nıce yaslara gulum nıce guzel yıllara
sevdıklerınle ve sevenlerınle uzun saglıklı ve zayıf bır hayat dılıyorum
Ecem'cimmmmmmmmmm nice yıllara canım, doğum günün kutlu olsun, mutlu ol bir ömür boyu
Hayyirrrr beril ablacim buglamaydi
Aaaa caim dogum gunun kutlu olsun bebeim
ecem ne haber yavruuuuuuuuuuuu
nasıl gectı gununnnnnnnnn
yenı yasın ıns.guzellıklerle yasanır
aa doğum günün kutlu olsun fıstık, nice sağlıklı huzurlu seneleree
ay ben senin bu köpişi yerim yeriiim.sana sevgim kat kat arttı beril
betül bana bir fikir ver müsaitsen
Yani ne desem bilemedim
Ama esin olmadigi vakitler girevilirsin, bir de biriktirmeden gecmisi okuyabilirsen senin icin daha kolay olur.
Esinle zitlasma bu konuda.
Bir de gunluk mesaj kurlallarina uyamadiginda takimdaki yerinin ne olacaginni ben bilemem ama sen listede olmasan da her seye aynen devam etmeye calis, diyetini bozulup bozulmasi senin elinde bunu unutma
yok diyeti bozmayacağım sözzzzzzzzz
önemli olan motive edecek bir öneri girebildiğim kadarıyla yazacağım nasıl uygunsa bakalım ebru neye karar verirse
caım benim ya saolasın
MeSela her gun 1 kere gir en az ce gecnisi tamamen okuyamasan da kimler neler yemis menulere bir bak, kendi yediklerini yazz
Ve cumalari gel listede olmasan da bildirum yap ne kadr kilo verdigini paylas
Diger verenleri gor.
betüll sen ne iş yapıyosun nerdensin biras tanıtsana kendini mahsuru yoksa
Ben okul oncesi ogretmeniyim
İstanbuldayim. 26 yasindayim, nisanliyim, dugunum haziranda.
Boyle:)
kızına geçmiş olsun canım çocuklar hastalanınca insanın düzenide şaşıyor doğal olarakcanım ben çıkıyorum geç oldu bi hayli kızım hasta biras onun için oturayım dedim eşim uyuyorbende ateşi filan çıkar diye takılam dedim vakit geçsin çok uykum var dün ve önceki gün misafir ağırladım çok yorgunum üstünede kız hasta oldu tekrar üstümden bi tır geçmiş gibi dün 20 kişilk bi misafir kafilesi vardı bugünde dinlenemedim kib canımii geceler herkese
çok tatlı bu beril süt aldığım yerde kocaman köpekleri var 2 tane çok seviyorum onları beni uzaktan görünce kucağıma atlıyorlar önceden korkardım isimleri helen ve gofret onlarla köpekleri sevmeye başladımEki Görüntüle 634878 Eki Görüntüle 634877
banyodakıler buyuk geldı eklenmedı
banyodan cıkınca battanıyesıne sarılıp boyle beklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?