Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet gece krize girdim ama kendimetuzsuz bir ayran yapıp içtim
Ayrıcaaaaa an itibarıyla 75.9 :))) şimdi tartıldım su içmeden dedim tartılayım
Gün yapıldığında sizler ne yiyorsunuz arkadaşlar ben ev sahibi olduğumdan utandım yoğurt çıkarıp yemeğe

Busecim evde degilim cevap yazicam aksam eve gittgmde

Menum
Sabah
Yagsiz tost sucuk + peynir

Ogle
Balik ekmek(eminonunde)
Tursu suyu

Aksam
1 dilim yaspasta kizlar mecburen yedim kerosum supriz yapti dogumgunum yaa :)
Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla huzurla ve şîmdîki halin gibi incecik :)

beril bişey isteyeceğim sen kaç yaşındaydın öncelikle
kimlik yasim 35
hayat yasim cok katiiiiiiiiiiii
teyze bile desen sorun olmaz bicirim

bak tatlim kendini takimdayim diye sartlama
yada giremezsem bozarim girersem zayiflarim palavrasini sil at kafandan
burasi sanal bir ortam burda birbirimize destek verdigimiz dogru ama hersey senin elinde guc sensin bir kere bunu kafana kocaman yaz
eger sen istersen yaparsin
bak listede olupta kilo veremeyenler var hatta alanlarda gordum
tamamen kararliligin eseridir zayiflamam
benim sana onerim sakin esinle inatlasip girecem girmeyecem muabbetine girme cunku kaybeden huzuru bozulan sen olacaksin
biraz bekle ortalik yatissin her erkek baskadir belki esiyle bir pc yi paylasamayacak karakterdedir bunada hic birsey diyemezsin
sen simdi sinirle gidip mutfaga butun hirsini yiyerek alirsan bastan kaybedersin
bana bir supriz yap ve yoklugunda kilo ver.buraya gelenler genelde alipta geliyor sen farkini goster verde gel.biz burdayiz bebegim sen duzenini bozma,kararini percinle,esinin seni kisitlamasi tabiki hos degil.ama ne yapabilirsin boyle alismis adam.
onun haricinde istersen sana ozelden destekte oluruz,burdandan sana ozel yazilar yazariz.bunlar sorun degil.takimla ilgili kararlari ben veremem.ben verseydim zaten listeyede boyle kolay giremezdin.bizim ebrumuz yumusak yureklidir,bir cozum mutlaka bulur saniyorum.listeden cikmada kalmada seni etkilemesin.tam yol ileri hesabi hergun biraz daha incelmeye bak.esim zayifladimi gorurse ne demek kuzum ya sen kendin icin bunu yap.sonrada birak tahtir gelsin.sakin kendini hirpalama,giremezsen dunyanin sonu degil.simdiki diyeceklerime sakin uzulme ve yanlis anlama.
5 yasinda bir cocugum var ve gunduzleri neti vermiyor diye yazmissin.uzuldum yaaaaaaaaaaa
1 sen annesin kurallari sen belirlemelisin.hayiri ogretki ilerde iliskilerinde karsisindakilere karsi daha temkinli olsun
2 belli saatlerde kullanmasina izin ver.her zaman her istedinin olamayacani ogrenmeli belki basta aglar zirlar ama sonucta annenin sen olduna ve bu kurala uymasi gerektine inanmak zorunda kalir.cocugun itiraz ettikce saatinden azalt.ama sakin ona ceza verip karsinda nete girme bunu bebekler nispet algiliyor
3 5 yas gurubunun nete satlerce girmesi saglik acisindan riskli cunku isinlar direkt beyni tembellestiriyor.
cocugun sosyallesmesinede kotu etki.farkindaysan uni.lerde psikiyatri bolumlerinde bilgisayar bagimlilari diye bir bolum bile acildi
inanki canim dogru stratejilerle cozulmeyecek dert yok.burasi olsada olmasada lutfen cocugunun saatlerini kisitla ve yasitlariyla ve senle daha cok zaman gecirmesini sagla bu senin icin cok onemli.yillar sonra kafani duvarlara vurursun.agaci yaskan eg.
ve her ne sartta olursan ol yediklerine dikkat et,hareketini arttir.takimda senin benim birlesmemden olusuyor.farzetki burdasin ve kilo veriyorsun.cumalari kendine barem al ve tartil.kilo verdikce hersey dahada guzel olacak.100 mesajin dolmus ozelden burdan ne zaman istersen yanindayiz.beni cok seviyormussun.benimde seni sevdigimi bil ve beni yaniltma cuma gunu burda bir mesaj gormek ve sukadar verdim demeni bekleyecegim.

cok sevindim be canimmmmmmmmmm
adini ben soyleyimmi egoizm
adam karisininda kendine ait bir zamanda istedigini yapmasini kaldiriamiyor.o dedi kapat,p dedi girme sanirim boyle alistiriyoruz.cok sevdigim bir soz vardir KADININ FENDI ERKEGI YENDI.bilmem anlatabildimmi.hele su esim gorurse lafini sus soyleme.kendi kisiliginden odun verme daha fazla.sen istedin zayifliyorsun
sen istersen calisip o belgeyi alacaksin
sen istersen.............yaparsin
sen istersenli benim cumlelerim.seninde oyle olsun.lutfen kendinin farkina var.
gecmis olsun.iyi dileklerimiz seninle unutma.

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar.hayırlı güzel bir pazar keyfi diliyorum sizlere.gece baya sohbet edenler olmuş ben erken yatdım.gecmişi okudum şimdi.ecem arkadasımızında doğum gününü bende kutluyorum sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum.

Eki Görüntüle 634878 Eki Görüntüle 634877
banyodakıler buyuk geldı eklenmedı
banyodan cıkınca battanıyesıne sarılıp boyle beklıyor

Çoooook tatlıııııı bende kediş istiyorum ama eşimin ailesi çok karşı diyorlar sana gelemeyiz

Korkunun ecele faydası yok bence bozma yeter artık benim mantığım 27 yıldır dünyayı yedim kalan 27 yıldada yemeyeyim ne oldu çünkü herşey aldığın tat zevk 3 sn boğazdan geçene kadar

gulcin suan kani dolasimimi hizlandirdin sinirden.benim ortim mi yazmis diye iki kere okudum.ne deyim sana.sec begen bir ceza da ikimizde rahatlayalim.gelmene sevindim sekerim.
eniste nasil oldu.

benim icin cok degerli cogu insanda yok bunun merhameti,sadakati.
Evi toplayım kahvaltı yapmak için bişeyler alıp geliyim işlerimvaqr onlarıda halledip yanınıza geleceğim hepinizi öpüyorum
gelde goruselim,zararin kurtarilan yerinden donelim bakalim
ginemi tartildin kis sen.zirt pirt tartilma anacim haftada iki diyor uzmanlar.
geceki kirizi ucuz atlanman guzel.ayran iyi bir secim olmus.
ben oyle gunler felan olan bir ortamda yasamiyorum canim.bana hitap etmiyor oyle seyler.ama ben evsahibi olsadim cikarirda yerdim vallahi.ayip olan onca sey varken yogurt yemek cok masum gelirdi.
yer,zaman onemli degil.kimlerle olmamda benim hayatimdaki tek onemli sey benim isteklerim.yogurtta ister yerim.hatta maydonazida yikar catir catir yerim.kime arkadasim rejimdeyim. derim
Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla huzurla ve şîmdîki halin gibi incecik :)
darisi sana nihalcim
gunaydin

EVSEBU
Aynı şeyler bendede mevcut eşim tel elimde yazdığımı görünce yeter yine mi zayıflama şeyi diyor bende evet diyip geçiştiriyorum tabi dırdırı durmazsa kapatıyorum ama emin ol lavaboya gittiğim zaman bile hemen girmeye çalışıyorum foruma
Telden giremiyorsun sanırım o zaman eşine güzelce açıkla bu benim için önemli diye erkekler mantıklı ve güçlü konuşmalarda pısarlar biraz:)

Hem biz zayıflayacağız arkadaşım gitme bi yerlere daha verilecek 10/15 kg var yahu

ben bu esim istedi istemedi laflarindan cok sikiliyorum.esim benim kisiligimi kabul etmiyorsa ne yapayim ben gerisini yawwwwwww
allaha bir kez daha sukr ediyorum sizleri gordukce
cok sukur 15 yilldir hic sunu yapayimmi bunu aliyimmi diye hic izin istemedim.ben isterim yaparsa yapar,yapmazsa yaparim.
ddisneylenda kizlari gozurmustuk.orda benim ikizler yapisti buna bizde getirdik.cokta mutluyuz.gelen gelir,gelmeyenlerde cokta tin.

Tamamdır bende öyle yapacağım kızlar bu yediklerime bile o kadar laf söyledi ki yapmışsın ye yorulnuşsundur ye diye 2 tane çeşit ark. Lar getirmişti 12 çeşit oldu ama yemedim ve hatta dün akşam kalanları komşulara daha da kalanları kayınvalideme gönderdim :) ev şuan temiz :)
Önümüzdeki 17 Eylül 2013 e 65 ve altı olarak girerim inş :) âmin

Günaydın canlarımmmm Hayırlı sabahlar, güzel bi pazar sabahı olsun hepimiz için..
Geçmişe bi bakayım vaktim yettiği kadar, sonra annemle dışarı çıkıcaz.
Teyzemin müstakbel gelini kahvaltıya gelcekmiş de, kendisi beni çok sever, tuğba da gelsin demiş oraya gidicem ben de. Kaç gündür evimde doğru düzgün kahvaltı yapamadım he

Ya sen ne güzelsin ya keşke bende senin gibi olsam ama olamıyorum hep kendinden ödün veren bi kadının kızıyım böyle görmüşüm böyle gidiyor ama görümcelerim kedi yavrusu görünce bile korkup çığlık çığlığa kalan tipler :)

dusundumde gunlerde sunlari yiyebilirsin
salata yap boyle goruntusu ve icerigi degisik(tarif veririm istersen)
kucuk kucuk mezeler yapabilirsin masum olanlardan tabana biraz biraz alirsin
soguk et yada sicak et turu birsey yaparsin sahsen mantardan yapilan yagsiz ve cok lezzetli seyler var
dahada olmai cok az dugurle kisir yaparsin biraz siskinlik yapar ama patatesten,ekmekten,borekten masum olur.
meyve salatasi yaparsin bir su bardagi kadar yersin.dahada olmadi kucuk kanepeler yaparsin atistirmalik seklinde bir tane yersin.tabiki bunlarin oldugu gunlerde aksamida dengelersin.

haydi gine gezmelrdesin
afiyet olsun canim.gunaydin tabiki minisime

bende gorumceni gorunce ciglik atardim herhalde giciklina

aslinda haklisin bu birazda aileyle ilgili benim esin en buyugu birde ailede bir agirligi var o nedenle kimse birsey demez ama kv felanda sokakta hayvan gorse besler,sular
yazik kadin yazin kac tane legenle su koydu kapiya legenleri bile calindi
kendinden odun vermen icin bir sebep varmi
benimde odun verdigim yerler var yok degil ama kisiligime sagida beklerim.hakeden hakettigi kadarini alir benden.benim annemin cektiklerinin yaninda senin annenin yasadiklari belkide azdir.o nedenle annem oyle oldu diye ben niye onun izinden gideyimki.annemin cektileri beni kamciladi.allahin bana en buyuk ediyesi esim oldu.

Zor bir durum.. Ve böyle durumlarda kesin bi dille tavsiye vermekten hep sakınırım çünkü eşini tanımıyorum nasıl biri olduğunu bilmiyorum ev ortamınız nasıldır bilemiyorum. Ama bi çoğunun da söylediği gibi, bu yaptığın şeyin senin için neden önemli olduğunu, sana nasıl katkılar sağladığını eşine uygun bi dille anlatırsan, bu olumsuz tavrını daha fazla sürdüreceğini sanmıyorum. Ama bunu yaparken tartışma dili kullanma.. Velev ki eşin yine de ikna olmadı, o zaman yapacağın şey ise elbette pes etmemek. Yani bak beril de söylemiş.. Burayı çok da bağlayıcı hale getirme kendin için. Evet anlıyorum burayla birlikte bi motivasyona sahip oldun ve kendini mutlu edecek bi başarı sergiledin.. Evet bu da önemli. Ama bi gün bilgisayarınız bozulur, bi başka gün tatile gidersin gittiğin yerde internet olmaz, biz olmayabiliriz burda.. Yani anlatmaya çalıştığım önemli olan SENİN KARAR VERMEN, şimdiki halinden rahatsız olup, aynaya baktıkça mutlu olmak istemen. İnan bana gerisi hikaye..

Vee tugbiss baaakk resminide aldimm hep saklayacagim :)

Eki Görüntüle 634940

Ya ağlattın beni uyuz.. çok mu sulugözüm ne.. Seni çok seviyorum.

Gülçin'cim.. Bu süreçte bize en çok zarar verecek olan şey motivasyon eksikliği ve malesef ki sen bunu yaşıyorsun şu an. Ben bu yola, başarı öykülerini okuyarak çıkmaya karar vermiştim. Hala da onların verdiği motivasyonla devam ediyorum. Sana tavsiyem sen de onlara yeniden bak. Hepsini oku hatta.. Okuyabildiğin hepsini oku. Ayrıca günlük tutma fikri de harika.. En kısa zamanda eskisi gibi olacak herşey inşallah canım benm..

haydi gine gezmelrdesin
afiyet olsun canim.gunaydin tabiki minisime

askım ben normalde gezmelere gitmezdim de bu kadar bu aralar nolduysa artık :)
işin en kötü yanı da sen burdayken gitmek....
Kendine\kendinize çok iyi bakın e mi? Geldiğimde yazacağım inşallah..

bugun kizlarin kursu var oraya gidecez
ya ben disarda artik yiyecek birsey bulamiyorum.et yagli,sebze yemegi yagli,salata beni kesmiyor,ekmekli seylerle vedalasali cok oldu.ne yiyecemi sasiriyom yahu.sefer tastimi alsam arabada ysemmm
iyiden iyiye saplanti oldu bu zayiflama isi.dun bir mutfak tartisi aldim ve ne gordum biliyormusunuz.ben porsiyonu hep yanlis yemisim.mesela bir porsiyon corba 200ml
ama benim tabaklar 320ml.aliyor artik olcerek yiyecem.
hasan kizmaya basladi abartiyorsun artik yavasla yada iki uc gun spora ara ver diyor.ama ben 4 nisana kadar duramam arkadas duramamdiyorum.surda 45 gunum kaldi

ecem gunaydin tatlim
yeni yasin ilk gununde sana kocaman sevgi dolu bir opucuk yolluyorum tatlim
kizlarla disarda kahvalti yapacam soz verdim.cikmam lazim
canim aksamda mesaji sayip yollayamadim bugun gelince yollarim

GUnaydinn herkesee:)
Dun regl oldum yaa sevindim:)

Niye sevindin derseniz ben 2 ay oncesine kadr hic gunlerini takip etmezdimm
Dugun gununu aldik ayin 23une sonra aralikta ben 23umde regl oldum. Aa ne guzrl biraz erkene erkene gelir iyi denk gelir diye dusunuyordum kii ocakta da 23 unde oldum
Sonra korktum ben hep boyle mi olcam diye dun 16sina denk geldi
Rahatladim

Beril demissjn ya disarda bulamiyorum ne yiyecegiimi diye
Dogru soyluyorsun aslinda yemekler yagli oluyor ama her zaman disarda yemiyorsun ya sen en cok sorun olcagini sanmiyorum
Ki yesen bile diger alternatiflerine gore cok daha iyi secimler saydiklarin

Bir de benim onerim corba+acik bufe salata. Bence doyurucu oluyor. Yanina istersen ayran ve 1 dilim ekmek de eklersin

saol berilcim çok azimlisin banada bulaşır inşallah eşimde ameliyat olmadı şimdilik iyi ilaç kullanıyor işe gidiyor sıcak su torbası iyi geldi tekrarlarsa fizik tedaviye başlıyacak ama ben rahatsızım hormon hapı kullanıyorum önümüzdeki hafta tekrar dr a gideceğim kanamam hiç kesilmiyor ilaçlar tam kesmesede azaldı epey çok şişim ama rahim duvarında kalınlaşma varmış bi yoluna girse ilaç desteği bitseydi gerçi bugün son ilacımı içtim şimdi adet olacakmışım 5. günü dr a gideceğim şehirde bolca gezecek çılgınlar gibi alışveriş yapacağım...........................................kilomda çok dengesiz birgün 65 birgün 63 şişlikten galiba bilmiyorum ama ölçülerimi aldımda kendime inanamadım ne kadar kalınlaşmışım
spora devam edeceğim şuanda hatta plates indiriyorum bide leslie falan yapacağım inşallah inceleceğim
aslında pantolon falan alacaktım vazgeçtim zayıflayımda öyle alıyım artık

haklısın canım düşünmekle olmuyo ben çok iradesizim 1 yılı aşkın burdayım hala amacıma ulaşamadım verip verip alıyorum bunu yazarken bile utanıyorum yaniben izindeyken gelmişsin herhalde tanışalım ismim gülçin senişnki<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<?

saol canım sanada hayırlı pazarlar

inşallah canım

güzel bir kahvaltı yaparsın tugbacım afiyet olsun

değerli fikirler maşallah beril

ne güzel sevginize maşallah diyelim

saol tugbacım ama onları okuyorum fakat yaptıkları diyetlere yönelmeye başlıyorum buda benim zararrıma oluyo aklıma giriyorlar yani o yüzden bıraktım okumayı artık kendi kendimi motive edeceğim sizin desteğinizle

aslında benimde aklımda mutfak tartısı nerden ve ne kadara aldın beril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…