bir daha etmezsen ben yatacami bilirim zaten
oglen hic olmamis patateste sarmanin harcida karbonhidrat ikisi birlestiginde sen dusun
aksam yememen ise iyi yapzigin anlamina gelmez tatlim
hafifte olsa birseyler yemen daha sonraki saatlerdeki aclik kirizini engeller
ev isi ise spor yerine gecmiyor be gulummmmmmmm
umarim bu gece mutfaga bir yolculuk yapmazsin
ogleni es gecmeseydin keske sabah ve aksam myediklerin guzel
ins.balik kizartma degildi:26::26::26::26:
icik izgara ne demek istedin anlamadim
ama sonucta izgara guzel
ayran icmen guzel buyuk bardaklada icebilirsin calsiyum kilo vermeye yag yakimina yardim eder
tursuda dikkat et persembeleri yeme odem yapar
oh olsun sana
nasilmis yazilanlari okumak canin cekemesi
iyi eglenceler
greyfurt suyu
bir su bardagina yaklasik 3 ortaboy greyfurt lazim 150 kalori civari bardaga bagli yinede
meyve ihtiyaci yerine icildiyse tamam ama birde meyve yenecekse dikkat et
sularinin yerine kendinin yenmesi daha faydali en azindan posasi bosaltima yardimci
bir geryfurt yaklasim 1,5 porsiyon meyve ediyor
Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla huzurla ve şîmdîki halin gibi incecik :)Busecim evde degilim cevap yazicam aksam eve gittgmde
Menum
Sabah
Yagsiz tost sucuk + peynir
Ogle
Balik ekmek(eminonunde)
Tursu suyu
Aksam
1 dilim yaspasta kizlar mecburen yedim kerosum supriz yapti dogumgunum yaa :)
kimlik yasim 35beril bişey isteyeceğim sen kaç yaşındaydın öncelikle
bak tatlim kendini takimdayim diye sartlamaberilcim yaşnı sordum ilk seni gördüm bu satte gittin ben yazana kadar benden büyüksün sanırım o yüzden ablacım demek istiyorum belki gelirsin ümidiyle sana yazayım dedim ama ilk gören yazabilir kaptanımız ebruda yazabilir dün sıkıntımı anlatmıştım bugün eşim cumartesi günleri yarım gün çalışıyor erken geldi neyse bende o esnada gireyim okuyayım cevap vereyim dedim alıntıladım okumam 1 saate yakın sürdü herksi okuyayım daha fazla cevap vereyim diye düüşünüyordum cevap vercektimki sen git neti kapat yine kaldı o süreçte de bana ikide bir hadi kapat vs dedi bende bitti dedim bi ton saydı kavga ettik bi bu kaldıydıda vs çok kötü canım sıkıldı şevkim kırıldı napabilirim sanırım beceremeyeceğğim eşim bu durumdan memnun deil ama ben çok sevmiştim zaten iki gündür giremedim geçmişi okumak uzun sürdü elimden gelen özveriyi gösteriyordum kendi adıma çok işede yaradı 3 kilo verdim 2 haftada bana öneriniz varmı napabilirim kızlar sizi yarı yolda en çokta ebrumu yarı yolda bırakmak istemiyorum bunun bir çözümü varmı
benim günlük msjım sayılmasın gerekirse ebrum takımdan çıkarsın yerime takım dışı kalanlardan birini alsın haftaya öyle başlansın
bende girebildim kadar girip yazayım hiç bişi olmasa bile
perşembe cuma kilo bildirimimi yapayım çok güzel gidiyordum bu beni çok motive ediyordu günlük giremeyeceğim sanırım zaten kızımı uyutunca girebiliyordum o uynıkken pcyi bana hayatta vermiyor akşamda babası çıktı çok sinirliyim ve küsüm sinirden oturup ağladımdelimisin diyor bana bunun için ağladığına inanamıyorum diyor nolur bana yardımcı olun önerin bişi ben sürekli giremeyeceğim kuarallara uyamayacağım tüm hevesim kursağımda kaldı ama nolur bunun imkanı varsa bana bir çözüm yolu gösterin ben bi şekilde burda olayım her türlüsüne varım kilo bildirimimi yapayım yada ne bileyim girebildikçe gireyim sizin için uygunsa nasıl olur bilmem çok zügünüm kızlar özellikle ebrum nolur kusura bakma böyle olsun istemezdim ben kilo gözle görülür kilo verdikçe belki oda inanır ne bilim belki pişman olur ozman daha aktif olabilirsem ikna edersem olurum zmanla kilo verdikçe buraya fotoda koyarım gerekirse tartının fotosunu çekip koyarım ama sürekli burda olamayacağım şevkimin kırılmmaması motivasyon için bana bir çözüm yolu bulun herkesten takrar tekrar özür diliyorum nolur bana kızmayın
nasıl yazdım bilmiyorum kontrol bile edemedim karışıklık varsa affola hey allahım ya...
cok sevindim be canimmmmmmmmmmBerilim ne guzel dileklerrr aynilarini senin icinde temenni ediyorumm cokk tesekkurler :)
Cooookkkkkk amaaa coookkkk tesekkur ederimmmmm aminn insallahh hepimiz hatta hep birlikte :)
Acelyacimm cokkk tesekkur ederimm kuzumm :)
Coook guzel bi gun gecirdim sukurler olsunn ailemin guvenini varligini iliklerimee kadar hissettim bir kere daha vee tabikii kahramanim romeom keremim ona bir kere daha iyi ki mustakbel esim ne kadar dogru bi kararsin sen dedirrtttti sukurler olsun
Busecimm kuzumm cok tesekkur ederim :))
adini ben soyleyimmi egoizmtamam canım onu yaparım ne yediğimi yazayım günlük giremedim zamanlar olursa ertesi gün ikisini bir bildireyim kilo bildirmini keisnlikle yaparım bunun motivasyon açısından çok işe yaradığını düşünüyorum sadece kurallara uyamayacağım eğer eşim gözle görülür kilo verdiğimi gördükçe belki oda inanır işe yaradığına ne bilim inancımı yok saçmamı geldi ilgimi bekliyor sürekli aslında böyle bi insan dğeildir ama neden böyle davrandı gıcık etti beni bilmiyorum kesin pişman olur ama bu açıdan benim şevkimi kırdı neye fayda belki zmanla yumşar dediğim gibi klo verdiğimi gördükçe ozman listeye girerim gir derse herşeyi izah ederim kızmayacaksan filan ne bilim ya normalde çok sakindir 6 yıl çıktık biz eşimle ünv dede tanıştık eşim mali müşavir aynı okuldan mezunuz hacettepe ünv muhasebe o beldgeyi aldı ben tembbellkten çalışmadım ama onuda deneyeceğim takrar kızımın biras daha büyümesini bekliyoum neyse sanırım işleri yoğun bu ara ve benden ilgi bekliyor bu durum o yüzden hoşuna gitmedi nebilim adını lkoyamadım öyle işte öyle kalas bi insanda değildir sözümde geçer hani ama ne bilim bakalım kızlar hayırlısı sizleri inan çok sevdim sohbetleri sevdim inşş herkes amacına ulaşır hırs yaptım vallaha elimden geleni yapcam amacıma ulaşıcam inş
gecmis olsun.iyi dileklerimiz seninle unutma.canım ben çıkıyorum geç oldu bi hayli kızım hasta biras onun için oturayım dedim eşim uyuyorbende ateşi filan çıkar diye takılam dedim vakit geçsin çok uykum var dün ve önceki gün misafir ağırladım çok yorgunum üstünede kız hasta oldu tekrar üstümden bi tır geçmiş gibi dün 20 kişilk bi misafir kafilesi vardı bugünde dinlenemedim kib canımii geceler herkese
Eki Görüntüle 634878 Eki Görüntüle 634877
banyodakıler buyuk geldı eklenmedı
banyodan cıkınca battanıyesıne sarılıp boyle beklıyor
Korkunun ecele faydası yok bence bozma yeter artık benim mantığım 27 yıldır dünyayı yedim kalan 27 yıldada yemeyeyim ne oldu çünkü herşey aldığın tat zevk 3 sn boğazdan geçene kadargünaydın arkadaşlar 2 gündür giremedim eşim bugün nöbetçi
kendimi tutamıyorum nasıl niyetleniyorum yine bozuyorum ne yapsamda şartlasam kendimi bilmiyorum ne olur yardım edin arkadaşlar.
diyetiğ bozup yeyip içtikçe kendimi suçlu ve kötü hissediyorum burayada utancımdan gelip yazamıyorum burdan kopmammaya erken kalkmaya ve günlük tutmaya başladım bugün
Rabbim hayırlısını versin güç kuvvet versin banada kendimi toplayıp sporda yaparak kilolarımdan kurtuluyum istiyorum
protein ağırlıklı besleneceğim 1 kaçgün ama sırf protein yapmayı düşünmüyorum
.öneririleriniz varsa bekliyorum arkadaşlar
gulcin suan kani dolasimimi hizlandirdin sinirden.benim ortim mi yazmis diye iki kere okudum.ne deyim sana.sec begen bir ceza da ikimizde rahatlayalim.gelmene sevindim sekerim.günaydın arkadaşlar 2 gündür giremedim eşim bugün nöbetçi
kendimi tutamıyorum nasıl niyetleniyorum yine bozuyorum ne yapsamda şartlasam kendimi bilmiyorum ne olur yardım edin arkadaşlar.
diyetiğ bozup yeyip içtikçe kendimi suçlu ve kötü hissediyorum burayada utancımdan gelip yazamıyorum burdan kopmammaya erken kalkmaya ve günlük tutmaya başladım bugün
Rabbim hayırlısını versin güç kuvvet versin banada kendimi toplayıp sporda yaparak kilolarımdan kurtuluyum istiyorum
benim icin cok degerli cogu insanda yok bunun merhameti,sadakati.kızına geçmiş olsun canım çocuklar hastalanınca insanın düzenide şaşıyor doğal olarak
çok tatlı bu beril süt aldığım yerde kocaman köpekleri var 2 tane çok seviyorum onları beni uzaktan görünce kucağıma atlıyorlar önceden korkardım isimleri helen ve gofret onlarla köpekleri sevmeye başladım
gelde goruselim,zararin kurtarilan yerinden donelim bakalimEvi toplayım kahvaltı yapmak için bişeyler alıp geliyim işlerimvaqr onlarıda halledip yanınıza geleceğim hepinizi öpüyorum
ginemi tartildin kis sen.zirt pirt tartilma anacim haftada iki diyor uzmanlar.Evet gece krize girdim ama kendimetuzsuz bir ayran yapıp içtim
Ayrıcaaaaa an itibarıyla 75.9 :))) şimdi tartıldım su içmeden dedim tartılayım
Gün yapıldığında sizler ne yiyorsunuz arkadaşlar ben ev sahibi olduğumdan utandım yoğurt çıkarıp yemeğe
darisi sana nihalcimCanım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla huzurla ve şîmdîki halin gibi incecik :)
gunaydingünaydın arkadaslar.hayırlı güzel bir pazar keyfi diliyorum sizlere.gece baya sohbet edenler olmuş ben erken yatdım.gecmişi okudum şimdi.ecem arkadasımızında doğum gününü bende kutluyorum sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum.
Çoooook tatlıııııı bende kediş istiyorum ama eşimin ailesi çok karşı diyorlar sana gelemeyiz
Korkunun ecele faydası yok bence bozma yeter artık benim mantığım 27 yıldır dünyayı yedim kalan 27 yıldada yemeyeyim ne oldu çünkü herşey aldığın tat zevk 3 sn boğazdan geçene kadar
gulcin suan kani dolasimimi hizlandirdin sinirden.benim ortim mi yazmis diye iki kere okudum.ne deyim sana.sec begen bir ceza da ikimizde rahatlayalim.gelmene sevindim sekerim.
eniste nasil oldu.
benim icin cok degerli cogu insanda yok bunun merhameti,sadakati.
gelde goruselim,zararin kurtarilan yerinden donelim bakalim
ginemi tartildin kis sen.zirt pirt tartilma anacim haftada iki diyor uzmanlar.
geceki kirizi ucuz atlanman guzel.ayran iyi bir secim olmus.
ben oyle gunler felan olan bir ortamda yasamiyorum canim.bana hitap etmiyor oyle seyler.ama ben evsahibi olsadim cikarirda yerdim vallahi.ayip olan onca sey varken yogurt yemek cok masum gelirdi.
yer,zaman onemli degil.kimlerle olmamda benim hayatimdaki tek onemli sey benim isteklerim.yogurtta ister yerim.hatta maydonazida yikar catir catir yerim.kime arkadasim rejimdeyim. derim
darisi sana nihalcim
gunaydin
ben bu esim istedi istemedi laflarindan cok sikiliyorum.esim benim kisiligimi kabul etmiyorsa ne yapayim ben gerisini yawwwwwww
allaha bir kez daha sukr ediyorum sizleri gordukce
cok sukur 15 yilldir hic sunu yapayimmi bunu aliyimmi diye hic izin istemedim.ben isterim yaparsa yapar,yapmazsa yaparim.
ddisneylenda kizlari gozurmustuk.orda benim ikizler yapisti buna bizde getirdik.cokta mutluyuz.gelen gelir,gelmeyenlerde cokta tin.
haydi gine gezmelrdesinGünaydın canlarımmmmHayırlı sabahlar, güzel bi pazar sabahı olsun hepimiz için..
Geçmişe bi bakayım vaktim yettiği kadar, sonra annemle dışarı çıkıcaz.
Teyzemin müstakbel gelini kahvaltıya gelcekmiş de, kendisi beni çok sever, tuğba da gelsin demiş oraya gidicem ben de. Kaç gündür evimde doğru düzgün kahvaltı yapamadım he
bende gorumceni gorunce ciglik atardim herhalde giciklinaYa sen ne güzelsin ya keşke bende senin gibi olsam ama olamıyorum hep kendinden ödün veren bi kadının kızıyım böyle görmüşüm böyle gidiyor ama görümcelerim kedi yavrusu görünce bile korkup çığlık çığlığa kalan tipler :)
berilcim yaşnı sordum ilk seni gördüm bu satte gittin ben yazana kadar benden büyüksün sanırım o yüzden ablacım demek istiyorum belki gelirsin ümidiyle sana yazayım dedim ama ilk gören yazabilir kaptanımız ebruda yazabilir dün sıkıntımı anlatmıştım bugün eşim cumartesi günleri yarım gün çalışıyor erken geldi neyse bende o esnada gireyim okuyayım cevap vereyim dedim alıntıladım okumam 1 saate yakın sürdü herksi okuyayım daha fazla cevap vereyim diye düüşünüyordum cevap vercektimki sen git neti kapat yine kaldı o süreçte de bana ikide bir hadi kapat vs dedi bende bitti dedim bi ton saydı kavga ettik bi bu kaldıydıda vs çok kötü canım sıkıldı şevkim kırıldı napabilirim sanırım beceremeyeceğğim eşim bu durumdan memnun deil ama ben çok sevmiştim zaten iki gündür giremedim geçmişi okumak uzun sürdü elimden gelen özveriyi gösteriyordum kendi adıma çok işede yaradı 3 kilo verdim 2 haftada bana öneriniz varmı napabilirim kızlar sizi yarı yolda en çokta ebrumu yarı yolda bırakmak istemiyorum bunun bir çözümü varmı
benim günlük msjım sayılmasın gerekirse ebrum takımdan çıkarsın yerime takım dışı kalanlardan birini alsın haftaya öyle başlansın
bende girebildim kadar girip yazayım hiç bişi olmasa bile
perşembe cuma kilo bildirimimi yapayım çok güzel gidiyordum bu beni çok motive ediyordu günlük giremeyeceğim sanırım zaten kızımı uyutunca girebiliyordum o uynıkken pcyi bana hayatta vermiyor akşamda babası çıktı çok sinirliyim ve küsüm sinirden oturup ağladımdelimisin diyor bana bunun için ağladığına inanamıyorum diyor nolur bana yardımcı olun önerin bişi ben sürekli giremeyeceğim kuarallara uyamayacağım tüm hevesim kursağımda kaldı ama nolur bunun imkanı varsa bana bir çözüm yolu gösterin ben bi şekilde burda olayım her türlüsüne varım kilo bildirimimi yapayım yada ne bileyim girebildikçe gireyim sizin için uygunsa nasıl olur bilmem çok zügünüm kızlar özellikle ebrum nolur kusura bakma böyle olsun istemezdim ben kilo gözle görülür kilo verdikçe belki oda inanır ne bilim belki pişman olur ozman daha aktif olabilirsem ikna edersem olurum zmanla kilo verdikçe buraya fotoda koyarım gerekirse tartının fotosunu çekip koyarım ama sürekli burda olamayacağım şevkimin kırılmmaması motivasyon için bana bir çözüm yolu bulun herkesten takrar tekrar özür diliyorum nolur bana kızmayın
nasıl yazdım bilmiyorum kontrol bile edemedim karışıklık varsa affola hey allahım ya...
Tugbam canimm cokkk ama coookkkk tesekkur ederimm her yazdigin icin ayri ayri.. Allah senin kalbinden bu guzelligi bu iyiligi almasinnn hic masallaahh..
Nasil mutlu oldum yazdiklarinla anlatamam yuzumdee koskocamaann bi gulumsemeye sebep oldunnn kuzumm kelebegimm
Bende hepinizi teker teker iyi ki tanimisimm, iyi ki seni tanimisim bu kadar temiz kalbi yasayabilmisimm canim benimm cok tesekkur ederim
Aminnnn insallaaahhhh hepimiz icin.. Allah im hepimizi sevdiklerimizlee mutlu etsinnn insalllaaahhhh cokkk opuyorum seni cok
günaydın arkadaşlar 2 gündür giremedim eşim bugün nöbetçi
haydi gine gezmelrdesin
afiyet olsun canim.gunaydin tabiki minisime
saol berilcim çok azimlisin banada bulaşır inşallah eşimde ameliyat olmadı şimdilik iyi ilaç kullanıyor işe gidiyor sıcak su torbası iyi geldi tekrarlarsa fizik tedaviye başlıyacak ama ben rahatsızım hormon hapı kullanıyorum önümüzdeki hafta tekrar dr a gideceğim kanamam hiç kesilmiyor ilaçlar tam kesmesede azaldı epey çok şişim ama rahim duvarında kalınlaşma varmış bi yoluna girse ilaç desteği bitseydi gerçi bugün son ilacımı içtim şimdi adet olacakmışım 5. günü dr a gideceğim şehirde bolca gezecek çılgınlar gibi alışveriş yapacağım...........................................kilomda çok dengesiz birgün 65 birgün 63 şişlikten galiba bilmiyorum ama ölçülerimi aldımda kendime inanamadım ne kadar kalınlaşmışımgulcin suan kani dolasimimi hizlandirdin sinirden.benim ortim mi yazmis diye iki kere okudum.ne deyim sana.sec begen bir ceza da ikimizde rahatlayalim.gelmene sevindim sekerim.
eniste nasil oldu.
benim icin cok degerli cogu insanda yok bunun merhameti,sadakati.
gelde goruselim,zararin kurtarilan yerinden donelim bakalim
ginemi tartildin kis sen.zirt pirt tartilma anacim haftada iki diyor uzmanlar.
geceki kirizi ucuz atlanman guzel.ayran iyi bir secim olmus.
ben oyle gunler felan olan bir ortamda yasamiyorum canim.bana hitap etmiyor oyle seyler.ama ben evsahibi olsadim cikarirda yerdim vallahi.ayip olan onca sey varken yogurt yemek cok masum gelirdi.
yer,zaman onemli degil.kimlerle olmamda benim hayatimdaki tek onemli sey benim isteklerim.yogurtta ister yerim.hatta maydonazida yikar catir catir yerim.kime arkadasim rejimdeyim. derim
darisi sana nihalcim
gunaydin
haklısın canım düşünmekle olmuyo ben çok iradesizim 1 yılı aşkın burdayım hala amacıma ulaşamadım verip verip alıyorum bunu yazarken bile utanıyorum yaniÇoooook tatlıııııı bende kediş istiyorum ama eşimin ailesi çok karşı diyorlar sana gelemeyiz
Korkunun ecele faydası yok bence bozma yeter artık benim mantığım 27 yıldır dünyayı yedim kalan 27 yıldada yemeyeyim ne oldu çünkü herşey aldığın tat zevk 3 sn boğazdan geçene kadar
saol canım sanada hayırlı pazarlargünaydın arkadaslar.hayırlı güzel bir pazar keyfi diliyorum sizlere.gece baya sohbet edenler olmuş ben erken yatdım.gecmişi okudum şimdi.ecem arkadasımızında doğum gününü bende kutluyorum sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum.
inşallah canımTamamdır bende öyle yapacağım kızlar bu yediklerime bile o kadar laf söyledi ki yapmışsın ye yorulnuşsundur ye diye 2 tane çeşit ark. Lar getirmişti 12 çeşit oldu ama yemedim ve hatta dün akşam kalanları komşulara daha da kalanları kayınvalideme gönderdim :) ev şuan temiz :)
Önümüzdeki 17 Eylül 2013 e 65 ve altı olarak girerim inş :) âmin
güzel bir kahvaltı yaparsın tugbacım afiyet olsunGünaydın canlarımmmmHayırlı sabahlar, güzel bi pazar sabahı olsun hepimiz için..
Geçmişe bi bakayım vaktim yettiği kadar, sonra annemle dışarı çıkıcaz.
Teyzemin müstakbel gelini kahvaltıya gelcekmiş de, kendisi beni çok sever, tuğba da gelsin demiş oraya gidicem ben de. Kaç gündür evimde doğru düzgün kahvaltı yapamadım he
değerli fikirler maşallah berildusundumde gunlerde sunlari yiyebilirsin
salata yap boyle goruntusu ve icerigi degisik(tarif veririm istersen)
kucuk kucuk mezeler yapabilirsin masum olanlardan tabana biraz biraz alirsin
soguk et yada sicak et turu birsey yaparsin sahsen mantardan yapilan yagsiz ve cok lezzetli seyler var
dahada olmai cok az dugurle kisir yaparsin biraz siskinlik yapar ama patatesten,ekmekten,borekten masum olur.
meyve salatasi yaparsin bir su bardagi kadar yersin.dahada olmadi kucuk kanepeler yaparsin atistirmalik seklinde bir tane yersin.tabiki bunlarin oldugu gunlerde aksamida dengelersin.
ne güzel sevginize maşallah diyelimhaydi gine gezmelrdesin
afiyet olsun canim.gunaydin tabiki minisime
bende gorumceni gorunce ciglik atardim herhalde giciklina
aslinda haklisin bu birazda aileyle ilgili benim esin en buyugu birde ailede bir agirligi var o nedenle kimse birsey demez ama kv felanda sokakta hayvan gorse besler,sular
yazik kadin yazin kac tane legenle su koydu kapiya legenleri bile calindi
kendinden odun vermen icin bir sebep varmi
benimde odun verdigim yerler var yok degil ama kisiligime sagida beklerim.hakeden hakettigi kadarini alir benden.benim annemin cektiklerinin yaninda senin annenin yasadiklari belkide azdir.o nedenle annem oyle oldu diye ben niye onun izinden gideyimki.annemin cektileri beni kamciladi.allahin bana en buyuk ediyesi esim oldu.
saol tugbacım ama onları okuyorum fakat yaptıkları diyetlere yönelmeye başlıyorum buda benim zararrıma oluyo aklıma giriyorlar yani o yüzden bıraktım okumayı artık kendi kendimi motive edeceğim sizin desteğinizleZor bir durum.. Ve böyle durumlarda kesin bi dille tavsiye vermekten hep sakınırım çünkü eşini tanımıyorum nasıl biri olduğunu bilmiyorum ev ortamınız nasıldır bilemiyorum. Ama bi çoğunun da söylediği gibi, bu yaptığın şeyin senin için neden önemli olduğunu, sana nasıl katkılar sağladığını eşine uygun bi dille anlatırsan, bu olumsuz tavrını daha fazla sürdüreceğini sanmıyorum. Ama bunu yaparken tartışma dili kullanma.. Velev ki eşin yine de ikna olmadı, o zaman yapacağın şey ise elbette pes etmemek. Yani bak beril de söylemiş.. Burayı çok da bağlayıcı hale getirme kendin için. Evet anlıyorum burayla birlikte bi motivasyona sahip oldun ve kendini mutlu edecek bi başarı sergiledin.. Evet bu da önemli. Ama bi gün bilgisayarınız bozulur, bi başka gün tatile gidersin gittiğin yerde internet olmaz, biz olmayabiliriz burda.. Yani anlatmaya çalıştığım önemli olan SENİN KARAR VERMEN, şimdiki halinden rahatsız olup, aynaya baktıkça mutlu olmak istemen. İnan bana gerisi hikaye..
Ya ağlattın beni uyuz..çok mu sulugözüm ne.. Seni çok seviyorum.
Gülçin'cim.. Bu süreçte bize en çok zarar verecek olan şey motivasyon eksikliği ve malesef ki sen bunu yaşıyorsun şu an. Ben bu yola, başarı öykülerini okuyarak çıkmaya karar vermiştim. Hala da onların verdiği motivasyonla devam ediyorum. Sana tavsiyem sen de onlara yeniden bak. Hepsini oku hatta.. Okuyabildiğin hepsini oku. Ayrıca günlük tutma fikri de harika.. En kısa zamanda eskisi gibi olacak herşey inşallah canım benm..
aslında benimde aklımda mutfak tartısı nerden ve ne kadara aldın berilbugun kizlarin kursu var oraya gidecez
ya ben disarda artik yiyecek birsey bulamiyorum.et yagli,sebze yemegi yagli,salata beni kesmiyor,ekmekli seylerle vedalasali cok oldu.ne yiyecemi sasiriyom yahu.sefer tastimi alsam arabada ysemmm
iyiden iyiye saplanti oldu bu zayiflama isi.dun bir mutfak tartisi aldim ve ne gordum biliyormusunuz.ben porsiyonu hep yanlis yemisim.mesela bir porsiyon corba 200ml
ama benim tabaklar 320ml.aliyor artik olcerek yiyecem.
hasan kizmaya basladi abartiyorsun artik yavasla yada iki uc gun spora ara ver diyor.ama ben 4 nisana kadar duramam arkadas duramamdiyorum.surda 45 gunum kaldi
GUnaydinn herkesee:)
Dun regl oldum yaa sevindim:)
Niye sevindin derseniz ben 2 ay oncesine kadr hic gunlerini takip etmezdimm
Dugun gununu aldik ayin 23une sonra aralikta ben 23umde regl oldum. Aa ne guzrl biraz erkene erkene gelir iyi denk gelir diye dusunuyordum kii ocakta da 23 unde oldum
Sonra korktum ben hep boyle mi olcam diye dun 16sina denk geldi
Rahatladim düğün günü olmuyacaksın yani buna sevinenide yeni görüyorum betül herses olsunda geciksin ister kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?