Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baharcığım üzülme evde otursan bir dert çalışsan bi dert benim durumumu biliyosunuz dün kayınvalidem bugünde işyerinde büroda çalıştığım erkek denilen gereksiz zerdavat izne çıkacakmış bende bana yazı zehir etti bayramıda en ona zehir edeyim diye dalga geçtim arkadaşlarlada bir olduk uğraştık ben gülmeye başlayınca ki bu arada odada enaz dört kişiyiz herkes gülüyor ama öyle böyle değil çattı bana odadan kovdu terbiyesiz dedi ama ben halen sinirden gülüyorum ama varya allah ne verdiyse ağzıma ne geldiyse en son odadan kovduğumu vhatırlıyorum beni tehdit ediyor seni eşine söyleyecem diye (kendisini zekası ancak bukadar şikayet mercini de bilmiyor) git dedim değil eşim en baştakine söylesen kaç yazar defol defol diye bağırıyorum eğer biraz daha zorlasa elime ne geçirsem fırlatacam bu yıl mesleğe girişimin 10.yılı bir ilk girdiğimde birde bu sene kavga ettim bir insanla kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama artık beni ne kadar zorladı düşünün

adcığım dosbacım patboricim güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar çok heyecanlıyım yarın kızm okula başlıyor çok güzel oldu eteğin boyu çok uzundu giymez diye düşündm ama anne boyu çok güzel böyle kasın dedi ya nazarım değecek maşallah ama kızım çok güzel teyzeleri

haklısın canım ama ben normalde o kadar sakin ve sabırlıyım ki beni bile çileden çıkarttıklarına göre artık siz düşünün şu an ne kadar üzgün ve kırgın olduğumu zaten bu hastalıklarımın sebebi de bence stres okul dönemimde ve çalışırken bir kere bile hastaneye gitmezdim şimdi de çıkamıyorum mafoldumben

inanki evde oturunca daha zor canım çünkü ailenle tartışmak işteki gereksiz can sıkan kişilerle tartışmaktan çok daha berbat bi durum sen şimdi bir de çalışmıyo olsan kayınvalidenle ne durumda olurdunuz bi düşün o zaman kesinlikle tahmmül edemezdin akşamdan akşama bile bu kadar canını sıktığına göre üstelik bu yaşta ailemden para almak da zoruma gidiyo ama mesleğim öyle bir meslek ki şehir içinde iş bulmam çok zor şehir dışında şantiyelerde de nereye kadar çalışabilir ki insan bi bayan için elverişli ortamlar değil ne yazık ki o yüzden tek beklentim kpss ile yerleşmek inşallah o müjdeyide sizlerle paylaşırım en kısa zamanda :Saruboceq:

potbori,dosba kızalr nasılsınız?
canım görmemişim msjını şimdi gördüm..iyiyim diyemeyeceğim..geçen hafta hızlı kilo vermiştim..bu hafta tık yok..bayramda kapıda artık..üzülüyorum bu yüzden

anaaaaaaammmm..bu aralar herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyor..bir de gönlüne göre bulunca değmeyin keyfimize
canım ya..cidden moralin çok bozulmuş..senin bölümün neydi canım..yani sınavı kazanırsan ne olarak çalışacaksın..umarım en kısa zamanda çalışmaya başlarsın
ben de 2 yıl kpss ile uğraştım..sosyal hayatım kalmamıştı..atandım kurtuldum..darısı sana

ay canım iş ortamın çok kötü senin yaa..hep üzülüyorsun..insan işte mutlu olmayınca hayatına yansıyor..

amaaaaaaaa işte bu prenses de senin neşe kaynağın..

melzeyit canım istediğin yere geçersin ve rahatlarsın... gereksiz o insanla da karşılaşmazsın...
bhrcım haklısın aile ile tartışmak daha zor ama unutma ki affetmek ve affedilmek daha kolay... aradaki sevgi bağından dolayı... inş. en kısa zamanda yerleşirsin canım ve rahat edersin

bozulmaz mı canım durup dururken kalbimi kırdı koskoca kız oldum artık çocuk gibi davranılması üstelik de sofra başındayken çok incitti beni..
harita teknikeriyim canım aslında büro işi bulursan çok zevklidir çizim yapmak çok da yoğundur ama ben ikinci işyerimden o sebeple ayrılmıştım nefes alacak zamanım yoktu üst üste proje koyuyolardı masama birini bitirmeden bu daha acil deyip bırakıyolardı öylece eee bi zaman sonra insan yaptığı işin özünü takip edemez oluyo yetiştirme kaygısından öyle olunca da ortaya hatalı projeler çıkıyo adamlar geri yollayınca da aynı stresi en baştan yaşıyosun anlayacağın bu meslekte kpss ile yerleşeceksin rahat edeceksin kpss ile yerleşirsem de muhtemelen belediyeler,bayındırlık ve iskan bakanlığı,tapu ve kadastro müdürlükleri vs vs..ama ben ille de kendi kadromla gireyim diye beklemiyorum inan artık hangi kurumda boş yer varsa yazıyorum inşallah artık yerleşirim de kurtulurum tüm bu streslerden :1no2:

evet canım ama işyerindeki insanları çok da önemsememek lazım onlar için amaaannn bi de buna mı canımı sıkıcam diyip geçiştiriyosun da evdekilerle aynı durum olunca daha çok inciniyosun gerçi dediğin gibi sonuçta olay tatlıya bağlanıyor ama hiç olmasa daha ii böyle can sıkıcı şeyler..

ben geldim kızlar,bu akşamda dün akşama benzedi yemeğim hemen hemen de aynı şeylerdi şöyle yazayım,çok az çorba sonrasında zeytinyağlı fasulye az ama daha sonra çok az yine iki patates 4küçük köfte olmak suretiyle sulu köfte peşinde de yarım kaşık tavuklu pilav bikaç da tatlı yedim ama bu gece sahurda da yine dün geceki gibi 1 bardak ılık süt ve meyve yiycem,yaz yaz bitmedi yemek sonrası türk kahveside içtim sindirsin diye yarım lt su içtim ama yatana kadar 2lt olcak.birazdan da yeşil çay içcem 1 bardakta olsa...bu arada melis yok farkındamısınız? bişeymi oldu acabafisfisfis

afiyet olsun canım... bi kaç tatlı nedur acabaaa??
bi de pilav?? tabii sen bilirsin ama bugün daha çok yemişsin sanırım... bayram yaklaştı bende de stres başladı... geçen hafta verdim bu hafta durdum.... 200 gr vermişim yarın tartı günüm... perşembe akşam yola çıkıoz inş. bildirimimi erken yaparım...

afiyet olsun canım..çeşit çok ama miktarlar iyi olmuş..
ben de 1 lt suyumu içtim..1 kupa yeşilçayımı da içtim..

bu gün tartıldın mı hiç..vermeye başlamış mısın?

bu arada dosbam favorimsin şekerim..beni çok olumlu etkiliyorsun haberin ola alkisalkisalkis

canım beni de etkileyen hafta da 2 defa biri tarafından tartılmam oldu :)) inan hiç kaçamak yapacak günüm olmuyo... eğer yaparsam hesap veriyorum.... aslında bu bizim koçluk sistemine benziyor :)) tam 46 gün oldu sadece kontrol altında 1 kaçamak yaptım
önceden aç kalıyordum ama tatlı yiyordum şimdi diyorum ki madem yemeklerim kısıtlı bu eziyeti fazla uzatmayayım tatlı da yemeyim diyorum...
canım umarım hepimiz en kötü ihtimalle yılbaşında mezun oluruz... inan bunu çoook istiyorum... sonra zayıflayanlar topiğinde sohbet ederiz kaydirigubbakcemile5

1 form çayı içtim suyumda 1 lt geçti ...1.5lt tamamlayıp yatacağım gecede 2ye tamamlarım
sizler ne durumdasınız??

canlarım merhaba,
benim haftasou kaçamağı biraz uzun sürdü farkındayım...
analizleri de yapamadım, bugünde izinliydim kopamadım bir türlü istanbuldan...
geçmişi okuyamadım ( anca yarın okuyup analizleri yapmaya çalışacağım yada bu hafta iki haftalık bir değerlendirme yaparız :))

diyetimi bozamadım sayılır küçük kaçamaklar dışında... ama çok mutluydum, tüm arkadaşlarım ne kadar kilo vermişin dedi :))

daha uzun bir yol var önümde vermem gereken çok kilo var ama inanın öyle bir gaza geldim ki, ben bu hızla 20 kilo daha veririm :))

canım en çok bunu duymak istiyoruz "ne kadar zayıflamışsın"
bu beni gaza getiriyor ve iştahım kapanıo :))

1 form çayı içtim suyumda 1 lt geçti ...1.5lt tamamlayıp yatacağım gecede 2ye tamamlarım
sizler ne durumdasınız??

ben bugün yarım litreyle kaldım canım artık yarına içerim bol bol sakinleşmek için bir fincan ada çayı içtim birazdan ben de yatarım

ya ben sizlere yeni halmi göstermek istedim ama resimleri birtürlü yükleyemedim (

istanbulda yaşayanlar çok şanslılar ne kadar çok aktar var...
bitki çayı delisi oldum resmen çeşit çeişt meyve çayları aldım kendime mısır çarşısından :))

benimde aksine uzun zamandır görmeyen arkadaşlarım ne kadar kilo almışsın diye ağızları bi karış açık bi vaziyette şaşırıyolar sanki ben kilo aldığımı bilmiyorum insanın canını sıkıyolar o yüzden yakın dostlarım hariç uzun zamandır kimseyle görüşmüyorum onlar görürler hele bi zayıflayım en güzel kıyafetlerimle çatlatıcam hepsini kaydirigubbakcemile3
bu arada bu tarz güzel şeyler duyman da moral olmuştur iyice senin adına sevindim canım darısı benim başıma bakalım :kedi:

afiyet olsun... bende severim bitki çaylarını ama ramazan nedeniyle sadece form çayı içiyorum (
eee yeni fotoları isteriz artık, sen bi şekilde yüklersin artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…