• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:16:Son zamanlarım yaaaa sanırım ondan kaynaklanıyor. Dua edinde şu doğum izni 6 aya çıksın. Eğer altı aya çıkarsa 11 şubatta ayrılacağım izne inşallah. Çıkmazsa mecburen bi 5 hafta daha çalışacağım. :50:

Ayağımı sürüyerek geldim Ecem'cim. Telepati kurdum herkesle ben geldim hadi sizde gelin diye :16::9:

Sen mi acıktın gerçekten. Hiç inandırıcı gelmedi. :44:Yoksa gün içinde bişey yemedin mi?

İnsallahh cıkarr bebisinle uzun zaman gecirirsin
gercekten bi nevi telepati oldu :) olumlu düsünceyle herkesi getirdinn biz ümitsizlige kapılmıstık yapamadıık :))
yedimm ama birden acıktım isteee aslında canım yogurt istiyordaaa ondann :( :) :17:

sağol cankuşummmm

balsız yasayamam :)) az da olsa...

çok az evet su sende ki irade ben de olsa masallah

bence de motivasyonum sınırda her ana her sey olabülürrrrrr

balda canım cekti uff :))

zayıflama istegi hastalıgına yakalandımdaa ondan bu irade zayfladıkcaa braz daha braz dha :))

benimde öylee yakndaa eeeeeeeeeeeeh dicemm hahahah :)

pazıda bilmem pırasada bilmem lahana bi tek sarması o da sadece annemlerin yaptıgından digerini sevmem patlıcan karnıyarıkta falan taze fasulyede ehhh yok yok yiyemiyorum ben sebze kültürüm yok :)

Senin de sevebileceğin bi sebze vardır mutlaka ya:4:

helal seker sana bu yogurdu birakmadin ben iki gun yaptim sikildim
simdi oyle bir kasik yemege karistiriyorum kalsiyum diye

Ben yoğurda zaten aşığım hiç zor olmadı berilim alışmak. Hem beni tok tutması süper bişey.

yine kimseler yok ama ben menumu yapayim da su asagidaki beril77 yorumlasin bakemmmmmmmmmmm
sabah
yarim tost+haslama yumurta
ara yok
ogle
1 elma+3 ceviz+yarim bardak yogurt+1 etimek
ara yok
aksam
1 kase sehriye corbasi+1 tabak haslama ispanak 1 kase yogurtla pure haline getirildi yenmedi valla yutuldu+2 dilim tost ekmegi(corbaya dogradim)
su henuz 1 litre oldu ama ismeye calisiyorum
spor yok

Akşamki 2 dilim ekmek dışında gayet iyi hayatm. suyu da tamamlycakmışsın zaten.

kizlar nerdesiniz aktif olmayi birakin gunluk 5 mesaji bile yazamiyoruz
hadin bakin yarin carsamba bir silkinelim
biz 13.takimiz

ayyyynen öyle 13. takımız biz :41:

Kızlar geçmişi okuyorum şuan. Herkeste takım için bir panik başlamış. Alıntı yaptım ama altta büyük çoğunluk burdayken yazayım dedim. Merak etmeyin inşallah yakında yine herşey düzelecek. Önemli olan şuan burdakilerle bilribirimize destek olmak. Ben kaç gündür bakıyorum yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne ama maalesef ki oraya yazan yeni üyelerin birçoğuda çok kalıcı olacağa benzemediği için davet etmiyorum. Sadece biraz sabredin ve mümkün olduğunca burda olmaya çalışın. Gün içinde burda olmayı çok istiyorum ama maalesefki hastanenin internetinde sorun var.

Kısacası ümitsizliğe kapılmayın. Burda bir kişi bile kalsa takım yine takımdır. Önemli olan kalanların aktifliği. Umarım yakında güzel günlerimiz yeniden gelecek. :16:

İnnnnnşallahhhh :16:

İki saattir kimseler yokk bende tlfdan baglanıyorum alıntı yapamadım iyi geceler bende mesajlarımı sayıp cıkayım o zaman kimse yok ama herkese iyi geceler

Evet yaaa akşam kimseler uğramamış. :20:

arkadaslar kusura bakmayin ben anca gelebildim eve
butun oglesonu annemle evini temizledik
sonrada anca geldik
yarinda disim basliyor yine allah buyuktur
gelmeye calisacagim en azindan mesajlarimi yazacagim
bugunku menum
sabah
haslama yumurta+domates+1 galeta
ogle
bir bardak yogurt tarcinli+elma+mandalin
aksam
bir haslama tavuk budu+haslama sebze sarmisakli yogurtlu+bir kase ezogelin corba

suyu az ictim ama iciyorum
bugun sporumda yok

Senin menüler iyice azalmaya başladı Beril. Dikkat et canım sonra kaçamak patlaması yaşama. Su ve spor olmamış.

Ebru'cum mesajlar sana sanırım 8 mesaj benim...

Not aldım canım. Teşekkürle. :16:

iki konuda da haklısın. doğru söze ne hacet :9: sporum azdı evet. 2 gündür 2 katına çıkardım. su gayet içiyorum. dediğin gibi sindirim problemi de oluyor arada. başlarda çoktu ama şimdi azaldı. :31: yarın da tartılayım zaten eksi çıkmazsam yumruk harekatına geçiyorum. ondan sonra da tartılmam. bir de ben regl olamıyorum dukan düzenimi bozmuş olabilir. başlarda adet düzensizliği yapabiliyormuş. 2 hafta önce olur gibi oldum, olmadım. geçen hafta yine aynı şeyi yaşadım. bugün yine oluyorum gibi ama devamı gelmiyor, kesiliyor. :26: hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. ama bugün olacak gibi sanki hadi bakalım. ay konuştuğum şeylere bak. :9: ama onun yüzünden o kadar stres oldum ki anlatamam. :50: 800 gr farkı ben daha 2 gün önce gördüm. hem de hiç kaçamak olmamasına rağmen. zaten ben şuan sıfır kaçamak durumundayım. böyle de devam edeceğim dilerim. :32:

Adet düzensizliğini streste yapabilir. Sen şimdi gecikti her an oldu olacak diye bekliyorsun yaaa oda geciktirir. Kafandan çıkart biraz. Düzelirsin hemen. Bence dukanın çok etkisi yok adet düzensizliğine. En büyük nedeni strestir.

kızlar 2 gündür aklımdasınız saate bakın anca yazabiliyorum benim durumlar karışık
kaptanım ve takım arkadaşlarım herkesden özür diliyorum şimdilik 15 gün izinli ayrılmak istiyorum
oğlum iyleşti şükür az bi kusması kaldı ama eşime 1 hafta daha istirahat verdiler adam elini yüzünü bile yıkıyamıyor ne yapacağız bilmiyorum haftaya emar sonuçları açıklanacak
veeeeee asıl bomba haberim şu karda kışta hemde sobalı evde hiç üşenmemişler dün sabah kaynanam ve kayınbabam geldi yüküm azdı sanki yaşlı insanlar bide onlar çıktı başıma mutfaktan yemek yapıp bulaşık yıkamaktan oturamıyorum bile
zaman söylemiyorlar ne zaman gidecekleri belli değil bi soba daha yakıyorum öbür odada ne yapacağım bilmem
uzun kalırlarsa artık annemi babamıda çağırırım yardıma gelirler artık ne deyim sinirlerim çok bozuk yaaaaaaaaaaaa ne yapacağım ben şimdi bilmiyorum

Geçmiş olsun eşine canım. Seni izinli yazarız istediğin kadar ama biliyorsun dönüşte eğer kilo almış olursan bekletirim. Ayrıca yeni kurallara göre izin hakkın sınırlı. Kayınvalidenlerinde gelmeleri kötü olmuş. Allah sabır versin.

ebrucum azcık geçmişe baktım beni merak etmişsin habersiz bıraktım özür dilerim
bu hengamede kurallara uyamam ama arada ugrarım bilgisayarın başında çok kalıncada ne yapıyon diye yaşlı insanlar başıma dikiliyorlar
sonra başlıyorlar nutuk vermeye evlilikleri bu bitiriyormuş adını söylemeyim bişey icadı deyip duruyorlar bi facebooka giriyorum biliyorsundur rahatsız bir tane kardeşim var onunla ve annemgille ordan yazışıyorum bide görüntülü konuşuyorum o anda bile dün başıma dikildiler
eşim yataktan kalkamıyor onu getir bunu götür
oğlan ağlayıp kusuyor
allahdan kızın zararı yok
kaynanamgilde ellerini bağlayıp seyrediyorlar nasıl sinirlerim bozuk anlatamam
kırmayım diyorum misafir bugün var yarın yoklar valla dahada olmazsa eşimle konuşacam gitsinler yani
dayanamıyorum daha 2 gün olmadı :30::50::50::50::50::50::5::5::5::5::5::5:

Haklısın canım onların yanında istediğin kadar rahat davranamazsın. Dedim yaaa allah kolaylık versin. Diyetine dikkat et. Lütfen kilo alıp dönme.

Ya ebrucum malesef oyle olmadi
Kiz da zaten yeni evli direk sey dedi, sen simdi duugun oncesi diyetteysen bugubluk diyet olmaz fln . Muhammet, kiz kardesi fln da var yok ama midem agriyor diyemedim.. Yedim bir seyler malesef..

Ya ben normalde iciyorum zaten
Genelde evde olmadigim icin simdi evde olmaya alismam gerekiyor:) yarin obur gun duzeltirim

Menun guzel olmus, afiyet olsun

Keşke yemeseydin Betül. Hep kıramadıkların yüzünden bu halde değilmisin zaten. Bari azıcık tadına baksaydın. :52:

(G)ünaydın, günün aydın olsun.
(Ü)züntü ve kader senden uzakta olsun.
(N)azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
(A)ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
(Y)rının dünden güzel
(D)ünün hatıra olsun
(I)sıtsın güneş içini
(N)e dilersen o olsun….

bana dua edin bugun dis seruvenimin 2.bolumune basliyoruz

Çok güzel bir günaydın mesajı olmuş Beril'cim :16: İnşallah dişinde biran önce halledilir.

günaydin herkese.kizlar cuma günü kayinvalidemler bana gelmisti.ben buraya devam edebilirim diye yazmamistim.ameliyat olacak.eve gelen misafirler cok.ve ben buraya vakit ayiramayacagim.bu takimdaki arkadaslar icin paylasimin önemli oldugunu biliyorum.kayinvalidemin misafirleri ve kendileri dolaysiyla hergün 5 mesaj atacak zamanim olmayacak maalesef.ebru ne yaparsin bilemiyorum.izinli mi yoksa beni gruptan atarmisin bilmiyorum ama kayinvalidemler en az 3 ay bende kalacak.daha sonra duruma göre tekrar gelebilirim.sizden ayrildigima da cok üzülüyorum.daha sonra vaktim olursa yazilarinizi okuyacagim.

Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım ama mesajın biraz tuhaf geldi bana. Sen ilk defa söylüyorsun sadece izinli yazılmak istiyorum demen yeterliydi. Bizim için sorun yok. İzinli yazarız ama sen şimdiden çok gerilmişe benziyorsun. Allah kolaylık versin. İzinliyim diye gelmemezlik etme arada bir bak. Diyetinede devam etki hedefinden uzaklaşmayasın. :16:

Günaydınnnn herkese moralim bozuldu ortim gidiyor,gülçin malum,tuğba giremiyor,ecem zaten zayıf,kaptanım hamiş,betül ün az kaldı...bu gidişle nermin,ben ,tuğba kalıcaz sanırım atladığım var mı?

Sıkma canını Gül'cüm sen. Bu takım neler gördü neler, dediğim gibi düzelir herşey merak etme sen. :34:

kizlar ben tatilde daha enerjik olacamizi saniyorum
cocuklarin okul derdide yok
eeeeeeee nerdesiniz bakiyimmmmmmmm
bu saatetn sonrada ben kacar
aksam gelebilirim insallah agrim olmazsa
sag alt dislerime baslanacak bugun
inceltilecek
olcu alinacak
uzeri kapatilacak vs..........
opuldunuz

Ayyy diş deme bana Beril'cim yaaaa hep o günlerim geliyor aklıma. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce biter. :52:

Bu hafta darma duman olduk Ebru gelse de ne yapıcaz bi cözüme ulassak canım sıkıldı su duruma

Ayyyyyyyyyy felaket tellalı gibi olmuş bugün takımmm. Sıkmayın canınızı mutlaka bir çözüm bulacağız. Şimdiden umutsuzluğa karamsarlığa kapılmayın. Siz sadece diyetinize odaklanın. Gerisini bi şekilde hallederiz. :16:

İnsallahh cıkarr bebisinle uzun zaman gecirirsin
gercekten bi nevi telepati oldu :) olumlu düsünceyle herkesi getirdinn biz ümitsizlige kapılmıstık yapamadıık :))
yedimm ama birden acıktım isteee aslında canım yogurt istiyordaaa ondann :( :) :17:

Birazcık yoğurt yiyebilirsin eğer şuan hala açlığın geçmediyse.

Olumlu düşünceye çok inanıyorum, daha önce burda da yazmıştım. İyi şeyler düşününki herşey iyi olsun. :16:

Balım rica ederim :34: Ben de listede yer alan şeylerin nerdeyse tamamını çok seviyorum. Özellikle elma yoğurt balık süt bulgur çorba.. Yer fıstığı ceviz vs. yeme alışkanlığım hiç yok ama dediğim gibi diğer herşeyi çok seviyorum :)

Süpersin işte bu :13: Ben de Leslie'ya başlamayı düşünüyorum. Bu akşam yatmadan önce yapacağm onu inşallah :8:

Rica ederim canım da sana şaştım kaldım şimdi :))) sebze sevilmez mi yaahuuuu bayılırım ben bi ömrümü pırasa ıspanak karnıbahar lahana pazı patlıcan kabak taze fasulye ile geçirebilirim:56: :16:
Ben de hepsi olmasa da orta derecede bir sebze yiyiciyimdir. En azindan ispanak, fasulye, patlican, kabak, bamya vs gibi sebzeleri severimm.

yoğurttttttt cok severim şimdi gidip 2 3 kasık yedimm :9:
Afiyet olsun, bogazindan saglikli bir sey gecmis oldu:)))

ah ben de bi 36 olsam o zaman kıskanç insanlar görceeeeeekkkk :9:

sen tam protein insanısın desene. et balık tavuk yoğurt :46: valla ne yalan söyleyeyim dukan tam senlikmiş aslında. :9: ben de hiç tüketmem et tavuk balık yani severim de pek aramam. ama bu dukan sağ olsun onlarsız günüm geçemiyor. :9: yoğurdu ben de severim yoğurt sevilmeyecek şey miiiiiiii:24:

Ya et ben de cok seviyorum ama hep et hep et skiliyor insan gerci sebze+protein gunleri guzel ama iste karbonhidrat ve meyve yiyimce hemen bozuluyor
ben bu aralar evdeyim tek basıma yemek hazırlamıyorum o yüzden menüler böyle gidiyo :) ama evde olmadgmda bi kere her gün et tüketirim yogurt asıgıyım ama meyveyede asıgım ondan yapamayablirdim esasında denemedimde hic dukan

yok denicektim isteee denettirmedii arkadasım sacmalıyomusum ne kadar zayflasamda kemiklerim iriymis :(
O da abartms denetmemis bile
Bence zapzayif olunca da gorusmeyin boyle insanlarla, devam ettirmeyin arkadasliginizi gerek yokk
yine kimseler yok ama ben menumu yapayim da su asagidaki beril77 yorumlasin bakemmmmmmmmmmm
sabah
yarim tost+haslama yumurta
ara yok
ogle
1 elma+3 ceviz+yarim bardak yogurt+1 etimek
ara yok
aksam
1 kase sehriye corbasi+1 tabak haslama ispanak 1 kase yogurtla pure haline getirildi yenmedi valla yutuldu+2 dilim tost ekmegi(corbaya dogradim)
su henuz 1 litre oldu ama ismeye calisiyorum
spor yok
Herkes demis aksamki ekmek disinda cok guzell
bu arada azerikizinin siirrini ogrendim sizede yazayim
az yemis hemde cok az
ve gunde en az 1.5 saat konsollu zumba yapmis
ne derece saglikli kisiye gore degisir
Hmm ben spor yapamiyorum ama yapmam lazimm

yaaaa berilişko buranın böyle olması acıkcası benide sogutuyor ama bi mücadele vermeye calısıyorum genelde gün icinde bakıyorum cevap yazıyorum üstüme düseninde fazlasını yaptıgıma inanıyorumda kimseler yok istemsiz ama böylede olunca motivasyon düsüyo

sabahları gelememem tembellikten hahahah 2 3 gecedir gec yatıyorum gec yatıncada gecc kalkıyorum yarın toparlanıcammm

yarın güzel bi menü yapıcamm sormaa sabah kalkıyorum nasılll acımm nasıll acım hemen mutfaga gidiyorumm :)

Sabahlari tek beril oluyor zaten ama bennde gec kalkiyorum napiyiiimm :)))

kizlar nerdesiniz aktif olmayi birakin gunluk 5 mesaji bile yazamiyoruz
hadin bakin yarin carsamba bir silkinelim
biz 13.takimiz

Oooo birak 5 mesaji kac mesaj yazmisimdir ben bugunn:)

betül demistik yardımcıya ama ne oldu en son bilmiyorum yeteri katılım yok ki ben hep kontrol ediyorum kmse bisey yazmaynca yne cıkıyorm katılımm yokkk bizdee hep bişeyler cıkıyor herkeste üst üste geliyorrr

Kizlar takimdaki herkes birilerini cagirmak isterse cagiririz Ebru da onaylar muhtemelen ama bizim duzenimiz oturmazsa yeni gelen kisi onu ornek olmazsa cok bir sey degismeyecktir.

Bence buseyi bizim takima transfer edelimmm hihihihi:))

balda canım cekti uff :))

zayıflama istegi hastalıgına yakalandımdaa ondan bu irade zayfladıkcaa braz daha braz dha :))

benimde öylee yakndaa eeeeeeeeeeeeh dicemm hahahah :)

Nasıl oluyor ki bu hastalığa yakalanmak:24:

Ebrucum haklısın düzelicez insallah...bir sayfada resim yükledim demiştin saçlar süperrrrr,hele değişim albümü süper ne kadar zamanda verdin bu kiloları canım?sen de çok güleryüzlüsün masallah aynı ben öhöööö öhööööö:46:

Herkese günaydın.. Bugün çok neşeli yazamadım şu günaydın mesajını, biçoğumuz elinde olmadan burdan uzak kalmak durumunda malesef.. Üzülüyorum eski muhabbetleri geçmişi okumayı bi türlü bitiremediğim günleri özlüyorum:14:

Ama ben hala geçmişi oku oku bitiremiyorum. İlla her mesajada bir cevap vercem yaaaaa bitmiyor bir türlü :60::60::60::60:

Kizlar ya tvde yemek programlari var cok guzel:)
İnsanin istahi aciliyor:)))
Ama ben daha yeni saglikli kahvaltimi yaptimmm o bana yeterrr kii:))
Zaten dunden sabikam olustu, kendimi temize cikarmam lazimm

Bencede inşallah kısa zamannda unutmazsın sen o sabıka olayını. Bu arada süper keyif yapıyosun vallahi kıskandım bak şimdi seni :9::9:

Ayyyy o progrMlar beni benden alıyo :)) ama bu sabah sükürler olsun 5 ve 8 i yanyana gördüümmm yemiyyceeemmmmmmmmmm:49::49:

Yine mi tartıldın sen cuma gelmeden :20:

Az once bi tarif gordum cok basit
Muzlari 2 yada 3 parcaya boldu.etrafina kadayif sarip kizartti, uzerine sicakken bal dokup servis uapti. Bence tadi guzel olurr. Ahim sahim olmasa da pratik ve cay yani hafif bir tatli:))

Betülllllllllllllllllllll milleti baştan çıkartcın yaaaaaaaaaaaaaa Allahım bide tarifini veriyor :9::9: Bundan sonra yapılacak olan bütün kaçamakların bugünlük tek sorumlusu sensin Betül :60::60:

Ebruuuuuuuuuuu koşşşşşşşşşşş kıslarrrrrrrr tatlı tarifi verip kendilerinden geçiyorlarrrrrrrrrrrr:1::20::36:

Koştum ama çok geç kalmışım :9::9: Allahtan hala takımda aklı başında diyet sahibi insanlar var :60::60:

Hahah
Sadece veriyoruz ama :)))
Bu da mi suc:)
Dusunce sucu:))

Düşünce suçu çok iyi olmuş Betül :60::60::60: Düşünceyle zayıflayabiliyorsak düşünceyle kiloda alabiliriz unutma bunu işte sana suç :9:

:16:Son zamanlarım yaaaa sanırım ondan kaynaklanıyor. Dua edinde şu doğum izni 6 aya çıksın. Eğer altı aya çıkarsa 11 şubatta ayrılacağım izne inşallah. Çıkmazsa mecburen bi 5 hafta daha çalışacağım. :50:

Ayağımı sürüyerek geldim Ecem'cim. Telepati kurdum herkesle ben geldim hadi sizde gelin diye :16::9:

Sen mi acıktın gerçekten. Hiç inandırıcı gelmedi. :44:Yoksa gün içinde bişey yemedin mi?

ayy çıksın 6 aya çıksınn
benim ablam da daha fazla kalacak Türkiye'de öyle olursa.

ay yemiyor Ebru yemiyor:)
bir bak menüsüneee :D

Betüşüm ben bu akşam leslie'yi yaptım yarım saat, sonra da 60 tane mekik çektim süper oldu. Denemek için yaptım ama çok beğendim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun sen de onu yap hepimiz yapalm :8::32:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

Baksanıza aşağıdaki isimlere, bence bu takım en kısa zamanda toparlar kendini. Hiç sıkmayın canınızı :16:
neden bazılarımızın yanında + var?
ne demek o ?

Ama ben hala geçmişi oku oku bitiremiyorum. İlla her mesajada bir cevap vercem yaaaaa bitmiyor bir türlü :60::60::60::60:

Bencede inşallah kısa zamannda unutmazsın sen o sabıka olayını. Bu arada süper keyif yapıyosun vallahi kıskandım bak şimdi seni :9::9:
Betülllllllllllllllllllll milleti baştan çıkartcın yaaaaaaaaaaaaaa Allahım bide tarifini veriyor :9::9: Bundan sonra yapılacak olan bütün kaçamakların bugünlük tek sorumlusu sensin Betül :60::60:

Koştum ama çok geç kalmışım :9::9: Allahtan hala takımda aklı başında diyet sahibi insanlar var :60::60:

Düşünce suçu çok iyi olmuş Betül :60::60::60: Düşünceyle zayıflayabiliyorsak düşünceyle kiloda alabiliriz unutma bunu işte sana suç :9:
ya bugün kızlar bir şikayetlendiler ama bence bugün gayet iyiydik..
unutmam sabıka olayını fark ettiysen bu aralar çok iyi gidiyorum Ebrucum :) cebren ve hile ile yedirilmezsem eğer kendim yemiyorum:)
biz de diyet sahibiyiz çok şükür. sübhaneke, amin :9::9:
Ebru son yazdığını söyleyeceğin yemin ederim aklımdan geçti sabah :))

Adet düzensizliğini streste yapabilir. Sen şimdi gecikti her an oldu olacak diye bekliyorsun yaaa oda geciktirir. Kafandan çıkart biraz. Düzelirsin hemen. Bence dukanın çok etkisi yok adet düzensizliğine. En büyük nedeni strestir.

haklı olabilirsin tabi. ben dukan diyetini araştırırken yapan kişilerin yorumlarından çıkarmıştım bu tezi, ama çürük tez de olabilir. hayatımda ilk kez yaşadığım için de dukana bağlıyorum açıkcası :31: neyse ki kurtuldum, bi oh çektim ebrucum :9:

Betüşüm ben bu akşam leslie'yi yaptım yarım saat, sonra da 60 tane mekik çektim süper oldu. Denemek için yaptım ama çok beğendim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun sen de onu yap hepimiz yapalm :8::32:

ya Leslie ben daha önce yaptım
ama sıkıcı bence :D
müzik açıyordum ben artık kadının sesinin yerine öyle braz daha devam edebilmiştim :))

haklı olabilirsin tabi. ben dukan diyetini araştırırken yapan kişilerin yorumlarından çıkarmıştım bu tezi, ama çürük tez de olabilir. hayatımda ilk kez yaşadığım için de dukana bağlıyorum açıkcası :31: neyse ki kurtuldum, bi oh çektim ebrucum :9:

Buse gözün aydın:)
ben şimdi mesaj sayılarımı saymak için pc yi açtım da hep cepten girdiğim için kilo cetvellerini göremiyordum seninkini ilk defa gördüm Buse. 47 çok az değil mi ? gerçi boyum kısa demiştin ama ben de taş çatlasa 163 falanım uzun değilim ynai, sen daha iyi bilirsin ama 47de de biraz fazla zayıf olmuş olmaz mısın ?

Ben de hepsi olmasa da orta derecede bir sebze yiyiciyimdir. En azindan ispanak, fasulye, patlican, kabak, bamya vs gibi sebzeleri severimm.

Afiyet olsun, bogazindan saglikli bir sey gecmis oldu:)))

Ya et ben de cok seviyorum ama hep et hep et skiliyor insan gerci sebze+protein gunleri guzel ama iste karbonhidrat ve meyve yiyimce hemen bozuluyor

O da abartms denetmemis bile
Bence zapzayif olunca da gorusmeyin boyle insanlarla, devam ettirmeyin arkadasliginizi gerek yokk

Herkes demis aksamki ekmek disinda cok guzell

Hmm ben spor yapamiyorum ama yapmam lazimm

Sabahlari tek beril oluyor zaten ama bennde gec kalkiyorum napiyiiimm :)))

Oooo birak 5 mesaji kac mesaj yazmisimdir ben bugunn:)

Kizlar takimdaki herkes birilerini cagirmak isterse cagiririz Ebru da onaylar muhtemelen ama bizim duzenimiz oturmazsa yeni gelen kisi onu ornek olmazsa cok bir sey degismeyecktir.

Bence buseyi bizim takima transfer edelimmm hihihihi:))

betüüllll :54: ben zaten kendimi iki takımlı görüyorum, siz de beni kendinize yakın görüyorsunuzdur umarım. :8: çift başlı ejderha gibiyim. :23:

dukan konusunda haklısın. işte o yüzden sıfır kaçamak yaptım 2 haftadır. böyle de devam edicem ki emeklerim boşa gitmesin. :kkk: ecemle amacımız ortak, kıskanç arkadaşlarımızı şok edip çatlatmak :9:

alış tubişimeeee :46: ben de yaptım bi kaç kez. bayaa terletiyor da. ama basenleri pek çalıştırmıyor gibi geldi bana. benim asıl sorunum da malesef basen ve bacak :50:

müzik açıyordum ben artık kadının sesinin yerine öyle braz daha devam edebilmiştim :))

Buse gözün aydın:)
ben şimdi mesaj sayılarımı saymak için pc yi açtım da hep cepten girdiğim için kilo cetvellerini göremiyordum seninkini ilk defa gördüm Buse. 47 çok az değil mi ? gerçi boyum kısa demiştin ama ben de taş çatlasa 163 falanım uzun değilim ynai, sen daha iyi bilirsin ama 47de de biraz fazla zayıf olmuş olmaz mısın ?

boyum 1.58. amacım zayıf olmak. :72: 36 bedene 50 kiloyken girersem 50 de kalırım. rakamlar önemli değil benim için pek, öyle söyliyeyim betülcüm. ama zaten bayanların boyundan 10 kg az olması idealdir denir bilirsin, hadi 48 olsun o vakit :9:

:54:

Ya sürekli "walk walk walk walk walk" demesine ben de kıl oldum :37:
:27:

alış tubişimeeee :46: ben de yaptım bi kaç kez. bayaa terletiyor da. ama basenleri pek çalıştırmıyor gibi geldi bana. benim asıl sorunum da malesef basen ve bacak :50:

Sağol canmmm :16: Tatlım bence basenler iyi çalışıyor o programda. Ben de karın hareketleri ekliyorum kendi çapımda ona eksik gördüğüm için.

Back
X