Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadasım cıkma biz buraya tartışmaya değil tanışıp hedefimize ulaşmak için gelmiştik.sabırlı olalım hedefimize ulaşalım inş .

bazen istem disi konusabiliyoruz
ofke baldan tatli oluyor bazen
sende takilma keremle cok mutlu olacaksin insallah
mis gibi cocuk iste sende citir oldun geriside ozveri

biskuvi yerine aksam salata yeseydin canim
ama allahtan az yemissin
yesil cay icenlere hayranim
Menüm
Sabah
1 dilim tam tahıllı
Peynir
1 kase yoğurt

Öğle
2 dilim tam tahıllı
Labne peyniri
1 tatlı kaşığı pekmez

Akşam
Balık salata bolca
1 tane muZ
aksam cok begendim
hemde canim istedi
olacak nihal hemde cok guzel olacak senin menuler

peki arzu sence gunler oncenin yazilanlari insanin icinde biriktirmesi dogrumu
konuyu kapatmaya calistikce costu
biz tabiki dovusecez barisacaz zayiflayacaz
olu boyle seyler
Forum kaynıyor alıntı yapamıyorum arkadaşlarım
Kırmayın birbirinizi ya lütfen burada herkes destek birbirine ben buna inanıyorum
kanayan yok kiz yazisarak fikir beyani de
tatlım çıkma ya birbirimizi tanıdıkça daha iyi anlaşabiliriz diye umuyorum ben ...burda tek yapacağımız şey hedeflerimize ulaşmak ve iyi vakit geçirmek...
aynen oyle ama bazen de olur boyle
hem iyi arkadasliklar kavgayla baslar

lutfen konuyu kapatalim
prenseste sakinlaesir gelir ecemde burda zaten dugune dek
ortada paylasilmayan birsey yok
biraz elektriklendik okadar

1. Kesinlikle berile nazarımız değdi bu yüzden 41 kere maşallah diyorum Beril için
2. Ecem kaç gündür kötü olduğunu söylüyordu ortada bir şey yok kızı üzmüşüz rica ederim takma
3. Prenses nickli arkadaşım kilo sorunumuz yüzünden bende dahil havadan nem kapıyoruz gerçekten alınılcak bir şey yok
4. Kaç gündür kaçamak yüzünden laf yedim ama bu benim o kadar hoşuma gitti ki anlatamammmmmmmm iyi ki varsınız canlarımmmmmmm
5. Bugün kaçamak yoktu bundan sonrada yok şekersiz Türk kahvesi içtim berilden canım çektiydi zaten bi de yalan dünya da geçince yaptım içtim
6. Kocam yine şuanda bana dedi yemek yiyelim ben ise yine asla dedim :) bu adam beni kıskanıyor yaaaa

kiz bana niye nazar degsin
biliyormusun en cok sana elestiri yaptim yeme olmamis felan diye
senden bir patlama ciksa anlardim
seninlede bir acik kapali problemi yasadik ama sundurmedik
nihal tsk.ederim elestirileri dikkate aldigin icin
ama muz olmamistida demedim sana
yinede guzel bir menu
oglende yeni birseyler bulmaliyiz

nihalcim canım benimm cokk tesekkür ederim benimde sinirim gecti zaten :)
kocana hayır demek büyükkk tebrik hakediyor helal olsun :) bencedeee kıskanıyorrr hahahahah :)
ayy bende yarın mis kokulu sekersiz kahve yapayım kendime :)

Olur mu Beril bazen en yakınlarım diyordu zaten kilolusun böyle gelmiş böyle gider diye beni tanımadığın halde destek oldun teşekkürler
Nazarımız değer tabi güçlü güzel kadınsın yav :) maşallah
Hele birara profil foton vardı siyah bi elbise kısa çok belirgin olmasada sana yazarken güzel kadın bacakları uzun kadın diyerekten yazıyorum tekrardan maşallah sana:)

Ecem sevindim geçtiğine sinirinin oh nasıl güzel bir gelin olacaksın seeeen gelinlik incecik belinede oturur şimdi senin :)
Kocam böyle yaptıkça hırs geliyor bana :)

Beril yine mi gol değil yaaa ama 2 hafta önceki yediklerinin yanında muz eksi kalori gibi :)

ayyy insallah nihalim bi kac güne gelinligimin 3 asagı 5 yukarı nasıl olacagını albüm yapıcamm bakarsın bana yakısıcak mı yakısmayacak mı diye :) benide görmüstün zaten :)

Ben geldim canlarım. Bilgisayarım tamir oldu çok şükür, Allah'tan daha fazla ayrı kalmadım burdann. Geçmişin tamamını okumak çok zor olur sanıyorum ama şöyle bi bakayım

kızlar sayfalarca okudum birsürü alıntı yaptım yazacaklarımdan birilerini incitmekten çekindim lütfen kendinize gelin ne kadar ince ayrıntılara detaylara takılmışsınız inanamıyorum
bu takım benim için ne kadar özel herşeyi paylaştığım diğer gizli evim gibi tatsızlık çıkarmayın ve konuyu lütfen tatlıya bağlayın canlarım
üzmeyin beni yoksaaaaaaaaaaaa

bende falina bakarimmmmmmmm

yok be gulum sen bilmiyorsun insanin disina bakma
benimde cok acim var
bir kere burda patladim herkes teselli etti
ben buraya sizden once geldim cok eski degilim ama cok baglandim cok sahiplendim
inanki menulerin eskiye gore guzel ve daha guzel olacak
olsun en azindan abuk sabuk tatli felan yok ya
senden bu hafta 1 kilo istiyorum
yoksa acarim agzimi
ayyy insallah nihalim bi kac güne gelinligimin 3 asagı 5 yukarı nasıl olacagını albüm yapıcamm bakarsın bana yakısıcak mı yakısmayacak mı diye :) benide görmüstün zaten :)
ben cok isterdim seni yakindan gorup bol bol sans dilemeyi
bastan beri sen anlattikca kizlar aklima geliyor
insallah onlarin dugunlerini gorurum be ecemcim
Ben geldim canlarım. Bilgisayarım tamir oldu çok şükür, Allah'tan daha fazla ayrı kalmadım burdann. Geçmişin tamamını okumak çok zor olur sanıyorum ama şöyle bi bakayım
hosgeldin
kacakkkkkkkkkkk
bak kiziyorum seni yoklamada goremeyince kolum kiriliyor sanki
kis seni ozluyom ben
inanki findik kabunu doldurmayan bir sebep ama iste kiminin onemlisi kiminin onemsizi oluyor

ayyyyyyy daha fazla okumuycam ne yaptınız bilmiyorum bilmekte istemiyorum ben burda çok mutluyum şimdi yatıyorum yarın yine sizinle diyete devam
ortimmmmmmmmmmmmm elifciği uyut uyuturkende benim için öp minak kuzuyu
sporda yapmadın bugün
ebrunun ve deryanın tavsiyelerini biryerlere not aldım canım o derece yani
mesajlar güle galiba o da istanbuldayım mı yazmıştı yoksa başka gül dahamı vardı kısacası mesajlar kime yazarsanız sabahdan yollarım
herkesciklere iyi uykular güzel rüyalar dilerim yarına görüşmek ümidiyle

ya açelya neden gitti ((((

ben ozeldende gorustum
sanirim esi kkyi kiskaniyor
ne cekiyoruz bu eslerden ya

ayrica evsebuda mesajlar yolladi
esini ikna etmis yavas yavas katilimlarda bulunacak
ama basta adami yine sinirlendirmesin listeden cikarmayin mutlaka ortamini duzeltecekmis
elinden geldigince katilimda bulunacakmis bir kac gun idare edin dedi

bana yollayin isterseniz

bende falina bakarimmmmmmmm

ben cok isterdim seni yakindan gorup bol bol sans dilemeyi
bastan beri sen anlattikca kizlar aklima geliyor
insallah onlarin dugunlerini gorurum be ecemcim

ahh ne de güzel olurdu..
bende coook isterdim keske aynı sehirlerde olabilseydikkkk
görürsün tabi canım neden göremeyecekmissin önce güzelce okusunlar mezun olsunlar insallah yasayacaksın bütün güzel günlerini kızlarının..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…