- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Yesil cay
Ogle
5 - 6 tane elma dilim patates
Aksam
3 yk patlican yemegi
1 kase cacik
1 d ekmek
evet kim ne yazmış çözmeye calışıyorum bu arada ebrucum benim için de plan yap ben de mezun olmak istiyorum bu hafta moralim çok bozuldu inmeler çıkmalardan...
..
menüm:
sabah: 1 tabak lahana çorbası
ara:1 keçiboynuzu,1 hurma
öğlen:1 kase yağsız sade makarna
ara:1 kayısı
aksam:2 tabak lahana çorbası
spora gitmedim,2.5 lt su
menümüde yazıyım 1180 cal almısım sporla 100 cal yapıyor
sabah
2 dilim kızarmış tam bugday ekmeği
biraz peynir
3 zeytin
öğle
haşalma et
1dilim tam bugday ekmeği
baharatlı yoğurt
akşam
sebze çorbası
1 kaşık yoğurt
salata
akşamları çorbayla geçirince çok hafif oluyo önerilir kızlar
25 dak tempolu yürüdüm
devamlı ayaktaydım
çokca merdiven indim çıktım
birsürü su içtim
4 bardak yeşil çay
sitede sorun var galiba zor açılıyor
redettiklerimide yazıyorum tebrikleri bekliyorum
arkadaşlar kimse beni anlamıyor doğum gününde arkadaşa yemiycem dedim zorla vermeye kalktı pastadan börekten bende kendim keserim dedim ince bir dilim aldım veeeeeeeeeee
yemedim tabiki oğlumun ve kızımın ağzına teptim bir anda içeceğide bardakların yanına çaktırmadan koydum içmeyenler vardı bilemez neyse böylece atlattım
bide patates kızartması yaptım ev halkına sinir oluyorum ya eşim tıka basa akşam sabah demeden yiyor incecik nasıl oluyor anlamıyorum
ve çerezleride ve gofrette reddettim tarçınlı su içiyorum geçiyor
ama zayıflıyorum![]()
İyi okumalar Gulcin
Kizlar bir de Allah askina bir kisi daha su bozuk alintiyi alintilamasinn
Yolda icim disima cikti kim ne yazmis diye kacirmamaya calisirkenn:))
Menum
07:00 sut
09:30 1 yumurtanin sarisi, 2 tane light ucgen peynir, 3 zeytin, az salatalik, 1 dlm tam tahil ekmek.
12:30 sulu koftenin 4 tane koftesi, salata, ayran, 1 dlm tam bugday ekmegi
14:30 1 kivi
16:30 sandivic -ekmegi ev yapimi-, ayran, kirmizi biberli yogurt
Yine durdun durdun perşembe akşamı yaptın kaçamağı. Ama bu hafta menülerin hep kötüydü canım. Mutlaka olmaması gereken bişeyler vardı. Ayrıca içtiğin sıvı miktarlarınıda unutma yaz olur mu?
Anlamadım Gül'cüm mezun olmak istiyorum derken? Biraz daha açsana mesajı. Ben mezun olmak istiyorum gibi anladım. :26:
Makarna harici süper bir menüde niye makarna yedin öğle onu anlamadım. İçerdiği karbonhidrattan dolayı makarna tüketmemeye çalışıyoruz canım. İnşallah yarın lahana işe yarar.
Bu kalori sayma işi sende işe yarayacak inşallah Gülçin. Sanki böyle kendini daha iyi frenliyormuşsun gibi geldi bana. Tebrik ederim güzel bir menü. Bakalım yarın tartı neler gösterecek.
Seni kocaman ama kocamannnnnnnnn alkışlıyorum. Kızlar herkestende Gülçin'e aynı alkışı bekliyorum. HarikasınMAŞALLAH
Ben dedimde kimse dikkat etmiyor. Kızlar bozuk alıntı olunca ya düzeltin yada alıntı yapmayın.
Üçgen peynir iki tane çok olmuş. Onun harici gayet güzel bir menü. Afiyet olsun.
Başıma gelenide anlatayım Betül'cüm unutmuşum. Dün öğle yemeğinde bezelye yemeği, pirinç pilavı ve yoğurt vardı. Mecburen bu üçünü yedim. Miktarıda azdı. Ekmekte yemedim. Saat 14:30 oldu kendimi kötü hissettim. Yanımda havuç vardı. İki tane havuç yedim. Eve geldiğimde saat 17:00 ye geliyordu. Önce aşağıdaki unlu mamullerden 4 tane minik un kurabiyesi aldım. Gözüm dönmüş. Sanırım şekerim düştü. Onları asansörde hakladım. Eve çıkınca çeyrek beyaz ekmeğin arasına zeytin koyup yedim. Zar zor kendime geldim. Gerçekten şu bezelyenin ve pirincin glisemik indeksi dehşet bişey. Dün birebir yaşayarak gördüm. Arada birde bir paket çubuk kraker yedim. Akşam 21:00 gibi ancak kendime gelebildim. Bi daha asla yemeyeceğim. Elim kolum tutmadı. O derece etkiledi. Dün o yüzden menüde yazmadım. Ne yediğimi hatırlamıyorum bileİnşallah cumartesi kilom sabit kalır. Çünki normalde 13 kilo almam gerekiyormuş. Ben 8. ayın başında kilo hakkımı doldurdum
Capacity chakrada görmüüstüm bende dogru diyosun hiç aklımaa gelmemisssti
3 yıl sonraaa cocukk istiyoruzz :)
Hahahahaha evet cok mantıklı düsünürken aklınaaa bi sürü sey geliyo insanın
Son zamanlarda iradem cok cok cok zayıfladı iyi bi derse hatta tokata ihtiyacımm olacak ki o da yarın geliyorr birde regl dönemim yaklastıgında herseye saldıracak gibi yemek istiyorum acıkıyorum hep agzım dolu olsun istiyorum veeee tatlı( bir an önce gecsin istiyorum
Ben takıma ilk geldiğimde takımın en kilolusuydum Tuğba'cım sonra mezun olurken herşey değişmişti.Zaten senin için güzel planlarım var, uzun kalacaksın yaaa
Afiyet olsun canım. Ben bugün çok erken kapattım yemek meselesini. 17:30 gibi bitirdim.
Kadriye'cim sana bişey sormuştum hala cevabını alamadım. Daha önce yarıştınmı bir şekilde cuma yarışmalarında yoksa bu ilk katılışın mı?
gecmis olsun ecemcim.bu regl öncesi bir durum olsa gerek bende zor frenliyorum kendimi.ilgimi baska seylere cekiyorum.kendimi oyaliyorum.Kizlar cepten ve yoldan bildiriyorum :) eve gidince alintilari yapicam ayagim sisti okulda revirde buz koyduk ama simdi eve gidince hallederim ben :) kerem aldi zaten okuldan beni menumu yazicam ebru yine dicek ah bu persembeler![]()
abarti degil ama patates önermiyorlar.patlican nasildi bilmiyorum ama patlican denince yagli,bol kalorili yemek geliyor benim aklima.Sabah
1 yumurta
1 d ekmek
Yesil cay
Ogle
5 - 6 tane elma dilim patates
Aksam
3 yk patlican yemegi
1 kase cacik
1 d ekmek
tebrikler ben begendim.aksam hafif olmus.menüm:
spora gitmedim,2.5 lt su
alkislar sana.yiyecekler önünde olup da yememek gercekten güclü bir irade istiyor. benim esimde öyle.benim 3 katimi yiyor ama o hic kilo almiyor.sitede sorun var galiba zor açılıyor
arkadaşlar kimse beni anlamıyor doğum gününde arkadaşa yemiycem dedim zorla vermeye kalktı pastadan börekten bende kendim keserim dedim ince bir dilim aldım veeeeeeeeeee
yemedim tabiki oğlumun ve kızımın ağzına teptim bir anda içeceğide bardakların yanına çaktırmadan koydum içmeyenler vardı bilemez neyse böylece atlattım
bide patates kızartması yaptım ev halkına sinir oluyorum ya eşim tıka basa akşam sabah demeden yiyor incecik nasıl oluyor anlamıyorum
ama zayıflıyorum![]()
ben yaptim oldu canim.tavayi iyice isittiktan sonra koydum.teflon ya ondan belki yanmadi.bir avuc felan yedim.cok yemedim zaten.Patlamis misir yagsiz patlayabiliyor mu, yanmiyor mu?
Oyle yiyebiliyor muyuz? Yagsiz yenebiliyorsa ben bi deneyeyimm gerci tadi da olmaz ama ne diyorsunuz bi konuda???
Tugba nin klasiklesmis guzel menusu
Spor da cok guzel
Chakra da bu tarz ama altina kumas gecilmemis uatak orrulei var ben de oylr bir sey yapmayi dusunmustumm
Yok canm avukat dgil:))
İktisat mezunu, bi ara kendi alaninda calisti ama simdi insaat sektorunde calisiyor. Muteahhit firmada. Baya sevdigi bir is. Bir yandan da mali musavirlik satj yili doluyor.
Bezelye okul menusunde vardi Ebru
Senin basina ne geldi hayirdirr:)) merak ettim anlatmamissin sonra unuttun galiba
Mutluluk da bulasicidr ama oyle bak bir de :)))
Cisss yazmayin uaa acik acik yazinn
Siz cisss yazinca ben acaba o mu su mu bu mu derken aklimdan bir surruuu sey geciriyorum hepsinden canim cekiyor
Yazinca en azindan sadece 1 sey :)))
Cok guzel afiyet olsun
Ben de cok severim kozlenmis patlican salatasini
Patlicani genel olarak cok severim zatenn
Hamilelik mi? Yoksa evlenince kilo alirim diye mi
Yazi ekranina tiklayip ctrl ve a harfine bas hepsimi secer tek tusta silersinn:))
Gervi mouse la da coklu secim yapabilirsin yeni alintilarin da silinmemesi icin oyle yapmak lazimm
Hmm Ebru hadi acikla merak ettimmm bem de
Olmaz semsiyenin uzerinden degill daha omce 55 kiloya inmis birinin tartisinin uzerinden atlamasi gerekiyooorr :)))
Ya dun gece 12 ye gelirken kalktilar
Ben yatarken 2ydi gecmisin hepsini okuyamadim . Okulda da ara ara girebiliyorum, cocuklarla donem sonu gosterisine hazirlaniyoruzz yogunn
Bir de sarma sardik cocuklarla bugunn
Okuyamadim gecmisi biriktikce birikti
E okumadan da olmuyor duramiyorum merak ediyorum
Okuldan cikinca da arkadasl kahve icmeye gittik
Eve yeni donuyorum simdi yolda klasik gecmisi okudumm
Boyle:))
Aslinda butun gun acikti sayfa telde ama teli elime alamadim dogru durust
Bir de gezmekten elim degmiyor istee:)))
Yarin aksam da disarda olcamm
Kiz ne yedin yinee:)
Gecmis olsunn
Hmm aslinda bence cok bir sey degil ama su kotu
Senin iraden zayiflai bence biraz son zamanlarda
Evet belki su bir kac patayes kilonu kisa vadede cok etkilemez ama uzun vadede bakarsan olaya rejimine balta vurabilirr
son 3-5 kilo zor verilir diye herkes söylüyor zaten.Capacity chakrada görmüüstüm bende dogru diyosun hiç aklımaa gelmemisssti
3 yıl sonraaa cocukk istiyoruzz :)
Hahahahaha evet cok mantıklı düsünürken aklınaaa bi sürü sey geliyo insanın
Son zamanlarda iradem cok cok cok zayıfladı iyi bi derse hatta tokata ihtiyacımm olacak ki o da yarın geliyorr birde regl dönemim yaklastıgında herseye saldıracak gibi yemek istiyorum acıkıyorum hep agzım dolu olsun istiyorum veeee tatlı( bir an önce gecsin istiyorum
afiyet olsun.begendim canim.Menum
09:30 1 yumurtanin sarisi, 2 tane light ucgen peynir, 3 zeytin, az salatalik, 1 dlm tam tahil ekmek.
sabah
biraz peynir
3 zeytin
öğle
haşalma et
1dilim tam bugday ekmeği
baharatlı yoğurt
akşam
sebze çorbası
1 kaşık yoğurt
salata
25 dak tempolu yürüdüm
devamlı ayaktaydım
birsürü su içtim
4 bardak yeşil çay
sitede sorun var galiba zor açılıyor
ama zayıflıyorum![]()
kızlar ben çıkıyorum artık herkese iyi geceler bugün kitap okuyacağım
Menum
menüm
sabah:1 yumurta,1 dilim kepeli ekmek,birazcik peynir.
ögle:haslanmis tavuk,salata
ara:1 armut
aksam:brokoli ve yogurt
3 lt su,2 bardak kahve ve 3 bardak yesilcay.
yürüyüsüm yaklasik 1 saat
Yine durdun durdun perşembe akşamı yaptın kaçamağı. Ama bu hafta menülerin hep kötüydü canım. Mutlaka olmaması gereken bişeyler vardı. Ayrıca içtiğin sıvı miktarlarınıda unutma yaz olur mu?
Anlamadım Gül'cüm mezun olmak istiyorum derken? Biraz daha açsana mesajı. Ben mezun olmak istiyorum gibi anladım. :26:
Makarna harici süper bir menüde niye makarna yedin öğle onu anlamadım. İçerdiği karbonhidrattan dolayı makarna tüketmemeye çalışıyoruz canım. İnşallah yarın lahana işe yarar.
Bu kalori sayma işi sende işe yarayacak inşallah Gülçin. Sanki böyle kendini daha iyi frenliyormuşsun gibi geldi bana. Tebrik ederim güzel bir menü. Bakalım yarın tartı neler gösterecek.
Seni kocaman ama kocamannnnnnnnn alkışlıyorum. Kızlar herkestende Gülçin'e aynı alkışı bekliyorum. HarikasınMAŞALLAH
Ben dedimde kimse dikkat etmiyor. Kızlar bozuk alıntı olunca ya düzeltin yada alıntı yapmayın.
Üçgen peynir iki tane çok olmuş. Onun harici gayet güzel bir menü. Afiyet olsun.
Başıma gelenide anlatayım Betül'cüm unutmuşum. Dün öğle yemeğinde bezelye yemeği, pirinç pilavı ve yoğurt vardı. Mecburen bu üçünü yedim. Miktarıda azdı. Ekmekte yemedim. Saat 14:30 oldu kendimi kötü hissettim. Yanımda havuç vardı. İki tane havuç yedim. Eve geldiğimde saat 17:00 ye geliyordu. Önce aşağıdaki unlu mamullerden 4 tane minik un kurabiyesi aldım. Gözüm dönmüş. Sanırım şekerim düştü. Onları asansörde hakladım. Eve çıkınca çeyrek beyaz ekmeğin arasına zeytin koyup yedim. Zar zor kendime geldim. Gerçekten şu bezelyenin ve pirincin glisemik indeksi dehşet bişey. Dün birebir yaşayarak gördüm. Arada birde bir paket çubuk kraker yedim. Akşam 21:00 gibi ancak kendime gelebildim. Bi daha asla yemeyeceğim. Elim kolum tutmadı. O derece etkiledi. Dün o yüzden menüde yazmadım. Ne yediğimi hatırlamıyorum bileİnşallah cumartesi kilom sabit kalır. Çünki normalde 13 kilo almam gerekiyormuş. Ben 8. ayın başında kilo hakkımı doldurdum
Tatli istegin icin Beril'in gecen gun verdigi fikri uygulamaya gecirsene cuma gunu Ecem
Elma ceviz tarcin 3'lusu
Hatta kepekli un veya yulaf kepegiyle kek veya kurabiye gibi bir sey yapabilirsin bu 3 luyu kullanarak.
Ya da dukan diyeti adi altinda bir suru tatli tarifi var, bir cogu fazla miktarda tatlandiriciyla yapiliyor, ondan bahsetmiyorum hic hosuma gitmiyor onlar, ama kuru uzum gibi icinde seker bulunduran malzemelerle yapilan tatli tarifleri var
Bir arastir o sekilde gecir isteginii
Sonra dayanamayipp tatlilara atilma:)
gecmis olsun ecemcim.bu regl öncesi bir durum olsa gerek bende zor frenliyorum kendimi.ilgimi baska seylere cekiyorum.kendimi oyaliyorum.
abarti degil ama patates önermiyorlar.patlican nasildi bilmiyorum ama patlican denince yagli,bol kalorili yemek geliyor benim aklima.
tebrikler ben begendim.aksam hafif olmus.
alkislar sana.yiyecekler önünde olup da yememek gercekten güclü bir irade istiyor. benim esimde öyle.benim 3 katimi yiyor ama o hic kilo almiyor.
ben yaptim oldu canim.tavayi iyice isittiktan sonra koydum.teflon ya ondan belki yanmadi.bir avuc felan yedim.cok yemedim zaten.
son 3-5 kilo zor verilir diye herkes söylüyor zaten.
afiyet olsun.begendim canim.
Ben takıma ilk geldiğimde takımın en kilolusuydum Tuğba'cım sonra mezun olurken herşey değişmişti.Zaten senin için güzel planlarım var, uzun kalacaksın yaaa
![]()
menum
sabah corba ıctım tarhana bıraz kırıklık varda
arada kıvı elma mandalına
oglen yıne koca kase tarhana corbası ama 1 tam bugday ekmegıyle bu
ara 6 badem
aksam 1 kase kuru fasulye yogurt
2 lt su 3 bardak yesıl cay...
menüm:
spora gitmedim,2.5 lt su
sabah
biraz peynir
3 zeytin
öğle
haşalma et
1dilim tam bugday ekmeği
baharatlı yoğurt
akşam
sebze çorbası
1 kaşık yoğurt
salata
25 dak tempolu yürüdüm
devamlı ayaktaydım
birsürü su içtim
4 bardak yeşil çay
İyi okumalar Gulcin
Kizlar bir de Allah askina bir kisi daha su bozuk alintiyi alintilamasinn
Yolda icim disima cikti kim ne yazmis diye kacirmamaya calisirkenn:))
Sıkı durun kızlar kurayı çektim. Herkesin ortisi belli oldu. Az sonraaaaaaaaaaaVideoya aldım ama MP4 large dosya diyor. Yüklemiyor ama uğraşacağım.
Hemen sırayla yazıyorum.
aysecig - beril77
lafraise - tugkay2000
blitz86 - GUL1978
dontpanic - gurbet_dmr
betuld - LAydLiNe (9 kişi mecburen sen bana kaldın. Yeni bir üye geldiğinde tekrardan kura çekeriz.)
Coook guzelmenüm
sabah:1 yumurta,1 dilim kepeli ekmek,birazcik peynir.
ögle:haslanmis tavuk,salata
ara:1 armut
aksam:brokoli ve yogurt
3 lt su,2 bardak kahve ve 3 bardak yesilcay.
yürüyüsüm yaklasik 1 saat
Hmmm:)))Sıkı durun kızlar kurayı çektim. Herkesin ortisi belli oldu. Az sonraaaaaaaaaaaVideoya aldım ama MP4 large dosya diyor. Yüklemiyor ama uğraşacağım.
Hemen sırayla yazıyorum.
aysecig - beril77
lafraise - tugkay2000
blitz86 - GUL1978
dontpanic - gurbet_dmr
betuld - LAydLiNe (9 kişi mecburen sen bana kaldın. Yeni bir üye geldiğinde tekrardan kura çekeriz.)
Bir sey degilmesaj sayım 11 arkadaslar herkese iyi geceler bu arada betül ya da ecem biriniz söylemişti ama evet tek mesaj yazdığım zaman ctrl a yapıyorum hemen siliniyor tesekkürler :)