afiyet olsun canım... bi kaç tatlı nedur acabaaa??
bi de pilav?? tabii sen bilirsin ama bugün daha çok yemişsin sanırım... bayram yaklaştı bende de stres başladı... geçen hafta verdim bu hafta durdum.... 200 gr vermişim yarın tartı günüm... perşembe akşam yola çıkıoz inş. bildirimimi erken yaparım...
afiyet olsun canım... umarım ii gelmiştir yarun suyu telafi edersin artık :) ii geceler
canım evet çeşit çok ama inan hepsinden çok az yedim,tatlı da çeşitliydi kadayıf tulumba ve şekerpare:kedi:zaten bundan sonra davet olmaz o yüzden tatlıda olmaza.s bu arada bugün tartıldım 72.2kg çıktım yani bir 300gr vermişimalkisalkisalkis
canım evet çeşit çok ama inan hepsinden çok az yedim,tatlı da çeşitliydi kadayıf tulumba ve şekerpare:kedi:zaten bundan sonra davet olmaz o yüzden tatlıda olmaza.s bu arada bugün tartıldım 72.2kg çıktım yani bir 300gr vermişimalkisalkisalkis
canım tatlılar hariç yediklerinden azar azar yemişsen sorun olmaz da tatlıda biraz aşmışsın sanki a.s
canım hoşgeldinkızlar merhaba,
öncelikle hepinizden özür dilerim merak da etmişsiniz beni opuyorumnanaktan dün yoğun bir gündü biliyorsunuz, akşam işten doğru kuaföre eşim pazar sokak sokak gezdirince işerimi halledememiştim saçımı kestirdim, fön, manikür tüm bakımdan geçtim, kızrmızı ojelerimi sürdürdüm :) eve geldim bir lokma yemek yok, hemen mutfağa girdim saat 7 olmuştu ama yok yetişmiyor neyse azıcık geç yeriz dedim, o arada babam sesimi duydu sanırım aradı dışarıya yemeğe davet etti yüzümde güller açtı inanamazsınız. Gittik geldik kızım 10 gibi uyudu yan yana yattık yapışmış bana kalkınca uyanıyor iyiğce dalsın öyle yatağına götüreyim dedim ama ben de sızmışım erkenden gıcık oldum. Uyuku düzenin çok bozuk dün gece de 1de kalkıp sabaha karşı 5te uyumuştum, ramazan sonrası eski düzenime kavuşurum artık.
dışarıda çok abartı yemedim mercimek çorbası, tavuk şiş biraz pilav, sütlaç (ayyy yemişim).
en büyük problemim 2 gün de erken yattığım için suyumu az içmem çayımı içememem dolayısıyla baskülde şiş çıkmam, şu 2 gün dikkat edeyim çok.
kaptancğım bugün çok yoruldu sanırım gelemedi... bugün dersi vardı sanırım ??
bu arada melis yok farkındamısınız? bişeymi oldu acabafisfisfis
dosbacım ya moralim bozuk baskülde fazlayım tıpam olsa da açsam şişleri indirsem insan baskülde gülmeyince motivasyonunu kaybediyor.
kayısılı form çay harikaymış. Sen söylemiştin herhalde dosbacım gittim aldım ben de.
bu arada çok güzel merserize bir hırka aldım bu senşinin modasından hani önü uzun olanlardan başka bir şey alırmıyım bilmem.
yarın tanışma toplantısı var 1lerle dekanlık düzenliyor çok kalabalık olacak sanırım, ne giysem diye düşünüyorum kara kara.
dosbacım inşallah şiştir gerçekten. Sende de varsa havalar mı yaptı acaba o yağmurun üzerine harika bir hava vücud dengesi bozuldu belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?