***13. TAKIM 296. ETAP ***
Arzu_54 (82.7/80.4/1.15/%1.39) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
beril77 (73.9/73.1/0.8/%1.08)
betuld (61.5/61.7/-0.2/-%0.33)
dontpanic (108.7/107.4/1.3/%1.20)
EVSEBU (79/75.7/1.65/%2.09) Yeni üye Hedef : 60 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
GUL1978 ( 75.5/75/0.5/%0.66)
gurbet_dmr (79.7/0/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
lafraise(57.9/57.6/0.3/%0.52)
niyal (80.4/76.5/1.95/%2.43) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
prensesss016 (59/57.2/0.9/%1.53) Yeni üye Hedef: 53 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
Sevda_M (80.9/76.5/2.2/%2.72) Yeni üye Hedef : 70 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
48to38 (86/82.6/1.7/%1.98) Yeni üye Hedef : 75 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.27
Öz eleştiri yapabilmeniz çok çok güzel bişey kızlar. Bu işe gereken özeni layıkıyla göstereceğinize inanıyorum ben. Bu hafta umarım herşey çok daha farklı olur hem sizin için hem de takım için
Açelya'cığım canım bak.. Benim kilomu, kilo cetvelinden de görebilirsin ki 100 kilonun üzerindeyim. Ve ben daha sadece 21 yaşındayım.. Bütün çocukluğum ve gençliğim bu dertten muzdarip halde geçti, neler yaşadığımı, ne üzüntüler çektiğimi bi ben bilirim bi de Rabbim..
Bi an önce kilo verip ideal bi görüntüye kavuşmayı ve yaşayabileceğim olası sağlık problemlerinin önüne geçebilmeyi benden çok isteyeniniz yoktur. Beni anlıyorsun değilmi?
Ama diyeceğim o ki.. Bu takıma geldiğimden beri belki de anladığım en önemli şey, hızlı verilen kilonun sağlıklı olmadığı, büyük ihtimalle yeme ve spor alışkanlıkları değişir değişmez hızla ve aynı şekilde geri alınacağı, vücutta da deformasyona sebep olacağı.. Bunun yanında mühim olan şeyin, sağlıklı yaşam tarzını içselleştirmek, benimsemek olduğu..
Heyecanını anlayabiliyorum ama emin ol adım adım vereceğin kilo, çok daha kalıcı ve sağlıklı olucaktır.. Bak ecem'imize, o yaklaşık 20 kiloyu4-4buçuk ay gibi bi sürede verdi.. Tam olması gerektiği gibi.. Ortalama haftada 1 kg kaybederek.. İdeal olanı, sağlıklı olanı, kalıcı olanı budur.. Şu an için en önemlisi bence o sağlıklı yaşam tarzını bi alışkanlık haline getirebilmek.. Diyet yapıyorum spor yapıyorum yükleniym daha fazla kilo vereyim dersen zaman da geçmez.. Ben şunun farkına çok iyi vardım, diyet demediğim zaman bu işe, normal bi hayat sürüyor gibi davrandığımda ve bu benim normal yaşam alışkanlıklarım diye düşündüğümde cuma günleri çok daha çabuk geliyor.. Ve o yüzden günaşırı tartılma ihtiyacı falan hissetmiyorum. Aaa bi bakıyorum cuma olmuş ve ben her hafta 1 önceki haftadan az kilodayım. Böyle diye diye 8'i burda olmak üzere 13 küsür kilo verdim, Ebru'mla ilk hedefimiz olan 100'e daha da yaklaştım.
Allah'ıma hamd ediyorum.. Sen de doğru bi düşünceyle zayıfla diye yazdım bunları canım benim, inşallah anlatabilmişimdir.
Düşüncelerin önemli olmaz olur mu? Bu konudaki disiplinini, iradesini her zaman kanıtlamış bi arkadaşımızsın. Ve tabi canımsın :) Her zaman olduğu gibi sözlerine katılıyorum.Dilerim ne ecem, ne ebru, ne sen, ben ya da bi başkası bir kez daha bu konuyu masaya yatırmak durumunda kalmayız..
Ama çok şükür yeni arkadaşlarımızı da görüyoruz ki eksiklikleri varsa bunun farkındalar ve artık daha kararlılar. Kararlı olanlar ve bunu performansına yansıtacak olanlarla birlikte çok daha güzel şeyler yaşayacağız inşallah.
Sporunu sevsinler senin
dişlerin de hayırlı olsun, biti gitti işte.
:128:
Canım bnm ya :) nasıl oldu oğlun biraz daha iyi mi?
benimde çevremde ateşten çok çeken insanlar var bide allah korusun havale falan çok tehlikeli izler bırakabiliyo çevremde 2 tane havale geçirmiş insan var ama çok şükür iz falan kalmadı çok dikkatli ol sık sık ölç ateşini fazla giydirme
kizlar yazdiklarinizi okudum ama su an feci yagmur yagiyor yazamiyorum hepsine cevap yazicam yarim saate evdeymm insallahh
***13. TAKIM 296. ETAP ***
Arzu_54 (82.7/80.4/1.15/%1.39) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
beril77 (73.9/73.1/0.8/%1.08)
betuld (61.5/61.7/-0.2/-%0.33)
dontpanic (108.7/107.4/1.3/%1.20)
EVSEBU (79/75.7/1.65/%2.09) Yeni üye Hedef : 60 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
GUL1978 ( 75.5/75/0.5/%0.66)
gurbet_dmr (79.7/0/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
lafraise(57.9/57.6/0.3/%0.52)
niyal (80.4/76.5/1.95/%2.43) Yeni üye Hedef : 65 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
prensesss016 (59/57.2/0.9/%1.53) Yeni üye Hedef: 53 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
Sevda_M (80.9/76.5/2.2/%2.72) Yeni üye Hedef : 70 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
48to38 (86/82.6/1.7/%1.98) Yeni üye Hedef : 75 (Deneme süresi nedeniyle kilosu ikiye bölündü.)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.27
Kızlar listeyi yukardaki gibi hazırladım.
Beril ve Ecem'in söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Yeni gelen arkadaşlardan daha fazla özveri ve fedakarlık istiyorum. Eğer gerçekten kilo verme adına burdaysanız bunu bir şekilde yaparsınız.
Benim genel düşüncem yeni gelen bütün arkadaşları bir hafta daha deneme süresine tabii tutmaktı ama bu motivasyonlarının daha da çok düşmesine sebep olacağından listeye bu hafta hepsini alıyorum. Ama önümüzdeki hafta gözüm üzerinizde olacak. Listeye girmek demek sürekli listede kalmak anlamına gelmiyor. Bu nedenle bu hafta hepinizden daha duyarlı davranmanızı bekliyorum. Öncelikle unutmayın burda herkes verdiği kiloyu kendine veriyor ama ortada bir takım ortalaması var. Hiç kimsenin az kilo vererek bu ortalamayı düşürmeye hakkı yok. Diğer arkadaşların motivasyonunu azaltmayada.
Bu hafta hiç bir menüde kaçamak görmek istemiyorum. (Özellikle yeni arkadaşlarda)
Mesaj sayıları çok önemli bir neden olmadığı sürece günlük 5 mesajın altına düşmeyecek. Ama bu demek değil sadece 5 mesaj yazdım bugünlük görevim tamamlandı. Mümkün olduğunca herkes en ufak boş vaktinde burda olmaya çalışacak.
Ve özellikle yeni gelen arkadaşlar eski arkadaşların yorumlarına önem verirlerse kendileri adına daha yararlı olacak. Haftaya artık hiç kimseden yeni gelen olarakta bahsetmek istemiyorum. Biran önce takıma adapte olun lütfen. Kimseye şahsi ve kişisel yorum yapmadım. Ama herkes kendi durumunun farkında. Haftaya bireysel olarak uyarı yapacağım buda bilinsin lütfen.
Son olarak listeye itirazı olan var mı?
Betül'cüm müsaitmisin bilmiyorum ama listeyi kontrol edebilir misin?
Bu arada takım yüzdemiz oldukça iyi
Günaydın cnm.
Hiç yoktan iyidir :) tebrik ederim.
Kilo bildirimi: :) 76.5 öpüyorum hepiniziii
Mesaj sayıları hakkında da söyle düsünüyorum, inanıyorum ki hepimizin hayatında kosusturmacalar var illa ki var zaten bu bir düzen fakat buraya gelmeden kaptanımız özellikle "bol paylasımda bulunabilirim diyorsan takıma bekliyorum" uyarısı yapıyor simdi bu kadın hamile, calısıyor, kızı var okula gidiyor, ee onu bekleyen bir eş ve bir ev var bu yogunlukta bile burada vakit ayırabiliyorsaaaa herkes yapabilir ben kesinlikle yazılanları üstüme alınmıyorum mesaj sayımı bir dün gönderemedim kerem yanımdaydı. kac kisiyiz bilmiyorum ama kalabalık oldugumuzu biliyorum buna ragmen bu takım saaatlerce bos kalabiliyorsa herkes kendine ceki düzen vermeli
Yeni üyelerle ilgili bir dikkatimi ceken seyde kacamaklar,' daha yolun bu kadar basındayken bu kadar kacamak yapılması herkes icin demiyorum en cok kilo verilen dönemdeyken gram gram gitmesi bana göre zaten yanlıs biseylerin basında oldugunu gösteriyor kimse icin özelden yazmak istemedim benim net fikrim düsüncem budur kızlar isteyen özel mesaj isteyen buradan bana yazabilir sıkıntı yok
Eğer yanlış anlamadıysam, listeye alındınız ama listede olmanıza rağmen 1 hafta daha deneniceksiniz. Yine de kutlarım hepinizi
Kızlar listeyi yukardaki gibi hazırladım.
Beril ve Ecem'in söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Yeni gelen arkadaşlardan daha fazla özveri ve fedakarlık istiyorum. Eğer gerçekten kilo verme adına burdaysanız bunu bir şekilde yaparsınız.
Benim genel düşüncem yeni gelen bütün arkadaşları bir hafta daha deneme süresine tabii tutmaktı ama bu motivasyonlarının daha da çok düşmesine sebep olacağından listeye bu hafta hepsini alıyorum. Ama önümüzdeki hafta gözüm üzerinizde olacak. Listeye girmek demek sürekli listede kalmak anlamına gelmiyor. Bu nedenle bu hafta hepinizden daha duyarlı davranmanızı bekliyorum. Öncelikle unutmayın burda herkes verdiği kiloyu kendine veriyor ama ortada bir takım ortalaması var. Hiç kimsenin az kilo vererek bu ortalamayı düşürmeye hakkı yok. Diğer arkadaşların motivasyonunu azaltmayada.
Bu hafta hiç bir menüde kaçamak görmek istemiyorum. (Özellikle yeni arkadaşlarda)
Mesaj sayıları çok önemli bir neden olmadığı sürece günlük 5 mesajın altına düşmeyecek. Ama bu demek değil sadece 5 mesaj yazdım bugünlük görevim tamamlandı. Mümkün olduğunca herkes en ufak boş vaktinde burda olmaya çalışacak.
Ve özellikle yeni gelen arkadaşlar eski arkadaşların yorumlarına önem verirlerse kendileri adına daha yararlı olacak. Haftaya artık hiç kimseden yeni gelen olarakta bahsetmek istemiyorum. Biran önce takıma adapte olun lütfen. Kimseye şahsi ve kişisel yorum yapmadım. Ama herkes kendi durumunun farkında. Haftaya bireysel olarak uyarı yapacağım buda bilinsin lütfen.
Son olarak listeye itirazı olan var mı?
Betül'cüm müsaitmisin bilmiyorum ama listeyi kontrol edebilir misin?
kolay gelsin tugbacımKızlar ben biradan çıkıyorum spora gideceğim, eve geldikten sonra da yine dayımlara gideceğim. Saat kaç olursa olsun geldiğimde muhakkak bakıcam buraya.. Allah'a emanet olun hepiniz.
Sirf Ebru fikirleriniz paylasin dedigi icin yaziyorum
Umarim kimse yanlis anlamaz ve alinmaz.
Tabloya baktigimda kafamdaki fikirlerle paralel gittigini gorum cogu seyin.
Ben oncelikle acelyanin listeye alinmasi taraftariyim.
Paylasimi brnce guzel. Hakkettigini dusunuyorum. Kurallar bildirimler vs uyum sagladi.
Nihal icin de paylasim konusunda ayni seyi dusunuyorum ama menuleri her gun bir kacamak barindiriyor:))
Arzunun paylasim sayisi cok kotu gozukmuyor ama kurallar konusunda 2 haftadir hala oturtamadigi seyler var.
Sevdanin Ve Ebrunun paylasim sayisi bana yetersiz geliyor.
Arkadaslar tabiki su var, listeye bu hafta giremeyen olursa bile kimse motivasyonunu kaybetmesin sonucta siz de yine bizimle yola devam edeceksiniz. Deneme suresinin uzamasi gibi bir sey soz konusu olursa diye soyluyorum. Onemli olan sizin zayiflamaniz. Buraya geldiginzden beri de tek basiniza yapamadiginiz kadar iyi uapiyorsaniz onemli olan sizin icin bu.
Evsebu yla burdaki zamanlarimiz mi denk gelmedi bilmiyorum ben cok fikir edinemedim, bir de ismini unuttum ozir dilerim
Ama paylasimi iyi gozukuyor.
Bu arada benim 2. Haftam, haftaya da ayni kalirsam ya da arti cikarsam bn de zorunlu izine cikicam. Yani kurallar herkes icin gecerli arkadaslar. Sakin boyle eskiler sizin hakkinizda hukum veriyormus istemiyormus gibi sanmayin sadece takimin duzeni ve iyiligi icin her sey
kızlar çok meraklıyım bilirsiniz betüş ve ecem düğün hazırlığı için neler aldınız ben yokken güzel gelin adaylarımız
teşekkür ederiz canım
söylediklerini uygulucam canım bu hafta inş. haftaya daha yüksek bi yüzde elde edicez inş. ben diğer arkadaşlarımında aynı özveriyi göstereceğine inanıyorum bence artık alıştık bura face den daha çok giriyorum ve merak ediyorum çünkü
kızlar ben çıkıyorum bu akşam oğlum geliyo doya doya vakir geçiricem hafta sonu onunla hepinize iyi akşamlar.
kolay gelsin tugbacım
arkadaşlar şimdi çıkıyorum 2 saate kadar gelicem aranıza eşim gelecek yemek falan hazırlamam lazım kurstan geldim öğlen yapamadım o yüzden hepinizi seviyorum görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?