Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benım yerıme herkes derın uykuda adam bosayacak yakında benı
uyuyamıyorum ne yaptımsa bosssssssss
bende boyle uyusammmmmmmmmm

gunun nasıl gectı
neler yaptın sporada gıtmemıssın

Günüm çoook güzel geçti. Kahvaltısından tut akşamına kadar hep sevdiklerimle beraberdim.. Ben spora haftaiçi 3 gün gidiyorum canım onun dışında yapabildiğim zamanlarda evde yapıyorum bişyler :)

Busecim evde degilim cevap yazicam aksam eve gittgmde

Menum
Sabah
Yagsiz tost sucuk + peynir

Ogle
Balik ekmek(eminonunde)
Tursu suyu

Aksam
1 dilim yaspasta kizlar mecburen yedim kerosum supriz yapti dogumgunum yaa :)

aa doğum günün kutlu olsun fıstık, nice sağlıklı huzurlu seneleree

Eki Görüntüle 634861

benım yerıme herkes derın uykuda adam bosayacak yakında benı
uyuyamıyorum ne yaptımsa bosssssssss
bende boyle uyusammmmmmmmmm

buse nerelerdeydın anacım sennnnnnnnnnn bugun

ay ben senin bu köpişi yerim yeriiim. sana sevgim kat kat arttı beril

kızlaar ben sizin topici takip etmediğim için benim yazdıklarıma geç cevap verenleri görmemiş olabiliyorum. cevap yazmadığımı zannetmeyin sakın.

banyodakıler buyuk geldı eklenmedı
banyodan cıkınca battanıyesıne sarılıp boyle beklıyor

bu kadar kucunedemı korkardın 1kg bıle degıl

berilcim korku boy kilo yaş vs. bakmıyor beni kovalayan köpek yüzünden sadece köpeklerden değil kedilerden de korkuyordum hatta. bu psikolojiyle alakalı bir şey ama şimdi mıncır mıncır seviyorum hepsini bayılıyorum. hatta bugün 2 tane sokak köpişine kuru mama verdim ama yüzüne bakmadılar. çöpten yemeye devam etti haylazlar

berilcim yaşnı sordum ilk seni gördüm bu satte gittin ben yazana kadar benden büyüksün sanırım o yüzden ablacım demek istiyorum belki gelirsin ümidiyle sana yazayım dedim ama ilk gören yazabilir kaptanımız ebruda yazabilir dün sıkıntımı anlatmıştım bugün eşim cumartesi günleri yarım gün çalışıyor erken geldi neyse bende o esnada gireyim okuyayım cevap vereyim dedim alıntıladım okumam 1 saate yakın sürdü herksi okuyayım daha fazla cevap vereyim diye düüşünüyordum cevap vercektimki sen git neti kapat yine kaldı o süreçte de bana ikide bir hadi kapat vs dedi bende bitti dedim bi ton saydı kavga ettik bi bu kaldıydıda vs çok kötü canım sıkıldı şevkim kırıldı napabilirim sanırım beceremeyeceğğim eşim bu durumdan memnun deil ama ben çok sevmiştim zaten iki gündür giremedim geçmişi okumak uzun sürdü elimden gelen özveriyi gösteriyordum kendi adıma çok işede yaradı 3 kilo verdim 2 haftada bana öneriniz varmı napabilirim kızlar sizi yarı yolda en çokta ebrumu yarı yolda bırakmak istemiyorum bunun bir çözümü varmı
benim günlük msjım sayılmasın gerekirse ebrum takımdan çıkarsın yerime takım dışı kalanlardan birini alsın haftaya öyle başlansın
bende girebildim kadar girip yazayım hiç bişi olmasa bile
perşembe cuma kilo bildirimimi yapayım çok güzel gidiyordum bu beni çok motive ediyordu günlük giremeyeceğim sanırım zaten kızımı uyutunca girebiliyordum o uynıkken pcyi bana hayatta vermiyor akşamda babası çıktı çok sinirliyim ve küsüm sinirden oturup ağladım delimisin diyor bana bunun için ağladığına inanamıyorum diyor nolur bana yardımcı olun önerin bişi ben sürekli giremeyeceğim kuarallara uyamayacağım tüm hevesim kursağımda kaldı ama nolur bunun imkanı varsa bana bir çözüm yolu gösterin ben bi şekilde burda olayım her türlüsüne varım kilo bildirimimi yapayım yada ne bileyim girebildikçe gireyim sizin için uygunsa nasıl olur bilmem çok zügünüm kızlar özellikle ebrum nolur kusura bakma böyle olsun istemezdim ben kilo gözle görülür kilo verdikçe belki oda inanır ne bilim belki pişman olur ozman daha aktif olabilirsem ikna edersem olurum zmanla kilo verdikçe buraya fotoda koyarım gerekirse tartının fotosunu çekip koyarım ama sürekli burda olamayacağım şevkimin kırılmmaması motivasyon için bana bir çözüm yolu bulun herkesten takrar tekrar özür diliyorum nolur bana kızmayın
nasıl yazdım bilmiyorum kontrol bile edemedim karışıklık varsa affola hey allahım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…