seni azimli görmek çok hoşuma gidiyor tugbacım
ben çıkıyorum kızlar kahvaltı yapıp çıkacağım pazar faturalar falan var onları hallediyim öğleden sonra kursa gideceğim gitmeden uğrarım yine
baslangic 93
g.hafta 73.9
bu hafta 73.1
fark 0.8
yuzdesi 1.08
toplam 19.9
artik yavasladi ama yinede gidiyor
GEcen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Fark +200 gram
-%33
ne yalan soyleyimbende tarti sonrasi kendime hayran kaldim
tas gibiyim hehehh dedim
pekte mutevaziyim yawwwwwwww
dislerim takilsin yine agri kirizlerinden satasirim sana
Gunaydin kizlar yeni uyandim ben tembel olanlardanim :)) simdi kendime gelip bi 5 10 dk ya kadar hep cevaplarimi yazicam hemde bildirimi mi yapicam bakalim nelerrr olmusss
Herkese günaydın arkadaşlar, öncelikle bu aralar temizlik yaptığım için çok giremedim, tül perde vs
Hemen kilo bildirimimi yapıyorum
Geçen haftaki kilom 77.0
Bu haftaki kilom 76.500
giden kilo 500 gram
.
Gecen hafta 57,9
Bu hafta 57,6
Fark 0,3
%0.51
300 gr az gibi kızlar ama yedigim halka tatlı ve un helvasından sonra biliyosunuz kilom artıdaydı 1 haftada ancak onu eski haline getirp bu kadar verebildim
Hoşgeldin tembel tenekemBeğeneceğin bi sonuç alıcağını tahmin diyorum
+ çıkmamayı başarman çok güzel. Her türlü sevinmen lazım kuzucum
Mesaj sayıları hakkında da söyle düsünüyorum, inanıyorum ki hepimizin hayatında kosusturmacalar var illa ki var zaten bu bir düzen fakat buraya gelmeden kaptanımız özellikle "bol paylasımda bulunabilirim diyorsan takıma bekliyorum" uyarısı yapıyor simdi bu kadın hamile, calısıyor, kızı var okula gidiyor, ee onu bekleyen bir eş ve bir ev var bu yogunlukta bile burada vakit ayırabiliyorsaaaa herkes yapabilir ben kesinlikle yazılanları üstüme alınmıyorum mesaj sayımı bir dün gönderemedim kerem yanımdaydı. kac kisiyiz bilmiyorum ama kalabalık oldugumuzu biliyorum buna ragmen bu takım saaatlerce bos kalabiliyorsa herkes kendine ceki düzen vermeli
Yeni üyelerle ilgili bir dikkatimi ceken seyde kacamaklar,' daha yolun bu kadar basındayken bu kadar kacamak yapılması herkes icin demiyorum en cok kilo verilen dönemdeyken gram gram gitmesi bana göre zaten yanlıs biseylerin basında oldugunu gösteriyor kimse icin özelden yazmak istemedim benim net fikrim düsüncem budur kızlar isteyen özel mesaj isteyen buradan bana yazabilir sıkıntı yok
Hosbuldummm kuzum tebrikler :)
Tugbisss sevinemiyorum kii hedefim bu hafta 57 ydi( bi daha ki haftaa 56lı bisiler olucammm sözz sözzz sözzz :)
Her kelimesine katıldığım, çok açıklayıcı bi yazı olmuş..
Sağol kuzum benim. Ayrıca da sözünü tutucaksın ben sana güveniyorum :13:
Canıııımmmmm benim eline sağlık
Sen bitanesin, senin sert halin bile melek gibiEminim herkes yaptığın uyarıları dikkate alıcaktır balım. Biz de bilmeyen arkadaşlarımıza işleyişin nasıl olduğunu anlatırız elimizden geldiğince. Kendine iyi bak e mi
Canım bak mesaj sayılarının kime gönderileceğini gösteren liste burdabunu bilgisayarına bi yere, ya da ufak bi kağıda not al. Bildirimimi de yapiym birazdan da ayrıntılı anlatıcam nasıl mesaj sayıp nasıl yollanıcağını.
11 - 12 Şubat 2013 : betuld
13 - 14 Şubat 2013 : beril77
15 - 16 Şubat 2013 :lafraise
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr
Tebrik ediyorum açelyacımYalnız kilo bildiriminde sen yine de geçen hafta cuma bildirdiğin kilonu baz almak durumundasın. Yani bu hafta giden kiloyu 1.2 şeklinde yazman lazım.
Bi de biz yüzde hesaplıyoruz, geçen haftaki kilo bildirimlerinde de görmüşsündür muhakkak. Son iki hafta arasındaki kilo farkını, geçen haftaki kilona bölüp 100'le çarpıyorsun. Yani şöyle;
1.2 \ 83.8 = 0,0144231
0,0144231 x 100 = 1,4423077 (Bunu da 1,44 olarak alabilirsin, umarım doğru hesaplamışımdır)
Şu detoksları pek sevmiyorum ama umarım bidaha gerek kalmaz derya'cım. Tebrik ederim
Mesaj sayıları hakkında da söyle düsünüyorum, inanıyorum ki hepimizin hayatında kosusturmacalar var illa ki var zaten bu bir düzen fakat buraya gelmeden kaptanımız özellikle "bol paylasımda bulunabilirim diyorsan takıma bekliyorum" uyarısı yapıyor simdi bu kadın hamile, calısıyor, kızı var okula gidiyor, ee onu bekleyen bir eş ve bir ev var bu yogunlukta bile burada vakit ayırabiliyorsaaaa herkes yapabilir ben kesinlikle yazılanları üstüme alınmıyorum mesaj sayımı bir dün gönderemedim kerem yanımdaydı. kac kisiyiz bilmiyorum ama kalabalık oldugumuzu biliyorum buna ragmen bu takım saaatlerce bos kalabiliyorsa herkes kendine ceki düzen vermeli
Yeni üyelerle ilgili bir dikkatimi ceken seyde kacamaklar,' daha yolun bu kadar basındayken bu kadar kacamak yapılması herkes icin demiyorum en cok kilo verilen dönemdeyken gram gram gitmesi bana göre zaten yanlıs biseylerin basında oldugunu gösteriyor kimse icin özelden yazmak istemedim benim net fikrim düsüncem budur kızlar isteyen özel mesaj isteyen buradan bana yazabilir sıkıntı yok
Tesekkürler :)
Yapıcam yapıcam olacak hahah :)) aklıma bi anda mario oynayan kız geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?