Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sanada hayırlı camalar canım ve buradaki herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

Haklsin ebrucum hicbirimiz bu ozveriyi gosteremiyoruz ama kendi adima konusayim hergun her bos vaktimde giriyorum kkya ve paylasim yapmaya calisiyorum ama giremezemde eger mutlaka nedenini belirtiyorum insallah bu hafta takima alinrsam her konuda daha dikkatli olucam sz veriyorum hepinize cunku burda motivasyonum yuksek iki haftadir diyete devam ediyorum yaklasik 4 kilo verdim ve burda u takimda olmak istiyorum bu listede adimi gormek istiyorum ve eger listeye alinmazsan motvasyonumu kaybedicegimi dusunuyorum sakin bu dedigimi hicbi arkadasim yanlis anlamasin buduygu somurusu degil eger listeye alnmazsam bu kendi hatam benden daha cok hakeden bi arkadasim varsa tabikide ebru onu alicaktir lutfen dediklerim yanlis anlasilmasin

Arkadsima katiliyorum herkes benimlede ilgili fikirlerini dusuncelerii buraya yazabilir
sanada hayırlı camalar canım ve buradaki herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

Saol canim sanada hayirli cumalar

Ayyy oksurunce karnim aciyoo demekki cok mekik cekmekle iyi bisey yapmisim ebru salli bi ara sey soylemsti eger dogru nefes almazsaniz isterseniz 1000 mekik cekin yaglari yakamazsinz eger karniniz mekik cektikten sonra oksurdugunzde bile aciyorsa bu sizindogru yolda oldugunuzu gosterir demisti.demekki dogru yoldayim he he

Ben simdilik kaciyorum kizlar zaten pek kimseler yok gene gelicem cok heyecanliyim zaten lsted gorebilcekmiyim adimi diye hadi byyy

arkadsima katiliyorum herkes benimlede ilgili fikirlerini dusuncelerii buraya yazabilir

saol canim sanada hayirli cumalar

sağol canım

bence takıma alınmasanda motivasyonunu asla kaybetme çok iyi gidiyosun bence listeye giremeyeceğinide inanmıyorum. Paylaşımların gayet güzel. Evet burası motivasyonumuzn yüksel olduğu kilo verme adına bişeyler yaptığımızı gösteren bi yer ama yinede giremesen devam et. Sonuçta hem listeye giremesekta paylaşımızında yasaklanacağını zannetmiyorum bu hafta olmazsa bidahaki hafta gireriz. Hem zaten biz önce kendimizle yarışıyoruz sonrada buradaki arkadaşlarla.
Bu arada kilo verimlerin için tebrik ediyorum seni canım.

Hemen bende diğer yeni arkadaşlar gibi düşüncemi ileteyim. Kesinlikle katılıyorum size isterseniz deneme süresi 4 haftaya çıksın veya alınmayalım siz bilirsiniz. Ama düşüncende çok haklısın daha fazla katılım yapmalıydık

Haklisin canim bakalim hakkimizda hayirlisi aksam gorucez girdikmi giremedikmi bu arafa tesekkur ederim insallah her hafta boyle iki kilo kadarveririmde hizlica gider kilolar

Kizlar bugun bana hersey yakisir programini izledinizmi bugunki yarisan kiz tam 45 kilo vermis ve kahve cok ictim kahve metabolizmayi hizlandiriyo diyo hicbisi anlamadim

haklisin canim bakalim hakkimizda hayirlisi aksam gorucez girdikmi giremedikmi bu arafa tesekkur ederim insallah her hafta boyle iki kilo kadarveririmde hizlica gider kilolar

inş. Canım
hoşbuldummmmm gerçi sabahtan buradaydım 11 olmadan kilomu bildirdimdi :) bende 4 kilo verdimmmm 2 haftada bakalım haftaya 73 olur muyum acabaaaaa:18:

senide tebrik ediyorum canım sende çok güzel vermisin umarım hep böyle devam eder.

dusuncelerimin ne kadar onemi oldunu bilemiyorum ama yinede yazacam
ben pek olumlu dusunmuyorum iki hafta oldu ve hicbir seyin ogrenme yolunda bir adimi yok
en basiti ben bugun mesajlari bana yolluyorsunuz diyorum ama ya okunmuyor ya tinlanmiyor
menulerimizi bile yazamiyoruz kac arkadas alt alta yazilirsa guzel yorumlanir diyor ama yine icraat yok
ben recime basladim ilk haftalarda 2,5 kilolarda verdim zaten coguda su oluyor bakiyorumda onca yeni uye var yanliz tik yok
daha simdiden kacamaksiz gunde yok
hep bir mazaret var zaten katilim eksikliginden dolayi
benimde basta olmak uzere sebepler takim ruhunu oldurmemeli
simdi farkina vardim yazarken bunlar bosuna hic okumamis sayin
herkes kendine zayiflar kizlar
kacamaklar kendinize yag olarak doner
eger bir takim ruhu yoksa takima girip zayiflamaninda bir anlami yok
tamam kendimiz zayifliyoruz ama alinan ve verilen her kiloda takim yuzdesini hesapliyor
simdiden bukadar gevseksek listede oldugumuzda tahmin bile edemiyorum
bana gore hava hos mezun olacam zaten 3 ayda idealledim yerin cok daha altindayim cunku
mesela tugba kimse birsey soylemedi kiza kiz mesaj saymayida,menuyude ,kacamaksizligiyla benim goz bebegim
insan isterse yapar
bu kilolar sizin,siz tasiyorsunuz,siz memnun degilsiniz belki dilim biraz agir oldu ama niyette tamamen biraz dusunmenizi istedigim icin yazdim
hersey sizin elinizde takimda,listede bos kilo vermek icin kararlilik lazim
lutfen bir dusunun ne kadar kararlisiniz

ebru burdan ne anladinsa kararim o yonde

agrim gecmeden sporumu yapmak istiyorum
sonra gorusuruz
dislerim cok guzel olmus ama ben henuz hissedemiyorum

Haklisin beril ablacim peki benim hakkimda ne dusunuyosun snin dusunceletin benim icin cok onemli cunku gayet mantikli ve insan sarrafi gibi konuuyosun sen benim bu takimda gerkten ozendigim bi insansin giptaylabakiyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…