adcım çok ii moral olmuş sana eşinle yaptığın bu küçük alış-verişa.sbende bakıcam bu hafta merkezde neler var neler yok diye demirparkta lcw da etek beğenmiştim onu almayı düşünüyorum bakalım daha gözüme ne çarpıcak-tatlicadiarzu-
demirparka yakınsan git tabi hayatım kesin ordada indirimler vardır.ama uzaksan ordaki markaları çarşıdada bulabiliyorsun.eşim gidelim dedi ama ben üşendim diye gitmedik zaten havada bozuktu. vakit kaybı olur diye geçmedik.
karamanlı nasılsın canım nerdesin:??
ne zaman bize katılacaksın ??
iyiyim canim sagol evimdeyim sen nasilsin valla cok istiyorum ama buraya gelince agrilarim yeniden cogaldi ve ben haplara yeniden basladim
canım Allah şifa versin... oranın havası yaramıyor sanırım sana ...
ama kilo vermene çok sevindim...her zaman bekleriz canım ... hatta takıma dön isersen belki daha motivasyonun artar??
kizlar ben cikiyorum malum benim burda daha yeni iftar oluyor sonra görüsmek dilegiyle
afiyet olsun canım... görüşürüz
kızlar gerçekten bi güne nasıl başlarsan öyle devam ediyo akşam babamla tartıştık hiç yoktan yere canımı sıktı artık evde oturmak bana işkence gibi geliyo her yaptığım göze batıyo en acilinden iş bulmam lazım ama sektör durgun kpss kasım atamalarında da şansım ne kadardır bilmiyorum bi ümitle bekliyorum ama olmayınca daha çok üzülüyorum motivasyonumu düşürüyo tüm bu stresler hastane,işsizlik,evde oturmak,tartışmalar sıkıldım herşeyden gerçekten !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?