Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım tabii ki hepimiz etkilendik...
bende akşam yürümekten çok sıkıldım ama ilk gün iftar öncesi yürümeyi denemiştim ve tansiyonum düşmüştü...
neyse az kaldı... bi de bayramda kaçamak yapmadan çıkarsak ne mutlu bize...

merhab kızlar nasılsın ız ne var ne yok maaşallah iyi gidiyorsunuz ben izinliyim ramazandan sonra tam gaz devam ama şükrediyorum her ramazan kilo alırdım mutlaka bu ramazan almadım verdim bile az da olsa

tatlıları evde ben yapıyorum o yüzden pek yiyemiyorum,inş. düzene gircem hem iş başı yapıcam hareketlilk olcak hayatımda birazda dikkat edersem bu iş tamamdır inş.sadece 2 ay kendimi sıkarsam bu işten kuratarırım ama benim hayatım hep dikkat etmekle geçicek çünkü ipin ucu kaçınca toparlayamıyorum şimdiki gibi en azında bayağı vaktimi alıyo bu durum.ama napalım sağlık olsun ALLAH beterinden saklasın değilmi bizim vereceğimiz en fazlası15kg kimileri 60-70kg veriyolar ALLAH yardımcıları olsun,bunları düşünüpte moral verelim kendimize değil mi ama a.s

merhab kızlar nasılsın ız ne var ne yok maaşallah iyi gidiyorsunuz ben izinliyim ramazandan sonra tam gaz devam ama şükrediyorum her ramazan kilo alırdım mutlaka bu ramazan almadım verdim bile az da olsa

canım eğer almıyor koruyor isek işimiz kolay çünkü az bi kısıtlayınca gidiveriyor...
ramazan sonrası bekliyoruz ama arada uğra.. özlüyoruz

iyiyiz canım çok şükür yuvarlanıp gidiyoruza.sne güzel ramazanı atlatmışsın işte sanada maşallahdarısı takım arkadaşlarımıza dimia.s

şekerler ben azbi çıkıyorum salatayı hazırlayayım iftara sonra gelirim yine,ne güzelde muhabbet ediyoduk ama iftar yaklaştı,akşama görüşürz canlaropuyorumnanaktan

merhaba kızlar birazdan kilo mu ölçüp yazacağım ve galiba bu hafta kendi rekorumu kıracak gibi gözüküyorum.bende kendimi çok mutsuz hissediyorum kaç zamandır evden çıkmıyorum ben merkezden 15 km uzakta oturuyorum ve oğlumla çıkamıyorum bir hafta sonlarım var ama cumartesi eşim ist gidecekmiş zaten her akşam yok namaza gidiyor(hadi ona bozulmuyorum ramazan sonuçta) bugün traşa gidecekmiş birde.hep yalnızım hep yalnız.insan görmeyeli bir insanla yüz yüze sohbet etmeyeli uzun zaman oldu ne zaman olduğunu hatırlamıyorum bile..oysaki genç kızken çok sosyaldim bu durumdan çok sıkıldım artık.birde hafta sonu olmayınca iyice bozuldum.böle olunca agresifleşiyorum oooooffffffffff o zamanda yemeğe veriyporum kendimi

sen kafanı dahada fazla bunaltma hayatım. yoktur öyle bişey ah bu şakacı arkadaşlar yokmu.
sen jinekoloğa gidiyordun değilmi hayatım.

canım sıkılmıyo değil valla bu duruma herkes evlendikten sonra çıkmaz jinekologtan ben evlenmeden bi girdim çıkamaz oldum mafoldumben kasımdan bu yana kontrollerim oluyordu mayısta ilaç kullanmayı bıraktım hormon testlerim normale döndüğü için şimdi de başka bir hormon değerim yükselmiş yarınki test nasıl bi test neden yapılıyo bi bilgim yok ve moralim bozuk gerçekten (bu arada özel jinekologuma değil bu sefer endokrinoloji bölümüne gidiyorum canım)

Son düzenleme:
afiyet olsun şekerler...
iftarımı yazayım
1 cup çorba
1/2cup fasülye
3 köfte
1/2cup yoğurt
salata
50gr pide
1 light cola
2 hurma

kızlar selam...
ben migren krizindeyim yazdıklarınızı okudum ama cvp yazacak pek halim yok malesef...

yarın sabah kilo bildirimimi yaparım......

bende yazayım iftardaki menümü
bir kepçe çorba,bir kepçe bamya,bir parça tavuk ve salata bu kadar yatana kadar 2lt suyumuda içecem inş. ve tabikide bikaç bardak yeşil çayımıda,ayy ne çok yemişim yazınca:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…