Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tesekkurler canim beni aydinlattigin icin saol

Rica ederim :)

Yapıcam yapıcam olacak hahah :)) aklıma bi anda mario oynayan kız geldi :))

Allah iyiliğini versin

:114:

Evet kilon az olduğu için zor gider. Gıdım gıdım yani.. Ve de umarım bundan sonra hiç kaçamak yapmazsın.

evet canım kendime söz verdim yapmıcam

GEcen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Fark +200 gram
-%33

aynı kaderi paylaşıyoruz bu hafta canım

canım söylediklerinde çok haklısın ben bu hafta 2 gün hiç giremedim
kaçamaklarımda çok fazla oldu daha yolun başındayken ve takıma girmeye çalışırken sonuçta burda hem kendi içimizde hemde takımlarla yarışıyoruz bizim her aldığımız 100 gr bile takımın kaderini etkiliyo o yüzden bidaha bu kaçamaklar olmucak çok dikkatli beslenip bir an önce kurtulucam fazlalıklardan ve takımada eksi puan katmıcam kilo verenlerede haksızlık oluyo bu hatamın farkındayım kendime çeki düzen veriyorum uyarılarınız için sağolun şöyle bi silkelendim yani

Bakk ne güzelll insan 1 kilo gidince nasıl mutlu oluyor ben 1. Kilo yada üstünde gittiginde tartıdan inince icimden oynamak geliyodu oynuyodum hahahaha :))

Evet haklısınn ama cok sükür daha hic sabitlenmedi 100 200 gidiyor aslında bu hafta cok sıkıydım cünkü artıdaydım ptesi günü yine basarı benim icin :))

İllaki giremedigimiz zamanlar oluyor haklısın canımm elimizden geldigi kadar paylasımda bulunursak sıkıntı en aza iner :)) insallah hic kacamaksız gidersen yaklasırsın olursun bile birde spora simdi cokk yüklenme

Son düzenleme:

5. Takım kapandı bi ara sonra yeniden acıldı yeni üyeler geldi takıma, verdikleri kilolar arasında 2 kilonun üstünde bile olan vardı bizim 5 yeni üyemizz var onlar yaptı demek ki oluyor

Son düzenleme:

Ben sabah oynadimzaten spor niyetine yarim saat mezdeke

Kızlar ben simdi kahvaltı yapıcam yeniden gelirim

Afiyet olsun

Çok ama çok doğru söylemişsin canım direk üstüme alıyorum ve hak veriyorum kendi adıma sana

Yeni olduğum için mesaj bildirimi betüld den sonra kimde olduğunu bilmîyordum 2 gündür 1 misafirlik geç dönüş bebek olunca genel ekrana bile yazamadım
İkincisi kaçamaklarım tatil dönüşü obur Nihal herkese bi yemek getirttiği için yemek zorunda kaldı ama bundan sonra yok asla

3. Olarak internet hakkım 2 gb ve şuan bitmiş faturadan yiyeceğim 26sına kadar bu yüzden daha az giriyorum

merhaba arkadaşlar, bizim listemizi bi kontrol edebilir misizniz? kolay gelsin:)

***4. TAKIM 296.ETAP***

zeburus : (62.8/ 62.4 / 0.4/ %0.64 )
topraks : ( 79.1/78.8 /0.3 / %0.38)
pegasus07 : (64.8/63.6 /1,2 /1,85 % )
quail : (73 /72 / 1 / %1.37 )
pokemon51 : 72.4 /71.6 /0.8 /1.10 % )
_ASLI_ : (67.4 /67.4 / 0 / %0 )
zeynepcer : (61.4 /60.3 /1,1 /1,79 % )
wuwum : ( 83 / 81 /2 / %2.41 )yeni üye hedef kilo 58

4.takim ortalamasi : % 1.19

geçen hafta 75.5

bu hafta 75

fark -500

valla moralim bozuldu diyeti ,sporu bırakıcam takmıycam kafaya taktıkça metabolizmam yavaslıyo galiba

öyle düşünme caım bak yarım kiloda olsa gitmiş yine su bile damlaya damlaya gol olurmuş.bizlerde azar azar versekde senede çok kilo kaybı olur.diyete devam canım.sizler bırakırsanız bende bırakırım

hey gidi gençlik ne güzel uğrasmıssın ,tebrikler...

olur bazen ama alışkanlık olmsaın canım haftaya daha iyi olacağına eminim...

haklısın canım kendi haline bırakıcam kasmıycam artık tabi sağlıklı beslenmeye devam ama takıntı yok...

gülçin,herseyin bası sağlık canım elbet verirsin dikkat et kendine...

baslangic 93
g.hafta 73.9
bu hafta 73.1
fark 0.8
yuzdesi 1.08
toplam 19.9

artik yavasladi ama yinede gidiyor

sen büyük bir yol latettin canım az da değil devam :)

Geçen haftaki kilom 77.0
Bu haftaki kilom 76.500
giden kilo 500 gram

.

gatey güzel...

Gecen hafta 57,9
Bu hafta 57,6
Fark 0,3
%0.51

300 gr az gibi kızlar ama yedigim halka tatlı ve un helvasından sonra biliyosunuz kilom artıdaydı 1 haftada ancak onu eski haline getirp bu kadar verebildim

tebrik ederim en azından verdin,diğer mesaja da katılıyorum tabi üstüme alınmadım hep yolladım mesajlarımı katılım yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince....

ebrucum seninde eline sağlık tablo güzelolmuş

öyle düşünme caım bak yarım kiloda olsa gitmiş yine su bile damlaya damlaya gol olurmuş.bizlerde azar azar versekde senede çok kilo kaybı olur.diyete devam canım.sizler bırakırsanız bende bırakırım

Tabi ki bırakmam Arzu kötü örnek olmayayım sadece sinirlendim öyle çıktı ağzımdan insan biran önce kurtulmak istiyor ama olmuyor işte,ya sabır....

3 saattir falan burdayım yaklaşık, annemle ev işi yapıcaz gideyim onlara başlayalım. Sonra belki bi dışarı çıkarım, çıkmazsam da gelirim tabi yine :) öptü hepinizi Ve de hayırlı cumalar olsun herkese..

Kızlar ben geldim, geçmişe baktım, kiloları not aldım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Kilo bildirimi yapmayan bir Nermin var sanırım oda gelmeyecek.

Yeni katılacak olan arkadaşlar hakkında kimse açık açık bir beyanda bulunmamış Ecem dışında.

Ecem'in söylediklerine aynen katılıyorum. Ben buraya gelip günde en az 10 tane mesaj yazabiliyorsam sizin iki katı özveride bulunmanız lazım çünki şuan benim bu takımda bulunmam için hiç sebep yok. Akşama kadar yine görüşü olan varsa yazsın lütfen. Kimse kişmseden çekinmesin çükü bu takım hepimizin ve bu kadar çok yeni üye varken dediğim gibi tek başıma sorumluluk almak istemiyorum. Paylaşım konusunuda akşam detaylı olarak konuşmak istiyorum.

Lütfen akşam gelebilecek durumda olan herkes gelsin hep birlikte bu konuyu konuşup bir sonuca ulaşaLIM. Şimdi çıkmam lazım.

4. takımın listesini kontrol edebilirsem edeceğim ama vaktim yok gibi. Betül hiç gelememiş bugün yoğun sanırım. Takımda başka birisi varsa eğer listeyi kontrol edebilecek sevinirim yardım ederlerse.

Öpüyorum hepinizi

4. takımın listesi doğru canım. Hiç bir sorun yok Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

canım ben kendi adıma konuşayım eğer takıma zararlı olucaksam almayabilirsiniz. Kimseye darılmam herkes benimle ilgili fikirlerine rahatlıkla buradan paylaşabilir. Zaten sohbet etmek istemeyen arkadaşlarda var onlarada saygı duyuyoruz. Benim fikrimi sorarsanız ben burda olmaktan mutluyum ilk defa burda 57 yi gördüm benim için artı bişey kalıp devam etmekte istiyorum ama tabi katılamazsam devam edicem yinede bırakmak yılmak yok hedefime ulaşıcam yine söylüyorum kimseye darılmam kararlarınızda rahat olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…