Resmi sana göstermek icin yüklemistim Ebru o yüzden sildim. Önce cok tesekkür ederim :)) Gercekten su an yasadıgımı senden iyi kimse anlayamaz bunu tadan biri olarak :) Listedeki son bir haftam artık asıl sürec korumayla baslayacakk :)
Öylee deme oturunca görmelisin hahaahhaaha :) neyse mekik cekiyorum 2.5 hafta oldu spora baslayalı ha deyince olacak sey degil demirbasın gitmesi yıllardır benimle :) onun icinde bi sürecc var önümde :)
Kızlar ben simdi cıkıyorum önce artık kahvaltı demiyim ögle yemegimi yemeliyim sonra kuaföre gidicem telefondan takipteyim öpüyorum hepinizi :)
Hmmm lahmacun olmamiiiis...
Bencede cok nihalim 5 kilo kacamaklara ragmen bu arada baklavayi yememissin ama patates salatasinida yeme cunku ben yedigimde diyette patatesi pek onermediklerini yazmislardi
berilim ya inanın görmedim ben başıma geleni özetleyim siz ister kızın ister darılın kendime çaydanlıkla su koydum yeşil çay içerim geçmişi okurken diye beni görmüşsünüzdür zten baya oldu girdiğim saate bakın misafirlerimi yolladım bakım diye onları ağırlarken bile aklım burda kim ne kadar verdi noldu dehşet yorgundum ama öyle bir bağımlıklık yaptıki saldırdım hemen neyse geçmişi okumaya başladım alıntıladım tek tek sona geliyorum benim ufaklık hala 3 4 haftadır atlatamadı giribi burnu geçiyor öksürük öksürük geçiyor burun çok değil ama gıcık ediyor anneyi tabi sen öksürcem diye afedersiniz ama kus yastığa üstüne saçına affınıza sığınarak anlattım bu kısmı
takrar uyumuş eşimde oturma odasında koltukta uyuyor uyandırmadım birlikte yatarız ben bitirimde uyandırırm diye düşündüm neyse çaydanlık hala ocakta ve ben unut kızımın ağlamasına gittim uytup tekrar gelcem neyse üzerini değiştirmek için eşimden yardım istedim uyandırdım ama çaydanlıktan hala haberdar değilim eşim mutfağa şeş kaza su içmeye girer fark eder bi bağırtı sema aaaaaaaaaaaaa
bana kızmalar vs tırstığımdan buradaydım diyemedim ama anladı napmaya çalışıyosunda sen vs bizimi öldürceksin ya uyusaydık adm haklı çocun kusmayıda geçtik yani allahım korudu kk bana evi yaktırcak hadi hayırlısı inan berilim samimiyetime güven sonra ben tabi şevkim niye kırıyosunda ağlamaya başladım hem suçlu hem güçlü o kadar geçmişi okudum alıntıladım eşim pcyi kapayınca gitti sabah tekrar geçmişi okuyum arkadaşlara cevap vercem inş seninkinide o uyuyunca telden girdim sim kartım bile yok telim yurt dışı açılmadı daha içim elvermedi kalktım açıklama yapayım sabah okusun beril dediminanın görmedim o sohbeti ben geçmişi okuyordum sona gelcektim güyaaaakızlar yanıyoduk ben hala cevap verme derdindeyim takım ruhu bu ssanırım yeminle söylüyorum ben burayı felaket ciddiye aldım ama eşim bu gidişle beni boşayacak neyse gönlünü alırımda çaydanlık renk değiştirmiş vs vs. yani bi arpa boyu yol alamadım girdim saate ve çıktım saate bakmanızı herkesten rica ediyorum öpüyorum ii geceler yazdıklarım yeminle doğru berilim şaka gibi gelmesin kimseye :2::2::2: neyse buna şükür verilmiş sadakam varmışmı derler yarın görüşürüz yoksa ciddiye almadığımdan değil kimse yanlış anlamasın ecemcim senide öptüm o dk sohbette kim varsa kimse kus bakmasın herkesin dikkatine ....
Kızlar günaydın buarada bugün misafirim gelecek diye dün gece hep uğraştın ancak
Tiramisu kreması cıvık ötesi olduğundan adını ağlayan tiramisukoydum lokum rulo olamadı berbat oldu
Gül tatlısı kazık gibi sert oldu ( eşime yedirdim) yani 3-4 saat uğraştım ama berbattı bide regl oldum hepten canım sıkıldı
Ühüü arkadaşlar dalga geçecek
Kizlar simdi benim kafamcok karisti ben simdi diyetimin yainda spor yapiyimmi yapmayimmi 300 mekik 120 bacak calismasi 100 tane kol calismasi yarim saat mezdeke yspiyodum bandimida getrince 45 dkda yuruyus yspiyim diyodum simdi yapmiyimmi bunlarin hicbirini
Cuma Zayıflama Yarışmaları 296. Etap Sonuçları
(8 subat-15 subat)
Takım Dereceleri
1)4.Takim(%1,41)
2)13. Takım (%127)
3.)5. Takım (%0,85)
Bireysel Dereceler
1)ruhefza (%3,13) 4. Takım
2) fatos(%3,12) 6. Takım
3) Sevda_M(%2,72) 13. Takım
Kızlar sonuçları akşam gördünüz mü bilmiyorum ama ben paylaşayım dedim. 2. lik için tebrik ediyorum ama haftaya mutlaka 1. lik bekliyorum. Lütfen herkes kendini buna göre hazırlasın.
Sevda'cım senide bireyseldeki derecen için tebrik ederim.
Ben senin bu mesajını görmeden resmini gördüm ve yaptığım yoruma bak, buranın en güzel tarafı Ecem'cim insanların duygu ve düşüncelerini kendinde yaşadığın için çok iyi anlayabiliyorsun. Ne büyük mutluluk birbirimizin hissettiklerini anlayabilmek. Dediğim gibi fotoğrafta harika görünüyorsun. Gerçekten sana 57 yeter. Sen bu aralar spora ağırlık ver. Sıkılaşmak ve korumak daha önemli. Koruma konusunda da sakın gerilme. Bi şekilde halledersin sen.
Amin Arzu'cum çok teşekkürler. Allah cümlemizin çocuğuna uzun ömür ve sağlık versin.
Gerçekten güzel bir duygu Açelya'cım. Ben hep şükrediyorum iyiki 80 li kilolardayken hamile kalmadım. Düşünsene en son 79 küsür kiloydum. Bu hafta tartılmadım. Hafta içi kilom. Ama diyet ebaşladığımda 85,5 tum. Nerdeyse 9 aylık hamileyim ve o kiloma ulaşmadım. Düşünsene hamile gibi dolaşıyormuşum ortalıkta
Ben senin bu mesajını görmeden resmini gördüm ve yaptığım yoruma bak, buranın en güzel tarafı Ecem'cim insanların duygu ve düşüncelerini kendinde yaşadığın için çok iyi anlayabiliyorsun. Ne büyük mutluluk birbirimizin hissettiklerini anlayabilmek. Dediğim gibi fotoğrafta harika görünüyorsun. Gerçekten sana 57 yeter. Sen bu aralar spora ağırlık ver. Sıkılaşmak ve korumak daha önemli. Koruma konusunda da sakın gerilme. Bi şekilde halledersin sen.
masallaaah ama %30 cözümsüz bi kayıp degil dedigin gibi sollayabilir bile
benim teyzemde işitme engelli ama onunki 3 yasında gecirdigi hastalıktan dolayı sonradan olmus bi kulagı tamamen duymuyo diger kulağı %70 yani o tam bir isitme engelli su an 53 yasında okudu calıstı emekli bile oldu isitme artık engel bile degil elbette cok zor engelin getirdigi bi sürü sey yasıyoruz basta sinir güvensizlik gibi ama teyzeminde kafası fena calısır :)
tubisssssssssssss
ay ne oldu sana yazmam lazim
neti kapattim annemle kahvaltiyi hazirladik onlarin evinde
telimi unuttum ben bir eve gidip geliyim dedim dur mur dedi ama birsey durttu beni
neyse geldim aldim merdivenden inerken bir baktim senin resim birde gormemi istemisin ya
sanki birsey durttu beni
baksana mesajlar bile alt alta buna telepatimi diyorlar
yoksa gonulden beni cagirdini duamami
senin o yukari bakan resmin var yanaklarina yapisip isirip bitirmek istiyorum
en sevdigim resminnnnnnnnnnnn
obur kiz kim sana benziyor
slm kızlar bişi sormak istiyorum ben 1 bucuk aydır abur cuburu kestim yemem azdı dahada azaltım nerdeyse yemiyorum su içmeye başladım kilo veremiyorum diye endokrine gittim ne şeker nede tiroid cıktı insulin direncim vardır diye diaform verdi dr. 1 haftadırda onu içiyorum sabah akşam yarım bide sabahları lahana suyu keten tohumu falan ben neden kilo veremiyorum onu anlamadım gitti yememi biraz daha kıssam hiç bir şey yememiş olcam süttü yogurtu onu yiyorum öglen başka rahatsızlıgım olabilirmi kilo vermemek için 10 liko fazlam var onuda veremiyorum cok rahatsız ediyor beni tüpbebek yaptırcam ondan önce keşke verebilsem igneler falan kilo aldırıyormuş
canım maşallahhhçok güzel olmuşsun. tebrikler iyi ilerliyorsun. daha önce paylaştığın bi fotonu da görmüştüm. çok fark var gerçekten. aynen böyle devam et tubiş
Günaydın Kızlar.
Yapmam gereken çok şey var ama ben sadece uyumak istiyorum.
Az önce uyandım. Ellerim ve ayaklarım çok şiş. Dün gece eve saat 2:00 de geldik. Bakamadım buraya. Sabahta eşimi işe gönderdikten sonra ancak kalkabildim. Dışarda kapalı bir hava var ve ben böyle havalarda yataktan çıkmayı dahi istemem. Şimdi kahvaltı hazırlıyorum. Geçmişede bakamadım biraz takılayım kahvaltı hazırlarken.
Umarım herkesin keyifler yerindedir?
Cuma Zayıflama Yarışmaları 296. Etap Sonuçları
(8 subat-15 subat)
Takım Dereceleri
1)4.Takim(%1,41)
2)13. Takım (%127)
3.)5. Takım (%0,85)
Bireysel Dereceler
1)ruhefza (%3,13) 4. Takım
2) fatos(%3,12) 6. Takım
3) Sevda_M(%2,72) 13. Takım
Kızlar sonuçları akşam gördünüz mü bilmiyorum ama ben paylaşayım dedim. 2. lik için tebrik ediyorum ama haftaya mutlaka 1. lik bekliyorum. Lütfen herkes kendini buna göre hazırlasın.
Sevda'cım senide bireyseldeki derecen için tebrik ederim.
Kızımı resim dersine götürmem gerekiyor, benimde kütüphaneye ve kuaföre gitmem gerekiyor. Ayrıca klasik ev işleri, hafta içi çok yapamadığım için hepsi hafta sonuna kalıyor. Artık eğilemiyorumda çok zor oluyor.
Yatsam bile kafam rahat etmiyor. Yapılacak işim olunca yapana kadar rahat edemiyorum. Kafam sürekli onla meşgul oluyor. Düşüneceğime yapmak daha mantıklı geliyor
ben gördüm ama yorum yazmak istemedim ben bu cuma 57 görürsem mezuniyetimi istiyorummmyer acılsın yeniler gelsin bencillik yapmak istemiyorum ne de olsa siz kovana kadar buradayım :)
Eceeeem gordum fotografini sen bunami gobek diyosan seninki gobekse benimki ne acaba
Kızlar ben simdi cıkıyorum önce artık kahvaltı demiyim ögle yemegimi yemeliyim sonra kuaföre gidicem telefondan takipteyim öpüyorum hepinizi :)
Gider canim gider benim gobei bi gorsn 4 5 alik hamile sanarsin herkes soruo cunku hamilemisin diyeben gunde 300 mekik cekiyorm karnim felaket aciyo
Su an ben o durumdayim herkes hamilemisin diyo
cnım benim oğlımunki doğuştan. ilk zamanlar anlayamadı doktorlar 1 yaşına kadar hep hastanelerdeydik sonra özel bi merkeze götürdük ve cihazlarımız takıldı evet %30 çok değil cihazsızda duyabliyo rahatlıkla ama tam konuşmayı öğrenme çağoında harfleri düzgün çıkartabilmesi için aklı erene kadar takmak zorunda ilk zamanlar çok üzüldük çok taktık kafaya ama şimdi alıştık eneste gayretiyle mutlu ediyo bizi unuttuk artık cihazlarımızı
Kızımı resim dersine götürmem gerekiyor, benimde kütüphaneye ve kuaföre gitmem gerekiyor. Ayrıca klasik ev işleri, hafta içi çok yapamadığım için hepsi hafta sonuna kalıyor. Artık eğilemiyorumda çok zor oluyor.
Yatsam bile kafam rahat etmiyor. Yapılacak işim olunca yapana kadar rahat edemiyorum. Kafam sürekli onla meşgul oluyor. Düşüneceğime yapmak daha mantıklı geliyor
Su an ben o durumdayim herkes hamilemisin diyo
cnım benim oğlımunki doğuştan. ilk zamanlar anlayamadı doktorlar 1 yaşına kadar hep hastanelerdeydik sonra özel bi merkeze götürdük ve cihazlarımız takıldı evet %30 çok değil cihazsızda duyabliyo rahatlıkla ama tam konuşmayı öğrenme çağoında harfleri düzgün çıkartabilmesi için aklı erene kadar takmak zorunda ilk zamanlar çok üzüldük çok taktık kafaya ama şimdi alıştık eneste gayretiyle mutlu ediyo bizi unuttuk artık cihazlarımızı
Valla biz orda olsak gelirdik yorulmana asla izin vermezdik, evine ne iş varsa yapardık heryeri siler süpürür pırıl pırıl ederdik:118:
Bu sana dahada çok azim versin ki biran önce at fazlalıkları vücudundan
Tekrardan geçmiş olsun Ebru'cum inşallah büyüdüğü zaman herşey daha güzel olur onun için.
Oyy kuzum benim çok teşekkürler. Düşünmeniz bile yeterli
Ben şimdilik kaçıyorum. Kahvaltımızı yaptık gerçi çok geç oldu ama adı kahvaltıydıDers saat 16:00 da. Bende kızı derse bırakıp kütüphaneye geçeceğim. 18:00 e kadar kütüphanedeyim. Eve gelmem ne kadar sürer bilmiyorum. Bu arada geçmişide okuyamıyorum aklım geride kalıyor
Öpüyorum hepinizi
Harikasınama kuzum bence internetten karın egzersizi videoları bul onlarla da destekle süreci.. Tabi önce bi 5 dk kadar ısınma hareketleri yap. Onlar bittikten sonra mekiğe geç, zaten vücudun ısındığı için mekiğin de etkisi artmış olur. Yani bence :))
Sen boşver herksesihiçkimsenin hiçbişeyi canını sıkmasına izin verme canım benim.. Çok değil 4-5 ay içinde hedefine ulaşıcaksın inşallah. Ecem'e sor bak bakalım eskiden laf söyleyip duranlar şimdi gıkını çıkarabiliyormuymuş anlatsın
Valla biz orda olsak gelirdik yorulmana asla izin vermezdik, evine ne iş varsa yapardık heryeri siler süpürür pırıl pırıl ederdik:118:
Bu sana dahada çok azim versin ki biran önce at fazlalıkları vücudundan
Tekrardan geçmiş olsun Ebru'cum inşallah büyüdüğü zaman herşey daha güzel olur onun için.
Oyy kuzum benim çok teşekkürler. Düşünmeniz bile yeterli
Ben şimdilik kaçıyorum. Kahvaltımızı yaptık gerçi çok geç oldu ama adı kahvaltıydıDers saat 16:00 da. Bende kızı derse bırakıp kütüphaneye geçeceğim. 18:00 e kadar kütüphanedeyim. Eve gelmem ne kadar sürer bilmiyorum. Bu arada geçmişide okuyamıyorum aklım geride kalıyor
Öpüyorum hepinizi
Kimse kalmadı ben de gidiyorum temizlik yapıcam :) sonra da dışarı çıkıcam akşam bi program var arkadaşlarımla oraya gidicem, baya geç gelirim. Ama fırsatını bulduğum an uğrarım inşallah yine. Görüşürüz bitanelerim
Merhaba herkesee
Gec kalktim ama yogun bir gun benim icin koli yapiyoruz evde
Dun gece sizmisim resmen
-beril ev alma durumumuz su an yok. Ama 2-3 sene suresinde dusunuyoruz olur insallah.
Ve resmini yine goremedim beraber ayni anda burda oldugumuz bir anda ben sana beril yukle diyim ve goreyimm:))
Benm ismim asagidaysa siz kesin burda diye dusunmeyinn cunku bnm telde hep acik duruyo kk:))
- ecem mezun oluyorsun demek hayirli olsuunn
Beril sen de yazmissin olsam mi diye, eger tam istedigin hedefe ulastiysan olabilirsin ama daha varsa acele etmene gerek yok bence.
-evsebu gecmis olsun. Ismin neydi bu arada?
- acelya demissin ya hamile saniyorlar diye takma kafana cunku bu zaten senin kisa bir sure sonra gecmisteki halin olcakkk
- ebru ne guzel kutuphaneye gidiyorsunn benim yerime de okuu:)
Umarim su uzin suresi bir an once uzatilir da sen de baslarsin hemen evde dinlenmeye
Kizlar simdi benim kafamcok karisti ben simdi diyetimin yainda spor yapiyimmi yapmayimmi 300 mekik 120 bacak calismasi 100 tane kol calismasi yarim saat mezdeke yspiyodum bandimida getrince 45 dkda yuruyus yspiyim diyodum simdi yapmiyimmi bunlarin hicbirini
gecmis olsun canim
burda bir durtme butonu olsada arada durtsem bari seni
merak etme kk ya her koca gicik oluyor
NIHAL LUTFEN OKU
DAHA NE KADAR DEVAM EDECEK SENIN TATLI MUABBETIN
BIR GUN ARKADAS FALANCA TATLIYI GETIRDI YEDIN
BIR GUN GORUMCEN BAKLAVA GETIRDI YEMEDIN
BAKIYOM SIMDI TATLI TARIFLERI
BEN KIZLARA TATLI ISMI SOYLUYOM DIYE ARKADASIN BIR YA YAPMA BERIL KIZLARIN CANI ISTER DIYET BOZULUR DEMISTI
AMA SENDE BOYLE BIR DUSUNCE YOK BE KUSUM
FARKINDAYSAN ZAYIFLAMA TOPIGINDEYIZ VE BEN EMZIKLI BIR ANNEYIM VE CANIM ISTIYOR KENDIMLE SAVASIYORUM
LUTFEN BIRAZ DIKKATLI OL YADA TINLAMA YAZMAYA DEVAM ET
sabah sporu yag yakarmis ama sen ne yapiyorsun?
askitom senin mezdeke zaten spor olmuyor sadece kalori harcatiyor
ben ciddi yg yakan kas yapan spordan bahsediyorum
tabiki su an yaptiklarin cok faydali
mesaj siraini atlamisim bebegim
gecmis olsun gulum
simdi nasil mikrobikmi
slm kızlar bişi sormak istiyorum ben 1 bucuk aydır abur cuburu kestim yemem azdı dahada azaltım nerdeyse yemiyorum su içmeye başladım kilo veremiyorum diye endokrine gittim ne şeker nede tiroid cıktı insulin direncim vardır diye diaform verdi dr. 1 haftadırda onu içiyorum sabah akşam yarım bide sabahları lahana suyu keten tohumu falan ben neden kilo veremiyorum onu anlamadım gitti yememi biraz daha kıssam hiç bir şey yememiş olcam süttü yogurtu onu yiyorum öglen başka rahatsızlıgım olabilirmi kilo vermemek için 10 liko fazlam var onuda veremiyorum cok rahatsız ediyor beni tüpbebek yaptırcam ondan önce keşke verebilsem igneler falan kilo aldırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?