Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben simdi cıkıyorum önce artık kahvaltı demiyim ögle yemegimi yemeliyim sonra kuaföre gidicem telefondan takipteyim öpüyorum hepinizi :)

Gider canim gider benim gobei bi gorsn 4 5 alik hamile sanarsin herkes soruo cunku hamilemisin diye ben gunde 300 mekik cekiyorm karnim felaket aciyo

Hmmm lahmacun olmamiiiis...

Bencede cok nihalim 5 kilo kacamaklara ragmen bu arada baklavayi yememissin ama patates salatasinida yeme cunku ben yedigimde diyette patatesi pek onermediklerini yazmislardi

Tamam patates salatasıda yemeyim ama misafirin yanında ??? O zaman 2-3 tane yaprak sarması yerim yarın misafirler yapacaklarım:
Lokum pastası
Tiramisu
Kivili pasta
Karnıyarık böreği
Poğaça
Patates salatası
Yaprak sarması[/QUOTE]

canım bu nasıl bi hazırlık böyle yaAA kraliyet ailesinden falanmı gelicekler. misafirin olasım geldi

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kocişide fazla takma kafana onlar öyle söylenir söylenir dururlar her iş kadınlarda napalım yani unutabilirsin insanlık hali ( ama sen yinede böyle tehlikeli şeyleri unutma bdaha)

boşver canım bi yandan iyi olmuş belki dayanamayıp sende yişcektin çok iç açıcı şeyler değildi diyetteki bi insan için hem neme lazım akşam kalanlardan tırtıklardın belki ama şimdi güzel olmadığı için canında istemicek iyi tarafından bakalım demi ama

canım bence sen spora devam et tek başına diyet yeterli değildir spor şart bunu test edenlernden biride benim yazdan beri kilo vermeye çalışıyoum ne zaman sporumu artırıp yüzmeye başladım kilolar gitmeye başladı devam et derim ben

tebrik ediyorum kızlar hepimizi 1. olamadık belki ama 2. likte güzel bence inş. bu hafta 1.biz oluruz biraz daha gayret edelim kızlar
sevdam senide ayrıca kutlarım canım

Su an ben o durumdayim herkes hamilemisin diyo

Bendee sen benim mesajımı gördügün icin öyle yazdıgını düsünmüstüm :) Gercekten cok büyük bir duygusal bag olusturuyor sorumluluk yüklüyor normal hayatımıza dahi yansıyor. Tekrar cok tesekkür ederim. Simdi cok disiplinli bir sekilde spora yogunlastım ders saatlerimi dahi spora göre ayarladım bakalım neler olacak o da bir sürec gerektiriyor

cnım benim oğlımunki doğuştan. ilk zamanlar anlayamadı doktorlar 1 yaşına kadar hep hastanelerdeydik sonra özel bi merkeze götürdük ve cihazlarımız takıldı evet %30 çok değil cihazsızda duyabliyo rahatlıkla ama tam konuşmayı öğrenme çağoında harfleri düzgün çıkartabilmesi için aklı erene kadar takmak zorunda ilk zamanlar çok üzüldük çok taktık kafaya ama şimdi alıştık eneste gayretiyle mutlu ediyo bizi unuttuk artık cihazlarımızı

Ben dürttüm seni askım :))))
Yanımdaki benim çooook sevdiğim bi arkadaşım.. Yazlığımızın olduğu köyde yaşıyor 25 yaşında o da yeni evlendi.
Bu arada sen istanbula gelene kadar o yanaklarım öyle tombiş kalırsa, istediğin kadar sıkabilirsin herkese yasak sana serbest :))) ama önce sımsıkı sarılırız bi

Canım hayatına mutlaka sporu da dahil etmelisin.. Çünkü spor yaptığın sürece incelme, sıkılaşma, zayıflamama gibi bi ihtimalin yok.. Ayrıca diğer yönden de çok olumsuz düşünme, sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getir.. Lahana suyunu bilmem ne suyunu bırak sana tavsiyem. Seni uzun süre tok tutucak az kalorili doğal şeylerle beslen. Kurubaklagiller, sebzeler.. Bu şekilde beslen ve sporuna da devam edersen mutlaka sonuç alırsın. Allah'ın izniyle yani..
canım maşallahhh çok güzel olmuşsun. tebrikler iyi ilerliyorsun. daha önce paylaştığın bi fotonu da görmüştüm. çok fark var gerçekten. aynen böyle devam et tubiş

Valla buse'm zayıflamış mıyım diye değil de öyle bi görün diye eklemiştim resmi :) Böyle bi yorum duyunca çook çok mutlu oldum gerçekten

Keyifler yerinde çok şükür. Sen de iyi ol aman

adım adım yükselişimizin resmidir sevda'cım seni de tebrik ediyoruummm
ben gördüm ama yorum yazmak istemedim ben bu cuma 57 görürsem mezuniyetimi istiyorummm yer acılsın yeniler gelsin bencillik yapmak istemiyorum ne de olsa siz kovana kadar buradayım :)

E balım biz de seni kovmayacağımıza göre, biz gidene kadar sen de burdasın

Eceeeem gordum fotografini sen bunami gobek diyosan seninki gobekse benimki ne acaba

Hay çok yaşa sen aynı şeyi söylicektim

Kızlar ben simdi cıkıyorum önce artık kahvaltı demiyim ögle yemegimi yemeliyim sonra kuaföre gidicem telefondan takipteyim öpüyorum hepinizi :)

Dikkat et kendine canım

Gider canim gider benim gobei bi gorsn 4 5 alik hamile sanarsin herkes soruo cunku hamilemisin diye ben gunde 300 mekik cekiyorm karnim felaket aciyo

Harikasın ama kuzum bence internetten karın egzersizi videoları bul onlarla da destekle süreci.. Tabi önce bi 5 dk kadar ısınma hareketleri yap. Onlar bittikten sonra mekiğe geç, zaten vücudun ısındığı için mekiğin de etkisi artmış olur. Yani bence :))

Sen boşver herksesi hiçkimsenin hiçbişeyi canını sıkmasına izin verme canım benim.. Çok değil 4-5 ay içinde hedefine ulaşıcaksın inşallah. Ecem'e sor bak bakalım eskiden laf söyleyip duranlar şimdi gıkını çıkarabiliyormuymuş anlatsın

Maşallah subhanAllah...

Valla biz orda olsak gelirdik yorulmana asla izin vermezdik, evine ne iş varsa yapardık heryeri siler süpürür pırıl pırıl ederdik :118:

Bu sana dahada çok azim versin ki biran önce at fazlalıkları vücudundan

Tekrardan geçmiş olsun Ebru'cum inşallah büyüdüğü zaman herşey daha güzel olur onun için.
Valla biz orda olsak gelirdik yorulmana asla izin vermezdik, evine ne iş varsa yapardık heryeri siler süpürür pırıl pırıl ederdik :118:

Oyy kuzum benim çok teşekkürler. Düşünmeniz bile yeterli

Ben şimdilik kaçıyorum. Kahvaltımızı yaptık gerçi çok geç oldu ama adı kahvaltıydı Ders saat 16:00 da. Bende kızı derse bırakıp kütüphaneye geçeceğim. 18:00 e kadar kütüphanedeyim. Eve gelmem ne kadar sürer bilmiyorum. Bu arada geçmişide okuyamıyorum aklım geride kalıyor

Öpüyorum hepinizi

Düşüncez tabi çok iyi bak kendinee

Kimse kalmadı ben de gidiyorum temizlik yapıcam :) sonra da dışarı çıkıcam akşam bi program var arkadaşlarımla oraya gidicem, baya geç gelirim. Ama fırsatını bulduğum an uğrarım inşallah yine. Görüşürüz bitanelerim

Fikrin icin saol canim

Aynen oyle

Yaa bsna ters tepki yapio ama hirsanamiyrum bi turlu

Gorusuruz caniiiiiim

Merhaba herkesee
Gec kalktim ama yogun bir gun benim icin koli yapiyoruz evde
Dun gece sizmisim resmen

-beril ev alma durumumuz su an yok. Ama 2-3 sene suresinde dusunuyoruz olur insallah.
Ve resmini yine goremedim beraber ayni anda burda oldugumuz bir anda ben sana beril yukle diyim ve goreyimm:))
Benm ismim asagidaysa siz kesin burda diye dusunmeyinn cunku bnm telde hep acik duruyo kk:))

- ecem mezun oluyorsun demek hayirli olsuunn
Beril sen de yazmissin olsam mi diye, eger tam istedigin hedefe ulastiysan olabilirsin ama daha varsa acele etmene gerek yok bence.

-evsebu gecmis olsun. Ismin neydi bu arada?

- acelya demissin ya hamile saniyorlar diye takma kafana cunku bu zaten senin kisa bir sure sonra gecmisteki halin olcakkk

- ebru ne guzel kutuphaneye gidiyorsunn benim yerime de okuu:)
Umarim su uzin suresi bir an once uzatilir da sen de baslarsin hemen evde dinlenmeye

İns.canim dediin gibi olur eski halm olur benim kilolarimla ilgili konusanlarin agzini kapaticam kein kararliyim

cnm daha yeni girdiğim için şimdi yazıyorum belki cvb veren olmuştur ama ben yine de bildiğimi paylaşayım dedim... bence sporuna devam et yalızca ağırlık çalışma ağırlık yağı kasa dönüştürür ve kilo vermen zorlaşır....

ben eliptik bisiklet yapıyoum yarım saat 45dakikafalan...bütün vücudu çalıştırıyor....

tatlım arada metabolizma yavaşlarmış arzunun da dediği gibi sık ama az ye
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…