Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

plates indireceğim link arayacağım diye hiçbir işe el atamadım kaçıyorum öğlen oldu akşama sporumu neyide yapar yanınıza gelirim kızlar

Nihal'cim illa bişey yemek zorunda değilsin ki ? Bana misafir geldiği zaman ben hizmet etmekten hiç bişey yiyemiyorum zaten. Çok acıkırsanda mutfakta bir iki parça diyetini bozmayacak bişey atıştır, al eline bir fincan yeşil çay otur sohbet et. Eminim herkese örnek olacaksındır. Gelenlerin arasında kilolu yok mu? Eminim bir çoğunun fazla kilosu vardır

ohhhhhhhhhh bazen ınsan takıncada adetı gecıkıyor
hem dugun ıcın telaslanma ılaclar var gec yada erken kanamaya yardımcı olan

yok canım ya gun gectıkce daha fazla takar oldum yagını.ıvırını zıvırını
kesınlıkle acık bufe salata yemem cunku kac saat once yaptıkları bellı degıl yıkanısı bılmıyorum
genelde sureklı gıttıgım yerlere gıtmeye calısıyorum en azından taze salata yaptırma sansım oluyor ama cogu zaman yanıma bırseyler alıyorum arabada zor gunler ıcın bıraz kuru meyve ve kabuklu cevız oluyor
sunu farkettımkı zayıfladıkca zayıflamak gıbı bır ruh halı belırıyor

gulcın mınık bırsey 3 kg ya kadar tartıyor bırde gr.a taktım sımdı bakalım
medıa marktan almıs

Balım yok diyetlerini örnek alman bakımından değil de, hani sonuçta başarı duygusunu tatmış olan insanların anlatımı da bi başka oluyor. Sen de o mutluluğu yaşamak istiyorsun bu noktada motive ediyor işte insanı. Tabi sen kendini daha iyi bilirsin, biz varız burda biiiizzzzzz :13:

Kimsecikler yok ben de bilgisayarı kapatym içeri geçip muhabbete dahil olayım bari. Hala teyzemlerdeyim de :)) öptüüümmm

yemek yaparken iki cen cen edelim dedim kimse yok
eeeeeee ne olacak simdi ben sisrim yaaaaa konusamazsam

Beril'cim yine dolaşmaya başlamışsın acaip konularda dikkat et canım kendine Yine yasaklamasınlar çok üzülürüm sonra

Beril'cim yine dolaşmaya başlamışsın acaip konularda dikkat et canım kendine Yine yasaklamasınlar çok üzülürüm sonra

ne yapayim ebrucum kimse yok nobetci takim elemaaniyim sanki
nasilsin odemin ne durumda
az kaldi be ebru

ne yapayim ebrucum kimse yok nobetci takim elemaaniyim sanki
nasilsin odemin ne durumda
az kaldi be ebru

Sorma canım yaaaa bi ödem şikayetim var onun haricinde allaha şükür herşey yolunda. Gerçekten çok az kaldı ve ben artık hiç bişeye yetişemez oldum. Hayırlısıyla şu 4 haftayı atlatıp izne ayrılabilirsem herşey daha güzel olacak inşallah. Ondan sonrada bebişle uğraşmaya başlayacağım zaten

odemden ellerinde uyusma basladimi
benim 3 aylikken basladi elif 5 aylikken bitti
masa.mas.sen cok cok iyi geciriyorsun
az kaldi annesi olsun bu kadarda eziyeti

Beril'cim özelden yazamıyorum canım burdan yazayım. Biliyorsun takımın kaptan yardımcısı yok. Benimde ilerleyen günlerde ne olacağım tam olarak belli değil. Ben yokken takımla ilgilenmeni istesem, ben hep burda olmaya çalışırım ama olaki aksilik çıkar olamazsam senin yardımcı olmanı istiyorum. Şuan için takımda buna en müsait olan kişi seni görebiliyorum. Bu konuyu konuşalım istersen? Eğer kabul edersen ben çok sevinirim.

odemden ellerinde uyusma basladimi
benim 3 aylikken basladi elif 5 aylikken bitti
masa.mas.sen cok cok iyi geciriyorsun
az kaldi annesi olsun bu kadarda eziyeti

Uyuşma yokta canım rahatsız ediyor ellerimi açıp kapatırken bile rahatsız oluyorum. Bacaklarım dersen öyle. Bide masa başı çalışıyorum akşama kadar bilgisayar başında. Oda çok etkiliyor. Ama eminim ki herşeye değer anne olmak Hayırlısıyla bi doğsaydı sevseydik şöyle doya doya

ben 11.aydan bu yana tam 2o kilo verdim cok sey denedim,cok fazla sey ogrendim.burdan gidip kendime zarar vermektense buralarda baskalarinada yararrim olsun istiyorum aslinda niyetim aktif olunmadigi icin kapanan takimlardan birini ustlenmekti ama buda olur benim evim zaten burasi
takimada soralim olur cokta sevinirim
obur yandan neler yapmam lazim bilemiyorum
nereden ogrenebilirim birde bu var

daha uygun oldugun bir anda konusalim

Tamam Beril'cim. Ben dediğim gibi bi süre buralarda olamayabilirim. Hep olmayı düşünüyorum ama olaki olamadım takımı böyle bırakmak istemem. İstiyorum ki ben olmasam bile burası emin ellerde olsun. Yapacağın çok bişey yok en kısa zamanda seninle tekrar konuşalım bu konuyu. Neler yapacağın konusunu. Kabul ettiğin için çok mutlu oldum canım benim. Bu işi hakkıyla ve layıkıyla yapabileceğine eminim.

Benim şimdi çıkıp kuaföre gitmem lazım. Dönüşte uğrarım inşallah

incik yazmak istemiştim de yazamamışım...

Busecim evde degilim cevap yazicam aksam eve gittgmde

Menum
Sabah
Yagsiz tost sucuk + peynir

Ogle
Balik ekmek(eminonunde)
Tursu suyu

Aksam
1 dilim yaspasta kizlar mecburen yedim kerosum supriz yapti dogumgunum yaa :)

sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim....

süper

Eki Görüntüle 635073 Eki Görüntüle 635074
gulcın mınık bırsey 3 kg ya kadar tartıyor bırde gr.a taktım sımdı bakalım
medıa marktan almıs
güle güle kullan inşallah faydası dokunur beril

ewet ama nasıl zayıfladıklarını yazıyorlarya o bakımdan tv yi açtım lale devri oynuyor toprağı ve diğer incecik kadınları gördüm dahada motive oldum valla

Kimsecikler yok ben de bilgisayarı kapatym içeri geçip muhabbete dahil olayım bari. Hala teyzemlerdeyim de :)) öptüüümmm
güzel günler tugba

yemek yaparken iki cen cen edelim dedim kimse yok
eeeeeee ne olacak simdi ben sisrim yaaaaa konusamazsam
ben geldim ortim laflayalım valla yüzüme gözüme saçıma başıma maya maskesi yapmışken elimde yeşil çayım ohhhhhhhhhhhhhhh mis bide arkadaşlarım

ne güzel günler ödem zor olur herhalde ben ufakbir varis problemi yasamıştım sadece
atlatır bebişini kucağına alırsın sağlıkla inşallah ebrucum

nede güzel olur mis gibi cennet kokar doğunca bebiş ufacık elleri mucizeden baska bişey değil

masallah ortim 20 kilomu yok yok benim 50 kğ olmam lazım azimle devam edeceğim

çok doğru bir karar vermişsin ebru beril çok uygun bu konuma saç kesim günü değil takip ediyormusun bilmiyorum ama boya günüde değil sanırım ebrucum
ayrıca arekadaşlar dolunayın küçülme evresi bu aralar yani dikkat ederek daha çok kilo kaybederiz diyor aycangül

menümde hazır yazıyım artık
sabah:2 ince dilim kepek ekmeği
biraz layt peynir
1 haşlama yumurta,,
öğle:1 kase yoğurda doğranmış ekşi elma
akşam:yoğurlu ıspanak
3lt su
4 fincan yeşilçay
5mil leslie
yarım saat plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…