3 saattir falan burdayım yaklaşık, annemle ev işi yapıcaz gideyim onlara başlayalım. Sonra belki bi dışarı çıkarım, çıkmazsam da gelirim tabi yine :) öptü hepiniziVe de hayırlı cumalar olsun herkese..
Kızlar ben geldim, geçmişe baktım, kiloları not aldım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilo bildirimi ybbibir Nermin var sanırım oda gelmeyecek.
Yeni katılacak olan arkadaşlar hakkında kimse açık açık bir beyanda bulunmaş Ecem dışında.
Ecem'in söylediklerine aynen katılıyorum. Ben buraya gelip günde en az 10 tane mesaj yazabiliyorsam sizin iki katı özveride bulunmanız lazım çünki şuan benim bu takımda bulunmam için hiç sebep yok. Akşama kadar yine görüşü olan varsa yazsın lütfen. Kimse kişmseden çekinmesin çükü bu takım hepimizin ve bu kadar çok yeni üye varken dediğim gibi tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Paylaşım konusunuda akşam detaylı olarak konuşmak istiyorum.
Lütfen akşam gelebilecek durumda olan herkes gelsin hep birlikte bu konuyu konuşup bir sonuca ulaşaLIM. Şimdi çıkmam lazım.
4. takımın listesini kontrol edebilirsem edeceğim ama vaktim yok gibi. Betül hiç gelememiş bugün yoğun sanırım. Takımda başka birisi varsa eğer listeyi kontrol edebilecek sevinirim yardım ederlerse.
Öpüyorum hepinizi
canım ben kendi adıma konuşayım eğer takıma zararlı olucaksam almayabilirsiniz. Kimseye darılmam herkes benimle ilgili fikirlerine rahatlıkla buradan paylaşabilir. Zaten sohbet etmek istemeyen arkadaşlarda var onlarada saygı duyuyoruz. Benim fikrimi sorarsanız ben burda olmaktan mutluyum ilk defa burda 57 yi gördüm benim için artı bişey kalıp devam etmekte istiyorum ama tabi katılamazsam devam edicem yinede bırakmak yılmak yok hedefime ulaşıcam yine söylüyorum kimseye darılmam kararlarınızda rahat olabilirsiniz.
sanada hayırlı camalar canım ve buradaki herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
arkadsima katiliyorum herkes benimlede ilgili fikirlerini dusuncelerii buraya yazabilir
saol canim sanada hayirli cumalar
ben simdilik kaciyorum kizlar zaten pek kimseler yok gene gelicem cok heyecanliyim zaten lsted gorebilcekmiyim adimi diye hadi byyy
Kızlar ben geldim, geçmişe baktım, kiloları not aldım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilo bildirimi yapmayan bir Nermin var sanırım oda gelmeyecek.
Yeni katılacak olan arkadaşlar hakkında kimse açık açık bir beyanda bulunmamış Ecem dışında.
Ecem'in söylediklerine aynen katılıyorum. Ben buraya gelip günde en az 10 tane mesaj yazabiliyorsam sizin iki katı özveride bulunmanız lazım çünki şuan benim bu takımda bulunmam için hiç sebep yok. Akşama kadar yine görüşü olan varsa yazsın lütfen. Kimse kişmseden çekinmesin çükü bu takım hepimizin ve bu kadar çok yeni üye varken dediğim gibi tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Paylaşım konusunuda akşam detaylı olarak konuşmak istiyorum.
Lütfen akşam gelebilecek durumda olan herkes gelsin hep birlikte bu konuyu konuşup bir sonuca ulaşaLIM. Şimdi çıkmam lazım.
4. takımın listesini kontrol edebilirsem edeceğim ama vaktim yok gibi. Betül hiç gelememiş bugün yoğun sanırım. Takımda başka birisi varsa eğer listeyi kontrol edebilecek sevinirim yardım ederlerse.
Öpüyorum hepinizi
sağol canım
bence takıma alınmasanda motivasyonunu asla kaybetme çok iyi gidiyosun bence listeye giremeyeceğinide inanmıyorum. Paylaşımların gayet güzel. Evet burası motivasyonumuzn yüksel olduğu kilo verme adına bişeyler yaptığımızı gösteren bi yer ama yinede giremesen devam et. Sonuçta hem listeye giremesekta paylaşımızında yasaklanacağını zannetmiyorum bu hafta olmazsa bidahaki hafta gireriz. Hem zaten biz önce kendimizle yarışıyoruz sonrada buradaki arkadaşlarla.
Bu arada kilo verimlerin için tebrik ediyorum seni canım.
Hemen bende diğer yeni arkadaşlar gibi düşüncemi ileteyim. Kesinlikle katılıyorum size isterseniz deneme süresi 4 haftaya çıksın veya alınmayalım siz bilirsiniz. Ama düşüncende çok haklısın daha fazla katılım yapmalıydık
Nihalim hosgeldiiiiinnnn
Hoşbuldummmmm gerçi sabahtan buradaydım 11 olmadan kilomu bildirdimdi :) bende 4 kilo verdimmmm 2 haftada bakalım haftaya 73 olur muyum acabaaaaa:18:
Tebrik ederim o zaman nihalim insallh olursun bende bu hafta daha cok yukleniyimde 79.9 bari goruyum diyorum
haklisin canim bakalim hakkimizda hayirlisi aksam gorucez girdikmi giremedikmi bu arafa tesekkur ederim insallah her hafta boyle iki kilo kadarveririmde hizlica gider kilolar
hoşbuldummmmm gerçi sabahtan buradaydım 11 olmadan kilomu bildirdimdi :) bende 4 kilo verdimmmm 2 haftada bakalım haftaya 73 olur muyum acabaaaaa:18:
Teşekkür ederim canım 79 U bırak 78i gör sen bende 73 ü bu hafta asılalım diyete kaptanımızı üzmeyelim
Ebruuuuuuuuuuu geliyoruz biz kilolarımız gidiyoooooor :)
dusuncelerimin ne kadar onemi oldunu bilemiyorum ama yinede yazacam
ben pek olumlu dusunmuyorum iki hafta oldu ve hicbir seyin ogrenme yolunda bir adimi yok
en basiti ben bugun mesajlari bana yolluyorsunuz diyorum ama ya okunmuyor ya tinlanmiyor
menulerimizi bile yazamiyoruz kac arkadas alt alta yazilirsa guzel yorumlanir diyor ama yine icraat yok
ben recime basladim ilk haftalarda 2,5 kilolarda verdim zaten coguda su oluyor bakiyorumda onca yeni uye var yanliz tik yok
daha simdiden kacamaksiz gunde yok
hep bir mazaret var zaten katilim eksikliginden dolayi
benimde basta olmak uzere sebepler takim ruhunu oldurmemeli
simdi farkina vardim yazarken bunlar bosuna hic okumamis sayin
herkes kendine zayiflar kizlar
kacamaklar kendinize yag olarak doner
eger bir takim ruhu yoksa takima girip zayiflamaninda bir anlami yok
tamam kendimiz zayifliyoruz ama alinan ve verilen her kiloda takim yuzdesini hesapliyor
simdiden bukadar gevseksek listede oldugumuzda tahmin bile edemiyorum
bana gore hava hos mezun olacam zaten 3 ayda idealledim yerin cok daha altindayim cunku
mesela tugba kimse birsey soylemedi kiza kiz mesaj saymayida,menuyude ,kacamaksizligiyla benim goz bebegim
insan isterse yapar
bu kilolar sizin,siz tasiyorsunuz,siz memnun degilsiniz belki dilim biraz agir oldu ama niyette tamamen biraz dusunmenizi istedigim icin yazdim
hersey sizin elinizde takimda,listede bos kilo vermek icin kararlilik lazim
lutfen bir dusunun ne kadar kararlisiniz
ebru burdan ne anladinsa kararim o yonde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?