Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Busecim evde degilim cevap yazicam aksam eve gittgmde

Menum
Sabah
Yagsiz tost sucuk + peynir

Ogle
Balik ekmek(eminonunde)
Tursu suyu

Aksam
1 dilim yaspasta kizlar mecburen yedim kerosum supriz yapti dogumgunum yaa :)
nıce yaslara gulum nıce guzel yıllara
sevdıklerınle ve sevenlerınle uzun saglıklı ve zayıf bır hayat dılıyorum

Selam kızlar. Akşam akşam bankanın bitanesi delirtti beni. Çok sinirlendim. Daha yeni yeni sakinleşiyorum. Banka şimdiye kadar saçma sapan kesintiler yaptı. En son geçen ay aradım ilgileneceğiz biz size dööneceğiz dediler. Ses seda yok. Bugün yine 70 liradan fazla kesinti olduğunu görünce çıldırdım. Bankayı değiştiremiyorum maaş hesabı olan banka. Üç kuruş promosyon veriyorlar kat kat fazlasını alıyorlar. Anlayacağınız durduk yere canım sıkıldı. Merak etmeyin diye uğradım. İşlerim var biraz şimdi kaçmam lazım. Öpüyorum hepiniziAslında biraz daha kalacaktımda eşim gözümün içine bakıyor netbook u vereyim diye. Masa üstü bilgisayarada ben gitmek istemiyorum. Onun işi biterse uğrarım yine

selam arkadaslar.nişan cemiyetinden yeni geldim.valla kızlar size ve kendime söz verdim diye ne yaş pastadan yedim nede kuru pasta meyve suyunuda içmedim kızım yanımda şahit irademe sahip cıktım oleyy çok seviniyom bu geceyı yemeden atlattım diye

menumu yazazım
sabah
bır dılım peynır
ıkı yumurta beyazı
domates.salatalık,bıber
ogle
mercımek corbası
salata
ayran
aksam
sebze guvecı
corba
salata yogurt
ara
leblebı 2 avuc annemde uıyecegım en masum sey

sporum ıyı ama
1 saat 7 sevıyede yuruyus
20 dakıkalık bolgesel ıncelme
suyu ne sız sorun ne ben cevaplayım dıyecem ama olmaz yatana kadar ıns.2lt

Ecem'cimmmmmmmmmm nice yıllara canım, doğum günün kutlu olsun, mutlu ol bir ömür boyu

Hayyirrrr beril ablacim buglamaydi

Menum
Sabah

Ogle
Balik ekmek(eminonunde)
Tursu suyu

Aksam

Aaaa caim dogum gunun kutlu olsun bebeim

Fikrin icin saol canim

Canım benim ama bu hafta hiç kaçamak olmicak diye anlaşmamıydık sizlerle o sarmalar patates salatası :44: Umarım bidaha asla tekrarlanmaz

Bugunki menum:

Sabah:1 tane haslanmis yumurta
Az peynir
Kuru incir bi tane
İki tane kayisi
1 dilim kepek ekmegi

Ogle: yemedim

Aksam: on tane balik salatalik:)

2 litre su dahada icerim
Spor yok malesef

Kuzum öğün atlamak sağlıklı değiiiiilllll Mesela kahvaltıyı geç yaptığın için öğle olmadıysa onu da belirt ki sana böyle nutuk çekmeyelim şaka bi yana.. Vücudu aç bırakmak, öğün atlamak oldukça sağlıksız. Hani hep diyoruz ya, bi elma da olsa, yoğurt da olsa, salata da olsa mutlaka bişy yenmeli.. Bunun dışında menü gayet güzel bence. Ayrıca da berilin dediği gibi umarım balıklar kızartma değil ızgaradır

Çok çok güzel olmuş afiyet olsun.

O bisküviler hariç çok güzel.. Mecbur kalmadıkça işlenmiş gıdalardan uzak durmamız lazım. Form da light da olsa.. Bi de bu benim şahsî fikrim, kahvaltıda kahvaltılık yemek çok daha güzel ya. Mis gibi domatesi peyniri zeytini biberi maydonozu varken.. Kahvaltı benim ennn sevdiğim öğündür. Bence sizler de mümkün mertebe böyle şeyler yiyin kahvaltıda

BİŞEY BELİRTMEK İSTİYORUM, menülerini alt alta yazmalarını rica ettiğimiz herkes buna bugün özen göstermiş. Ben bu bakımdan onlara çok teşekkür ediyorum. Bu şekilde yapmak onlar için de kolaylık olmuştur eminim.

Menum
Sabah

Ogle
Balik ekmek(eminonunde)
Tursu suyu

Aksam

Afiyet olsun bitanem.

Senin sinirini bozan kişi, kurum ve kuruluşlara sinir oluyorum :88:

Ne kadar güzel bi duygu olduğunu çok iyi biliyorum :)
ve de tebrik ederim..

Her zamanki gibi

Kizlar ben gene cikmak zorundayim bizimki film koyduda bitane hadi kapat artik diyo hepinizi seviyorum optum byyyyy

İyi eğlenceleeeerr :)

Doğumgününü ayrı bi mesajla kutlamak istedim..

Evet evet senden bahsediyorum ECEM :)))

İyi ki doğmuşsun, iyi ki tanımışız birbirimizi, iyi ki azmiyle, iyi kalbiyle, tatlı diliyle karşımızda senin gibi bi arkadaş var..

İKİ DÜNYADA DA ALLAH'IM SENİ VE SEVDİKLERİNİ HUZURLU MUTLU ETSİN..

DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 kibrit k. kadar beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
Maydonoz, roka, nane

Öğle

1 kase ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

Akşam

1 kase mercimek çorbası
Salata
Ayran

+ 2 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 100 mekik

aksam cok az yıyorsun acıkmıyormusun

ecem ne haber yavruuuuuuuuuuuu
nasıl gectı gununnnnnnnnn
yenı yasın ıns.guzellıklerle yasanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…