Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nıce yaslara gulum nıce guzel yıllara
sevdıklerınle ve sevenlerınle uzun saglıklı ve zayıf bır hayat dılıyorum

Berilim ne guzel dileklerrr aynilarini senin icinde temenni ediyorumm cokk tesekkurler :)

Ecem'cimmmmmmmmmm nice yıllara canım, doğum günün kutlu olsun, mutlu ol bir ömür boyu

Cooookkkkkk amaaa coookkkk tesekkur ederimmmmm aminn insallahh hepimiz hatta hep birlikte :)

Hayyirrrr beril ablacim buglamaydi

Aaaa caim dogum gunun kutlu olsun bebeim

Acelyacimm cokkk tesekkur ederimm kuzumm :)

ecem ne haber yavruuuuuuuuuuuu
nasıl gectı gununnnnnnnnn
yenı yasın ıns.guzellıklerle yasanır

Coook guzel bi gun gecirdim sukurler olsunn ailemin guvenini varligini iliklerimee kadar hissettim bir kere daha vee tabikii kahramanim romeom keremim ona bir kere daha iyi ki mustakbel esim ne kadar dogru bi kararsin sen dedirrtttti sukurler olsun

aa doğum günün kutlu olsun fıstık, nice sağlıklı huzurlu seneleree

ay ben senin bu köpişi yerim yeriiim. sana sevgim kat kat arttı beril

Busecimm kuzumm cok tesekkur ederim :))

betül bana bir fikir ver müsaitsen

Yani ne desem bilemedim
Ama esin olmadigi vakitler girevilirsin, bir de biriktirmeden gecmisi okuyabilirsen senin icin daha kolay olur.
Esinle zitlasma bu konuda.

Bir de gunluk mesaj kurlallarina uyamadiginda takimdaki yerinin ne olacaginni ben bilemem ama sen listede olmasan da her seye aynen devam etmeye calis, diyetini bozulup bozulmasi senin elinde bunu unutma

Tugbam canimm cokkk ama coookkkk tesekkur ederimm her yazdigin icin ayri ayri.. Allah senin kalbinden bu guzelligi bu iyiligi almasinnn hic masallaahh..

Nasil mutlu oldum yazdiklarinla anlatamam yuzumdee koskocamaann bi gulumsemeye sebep oldunnn kuzumm kelebegimm

Bende hepinizi teker teker iyi ki tanimisimm, iyi ki seni tanimisim bu kadar temiz kalbi yasayabilmisimm canim benimm cok tesekkur ederim

Aminnnn insallaaahhhh hepimiz icin.. Allah im hepimizi sevdiklerimizlee mutlu etsinnn insalllaaahhhh cokkk opuyorum seni cok

yok diyeti bozmayacağım sözzzzzzzzz
önemli olan motive edecek bir öneri girebildiğim kadarıyla yazacağım nasıl uygunsa bakalım ebru neye karar verirse
caım benim ya saolasın

Ecemm dogumgununun guzel gcmesine cok sevindimm
Hep boyke cok mutlu olursun insallah

yok diyeti bozmayacağım sözzzzzzzzz
önemli olan motive edecek bir öneri girebildiğim kadarıyla yazacağım nasıl uygunsa bakalım ebru neye karar verirse
caım benim ya saolasın

MeSela her gun 1 kere gir en az ce gecnisi tamamen okuyamasan da kimler neler yemis menulere bir bak, kendi yediklerini yazz
Ve cumalari gel listede olmasan da bildirum yap ne kadr kilo verdigini paylas
Diger verenleri gor.

MeSela her gun 1 kere gir en az ce gecnisi tamamen okuyamasan da kimler neler yemis menulere bir bak, kendi yediklerini yazz
Ve cumalari gel listede olmasan da bildirum yap ne kadr kilo verdigini paylas
Diger verenleri gor.

tamam canım onu yaparım ne yediğimi yazayım günlük giremedim zamanlar olursa ertesi gün ikisini bir bildireyim kilo bildirmini keisnlikle yaparım bunun motivasyon açısından çok işe yaradığını düşünüyorum sadece kurallara uyamayacağım eğer eşim gözle görülür kilo verdiğimi gördükçe belki oda inanır işe yaradığına ne bilim inancımı yok saçmamı geldi ilgimi bekliyor sürekli aslında böyle bi insan dğeildir ama neden böyle davrandı gıcık etti beni bilmiyorum kesin pişman olur ama bu açıdan benim şevkimi kırdı neye fayda belki zmanla yumşar dediğim gibi klo verdiğimi gördükçe ozman listeye girerim gir derse herşeyi izah ederim kızmayacaksan filan ne bilim ya normalde çok sakindir 6 yıl çıktık biz eşimle ünv dede tanıştık eşim mali müşavir aynı okuldan mezunuz hacettepe ünv muhasebe o beldgeyi aldı ben tembbellkten çalışmadım ama onuda deneyeceğim takrar kızımın biras daha büyümesini bekliyoum neyse sanırım işleri yoğun bu ara ve benden ilgi bekliyor bu durum o yüzden hoşuna gitmedi nebilim adını lkoyamadım öyle işte öyle kalas bi insanda değildir sözümde geçer hani ama ne bilim bakalım kızlar hayırlısı sizleri inan çok sevdim sohbetleri sevdim inşş herkes amacına ulaşır hırs yaptım vallaha elimden geleni yapcam amacıma ulaşıcam inş

Ben okul oncesi ogretmeniyim
İstanbuldayim. 26 yasindayim, nisanliyim, dugunum haziranda.
Boyle:)

çok memnun oldum canım bi kaç kişi arkadaş olarak ekledim görmedim şimdi gördüm istanbulda eltim var canım benimde bende 28 yaşındayım 5 yıl bitcek haziranda 22 haziranda evlenmiştim bende canım şimdiden mutluluklar sanaaaaaaa çok heyecanlısındır şimdi sen az kalmış sayılır evlilik çok güzel bişi am bi hayli sorumluluk istiyor heleki çocuktan sonra o yüzden bebişin olana kadar doya doya yaşa gez gör eğlen vs..

canım ben çıkıyorum geç oldu bi hayli kızım hasta biras onun için oturayım dedim eşim uyuyor bende ateşi filan çıkar diye takılam dedim vakit geçsin çok uykum var dün ve önceki gün misafir ağırladım çok yorgunum üstünede kız hasta oldu tekrar üstümden bi tır geçmiş gibi dün 20 kişilk bi misafir kafilesi vardı bugünde dinlenemedim kib canımii geceler herkese

günaydın arkadaşlar 2 gündür giremedim eşim bugün nöbetçi
kendimi tutamıyorum nasıl niyetleniyorum yine bozuyorum ne yapsamda şartlasam kendimi bilmiyorum ne olur yardım edin arkadaşlar.
diyetiğ bozup yeyip içtikçe kendimi suçlu ve kötü hissediyorum burayada utancımdan gelip yazamıyorum burdan kopmammaya erken kalkmaya ve günlük tutmaya başladım bugün
Rabbim hayırlısını versin güç kuvvet versin banada kendimi toplayıp sporda yaparak kilolarımdan kurtuluyum istiyorum
protein ağırlıklı besleneceğim 1 kaçgün ama sırf protein yapmayı düşünmüyorum
.öneririleriniz varsa bekliyorum arkadaşlar

kızına geçmiş olsun canım çocuklar hastalanınca insanın düzenide şaşıyor doğal olarak

Eki Görüntüle 634878 Eki Görüntüle 634877
banyodakıler buyuk geldı eklenmedı
banyodan cıkınca battanıyesıne sarılıp boyle beklıyor
çok tatlı bu beril süt aldığım yerde kocaman köpekleri var 2 tane çok seviyorum onları beni uzaktan görünce kucağıma atlıyorlar önceden korkardım isimleri helen ve gofret onlarla köpekleri sevmeye başladım

Evi toplayım kahvaltı yapmak için bişeyler alıp geliyim işlerimvaqr onlarıda halledip yanınıza geleceğim hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…