Tesekkurler canim beni aydinlattigin icin saol
Yapıcam yapıcam olacak hahah :)) aklıma bi anda mario oynayan kız geldi :))
Kizlar bu arada kilo bildirimimde bi yanlslik yapmsim ben hafta icinde ciktiim kiloyu hesaplayarak yapmistim kilo kaybii o yuzden simdi tekrar duzeltiyorum
Baslangic:86
Geen hafta:83.8
Bu hafta:82.6
Giden kilo 1.2
Yuzdem:1.44
Hatami duzelttigiiz icinde tesekkur ederim
Evet kilon az olduğu için zor gider. Gıdım gıdım yani.. Ve de umarım bundan sonra hiç kaçamak yapmazsın.
GEcen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Fark +200 gram
-%33
Mesaj sayıları hakkında da söyle düsünüyorum, inanıyorum ki hepimizin hayatında kosusturmacalar var illa ki var zaten bu bir düzen fakat buraya gelmeden kaptanımız özellikle "bol paylasımda bulunabilirim diyorsan takıma bekliyorum" uyarısı yapıyor simdi bu kadın hamile, calısıyor, kızı var okula gidiyor, ee onu bekleyen bir eş ve bir ev var bu yogunlukta bile burada vakit ayırabiliyorsaaaa herkes yapabilir ben kesinlikle yazılanları üstüme alınmıyorum mesaj sayımı bir dün gönderemedim kerem yanımdaydı. kac kisiyiz bilmiyorum ama kalabalık oldugumuzu biliyorum buna ragmen bu takım saaatlerce bos kalabiliyorsa herkes kendine ceki düzen vermeli
Yeni üyelerle ilgili bir dikkatimi ceken seyde kacamaklar,' daha yolun bu kadar basındayken bu kadar kacamak yapılması herkes icin demiyorum en cok kilo verilen dönemdeyken gram gram gitmesi bana göre zaten yanlıs biseylerin basında oldugunu gösteriyor kimse icin özelden yazmak istemedim benim net fikrim düsüncem budur kızlar isteyen özel mesaj isteyen buradan bana yazabilir sıkıntı yok
Kizlar bu arada kilo bildirimimde bi yanlslik yapmsim ben hafta icinde ciktiim kiloyu hesaplayarak yapmistim kilo kaybii o yuzden simdi tekrar duzeltiyorum
Baslangic:86
Geen hafta:83.8
Bu hafta:82.6
Giden kilo 1.2
Yuzdem:1.44
Hatami duzelttigiiz icinde tesekkur ederim
kilo veren herkesi tebrik ederim..takım yine çok iyi..:)
gülçin ilaç kullanıyorsun şu an sağlığın önemli..herşey yoluna girince kilo vermen kolaylaşır..yaz sonu d vitamin ve kalsiyum eksikliği sonucu kilom arttı sadece vitamin dengesziliğinden düşün kaldıki senin hormanal ve çok daha önemli bir durum..
ecem kilo hedefe yaklaştıkça az gidiyor yada sabitleniyor..300 grda çok iyi..
Tesekkurler canim beni aydinlattigin icin saol
Cok haklisin ecem oyle oz vererek girdik bende elimden geldigince burada olmaya calisiyorum onemli bi nedenden dolayi giremiosamda bunu belirtiyorum zaten sizlere ayrica kacamak konusundada cok haklisin bu hafta hic kacamak yspmicam ve haftaya 7 li rakamlari gorucem yani insallah gorurum cunku iki gundur spora feci yuklendim
canım söylediklerinde çok haklısın ben bu hafta 2 gün hiç giremedim
kaçamaklarımda çok fazla oldu daha yolun başındayken ve takıma girmeye çalışırken sonuçta burda hem kendi içimizde hemde takımlarla yarışıyoruz bizim her aldığımız 100 gr bile takımın kaderini etkiliyo o yüzden bidaha bu kaçamaklar olmucak çok dikkatli beslenip bir an önce kurtulucam fazlalıklardan ve takımada eksi puan katmıcam kilo verenlerede haksızlık oluyo bu hatamın farkındayım kendime çeki düzen veriyorum uyarılarınız için sağolun şöyle bi silkelendim yani
Bakk ne güzelll insan 1 kilo gidince nasıl mutlu oluyor ben 1. Kilo yada üstünde gittiginde tartıdan inince icimden oynamak geliyodu oynuyodum hahahaha :))
Evet haklısınn ama cok sükür daha hic sabitlenmedi 100 200 gidiyor aslında bu hafta cok sıkıydım cünkü artıdaydım ptesi günü yine basarı benim icin :))
İllaki giremedigimiz zamanlar oluyor haklısın canımm elimizden geldigi kadar paylasımda bulunursak sıkıntı en aza iner :)) insallah hic kacamaksız gidersen yaklasırsın olursun bile birde spora simdi cokk yüklenme
Kızlar ben simdi kahvaltı yapıcam yeniden gelirim
Mesaj sayıları hakkında da söyle düsünüyorum, inanıyorum ki hepimizin hayatında kosusturmacalar var illa ki var zaten bu bir düzen fakat buraya gelmeden kaptanımız özellikle "bol paylasımda bulunabilirim diyorsan takıma bekliyorum" uyarısı yapıyor simdi bu kadın hamile, calısıyor, kızı var okula gidiyor, ee onu bekleyen bir eş ve bir ev var bu yogunlukta bile burada vakit ayırabiliyorsaaaa herkes yapabilir ben kesinlikle yazılanları üstüme alınmıyorum mesaj sayımı bir dün gönderemedim kerem yanımdaydı. kac kisiyiz bilmiyorum ama kalabalık oldugumuzu biliyorum buna ragmen bu takım saaatlerce bos kalabiliyorsa herkes kendine ceki düzen vermeli
Yeni üyelerle ilgili bir dikkatimi ceken seyde kacamaklar,' daha yolun bu kadar basındayken bu kadar kacamak yapılması herkes icin demiyorum en cok kilo verilen dönemdeyken gram gram gitmesi bana göre zaten yanlıs biseylerin basında oldugunu gösteriyor kimse icin özelden yazmak istemedim benim net fikrim düsüncem budur kızlar isteyen özel mesaj isteyen buradan bana yazabilir sıkıntı yok
geçen hafta 75.5
bu hafta 75
fark -500
valla moralim bozuldu diyeti ,sporu bırakıcam takmıycam kafaya taktıkça metabolizmam yavaslıyo galiba
Biraz uğraştım ama işinize yararsa mutlu olucam :)
İlk resimde profil sayfanızı nasıl açacağınızı,
İkincisinde mesajları saymak için hangi kısmı açmanız gerektiğini,
Üçüncüsünde neye bakarak mesaj sayacağınızı, (bugüne ait mesajlarınız, düne ait mesajlarınız, ya da bakmak istediğiniz herhangi bi tarihe ait mesajlarınızı, mesajınızın kısa gösteriminin kenarındaki tarih ve saat bilgisinden buluyorsunuz.)
Dördüncüsünde birinin profilini açtıktan sonra ona nasıl özel mesaj atabileceğinizi,
Ve son olarak beşinci resimde de, profil sayfasını açmadan topikte sadece mesaj göndereceğiniz kişinin isminin üzerine tıklayarak açılan küçük kutucuktaki "özel mesaj gönder" seçeneğini gösterdim :126:
günaydın kızlar herkese ben bu hafta yaptığım kaçamakların bedelini 200 gr alarak ödedim malesef bu hafta 200 gr almışım.
artık kaçamak falan yok ufacık bile olsa. su miktarımıda arttırıyorum bu hafta dönüşüm muhteşem olucak. bide kilom çok fazla olmadğı için çok zor gidiyo.
başlangıç 59
geçen hafta 57
bu hafta 57,2
toplamda 1,8 gr verebilmişim :26::26:
Diyet yapıyorum düşüncesini kafadan atma fikrini ben de destekliyorum. Sağlıklı besleniyorum, sağlıklı olan herşeyden -ama olması gerektiği kadar- yiyorum,vücudum kendiliğinden kilo kaybediyor diye düşünmek lazım.. Bu arada lütfen moralini bozma. Kimi zamanlar kilo vermenin yavaşladığını hatta durma noktasına geldiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bize düşen yaşama alışkanlıklarımızı değiştirmemek..
çok kilo almışım görünüyor ama gerçekten kilo olduğunu sanmıyorum ben tamam izinde çok dikkat etmedim ama sınırsızda yemedim
kullandığım haplar hormon hapı onlardan olsa gerek bu kilolar 3 gün sonra ilaçlarım bitiyor haftaya hangi ilaçları verecek bakalım
kilom hiç iç açıcı değil haftaya da girtemem herhalde listeye 64 kilo çıktım burdan ayrıldığımda 61 kiloydum sizinleyim zaten veriirm inşallah şu kiloları
hala tam düzelemedim gece kasık ağrısıyla uyandım bile bu ne rahatsızlığıymış nettede tam bişey yazmıyor bilen varmı arkadaşlar
baslangic 93
g.hafta 73.9
bu hafta 73.1
fark 0.8
yuzdesi 1.08
toplam 19.9
artik yavasladi ama yinede gidiyor
Geçen haftaki kilom 77.0
Bu haftaki kilom 76.500
giden kilo 500 gram
.
Gecen hafta 57,9
Bu hafta 57,6
Fark 0,3
%0.51
300 gr az gibi kızlar ama yedigim halka tatlı ve un helvasından sonra biliyosunuz kilom artıdaydı 1 haftada ancak onu eski haline getirp bu kadar verebildim
Kızlar ben simdi kahvaltı yapıcam yeniden gelirim
Canlarim ben simdi cikiyorum oglus hala biraz atesli onunla ilgilenmem lazim hepinizi seviyorum optuuum
öyle düşünme caım bak yarım kiloda olsa gitmiş yine su bile damlaya damlaya gol olurmuş.bizlerde azar azar versekde senede çok kilo kaybı olur.diyete devam canım.sizler bırakırsanız bende bırakırım
hey gidi gençlik ne güzel uğrasmıssın ,tebrikler...
merhaba arkadaşlar, bizim listemizi bi kontrol edebilir misizniz? kolay gelsin:)
***4. TAKIM 296.ETAP***
zeburus : (62.8/ 62.4 / 0.4/ %0.64 )
topraks : ( 79.1/78.8 /0.3 / %0.38)
pegasus07 : (64.8/63.6 /1,2 /1,85 % )
quail : (73 /72 / 1 / %1.37 )
pokemon51 : 72.4 /71.6 /0.8 /1.10 % )
_ASLI_ : (67.4 /67.4 / 0 / %0 )
zeynepcer : (61.4 /60.3 /1,1 /1,79 % )
wuwum : ( 83 / 81 /2 / %2.41 )yeni üye hedef kilo 58
4.takim ortalamasi : % 1.19
4. takımın listesi doğru canım. Hiç bir sorun yokKilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Afiyet olsunnn
Tekrar geçmiş olsun canım.
3 saattir falan burdayım yaklaşık, annemle ev işi yapıcaz gideyim onlara başlayalım. Sonra belki bi dışarı çıkarım, çıkmazsam da gelirim tabi yine :) öptü hepiniziVe de hayırlı cumalar olsun herkese..
[ı]kızlar ben geldim, geçmişe baktım, kiloları not aldım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilo bildirimi yapmayan bir nermin var sanırım oda gelmeyecek.
Yeni katılacak olan arkadaşlar hakkında kimse açık açık bir beyanda bulunmamış ecem dışında.
Ecem'in söylediklerine aynen katılıyorum. Ben buraya gelip günde en az 10 tane mesaj yazabiliyorsam sizin iki katı özveride bulunmanız lazım çünki şuan benim bu takımda bulunmam için hiç sebep yok. Akşama kadar yine görüşü olan varsa yazsın lütfen. Kimse kişmseden çekinmesin çükü bu takım hepimizin ve bu kadar çok yeni üye varken dediğim gibi tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Paylaşım konusunuda akşam detaylı olarak konuşmak istiyorum.
Lütfen akşam gelebilecek durumda olan herkes gelsin hep birlikte bu konuyu konuşup bir sonuca ulaşalım. şimdi çıkmam lazım.
4. Takımın listesini kontrol edebilirsem edeceğim ama vaktim yok gibi. Betül hiç gelememiş bugün yoğun sanırım. Takımda başka birisi varsa eğer listeyi kontrol edebilecek sevinirim yardım ederlerse.
öpüyorum hepinizi
[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?