• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yine kimseler yok ama ben menumu yapayim da su asagidaki beril77 yorumlasin bakemmmmmmmmmmm
sabah
yarim tost+haslama yumurta
ara yok
ogle
1 elma+3 ceviz+yarim bardak yogurt+1 etimek
ara yok
aksam
1 kase sehriye corbasi+1 tabak haslama ispanak 1 kase yogurtla pure haline getirildi yenmedi valla yutuldu+2 dilim tost ekmegi(corbaya dogradim)
su henuz 1 litre oldu ama ismeye calisiyorum
spor yok

bu arada azerikizinin siirrini ogrendim sizede yazayim
az yemis hemde cok az
ve gunde en az 1.5 saat konsollu zumba yapmis
ne derece saglikli kisiye gore degisir

eskiden senide goruyordum sabahlari simdi sende gelmiyon kissssssss:26::26::26:

her actigimda buranin bos olmasi itici geliyor artik bana
acil bir cozum bulmaliyiz
yeni kan mi alsak takima:27::27::27::27::27:

bu ne kizzzzzzzzzzzzz
iyice azittin bu azaltma isini
doymazsin bebikim bunumlaaaaaaaa:45::45::45::45:

yaaaa berilişko buranın böyle olması acıkcası benide sogutuyor ama bi mücadele vermeye calısıyorum genelde gün icinde bakıyorum cevap yazıyorum üstüme düseninde fazlasını yaptıgıma inanıyorumda kimseler yok istemsiz ama böylede olunca motivasyon düsüyo

sabahları gelememem tembellikten hahahah 2 3 gecedir gec yatıyorum gec yatıncada gecc kalkıyorum yarın toparlanıcammm

yarın güzel bi menü yapıcamm sormaa sabah kalkıyorum nasılll acımm nasıll acım hemen mutfaga gidiyorumm :)

yine kimseler yok ama ben menumu yapayim da su asagidaki beril77 yorumlasin bakemmmmmmmmmmm
sabah
ara yok
ogle
ara yok
aksam
1 kase sehriye corbasi+1 tabak haslama ispanak 1 kase yogurtla pure haline getirildi yenmedi valla yutuldu+2 dilim tost ekmegi(corbaya dogradim)
spor yok

karatay da önermiyor ara öğünleri asllındaaa
afiyeett olsun

ecemmmmmmmmmmmmm napiyon bebikimmmmmmmmmmmmmm
buranin haline ne olacak boyle

kizlar nerdesiniz aktif olmayi birakin gunluk 5 mesaji bile yazamiyoruz
hadin bakin yarin carsamba bir silkinelim
biz 13.takimiz

bilmiyoooorummmm ama vahimmm haldeyizzzz berilişkoooo su hale bak kimselerrrr yokkkkk bi ikimizzz burdayızzz

bir iki gundur tugbada gelmiyor yoksa genelde karsilasirdik
belki ebru bir care bulur
aslinda yenilermi gelse bir iki kisi kilosuda paylasimida cok olan

bir iki gundur tugbada gelmiyor yoksa genelde karsilasirdik
belki ebru bir care bulur
aslinda yenilermi gelse bir iki kisi kilosuda paylasimida cok olan

yeniler gelebilir kadriye 3 ay diyo tugba zaten giremiyomus nete kaynı kapatmıs o da yok 2 3 hafta nermin persembeye kadar demis gülçinde yookkkkk ebruda hic ugramadıki burayaaa bugün o da haklı olarak hem bebiş hem iş hem ev hem kızı bide burası zor gercekten kaldık böyleee yeniler gelmeli bence

Son düzenleme:
yeniler gelebilir kadriye 3 ay diyo tugba zaten giremiyomus nete kaynı kapatmıs o da yok 2 3 hafta nermin persembeye kadar demis gülçinde yookkkkk ebruda hic ugramadıki burayaaa bugün o da haklı olarak hem bebiş hem iş hem ev hem kızı bide burası zor gercekten kaldık böyleee yeniler gelmeli bence

ebrunun yardimcisi felan yok degilmi
ebru olmadigi zamanlarda belki takima birilerini cagirir
gerci 6.takimdayken herkes cagiriyordu ama burda bilmiyorum
aslinda cok iyi katilim olsa 6 kisiyiz yeteriz ama malum hergun birsey cikiyor gelmek istensede gelinemedigi anlar oluyor

ebrunun yardimcisi felan yok degilmi
ebru olmadigi zamanlarda belki takima birilerini cagirir
gerci 6.takimdayken herkes cagiriyordu ama burda bilmiyorum
aslinda cok iyi katilim olsa 6 kisiyiz yeteriz ama malum hergun birsey cikiyor gelmek istensede gelinemedigi anlar oluyor

betül demistik yardımcıya ama ne oldu en son bilmiyorum yeteri katılım yok ki ben hep kontrol ediyorum kmse bisey yazmaynca yne cıkıyorm katılımm yokkk bizdee hep bişeyler cıkıyor herkeste üst üste geliyorrr

ben bu aralar evdeyim tek basıma yemek hazırlamıyorum o yüzden menüler böyle gidiyo :) ama evde olmadgmda bi kere her gün et tüketirim yogurt asıgıyım ama meyveyede asıgım ondan yapamayablirdim esasında denemedimde hic dukan

yok denicektim isteee denettirmedii arkadasım sacmalıyomusum ne kadar zayflasamda kemiklerim iriymis :(

dukan sana göre değil o zaman. neyse ki ben meyveye düşkün değilim hiç. :9: bu arada pees diyorum o arkadaşına. yuh hatta. denetmemiş bile yaaa :53: ay uzak dur ondan çok kıskanıyor o seni bence :34:

benim inancim hic kalmadi dukan amcaya
kim yapiyorsa sinir ediyormus tarti
bir gun zayiflatip ertesi gun uzuyormus

evet canım ne yalan deyim sinir etme konusunda haklısın. :26: ama sonunda isteyen herkes istediği kiloya ulaşabiliyor, orası da ayrı :34:

sabah
ara yok
ogle
ara yok
aksam
spor yok

bence menün çok iyi. sağlıklı görünüyor ama ekmek akşam 2 dilim fazla gibi. onu 1 dilim yap, ya da hiç tüketmesen de olur akşam. :54:

:)) hahaah kmse yorum yapmıyor cok sevdim bunu hahahahaa tamam yarın hosunuza gidecek bir menüyle gelicem :)

Hadi bakalim
Yarin yorum yapacagim menune ona gore:)))

süpermiss tugbacım ellerine saglık :)
karnıbahar ve yulaf ezmesi ve süt hiiic sevmemmmmmmmm karnıbahar hiic yemedim müslide hiç yemedim sütüde bebekken içmişimdir ne saglıksızım degil mi :))
Senin menulerin neden sagliksiz oldugu belli oldu:)) ne seviyorsun senn??:))

dukan sana göre değil o zaman. neyse ki ben meyveye düşkün değilim hiç. :9: bu arada pees diyorum o arkadaşına. yuh hatta. denetmemiş bile yaaa :53: ay uzak dur ondan çok kıskanıyor o seni bence :34:

evet bencede kıskanıyor neyse zaten mesafemi koydum bendee

Hadi bakalim
Yarin yorum yapacagim menune ona gore:)))

Senin menulerin neden sagliksiz oldugu belli oldu:)) ne seviyorsun senn??:))

bende baska bir türdenim istee sevdigim dogru dürüst bisey yok :))

Son düzenleme:
Selam kızlar ben geldim ama biraz geç oldu :16:

Dün en son buraya yazdıktan sonra salona geçtim uzanıp biraz dinleneyim diye. 3 lü bir koltuğum var uyku koltuğu koydum adını. Oraya ne zaman uzanıp televizyon seyretmeye kalksam çok kısa bir süre sonra orda uyuyakalıyorum :9: Dünde öyle sızmışım orda. Sabah bi uyandım saat 08:10 nasıl kalkıp işe gittim hatırlamıyorum :9:

Akşamda iş çıkışı kızı almaya gittim erkek kardeşimin evinden. Yemeğe orda kaldık. Yeni geldim eve. Artık nedense erkenden uykum geliyor :49::50:

Bu arada dün sadece üç kişi yollamış mesaj sayısını. Diğerleri 0 geçecek haberiniz olsun. Tuğba (dontpanic), Beril ve Ecem'den başka gönderen yok.

Dün en son buraya yazdıktan sonra salona geçtim uzanıp biraz dinleneyim diye. 3 lü bir koltuğum var uyku koltuğu koydum adını. Oraya ne zaman uzanıp televizyon seyretmeye kalksam çok kısa bir süre sonra orda uyuyakalıyorum :9: Dünde öyle sızmışım orda. Sabah bi uyandım saat 08:10 nasıl kalkıp işe gittim hatırlamıyorum :9:

Akşamda iş çıkışı kızı almaya gittim erkek kardeşimin evinden. Yemeğe orda kaldık. Yeni geldim eve. Artık nedense erkenden uykum geliyor :49::50:

Bu arada dün sadece üç kişi yollamış mesaj sayısını. Diğerleri 0 geçecek haberiniz olsun. Tuğba (dontpanic), Beril ve Ecem'den başka gönderen yok.

hosgeldiinnnnn tecrübelisinn gerci amaa bebistendirr hep öyle derler yaa hani :))
bi geldin ugurunla geldin asagıda 5 kisi gördümmm :)

Son düzenleme:
Kızlar geçmişi okuyorum şuan. Herkeste takım için bir panik başlamış. Alıntı yaptım ama altta büyük çoğunluk burdayken yazayım dedim. Merak etmeyin inşallah yakında yine herşey düzelecek. Önemli olan şuan burdakilerle bilribirimize destek olmak. Ben kaç gündür bakıyorum yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne ama maalesef ki oraya yazan yeni üyelerin birçoğuda çok kalıcı olacağa benzemediği için davet etmiyorum. Sadece biraz sabredin ve mümkün olduğunca burda olmaya çalışın. Gün içinde burda olmayı çok istiyorum ama maalesefki hastanenin internetinde sorun var.

Kısacası ümitsizliğe kapılmayın. Burda bir kişi bile kalsa takım yine takımdır. Önemli olan kalanların aktifliği. Umarım yakında güzel günlerimiz yeniden gelecek. :16:

hosgeldiinnnnn tecrübelisinn gerci amaa bebistendirr hep öyle derler yaa hani :))
bi geldin ugurunla geldin asagıda 5 kisi gördümmm :)

:16:Son zamanlarım yaaaa sanırım ondan kaynaklanıyor. Dua edinde şu doğum izni 6 aya çıksın. Eğer altı aya çıkarsa 11 şubatta ayrılacağım izne inşallah. Çıkmazsa mecburen bi 5 hafta daha çalışacağım. :50:

Ayağımı sürüyerek geldim Ecem'cim. Telepati kurdum herkesle ben geldim hadi sizde gelin diye :16::9:

cookk acıktım ama yemicem

Sen mi acıktın gerçekten. Hiç inandırıcı gelmedi. :44:Yoksa gün içinde bişey yemedin mi?

maşallah canım yiyecekler, su, spor çok güzel olmuş :nazar: :13:

sağol cankuşummmm

ayyyyy bal yemeyeliii hayli zaman oldu tadını unuttumm :))
güzel menü
muhtesem spor hadi bakalım :)

balsız yasayamam :)) az da olsa...

MENÜM

Kahvaltı (geç yaptım)

1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
2 yemek k. kadar yağsız kuşbaşı tavuk

Akşam

1 kâse pul biberli yoğurt
1 kâse bezelye

+2,5 Lt su
+3 bardak yeşilçay
+yaklaşık yarım saat aerobik

harika canım devammm

Menüm

Sabah
Yarım haslanmıs patates

Ögle
Yagsız Tost

Aksam
2 catal tavuk
2 catal makarna

2 lt su

çok az evet su sende ki irade ben de olsa masallah

sabah
ara yok
ogle
ara yok
aksam
spor yok

güzel canım ama akşam 1 dilim ekmek fazla olmuş i:16: öptüm bak barıştık mı ?

bence de motivasyonum sınırda her ana her sey olabülürrrrrr

cookk acıktım ama yemicem

Canım hoşgeldin keyfini çıkar uykuların...ben dün 8 mesaj yazdım ama mesaj atabildiğimi unuttum sayfaya yazdım...

Back
X