• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Betül senin Cemileee televizyondaa :))

Cemile kim kız diyecektim ki aşağıdaki mesajı gördüm :60::60:

Evim Şahanede izledim aksesuar alısverisini ordan yaptılar tophanedeymis merkezi ordan..

Allahım yaaa seyretmedik program bırakmamışlar akşama kadar. Evde oturup toto büyüteceğinize çıkın dışarı yürüyün koşun biraz hareket edin :9::9: Ben oturamıyorum yaaa evde oturanlar gözüme batıyor :60::60::60:

Ay bakamadim videolara ama brnm
Spora baslamam lazim yaaa
Guzek evime yakin bir spor salonu olsun istiyorummm pilates icin.
Bir tane var sadece bayanlara ozel olan ama o portakal. Sevmiyorum pek orayi
Aslinda zaten gerekli motivem olsa evde de yapiliyor videolar, disarda yuruyus flnn

Bencede Betül illaki spor salonuna gitmeye gerek yok. Bence en basiti temiz havada tempolu bir yürüyüş. Evde sizi tutan bişey yok. İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz dışarı. Bence bunu değerlendirin. Çünki ben diyet yaparken kızı bırakıp çıkamıyordum dışarı ama her fırsatı değerlendiriyordum.

Neden ben burdayken kimsecikler olmuyor ya :6:

Neyse konumuza dönelim. Kızlar, evde de uygulayabileceğiniz 21 dakikalık çok güzel bi egzersiz programı buldum. Yine kk'de bi gün bi topicte okumuştum. Nasıl kilo verdiğini anlatan kişi bulunduğu yerde sanırım kanada'da yaşıyordu "Booty camp" denen bi kardiyo programına katıldığını ve yine yanılmıyorsam haftada 2 gün 1'er saat bu programı uygulayarak 1 ayda 12 cm inceldiğini yazmıştı. Bu videoda da o tarz egzersizler yer alıyor. Bizim klasik egzersizlerden biraz daha farklı bir yönü var zaten izlerseniz anlycaksınız. Ben bazı günler bunu yapmayı düşünüyorum. Siz de yapın.. Gerçekten kardiyo yapmak inanılmaz bi incelme sağlıyor ben sadece haftanın 3 günü spor salonunda bu şekilde 2 haftada bile inanılmaz değişmiştim bütün kıyafetlerimden hissedebiliyordum.. Ve sanırım bu videodaki hareketler bizim bildiğimz klasik egzersizlerden daha zorlayıcı olduğu için daha fazla kalori yakılmasını sağlayacaktır.. :8:

Denise Austin: Strength Boot Camp Workout - YouTube

Ayrıca bu video da var. 12 dakikalık daha kısa bir video ama yine etkili hareketler. Yukarıdaki video ile aynı kişi gösteriyor zaten. Bu alanda yurt dışının Ebru Şallı'sı bu kadın :))))

Denise Austin: Abs & Lower Body Workout - YouTube :40:

Bunlar Lesli ye benziyor canım. İkinciside kızların dediği jillianı anımsatıyor. Bence bunlar hedefe yaklaşıldığı zaman yapılmalı. Özellikle kaslara yönelik çalışmalar. Kilo verme döneminde yürümek ve koşmak lazım.

Birde Jillian Michaels e bak istersen ben onu daha cok begeniyorum hep soyluyorum bu kadini ama gercekten etkili bir kere yapinca bile heryerin agrimaya basliyor daha basarili gibi bana gore
Telefonda oldugum icin link atamiyorum direk youtube uygulamasinda aciyor cunku bilg actgmda atarim

Sen şuan onu yapabilirsin Ecem çünki hedefine çok az kaldı. Ama Tuğba için çok erken. Önce onun yürüyüşle başlaması lazım.

menüm arkadaslar:

sabah:1 dilim köy ekmeği
peynir,zeytin,domates ,bal,1 yumurta

ara:2 hurma

öğlen:1 kase bulgur pilavı

akşam:3 köfte,az yoğurt

45 dakika aletli spor,2.5 lt su,form çay

Afiyet olsun Gül'cüm. Takıma ilk geldiğin günden beri kahvaltında bal var canım. Bu kadar sık yemek ne kadar yiyorsun miktarını bilmiyorum ama kilo vermeni etkiliyor olabilir. Bence balı artık kahvaltından çıkarman lazım. Öğlen bulgur pilavı yemişsin onun yerine daha doyurucu bir sebze yemeği yiyebilirdin. Sporun ve suyun güzel olmuş. Form çaya gelince onun yerine yeşil çay iç daha sağlıklı. Form çayını önermiyorum ben. Bir süre sonra barsak tembelliğine sebep oluyor.

MENÜM

Kahvaltı (geç yaptım)

1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

Öğle

1 kâse pul biberli yoğurt
2 yemek k. kadar yağsız kuşbaşı tavuk

Akşam

1 kâse pul biberli yoğurt
1 kâse bezelye

+2,5 Lt su
+3 bardak yeşilçay
+yaklaşık yarım saat aerobik

Bezelye haricinde menün çok güzel olmuş. Bezelyeni glisemik indeksi yüksek. Bu nedenle diyette uzak durmamız gereken yiyeceklerden. Su ve spor güzel olmuş. Afiyet olsun.

Menüm

Sabah
Yarım haslanmıs patates

Ögle
Yagsız Tost

Aksam
2 catal tavuk
2 catal makarna

2 lt su

Bugün menünün çoğunluğu karbonhidrat. Farkındasın dimi. Ayrıca patatesin glisemik indeksi yüksek. (Pirinç, patates ve bezelye glisemik indeksi yüksek yiyeceklerden) Tost ve makarna. Sağlıksız ve bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Su için tebrik ediyorum 2 litre senin için güzel. Ama yine spor yok :20:

Faydalı bilgiler vermeye devam :34: Bazı yiyeceklerin zayıflama sürecine destek olduğu bi gerçek..

Elma yemek zayıflatırmı?
Elmanın faydaları hakkında çok şey söylendi. Kısaca toparlamak gerekirse yüksek oranda bitkisel lif içermesi ve ol sulu olması, elmayı ve özellikle yeşil elma, ara öğünlerde açlık bastırıcı yiyecek olarak kullanılan değerli bir meyve türüdür. Orta boy bir yeşil elmanın % 85 i su; %5 i ise suda çözülebilen bitkisel liflerden oluşmaktadır. Elmada bulunan flavonoidler, kanseri önlemekte, kalp, akciğer, damar hastalıklarının ortaya çıkma riskini önemli ölçüde düşürmekte, kolesterol den kaynaklanan sıkıntı ve sorunları da hafifletmektedir.

Yumurta yemek zayıflatırmı?
İyi bir protein kaynağıdır. ABD deki bir araştırmada sabah kahvaltılarında 2 adet haşlanmış yumurta yiyen kişilerin gün sonunda 400 kalori daha az yemek yediği görülmektedir. Kilo kontrolü amacıyla da bolca kullanılabilecek olan tavuk yumurtası, omega 3 yağ asitleri bakımından da oldukça zengindir.

Karnıbahar yemek zayıflatırmı?
Kanıbahar da bolca lifli yapıda olması ve çok düşük kalori ve enerhi ihtiva etmemesi nedeniyle diyet uygulayanlarca sık bir biçimde tüketilmesi tavsiye edilen bir sebzedir. Karnıbahar yiyemeyenler için brokoli br ıspanak ta denenebilir.

Yoğurt yemek zayıflatırmı?

Yoğurt bir süt ürünüdür ve kalsiyum minerali bakımından oldukça zengindir. Kalsiyum kanda, yağ yapımı ve depolaması sürecini bayağı ağırlaştırmakta ve metabolizmayı hızlandıran yiyecek vazifesini görmektedir.

Yulaf ezmesi zayıflatırmı?

Özellikle sabah kahvaltılarında yağsı süt ile yulaf ezmesi tüketilirse daha düşük bir vücut kitle endeksine sahip olacağınızı müjdeleyebilirim. Yulaf ezmesi, çavdar ile birlikte tahıllar arasında en düşük kaloriye ve en yüksek kepek oranına sahip yiyecektir. Yulaf ezmesi içerisindeki kepekler, bolca bitkisel lifler barındırır. Uzun süreli tokluk hissi ve metabolizmayı hızlandırmak için yulaf ezmesi tüketmenizi tavsiye ediyorum. Yulaf ezmesi aynı zamanda son derece besleyicidir. İçerisinde çok yüksek oranda bulunan protein nedeniyle çocuklar için boy uzaması amacıyla boy uzatan besinler olarak kullanılabilir.

Yer fıstığı zayıflatırmı?
Yer fıstığı gün içerisinde fazla yemek yemenizi önleyen, mideyi dolu yapan, iştah kesen bir yiyecektir. Yer fıstığı sadece zayıflamak için değil, kilo kontrolü için de tüketilebilir.

Çorba içmek zayıflatırmı?
Çorbalar, iyi bir zayıflama ve kilo verme şeklidir.günde 2 kase sebze çorbası içen kişilerde 6 ayda verilen kilo miktarının 5-10 kilo arası olduğu görülmüştür. Çorbanın zayıflatıcı etkisinden azami derecede faydalanmak için her bir kase çorba ile birlikte 3-4 bardak su içiniz.

Balık yemek zayıflatırmı?
Avustralya da yapılan bir araştırmada balık etinin 38 yaygın besin türü arasında en fazla doyurucu (tokluk hissi oluşturan) yiyecektir Özellikle akşam yemeklerinde kırmızı et yerine balık eti yerseniz % 15 daha az kalori almış olursunuz. Balığın iştah kesici olmasının 2 nedeni vardır. Bunlardan birincisi, proteince zengin olmasıdır. Proteinler diğer besin gruplarına nazaran daha geç sindirilirler ve daha fazla midede dururlar. İkinci olarak ta balık eti kokusunun iştah kesici ve doygunluk sağlayıcı olmasıdır. Balık yemeği hazırlarken soya fasülyesi, zencefil ve limon gibi zayıflatan yiyecekler’den bolca faydalanınız.

Bulgur zayıflatırmı?
Yüksek oranda lifli yapısı ile bulgur pilavı, hem doyurucu ve tok tutucu, hem de düşük kalori miktarına sahip bir yiyecektir. Pirinç ve ekmek gibi kilo aldıran yiyecekler yerine bulgur tüketerek hem tahıllardan elde edilmesi gereken günlük karbonhidrat ve B6 ve E vitamini, demir minerali ve protein ihtiyacınız karşılanır, hem de bulgur içerisinde yer alan diyet fiberleri ile insülin dengesi sağlanarak kan şekerinin düşmesi engellenmiş olur. Bu da doygunluk hissi ve daha az kalori alımı demektir. Diğer bir ifadeyle bulgur yemek zayıflatırmı derseniz bunun cevabı olumludur.

Salata yemek zayıflatırmı?
Diyet denilince birçoklarının aklına diyet gelmektedir. Ancak salata olarak hayal ettiğiniz şey, domates ve üçbeş yeşillikten ibaret ise bu kesinlikle zayıflamak için işe yaramayacaktır. Doğru malzemeler ile yapılan bir salata, hem düşük kalorisi ile kilo almaya engel olarak, hem de içerisindeki lifler, bitkisel esansiyel yağlar ve proteinler ile doygunluk hissi ile sağlıklı bir beslenme ve diyet listesi oluşturacaktır. Amerikanın ünlü üniversitelerinden Penn State Üniversitesinde kadınların salata ile yemeğe başlamalarının öğün başı 120-150 kalori daha az alıma neden olduğu ve bunun 1 ayda 3 kilo kadar zayıflama sağladığı ortaya çıkartılmıştır.

İPUCU: Roka, tere veya ıspanak ı salatalarda ağırlıklı olarak kullanın. Bu otlar, marula göre daha fazla demir, kalsiyum, C vitamini ve folat içermekle kalmaz aynı zamanda lezzet verir.

Böyle faydalı bilgiler paylaştığın için teşekkürler Tuğba'cım. Şuan tam olarak okuyamadım. Ama en kısa zamanda bunun tamamını okuyacağım. Ellerine sağlık :16:

süpermiss tugbacım ellerine saglık :)
karnıbahar ve yulaf ezmesi ve süt hiiic sevmemmmmmmmm karnıbahar hiic yemedim müslide hiç yemedim sütüde bebekken içmişimdir ne saglıksızım degil mi :))

Bencede çok sağlıksızsın Ecem. Hele ki süt mutlaka içmen lazım. Gerçi onun yerine yoğurt yiyebilirsin.

betüüllll :54: ben zaten kendimi iki takımlı görüyorum, siz de beni kendinize yakın görüyorsunuzdur umarım. :8: çift başlı ejderha gibiyim. :23:

dukan konusunda haklısın. işte o yüzden sıfır kaçamak yaptım 2 haftadır. böyle de devam edicem ki emeklerim boşa gitmesin. :kkk: ecemle amacımız ortak, kıskanç arkadaşlarımızı şok edip çatlatmak :9:

alış tubişimeeee :46: ben de yaptım bi kaç kez. bayaa terletiyor da. ama basenleri pek çalıştırmıyor gibi geldi bana. benim asıl sorunum da malesef basen ve bacak :50:
yakın görüyorum tabi o yüzden söyledim transfer edelim diye :))
boş ver öbür takımı :P

boyum 1.58. amacım zayıf olmak. :72: 36 bedene 50 kiloyken girersem 50 de kalırım. rakamlar önemli değil benim için pek, öyle söyliyeyim betülcüm. ama zaten bayanların boyundan 10 kg az olması idealdir denir bilirsin, hadi 48 olsun o vakit :9:

:54:
o zaman 36 beden hangi kiloda olursan onu koru tamam mı
36 bedenden aşağı düşme benceee :))
hem kıyafette de zorlanırsın sonra

Canlarım bana müsade, bu arada mesaj sayılarını yine ebruya gönderiyoruz sanırım. Öptüm siziiiiii hayırlı gecelrr:16:

dukan sana göre değil o zaman. neyse ki ben meyveye düşkün değilim hiç. :9: bu arada pees diyorum o arkadaşına. yuh hatta. denetmemiş bile yaaa :53: ay uzak dur ondan çok kıskanıyor o seni bence :34:

evet canım ne yalan deyim sinir etme konusunda haklısın. :26: ama sonunda isteyen herkes istediği kiloya ulaşabiliyor, orası da ayrı :34:

bence menün çok iyi. sağlıklı görünüyor ama ekmek akşam 2 dilim fazla gibi. onu 1 dilim yap, ya da hiç tüketmesen de olur akşam. :54:
o iki dilimi yemeseydim belki suan baska birseyi kemirmis vicdan azabiyla oturuyor olurdum
Selam kızlar ben geldim ama biraz geç oldu :16:

Dün en son buraya yazdıktan sonra salona geçtim uzanıp biraz dinleneyim diye. 3 lü bir koltuğum var uyku koltuğu koydum adını. Oraya ne zaman uzanıp televizyon seyretmeye kalksam çok kısa bir süre sonra orda uyuyakalıyorum :9: Dünde öyle sızmışım orda. Sabah bi uyandım saat 08:10 nasıl kalkıp işe gittim hatırlamıyorum :9:

Akşamda iş çıkışı kızı almaya gittim erkek kardeşimin evinden. Yemeğe orda kaldık. Yeni geldim eve. Artık nedense erkenden uykum geliyor :49::50:

Bu arada dün sadece üç kişi yollamış mesaj sayısını. Diğerleri 0 geçecek haberiniz olsun. Tuğba (dontpanic), Beril ve Ecem'den başka gönderen yok.
sen dikkat et kendine
sana karsi bir duskunluk oldu bende merak ediyorum acaba hamisliktenmi ki
guzel gulen hamisimiz
cookk acıktım ama yemicem
yeme yeme bende yemiyecem ulennnnnnnnnn
Kızlar geçmişi okuyorum şuan. Herkeste takım için bir panik başlamış. Alıntı yaptım ama altta büyük çoğunluk burdayken yazayım dedim. Merak etmeyin inşallah yakında yine herşey düzelecek. Önemli olan şuan burdakilerle bilribirimize destek olmak. Ben kaç gündür bakıyorum yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne ama maalesef ki oraya yazan yeni üyelerin birçoğuda çok kalıcı olacağa benzemediği için davet etmiyorum. Sadece biraz sabredin ve mümkün olduğunca burda olmaya çalışın. Gün içinde burda olmayı çok istiyorum ama maalesefki hastanenin internetinde sorun var.

Kısacası ümitsizliğe kapılmayın. Burda bir kişi bile kalsa takım yine takımdır. Önemli olan kalanların aktifliği. Umarım yakında güzel günlerimiz yeniden gelecek. :16:
aslinda aksilik hepimizin ayni anda mazeretinin cikmasindan su an boyleyiz
inaniyorumki bu bir gecis donemi toparlanacaz
sanki dagildikmi ben ne diyom yawwwwwww
:16:Son zamanlarım yaaaa sanırım ondan kaynaklanıyor. Dua edinde şu doğum izni 6 aya çıksın. Eğer altı aya çıkarsa 11 şubatta ayrılacağım izne inşallah. Çıkmazsa mecburen bi 5 hafta daha çalışacağım. :50:

Ayağımı sürüyerek geldim Ecem'cim. Telepati kurdum herkesle ben geldim hadi sizde gelin diye :16::9:

insallah hersey istedigin gibi olur
hamilelerin dualari kabul olurmus sekerim
Sen mi acıktın gerçekten. Hiç inandırıcı gelmedi. :44:Yoksa gün içinde bişey yemedin mi?
yok yok iyice azaltti kacamaklari
sağol cankuşummmm

balsız yasayamam :)) az da olsa...

harika canım devammm

çok az evet su sende ki irade ben de olsa masallah

güzel canım ama akşam 1 dilim ekmek fazla olmuş i:16: öptüm bak barıştık mı ?

bence de motivasyonum sınırda her ana her sey olabülürrrrrr

Canım hoşgeldin keyfini çıkar uykuların...ben dün 8 mesaj yazdım ama mesaj atabildiğimi unuttum sayfaya yazdım...
op beni sev beni simart beni canim ya
kendimi topigin kedisi ilan ediyorum bugun
balda canım cekti uff :))

zayıflama istegi hastalıgına yakalandımdaa ondan bu irade zayfladıkcaa braz daha braz dha :))

benimde öylee yakndaa eeeeeeeeeeeeh dicemm hahahah :)
ay o hastalik bulasirsa bana bulastirsana
Senin de sevebileceğin bi sebze vardır mutlaka ya:4:

Ben yoğurda zaten aşığım hiç zor olmadı berilim alışmak. Hem beni tok tutması süper bişey.

Akşamki 2 dilim ekmek dışında gayet iyi hayatm. suyu da tamamlycakmışsın zaten.

ayyyynen öyle 13. takımız biz :41:
sen menuyu felan birakta nerdesin bakiyimmmmmmmmmmm
hiiiiiiiiii cimdiririm bak gelirsem
ben seni goremez karsilasamaz oldum tubisim
Evet yaaa akşam kimseler uğramamış. :20:

Senin menüler iyice azalmaya başladı Beril. Dikkat et canım sonra kaçamak patlaması yaşama. Su ve spor olmamış.

Not aldım canım. Teşekkürle. :16:

Adet düzensizliğini streste yapabilir. Sen şimdi gecikti her an oldu olacak diye bekliyorsun yaaa oda geciktirir. Kafandan çıkart biraz. Düzelirsin hemen. Bence dukanın çok etkisi yok adet düzensizliğine. En büyük nedeni strestir.

Geçmiş olsun eşine canım. Seni izinli yazarız istediğin kadar ama biliyorsun dönüşte eğer kilo almış olursan bekletirim. Ayrıca yeni kurallara göre izin hakkın sınırlı. Kayınvalidenlerinde gelmeleri kötü olmuş. Allah sabır versin.

Haklısın canım onların yanında istediğin kadar rahat davranamazsın. Dedim yaaa allah kolaylık versin. Diyetine dikkat et. Lütfen kilo alıp dönme.

Keşke yemeseydin Betül. Hep kıramadıkların yüzünden bu halde değilmisin zaten. Bari azıcık tadına baksaydın. :52:

Çok güzel bir günaydın mesajı olmuş Beril'cim :16: İnşallah dişinde biran önce halledilir.

Hem geçmiş olsun hem kolay gelsin canım ama mesajın biraz tuhaf geldi bana. Sen ilk defa söylüyorsun sadece izinli yazılmak istiyorum demen yeterliydi. Bizim için sorun yok. İzinli yazarız ama sen şimdiden çok gerilmişe benziyorsun. Allah kolaylık versin. İzinliyim diye gelmemezlik etme arada bir bak. Diyetinede devam etki hedefinden uzaklaşmayasın. :16:

Sıkma canını Gül'cüm sen. Bu takım neler gördü neler, dediğim gibi düzelir herşey merak etme sen. :34:

Ayyy diş deme bana Beril'cim yaaaa hep o günlerim geliyor aklıma. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce biter. :52:

Ayyyyyyyyyy felaket tellalı gibi olmuş bugün takımmm. Sıkmayın canınızı mutlaka bir çözüm bulacağız. Şimdiden umutsuzluğa karamsarlığa kapılmayın. Siz sadece diyetinize odaklanın. Gerisini bi şekilde hallederiz. :16:
cocuklar yokya yemek pek yapmiyorum zaten annemde yiyoz genelde
disimde bahane iste evde yapmamak icin
yanliz yemek yemeyi hic sevmiyorum canim ya
Ben de hepsi olmasa da orta derecede bir sebze yiyiciyimdir. En azindan ispanak, fasulye, patlican, kabak, bamya vs gibi sebzeleri severimm.

Afiyet olsun, bogazindan saglikli bir sey gecmis oldu:)))

Ya et ben de cok seviyorum ama hep et hep et skiliyor insan gerci sebze+protein gunleri guzel ama iste karbonhidrat ve meyve yiyimce hemen bozuluyor

O da abartms denetmemis bile
Bence zapzayif olunca da gorusmeyin boyle insanlarla, devam ettirmeyin arkadasliginizi gerek yokk

Herkes demis aksamki ekmek disinda cok guzell

Hmm ben spor yapamiyorum ama yapmam lazimm

Sabahlari tek beril oluyor zaten ama bennde gec kalkiyorum napiyiiimm :)))

Oooo birak 5 mesaji kac mesaj yazmisimdir ben bugunn:)

Kizlar takimdaki herkes birilerini cagirmak isterse cagiririz Ebru da onaylar muhtemelen ama bizim duzenimiz oturmazsa yeni gelen kisi onu ornek olmazsa cok bir sey degismeyecktir.

Bence buseyi bizim takima transfer edelimmm hihihihi:))
ben hic sevmem sebze salata vs.
ben inekmiyim derdim
ben tam etcilimmmmmm
birde hamurcuyum
hele su icmek varya olum gibi anam ic ic 2 lt.olmuyor
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

Baksanıza aşağıdaki isimlere, bence bu takım en kısa zamanda toparlar kendini. Hiç sıkmayın canınızı :16:
sen oyle diyorsan guveniyorum takimima ve kaptanima
Oyyy ben sana kıyamam :))

ama ben sana oyle bir kayarimki kendini ozletirsen

buseeeeeeeeeee
nasilsin bebemmmmmmmmm
transfer edelimmi seni bize
ayrica dukanla zayiflayanlar geri aliyormu arastirdinmi

Cemile kim kız diyecektim ki aşağıdaki mesajı gördüm :60::60:

Allahım yaaa seyretmedik program bırakmamışlar akşama kadar. Evde oturup toto büyüteceğinize çıkın dışarı yürüyün koşun biraz hareket edin :9::9: Ben oturamıyorum yaaa evde oturanlar gözüme batıyor :60::60::60:

Bencede Betül illaki spor salonuna gitmeye gerek yok. Bence en basiti temiz havada tempolu bir yürüyüş. Evde sizi tutan bişey yok. İstediğiniz zaman çıkabilirsiniz dışarı. Bence bunu değerlendirin. Çünki ben diyet yaparken kızı bırakıp çıkamıyordum dışarı ama her fırsatı değerlendiriyordum.

:1::1::1:
Ebru valla çok zevkli oluyor evde oturmak :))
tabi tatil olduğu için hep otursak tadı çıkmaz o zaman çok sıkıcı oluyor :)

bu arada menümü yazayım benn
sonra da çıkacağımm

:56: MENÜM :56:

SABAH-ÖĞLE:
beyaz ve kaşar peynirli omlet (yaklaşık 1.5 yumurta)
2 kaşık turşu kavurması

ARA:
1 yeşil elma

AKŞAM:
balık ve salata

SU:2 LT.:7:
:20:spor yok:20:

ama yarın yapacağım, ciddiyim :32::21::52::8::10:

HEPİNİZE İYİ GECELERRRR :)

Ya sürekli "walk walk walk walk walk" demesine ben de kıl oldum :37:
:27:

Sağol canmmm :16: Tatlım bence basenler iyi çalışıyor o programda. Ben de karın hareketleri ekliyorum kendi çapımda ona eksik gördüğüm için.

tubişim mesela normalde dışarda yürürken bacaklarımız arkaya doğru gidiyor bu sayede basen çalışıyor, ama bu yürüyüşte hep dizimizi kaldırıp yerimizde sayıyoruz. benim basenlerimde ne bi karınccalanma ne bi ağrı hiç olmuyor. :26: o yüzden böyle düşünüyorum ben. :31: ama çalıştırıyor da olabilir tabi :44:

yakın görüyorum tabi o yüzden söyledim transfer edelim diye :))
boş ver öbür takımı :P

o zaman 36 beden hangi kiloda olursan onu koru tamam mı
36 bedenden aşağı düşme benceee :))
hem kıyafette de zorlanırsın sonra

boş vermek olur mu kuzucum yaa :9: kaptan yardımcısıyım orda ben şimdi bi de. bu hafta aktifleşti bir de takımım. bırakamam onları bu durumda:31:

evet 36 beden dedin mi stop betülcüm. zaten daha zayıf formda olmak istemem, kadınsı gelmiyor bana 34 beden falan açıkcası :9:

Canlarım bana müsade, bu arada mesaj sayılarını yine ebruya gönderiyoruz sanırım. Öptüm siziiiiii hayırlı gecelrr:16:

iyi geceler tubiiiş :3:

o iki dilimi yemeseydim belki suan baska birseyi kemirmis vicdan azabiyla oturuyor olurdum

buseeeeeeeeeee
nasilsin bebemmmmmmmmm
transfer edelimmi seni bize
ayrica dukanla zayiflayanlar geri aliyormu arastirdinmi

berilcim o zaman iyiki o 2 ekmeğii yemişsin, kendini bilmen de pek hoş :16:

iyiyim sen nasılsın? ay kendimi bir şey sandım transfer teklifleri alıyorum sizden :9: burası da benim bi takımım zaten artık, görüyorsunuz :54: ama bizim takım toparlanıyor, memnunum ben şuan onlardan. bir de orda kaptan yardımcısı oldum geçen hafta, bırakamam takımımı kızlar :31: çoooooookkkkkk teşekkürler sizeeeeee :29:

kızlar benim bu 4 gün uykuma dikkat etmem lazım. hepinizi öpüyoruum :54:

iyi geceleeer :3:

ben bu aralar evdeyim tek basıma yemek hazırlamıyorum o yüzden menüler böyle gidiyo :) ama evde olmadgmda bi kere her gün et tüketirim yogurt asıgıyım ama meyveyede asıgım ondan yapamayablirdim esasında denemedimde hic dukan

yok denicektim isteee denettirmedii arkadasım sacmalıyomusum ne kadar zayflasamda kemiklerim iriymis :(

Kabahat sende niye dinliyorsun ki bırak konuşsun dursun. Deneseydin keşke sen. Çünki sana şu halinle 36 beden pantolon olur.

yine kimseler yok ama ben menumu yapayim da su asagidaki beril77 yorumlasin bakemmmmmmmmmmm
sabah
yarim tost+haslama yumurta
ara yok
ogle
1 elma+3 ceviz+yarim bardak yogurt+1 etimek
ara yok
aksam
1 kase sehriye corbasi+1 tabak haslama ispanak 1 kase yogurtla pure haline getirildi yenmedi valla yutuldu+2 dilim tost ekmegi(corbaya dogradim)
su henuz 1 litre oldu ama ismeye calisiyorum
spor yok

Beril'cim sanırım senin bu diş olayı bitene kadar menülerin biraz tuhaf olacak. Afiyet olsun. Su az olmuş ama.

bu arada azerikizinin siirrini ogrendim sizede yazayim
az yemis hemde cok az
ve gunde en az 1.5 saat konsollu zumba yapmis
ne derece saglikli kisiye gore degisir

Bence oldukça sağlıksız canım. Çünki bunun sonu tekrar kilo almak. Önemli olan doğru beslenmeyi bütün hayatımıza yaymak. Sadece diyet yaparken değil yaşam tarzı haline getirmemiz lazım beslenme şeklini.

yaaaa berilişko buranın böyle olması acıkcası benide sogutuyor ama bi mücadele vermeye calısıyorum genelde gün icinde bakıyorum cevap yazıyorum üstüme düseninde fazlasını yaptıgıma inanıyorumda kimseler yok istemsiz ama böylede olunca motivasyon düsüyo

sabahları gelememem tembellikten hahahah 2 3 gecedir gec yatıyorum gec yatıncada gecc kalkıyorum yarın toparlanıcammm

yarın güzel bi menü yapıcamm sormaa sabah kalkıyorum nasılll acımm nasıll acım hemen mutfaga gidiyorumm :)

Geç yatıp geç kalkmakta kiloyu çok etkiliyor biliyorsun dimi Ecem'cim. Bence erken yatıp erken kalkmayı dene. Çok işe yaradığını göreceksin. :34:

bir iki gundur tugbada gelmiyor yoksa genelde karsilasirdik
belki ebru bir care bulur
aslinda yenilermi gelse bir iki kisi kilosuda paylasimida cok olan

Bende yeniler gelsin istiyorum ama Betül'de yazmış. Hem bizim takıma uygun birisini göremiyorum katılmak isteyenlerde hemde bu halimizde daha zor olacak takıma adapte olması. İçimden bir ses yakında bu dönemi atlatacağımızı söylüyor. O yüzden içim rahat. Kasmayın sizde kendinizi. Sadece herkes üstüne düşeni yapsın. Gün içinde burda daha çok olmaya çalışalım. Bunu sadece kendimiz için yapalım olur mu? Burası bize çok şey kazandıracak. :16:

yeniler gelebilir kadriye 3 ay diyo tugba zaten giremiyomus nete kaynı kapatmıs o da yok 2 3 hafta nermin persembeye kadar demis gülçinde yookkkkk ebruda hic ugramadıki burayaaa bugün o da haklı olarak hem bebiş hem iş hem ev hem kızı bide burası zor gercekten kaldık böyleee yeniler gelmeli bence

Gerçekten çok zor oluyor Ecem'cim ama buranın kötü olmasıda beni çok üzüyor. İş yerinde internet sorunu olmasa gün içinde de burası daha güzel olacak eminim ama maalesef gelemiyorum. Benim yerimi sizler aratmayacaksınız artık. :34:

Nasıl oluyor ki bu hastalığa yakalanmak:24:

Ebrucum haklısın düzelicez insallah...bir sayfada resim yükledim demiştin saçlar süperrrrr,hele değişim albümü süper ne kadar zamanda verdin bu kiloları canım?sen de çok güleryüzlüsün masallah aynı ben öhöööö öhööööö:46:

Çok teşekkürler canım benim :54: Saçlarım gitti canım. Betül gördü son halini. Birden bire karar verdim gittim kısacık kestirdim :53: Şimdi yine uzuyor yavaş yavaş. Rengide değişti. Önce karamel boyattırdım. Arkasından denize gidince çok ilginç bir saç rengim oldu. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve boyatmadım o günden beri. Bir ara son halimin fotosunu eklerim.

Kiloya gelince takıma başladığımda 83 küsür kiloydum. İlk diyete başladığımda 85,5 tum. Yaklaşık 6 ay sonra 61,8 kiloyla mezun oldum takımdan. Birazdan ekleyeceğim son 61,8 lik fotolarımıda.

neden bazılarımızın yanında + var?
ne demek o ?

ya bugün kızlar bir şikayetlendiler ama bence bugün gayet iyiydik..
unutmam sabıka olayını fark ettiysen bu aralar çok iyi gidiyorum Ebrucum :) cebren ve hile ile yedirilmezsem eğer kendim yemiyorum:)
biz de diyet sahibiyiz çok şükür. sübhaneke, amin :9::9:
Ebru son yazdığını söyleyeceğin yemin ederim aklımdan geçti sabah :))

Arkadaşım olarak ekli olanların yanında + işareti çıkıyor canım. O yüzden işaretlisiniz :9:

Aynen katılıyorum sana katılım bugün diğer günlere oranla çok daha iyi olmuş. :16:

Eeee artık tanıyoruz az çok birbirimizi seninle zaten bir yılı geçti tanışıklığımız. Normal olarak birbirimizin hareketlerini sözlerini tahmin edebiliyoruz. Mesela ben akşam senin bişeyler yiyeceğini biliyordum. O yüzden bir sürü uyarı yapmaya çalıştım ama sonucunu bile bile yaptım :9:

haklı olabilirsin tabi. ben dukan diyetini araştırırken yapan kişilerin yorumlarından çıkarmıştım bu tezi, ama çürük tez de olabilir. hayatımda ilk kez yaşadığım için de dukana bağlıyorum açıkcası :31: neyse ki kurtuldum, bi oh çektim ebrucum :9:

Hadi bakalım gözün aydın. Onun stresi daha kötü oluyor. Ödem yapmıştır bide. Rahatlarsın inşallah en kısa sürede.

sen dikkat et kendine
sana karsi bir duskunluk oldu bende merak ediyorum acaba hamisliktenmi ki
guzel gulen hamisimiz

aslinda aksilik hepimizin ayni anda mazeretinin cikmasindan su an boyleyiz
inaniyorumki bu bir gecis donemi toparlanacaz
sanki dagildikmi ben ne diyom yawwwwwww

sen oyle diyorsan guveniyorum takimima ve kaptanima

Ayyy canım benim çok teşekkürler. Ne güzel konuşuyorsun sen öyle. Dün mesajında da yazmışsın. Çok hoşuma gitti ama cevap yazamadım. O senin bakan gözlerinin güzelliği. Takım içinde lütfen endişelenmeyin artık. Dediğim gibi siz diyetinize konsantre olun. Burası daha iyi olacak en kısa zamanda. :16:

bu arada menümü yazayım benn
sonra da çıkacağımm

:56: MENÜM :56:

SABAH-ÖĞLE:
beyaz ve kaşar peynirli omlet (yaklaşık 1.5 yumurta)
2 kaşık turşu kavurması

ARA:
1 yeşil elma

AKŞAM:
balık ve salata

SU:2 LT.:7:
:20:spor yok:20:

ama yarın yapacağım, ciddiyim :32::21::52::8::10:

HEPİNİZE İYİ GECELERRRR :)

Menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Şu turşu kavurması son hafta nerdeyse hergün var menülerinde dikkat et tartıyı etkilemesin. Turşu sonuçta. :34:

tubişim mesela normalde dışarda yürürken bacaklarımız arkaya doğru gidiyor bu sayede basen çalışıyor, ama bu yürüyüşte hep dizimizi kaldırıp yerimizde sayıyoruz. benim basenlerimde ne bi karınccalanma ne bi ağrı hiç olmuyor. :26: o yüzden böyle düşünüyorum ben. :31: ama çalıştırıyor da olabilir tabi :44:

boş vermek olur mu kuzucum yaa :9: kaptan yardımcısıyım orda ben şimdi bi de. bu hafta aktifleşti bir de takımım. bırakamam onları bu durumda:31:

evet 36 beden dedin mi stop betülcüm. zaten daha zayıf formda olmak istemem, kadınsı gelmiyor bana 34 beden falan açıkcası :9:iyi geceler tubiiiş :3:

iyiyim sen nasılsın? ay kendimi bir şey sandım transfer teklifleri alıyorum sizden :9: burası da benim bi takımım zaten artık, görüyorsunuz :54: ama bizim takım toparlanıyor, memnunum ben şuan onlardan. bir de orda kaptan yardımcısı oldum geçen hafta, bırakamam takımımı kızlar :31: çoooooookkkkkk teşekkürler sizeeeeee :29:

Ben demiştim dimi canım takım toparlanır sen merak etme diye. Bak inşallah düzeliyor sizin takımda. Ama daha önceden de söylediğim gibi kapımız sana hep açık. Ne zaman istersen burda başköşede yerin hazır unutma bunu olur mu :16:

Kızlar bende kaçıyorum artık. Geç oldu dinlenemedim bugün. Yarın ve perşembe günüde mesajları bana atın. Gülçin yok.

Yarında hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Lütfen bırakmayın kendinizi. Öpüyorum herkesi yarın görüşmek üzere iyi geceler herkese :16:

evet 36 beden dedin mi stop betülcüm. zaten daha zayıf formda olmak istemem, kadınsı gelmiyor bana 34 beden falan açıkcası :9:

iyi geceler tubiiiş :3:

koltuk cekiyor diyorsun
ben sana bir yardimcilik
birde zayiflarsan pantolon veriyom
varmi artiran
buse bizemi sizemi?

Hadi bakalım gözün aydın. Onun stresi daha kötü oluyor. Ödem yapmıştır bide. Rahatlarsın inşallah en kısa sürede.

Ayyy canım benim çok teşekkürler. Ne güzel konuşuyorsun sen öyle. Dün mesajında da yazmışsın. Çok hoşuma gitti ama cevap yazamadım. O senin bakan gözlerinin güzelliği. Takım içinde lütfen endişelenmeyin artık. Dediğim gibi siz diyetinize konsantre olun. Burası daha iyi olacak en kısa zamanda. :16:

Menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Şu turşu kavurması son hafta nerdeyse hergün var menülerinde dikkat et tartıyı etkilemesin. Turşu sonuçta. :34:

Ben demiştim dimi canım takım toparlanır sen merak etme diye. Bak inşallah düzeliyor sizin takımda. Ama daha önceden de söylediğim gibi kapımız sana hep açık. Ne zaman istersen burda başköşede yerin hazır unutma bunu olur mu :16:

Kızlar bende kaçıyorum artık. Geç oldu dinlenemedim bugün. Yarın ve perşembe günüde mesajları bana atın. Gülçin yok.

Yarında hepimiz için güzel bir gün olur inşallah. Lütfen bırakmayın kendinizi. Öpüyorum herkesi yarın görüşmek üzere iyi geceler herkese :16:

sende en guzel seylere layiksin
hepimiz oyleyiz aslinda
iatersen bende mesajlari sayarim kizlarda yok
bu hafta guzel bir sonuc alacam gr.lardan biktim beeeee
demin tartildim hem uzerimdekiler hem dolu mide bu bile guzel

gulcin beni orti spor yapacaz diye gaza getirdi kuzumun bu seferde esi hasta
ozledim yawwww

iyi geceler tombul kelebeklerimmmmmmmmm
yazan =en tombul geveze kart kelebek

Ya evet benm de aklimda o tursu
Bugun yemeyeyim dedim annem masaya koyunca yedim yine az da olsa
Neyse ki bugun bitti sanirimm:)
Evde iki kisiyiz, az az yiyince kac gundur bitmiyordu:)

simdi vakit
senli bir şiirdir doğan günde…
bayram sabahı telaşlarımdır
sana gelen yollarda…
toplayıp en çocuksu yanlarımı
mavi patiskalar içinde
uzak hayaller kurmaktır
gözlerine dair..

şimdi vakit…
yeniden başlamak gibidir hayata
neresinden başlarsan orasından kâr…
günaydın…