tartıldım 72.5 çıkıyorum 600grm gitmiş,inş. yavaş yavaş kendimi toparlamaya çalışıyorum sanırım adet sonrası vücut yeni yeni toparlıyo kendini,birde yeşil çay içmeye başladım 3 gündür sanırım onunda etkisi var...
canım tebrik ederimhuhuhu kızlar bende hedefime 100 eksiğim 77.4 ama akşama çok var olurda giremezsem yazıla77.4 diye melis başkannn
hihoyyythihoyyyttebrikler canımmm çokkk sevindim...azmin elinden hiçbişiy kurtulmuyor vesselam:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?