Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

seni azimli görmek çok hoşuma gidiyor tugbacım
ben çıkıyorum kızlar kahvaltı yapıp çıkacağım pazar faturalar falan var onları hallediyim öğleden sonra kursa gideceğim gitmeden uğrarım yine

benim hoşuma giden de burda sizlerle birlite olabilmek İşlerin için de şimdiden kolay gelsin diyorum, görüşürüz yine inşallah.

baslangic 93
g.hafta 73.9
bu hafta 73.1
fark 0.8
yuzdesi 1.08
toplam 19.9

artik yavasladi ama yinede gidiyor

Geçen haftadan daha zayıfsın işte Hem böyle düşünmene çok sevindim. Beni bile motive ettin şu an ileride yaşayabileceğim duraklamalar için

GEcen hafta 61.5
Bu hafta 61.7
Fark +200 gram
-%33

Betülüm hiç yorum yapmadığına göre üzgün olabileceğini düşünüyorum ama üzülme.. Daha hiçbişey bitmedi, hepimiz burdayız, yarış devam ediyor, bi de beni düşün nerdeyse 2 katın kilodayım :) şükret haline Önümüzdeki hafta 60.9 bile olsa 6 ile 0 ı yanyana görüceksin bu hafta çok daha dikkatli olursan, ben inanıyorum.

Gunaydin kizlar yeni uyandim ben tembel olanlardanim :)) simdi kendime gelip bi 5 10 dk ya kadar hep cevaplarimi yazicam hemde bildirimi mi yapicam bakalim nelerrr olmusss

Herkese günaydın arkadaşlar, öncelikle bu aralar temizlik yaptığım için çok giremedim, tül perde vs

Hemen kilo bildirimimi yapıyorum

Gecen hafta 57,9
Bu hafta 57,6
Fark 0,3
%0.51

300 gr az gibi kızlar ama yedigim halka tatlı ve un helvasından sonra biliyosunuz kilom artıdaydı 1 haftada ancak onu eski haline getirp bu kadar verebildim

Gecen hafta 57,9
Bu hafta 57,6
Fark 0,3
%0.51

300 gr az gibi kızlar ama yedigim halka tatlı ve un helvasından sonra biliyosunuz kilom artıdaydı 1 haftada ancak onu eski haline getirp bu kadar verebildim

+ çıkmamayı başarman çok güzel. Her türlü sevinmen lazım kuzucum

Mesaj sayıları hakkında da söyle düsünüyorum, inanıyorum ki hepimizin hayatında kosusturmacalar var illa ki var zaten bu bir düzen fakat buraya gelmeden kaptanımız özellikle "bol paylasımda bulunabilirim diyorsan takıma bekliyorum" uyarısı yapıyor simdi bu kadın hamile, calısıyor, kızı var okula gidiyor, ee onu bekleyen bir eş ve bir ev var bu yogunlukta bile burada vakit ayırabiliyorsaaaa herkes yapabilir ben kesinlikle yazılanları üstüme alınmıyorum mesaj sayımı bir dün gönderemedim kerem yanımdaydı. kac kisiyiz bilmiyorum ama kalabalık oldugumuzu biliyorum buna ragmen bu takım saaatlerce bos kalabiliyorsa herkes kendine ceki düzen vermeli
Yeni üyelerle ilgili bir dikkatimi ceken seyde kacamaklar,' daha yolun bu kadar basındayken bu kadar kacamak yapılması herkes icin demiyorum en cok kilo verilen dönemdeyken gram gram gitmesi bana göre zaten yanlıs biseylerin basında oldugunu gösteriyor kimse icin özelden yazmak istemedim benim net fikrim düsüncem budur kızlar isteyen özel mesaj isteyen buradan bana yazabilir sıkıntı yok

Her kelimesine katıldığım, çok açıklayıcı bi yazı olmuş..

Tesekkurler canim beni aydinlattigin icin saol

Cok haklisin ecem oyle oz vererek girdik bende elimden geldigince burada olmaya calisiyorum onemli bi nedenden dolayi giremiosamda bunu belirtiyorum zaten sizlere ayrica kacamak konusundada cok haklisin bu hafta hic kacamak yspmicam ve haftaya 7 li rakamlari gorucem yani insallah gorurum cunku iki gundur spora feci yuklendim

kilo veren herkesi tebrik ederim..takım yine çok iyi..:)

gülçin ilaç kullanıyorsun şu an sağlığın önemli..herşey yoluna girince kilo vermen kolaylaşır..yaz sonu d vitamin ve kalsiyum eksikliği sonucu kilom arttı sadece vitamin dengesziliğinden düşün kaldıki senin hormanal ve çok daha önemli bir durum..

ece kilo hedefe yaklaştıkça az gidiyor yada sabitleniyor..300 grda çok iyi..

Kizlar bu arada kilo bildirimimde bi yanlslik yapmsim ben hafta icinde ciktiim kiloyu hesaplayarak yapmistim kilo kaybii o yuzden simdi tekrar duzeltiyorum

Baslangic:86
Geen hafta:83.8
Bu hafta:82.6
Giden kilo 1.2
Yuzdem:1.44

Hatami duzelttigiiz icinde tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…