agrim gecmeden sporumu yapmak istiyorum
sonra gorusuruz
dislerim cok guzel olmus ama ben henuz hissedemiyorum
Haklisin beril ablacim peki benim hakkimda ne dusunuyosun snin dusunceletin benim icin cok onemli cunku gayet mantikli ve insan sarrafi gibi konuuyosun sen benim bu takimda gerkten ozendigim bi insansin giptaylabakiyorum sana
Gecmis olsun beril ablaciiiim
geçmiş olsun..Kizlar oglsum uyandi ve yine atesli cok panik oluyorum boyle durumlarda nryse ben gene cikmak zorundayim
ne yaparsak kendimiz için yapmalıyız..düşüncelerine katılıyorum..ben hemcinslerimi severim ama sorumsuzluga tahammul edemem
bu yuzden takim degistirdim zaten
oncelikle hersey ysizin icin
ebrunun kizmasida
benim sert dilimde vs........
en gicik oldugum kendini begenmeyen kadin modelidir.oysa bir iki dokunusla ne ahu birsey olacak farkinda degil derim
once kendinizi sevin diye yirtiniyorum
kendini seven herkesi sever ve aynada gordunude sever
yok kocami kiskaniyom
yok giydigim yakismiyor vs.....bahaneler okudukca geriyor beni
madem boyle seyler var hayatinda sana destek bir suru insan moral depolamasi yapiyor ve sen kacamklardasin bu olmuyor iste bebegim
bugune kadar yedik ne oldu nereye gitti ...........
ama biz sinirlendik, uzulduk istediklerimize sigamayarak
lutfen kendimize biraz daha ozen gosterelim takim icin degil cocugumuz kocamiz ama en cokta kendimiz icinnnnnnnnnn
geçmiş olsun..agrim gecmeden sporumu yapmak istiyorum
sonra gorusuruz
dusuncelerimin ne kadar onemi oldunu bilemiyorum ama yinede yazacam
ben pek olumlu dusunmuyorum iki hafta oldu ve hicbir seyin ogrenme yolunda bir adimi yok
en basiti ben bugun mesajlari bana yolluyorsunuz diyorum ama ya okunmuyor ya tinlanmiyor
menulerimizi bile yazamiyoruz kac arkadas alt alta yazilirsa guzel yorumlanir diyor ama yine icraat yok
ben recime basladim ilk haftalarda 2,5 kilolarda verdim zaten coguda su oluyor bakiyorumda onca yeni uye var yanliz tik yok
daha simdiden kacamaksiz gunde yok
hep bir mazaret var zaten katilim eksikliginden dolayi
benimde basta olmak uzere sebepler takim ruhunu oldurmemeli
simdi farkina vardim yazarken bunlar bosuna hic okumamis sayin
herkes kendine zayiflar kizlar
kacamaklar kendinize yag olarak doner
eger bir takim ruhu yoksa takima girip zayiflamaninda bir anlami yok
tamam kendimiz zayifliyoruz ama alinan ve verilen her kiloda takim yuzdesini hesapliyor
simdiden bukadar gevseksek listede oldugumuzda tahmin bile edemiyorum
bana gore hava hos mezun olacam zaten 3 ayda idealledim yerin cok daha altindayim cunku
mesela tugba kimse birsey soylemedi kiza kiz mesaj saymayida,menuyude ,kacamaksizligiyla benim goz bebegim
insan isterse yapar
bu kilolar sizin,siz tasiyorsunuz,siz memnun degilsiniz belki dilim biraz agir oldu ama niyette tamamen biraz dusunmenizi istedigim icin yazdim
hersey sizin elinizde takimda,listede bos kilo vermek icin kararlilik lazim
lutfen bir dusunun ne kadar kararlisiniz
ebru burdan ne anladinsa kararim o yonde
ben hemcinslerimi severim ama sorumsuzluga tahammul edemem
ebrunun kizmasida
en gicik oldugum kendini begenmeyen kadin modelidir.oysa bir iki dokunusla ne ahu birsey olacak farkinda degil derim
yok kocami kiskaniyom
madem boyle seyler var hayatinda sana destek bir suru insan moral depolamasi yapiyor ve sen kacamklardasin bu olmuyor iste bebegim
lutfen kendimize biraz daha ozen gosterelim takim icin degil cocugumuz kocamiz ama en cokta kendimiz icinnnnnnnnnn
sagol canimmmmmm
seninde oglusuna gecmis olsun
dediklerim kisisel degil senide seviyorum bir tanemmmmmmm
geçmiş olsun..
ne yaparsak kendimiz için yapmalıyız..düşüncelerine katılıyorum..
geçmiş olsun..
karar vermek çok önemli..pndna sonrası geliyor zaten..
Kizlar oglsum uyandi ve yine atesli cok panik oluyorum boyle durumlarda nryse ben gene cikmak zorundayim
canım geçmiş olsun evet ateş hafife gelmemesi gereken bihastalk özellikle çocuklarda. benimde oğlumun ateşi var bu günlerde düşürüyoruz yine çıkıyo annem resmen evde dereceyle gezer oldu Rabbim hepimizinkine acil şifalar versin
Haklsin ebrucum hicbirimiz bu ozveriyi gosteremiyoruz ama kendi adima konusayim hergun her bos vaktimde giriyorum kkya ve paylasim yapmaya calisiyorum ama giremezemde eger mutlaka nedenini belirtiyorum insallah bu hafta takima alinrsam her konuda daha dikkatli olucam sz veriyorum hepinize cunku burda motivasyonum yuksek iki haftadir diyete devam ediyorum yaklasik 4 kilo verdim ve burda u takimda olmak istiyorum bu listede adimi gormek istiyorum ve eger listeye alinmazsan motvasyonumu kaybedicegimi dusunuyorum sakin bu dedigimi hicbi arkadasim yanlis anlamasin buduygu somurusu degil eger listeye alnmazsam bu kendi hatam benden daha cok hakeden bi arkadasim varsa tabikide ebru onu alicaktir lutfen dediklerim yanlis anlasilmasin
canım ben kendi adıma konuşayım eğer takıma zararlı olucaksam almayabilirsiniz. Kimseye darılmam herkes benimle ilgili fikirlerine rahatlıkla buradan paylaşabilir. Zaten sohbet etmek istemeyen arkadaşlarda var onlarada saygı duyuyoruz. Benim fikrimi sorarsanız ben burda olmaktan mutluyum ilk defa burda 57 yi gördüm benim için artı bişey kalıp devam etmekte istiyorum ama tabi katılamazsam devam edicem yinede bırakmak yılmak yok hedefime ulaşıcam yine söylüyorum kimseye darılmam kararlarınızda rahat olabilirsiniz.
Hemen bende diğer yeni arkadaşlar gibi düşüncemi ileteyim. Kesinlikle katılıyorum size isterseniz deneme süresi 4 haftaya çıksın veya alınmayalım siz bilirsiniz. Ama düşüncende çok haklısın daha fazla katılım yapmalıydık
Tebrik ederim o zaman nihalim insallh olursun bende bu hafta daha cok yukleniyimde 79.9 bari goruyum diyorum
dusuncelerimin ne kadar onemi oldunu bilemiyorum ama yinede yazacam
ben pek olumlu dusunmuyorum iki hafta oldu ve hicbir seyin ogrenme yolunda bir adimi yok
en basiti ben bugun mesajlari bana yolluyorsunuz diyorum ama ya okunmuyor ya tinlanmiyor
menulerimizi bile yazamiyoruz kac arkadas alt alta yazilirsa guzel yorumlanir diyor ama yine icraat yok
ben recime basladim ilk haftalarda 2,5 kilolarda verdim zaten coguda su oluyor bakiyorumda onca yeni uye var yanliz tik yok
daha simdiden kacamaksiz gunde yok
hep bir mazaret var zaten katilim eksikliginden dolayi
benimde basta olmak uzere sebepler takim ruhunu oldurmemeli
simdi farkina vardim yazarken bunlar bosuna hic okumamis sayin
herkes kendine zayiflar kizlar
kacamaklar kendinize yag olarak doner
eger bir takim ruhu yoksa takima girip zayiflamaninda bir anlami yok
tamam kendimiz zayifliyoruz ama alinan ve verilen her kiloda takim yuzdesini hesapliyor
simdiden bukadar gevseksek listede oldugumuzda tahmin bile edemiyorum
bana gore hava hos mezun olacam zaten 3 ayda idealledim yerin cok daha altindayim cunku
mesela tugba kimse birsey soylemedi kiza kiz mesaj saymayida,menuyude ,kacamaksizligiyla benim goz bebegim
insan isterse yapar
bu kilolar sizin,siz tasiyorsunuz,siz memnun degilsiniz belki dilim biraz agir oldu ama niyette tamamen biraz dusunmenizi istedigim icin yazdim
hersey sizin elinizde takimda,listede bos kilo vermek icin kararlilik lazim
lutfen bir dusunun ne kadar kararlisiniz
ebru burdan ne anladinsa kararim o yonde
agrim gecmeden sporumu yapmak istiyorum
sonra gorusuruz
ben hemcinslerimi severim ama sorumsuzluga tahammul edemem
ebrunun kizmasida
yok kocami kiskaniyom
Oglusun karnini doyurdum ates dudurucu verdm simdi cizgi film seyrediyo bende hemen geri geldim artik daha dikkatli olucam cunku psylasim kousunda
canım geçmiş olsun evet ateş hafife gelmemesi gereken bi hastalık özellikle çocuklarda. benimde oğlumun ateşi var bu günlerde düşürüyoruz yine çıkıyo annem resmen evde dereceyle gezer oldu Rabbim hepimizinkine acil şifalar versin
Amin canim ya ben cok korkuyorum atesten cunku etrafimda ates yuzunden agir hasta olan cok cocuk var gece falan hic uyuyamiyorum azicik atesi olsun yeri geldiginde sadece beziyle yatiriyorum
Amin canim ya ben cok korkuyorum atesten cunku etrafimda ates yuzunden agir hasta olan cok cocuk var gece falan hic uyuyamiyorum azicik atesi olsun yeri geldiginde sadece beziyle yatiriyorum
Öz eleştiri yapabilmeniz çok çok güzel bişey kızlar. Bu işe gereken özeni layıkıyla göstereceğinize inanıyorum ben. Bu hafta umarım herşey çok daha farklı olur hem sizin için hem de takım için
Açelya'cığım canım bak.. Benim kilomu, kilo cetvelinden de görebilirsin ki 100 kilonun üzerindeyim. Ve ben daha sadece 21 yaşındayım.. Bütün çocukluğum ve gençliğim bu dertten muzdarip halde geçti, neler yaşadığımı, ne üzüntüler çektiğimi bi ben bilirim bi de Rabbim..
Bi an önce kilo verip ideal bi görüntüye kavuşmayı ve yaşayabileceğim olası sağlık problemlerinin önüne geçebilmeyi benden çok isteyeniniz yoktur. Beni anlıyorsun değilmi?
Ama diyeceğim o ki.. Bu takıma geldiğimden beri belki de anladığım en önemli şey, hızlı verilen kilonun sağlıklı olmadığı, büyük ihtimalle yeme ve spor alışkanlıkları değişir değişmez hızla ve aynı şekilde geri alınacağı, vücutta da deformasyona sebep olacağı.. Bunun yanında mühim olan şeyin, sağlıklı yaşam tarzını içselleştirmek, benimsemek olduğu..
Heyecanını anlayabiliyorum ama emin ol adım adım vereceğin kilo, çok daha kalıcı ve sağlıklı olucaktır.. Bak ecem'imize, o yaklaşık 20 kiloyu4-4buçuk ay gibi bi sürede verdi.. Tam olması gerektiği gibi.. Ortalama haftada 1 kg kaybederek.. İdeal olanı, sağlıklı olanı, kalıcı olanı budur.. Şu an için en önemlisi bence o sağlıklı yaşam tarzını bi alışkanlık haline getirebilmek.. Diyet yapıyorum spor yapıyorum yükleniym daha fazla kilo vereyim dersen zaman da geçmez.. Ben şunun farkına çok iyi vardım, diyet demediğim zaman bu işe, normal bi hayat sürüyor gibi davrandığımda ve bu benim normal yaşam alışkanlıklarım diye düşündüğümde cuma günleri çok daha çabuk geliyor.. Ve o yüzden günaşırı tartılma ihtiyacı falan hissetmiyorum. Aaa bi bakıyorum cuma olmuş ve ben her hafta 1 önceki haftadan az kilodayım. Böyle diye diye 8'i burda olmak üzere 13 küsür kilo verdim, Ebru'mla ilk hedefimiz olan 100'e daha da yaklaştım.
Allah'ıma hamd ediyorum.. Sen de doğru bi düşünceyle zayıfla diye yazdım bunları canım benim, inşallah anlatabilmişimdir.
Düşüncelerin önemli olmaz olur mu? Bu konudaki disiplinini, iradesini her zaman kanıtlamış bi arkadaşımızsın. Ve tabi canımsın :) Her zaman olduğu gibi sözlerine katılıyorum.Dilerim ne ecem, ne ebru, ne sen, ben ya da bi başkası bir kez daha bu konuyu masaya yatırmak durumunda kalmayız..
Ama çok şükür yeni arkadaşlarımızı da görüyoruz ki eksiklikleri varsa bunun farkındalar ve artık daha kararlılar. Kararlı olanlar ve bunu performansına yansıtacak olanlarla birlikte çok daha güzel şeyler yaşayacağız inşallah.
Sporunu sevsinler senin
dişlerin de hayırlı olsun, biti gitti işte.
:128:
Canım bnm ya :) nasıl oldu oğlun biraz daha iyi mi?
Arkadaslar okulda giremedimm
Cocuklarla bir suru aktivite yaptikk
Tugba o yuzden mesaj atamadim yogunluktan :)
Ebru ben de yorum yapacagimm ama su mesaj sagim tablosuna bir daha bakayimm
***13. TAKIM 296. ETAP ***
Arzu_54 (82.7/80.4/1.15/%1.39) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
beril77 (73.9/73.1/0.8/%1.08)
betuld (61.5/61.7/-0.2/-%0.33)
dontpanic (108.7/107.4/1.3/%1.20)
EVSEBU (79/75.7/1.65/%2.09) Yeni üye Hedef : 60 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
GUL1978 ( 75.5/75/0.5/%0.66)
gurbet_dmr (79.7/0/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
lafraise(57.9/57.6/0.3/%0.52)
niyal (80.4/76.5/1.95/%2.43) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
prensesss016 (59/57.2/0.9/%1.53) Yeni üye Hedef: 53 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
Sevda_M (80.9/76.5/2.2/%2.72) Yeni üye Hedef : 70 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
48to38 (86/82.6/1.7/%1.98) Yeni üye Hedef : 75 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.27
kizlar yazdiklarinizi okudum ama su an feci yagmur yagiyor yazamiyorum hepsine cevap yazicam yarim saate evdeymm insallahh
***13. TAKIM 296. ETAP ***
Arzu_54 (82.7/80.4/1.15/%1.39) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
beril77 (73.9/73.1/0.8/%1.08)
betuld (61.5/61.7/-0.2/-%0.33)
dontpanic (108.7/107.4/1.3/%1.20)
EVSEBU (79/75.7/1.65/%2.09) Yeni üye Hedef : 60 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
GUL1978 ( 75.5/75/0.5/%0.66)
gurbet_dmr (79.7/0/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
lafraise(57.9/57.6/0.3/%0.52)
niyal (80.4/76.5/1.95/%2.43) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
prensesss016 (59/57.2/0.9/%1.53) Yeni üye Hedef: 53 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
Sevda_M (80.9/76.5/2.2/%2.72) Yeni üye Hedef : 70 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
48to38 (86/82.6/1.7/%1.98) Yeni üye Hedef : 75 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.27
bende bu haftanın daha eksi kilolu ve düzenli geçeceğine inanıyorum önemli olan istemek. istemek bile başarmanın yarısı canım. başarıcamıza ve teker teker mezun olacağımıza inanıyorum ben. senide tebrik ediyorum çok sistemli ve bilinçli kilo veriyosun yaşın daha çok genç çok çabuk kutulacağına inanıyorum kilolarından canım
ellerine sağlık canım.kilo veren heskesi tebrik ediyorum.
bu arada şimdi bu listeye alındık anlamınamı geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?