Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar listeyi yukardaki gibi hazırladım.

Beril ve Ecem'in söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Yeni gelen arkadaşlardan daha fazla özveri ve fedakarlık istiyorum. Eğer gerçekten kilo verme adına burdaysanız bunu bir şekilde yaparsınız.

Benim genel düşüncem yeni gelen bütün arkadaşları bir hafta daha deneme süresine tabii tutmaktı ama bu motivasyonlarının daha da çok düşmesine sebep olacağından listeye bu hafta hepsini alıyorum. Ama önümüzdeki hafta gözüm üzerinizde olacak. Listeye girmek demek sürekli listede kalmak anlamına gelmiyor. Bu nedenle bu hafta hepinizden daha duyarlı davranmanızı bekliyorum. Öncelikle unutmayın burda herkes verdiği kiloyu kendine veriyor ama ortada bir takım ortalaması var. Hiç kimsenin az kilo vererek bu ortalamayı düşürmeye hakkı yok. Diğer arkadaşların motivasyonunu azaltmayada.

Bu hafta hiç bir menüde kaçamak görmek istemiyorum. (Özellikle yeni arkadaşlarda)

Mesaj sayıları çok önemli bir neden olmadığı sürece günlük 5 mesajın altına düşmeyecek. Ama bu demek değil sadece 5 mesaj yazdım bugünlük görevim tamamlandı. Mümkün olduğunca herkes en ufak boş vaktinde burda olmaya çalışacak.

Ve özellikle yeni gelen arkadaşlar eski arkadaşların yorumlarına önem verirlerse kendileri adına daha yararlı olacak. Haftaya artık hiç kimseden yeni gelen olarakta bahsetmek istemiyorum. Biran önce takıma adapte olun lütfen. Kimseye şahsi ve kişisel yorum yapmadım. Ama herkes kendi durumunun farkında. Haftaya bireysel olarak uyarı yapacağım buda bilinsin lütfen.

Son olarak listeye itirazı olan var mı?

Betül'cüm müsaitmisin bilmiyorum ama listeyi kontrol edebilir misin?

Bu arada takım yüzdemiz oldukça iyi

Haklisin galiba cunku bundan once ne kadar cok ve hizli kilo verdiysem fazlasiyla geri aldim artik sabirli olmayi ogrenmem lazim acele etmicem cok haklisin
Bu arafa oglsumun atesi biraz daha dusmus gibi

Yok canim giydirmiyorum zaten inecik pijamalari var sadece ustunde

kizlar yazdiklarinizi okudum ama su an feci yagmur yagiyor yazamiyorum hepsine cevap yazicam yarim saate evdeymm insallahh

Tamam canim bekliyoooooruuuuuz

Biz simdi alindikmi listeyeeeeeee

Sirf Ebru fikirleriniz paylasin dedigi icin yaziyorum
Umarim kimse yanlis anlamaz ve alinmaz.
Tabloya baktigimda kafamdaki fikirlerle paralel gittigini gorum cogu seyin.

Ben oncelikle acelyanin listeye alinmasi taraftariyim.
Paylasimi brnce guzel. Hakkettigini dusunuyorum. Kurallar bildirimler vs uyum sagladi.

Nihal icin de paylasim konusunda ayni seyi dusunuyorum ama menuleri her gun bir kacamak barindiriyor:))

Arzunun paylasim sayisi cok kotu gozukmuyor ama kurallar konusunda 2 haftadir hala oturtamadigi seyler var.
Sevdanin Ve Ebrunun paylasim sayisi bana yetersiz geliyor.

Arkadaslar tabiki su var, listeye bu hafta giremeyen olursa bile kimse motivasyonunu kaybetmesin sonucta siz de yine bizimle yola devam edeceksiniz. Deneme suresinin uzamasi gibi bir sey soz konusu olursa diye soyluyorum. Onemli olan sizin zayiflamaniz. Buraya geldiginzden beri de tek basiniza yapamadiginiz kadar iyi uapiyorsaniz onemli olan sizin icin bu.

Evsebu yla burdaki zamanlarimiz mi denk gelmedi bilmiyorum ben cok fikir edinemedim, bir de ismini unuttum ozir dilerim
Ama paylasimi iyi gozukuyor.

Bu arada benim 2. Haftam, haftaya da ayni kalirsam ya da arti cikarsam bn de zorunlu izine cikicam. Yani kurallar herkes icin gecerli arkadaslar. Sakin boyle eskiler sizin hakkinizda hukum veriyormus istemiyormus gibi sanmayin sadece takimin duzeni ve iyiligi icin her sey

Ebruuuuucuuum kendi adima ve yeni arkadaslarim adina cok tesekkur ediyorum

Bu arada takım yüzdemiz oldukça iyi

İns.hepte boyle oluuur ve ins.tum yeni arkadaslarimz listeye girmenin hakkini veririz

selamlar 13. takımın güzel kızları ...sonun da bitti işlerim ....

Günaydın cnm.

Hiç yoktan iyidir :) tebrik ederim.

tşk ederim canım benim..

Kilo bildirimi: :) 76.5 öpüyorum hepiniziii

niyalcim senle aynıyız

sonuna kadar haklısın canım... bende alıyorum üzerime bunları...ama işlerim şükür bitti ...artık hep burdayım...

Kızlar ben biradan çıkıyorum spora gideceğim, eve geldikten sonra da yine dayımlara gideceğim. Saat kaç olursa olsun geldiğimde muhakkak bakıcam buraya.. Allah'a emanet olun hepiniz.

Herkes listede. Herkes icin cok sevindim gercekten.
Hayirli olsun. Takim olarak hep daha iyi gidelim insallah.

Yorumumu silsem mi diye dusundum cunku ebru liste yapmak icin fikir istedi diye yazmistim sadece ama liste ben orum yaparkeb hazirmis gormemisim.
Ama silmiyorum, herkes nacizane tavsiye gibi algilarsa sevinirim cubku gercekten iyi niyetle yazdim.

Ebrucum ortalamaya bakiyorum hemenn

kızlar geçmişi epey okudum alıntı yaptım fakat olmadı karıştı
ecemcim çok haklısın sana sonsuz katılıyorum ebru çok özverili hepimizin bu özeni göstermesi lazım

Eğer yanlış anlamadıysam, listeye alındınız ama listede olmanıza rağmen 1 hafta daha deneniceksiniz. Yine de kutlarım hepinizi

teşekkür ederiz canım

söylediklerini uygulucam canım bu hafta inş. haftaya daha yüksek bi yüzde elde edicez inş. ben diğer arkadaşlarımında aynı özveriyi göstereceğine inanıyorum bence artık alıştık bura face den daha çok giriyorum ve merak ediyorum çünkü

Kızlar ben biradan çıkıyorum spora gideceğim, eve geldikten sonra da yine dayımlara gideceğim. Saat kaç olursa olsun geldiğimde muhakkak bakıcam buraya.. Allah'a emanet olun hepiniz.
kolay gelsin tugbacım
arkadaşlar şimdi çıkıyorum 2 saate kadar gelicem aranıza eşim gelecek yemek falan hazırlamam lazım kurstan geldim öğlen yapamadım o yüzden hepinizi seviyorum görüşürüz

Hakkimda dusunduklerin icin cok teselkkur ederim beni cok mutlu ettin

Ebrucum ece bu hafta da yok maalesef. Ortalama yapmayı bilmiyorum tam. Bi bakar mısın bizim listeye. Bir de buzdanmadam ı izne ayırmak istiyorum. Yardımcı olur musun?

***9. takım 296.etap***

marti (64,8/64,6/0,2/%0,31)
btlbetul (67,2/68/-0,8/%-1,19)
bsrmhmmt (70,2/69,6/0,6/%0,85)
buseb (55,7/55,4/0,3/%0,54)
buzdanmadam (70/ / /%) 2. kez bildirimde bulunmadı, haber alamıyoruz. izine ayırmak istiyoruz.
ozdemi (65,2/65,2/0/%0) kilosu sabit
fadime02 (98/ / /% ) bildirimde bulunmadı.
trulyscrumptions (78,5/78,5/0/%0) kilosu sabit
lypsa (94,9/94,2/0,7/%0,74)

9. takım yüzdesi: %

kızlar çok meraklıyım bilirsiniz betüş ve ecem düğün hazırlığı için neler aldınız ben yokken güzel gelin adaylarımız

kızlar çok meraklıyım bilirsiniz betüş ve ecem düğün hazırlığı için neler aldınız ben yokken güzel gelin adaylarımız

Ben pek bir sey almadim Gulcin sonradan ara verdim galiba
Ev bakiyoruz su an haril haril:))

Ben artik sadece buraya girmeye basladim kocacim sizleri kiskaniyooo

kızlar ben çıkıyorum bu akşam oğlum geliyo doya doya vakir geçiricem hafta sonu onunla hepinize iyi akşamlar.

Sanada canim

kolay gelsin tugbacım
arkadaşlar şimdi çıkıyorum 2 saate kadar gelicem aranıza eşim gelecek yemek falan hazırlamam lazım kurstan geldim öğlen yapamadım o yüzden hepinizi seviyorum görüşürüz

Bekliyoruz canim

Buse ben kontrol ettim listeyi
Hesaplamalar dogru

Ortalamaniz da 0.19 cikiyor yablis bilmiyorsam bildirim yapmayanlar da izne ayrilanlar da katiliyor ortalamaya

Kzlar bugunki menu
Sabah:1 tane haslanmis
yumurta cok az peynir bi tane kuru incir bi tane kuru kayisi 2 tane findik yarim kivi

Ogle : 2 kadik bulgur pilavi bi bardak ayran

Aksam: iki tane izgara kofte salatalik domatesten sogus

3 litre su
150 mekik ama simdi 150 tane daha cekicem
60 ic bacak calsmadi simdi 60 tane daha yapicam
100 kol calismasi sidi biyuz daha yapicam
Veee tabiki yarim saat mezdeke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…