Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben hicbir duygumu biriktirmedim
su bana sunu dedi bende bunu dedim diye cetele tutmadim
ama o gun sen diyorsun dikkat et ben kardesimi ugurlamisim uzgunmusum
burda suan kimin ne anlattigini yazdigini bilmeden tamamen egonla yaziyorsun.ben karar almisimda sende bende yazilara yorum yapmamisiz bunun ince hesabini hic umursamadim.sanalda destek olsakta obur yanda akip giden hayatlarimiz var.ayrica seni tebrik ederim boyle ince bir gozlemci oldugun icin ben gercekten kasti bir sekilde cevap vermemezlik etmedim.ama su an itibariyle sanirim 6.hissim beni yonetmis.ya es kaza bu menu olmamis,sunu yemeseydin deseydim kim bilir motivasyonunuzu nasilda bozarmisim.ben fevriyimdir,tezcanliyimdir,ama anlayissiz olmadim hic.belkide sizinle anlasamadik bunumu soylemek istediniz.burda zaten kilo verme seruveninin anlatilmadigi tek sayfa yok.soru sorupta cevap almayan tek arkadaszta hatirlamiyorum.ama ne gariptir herkes motive olurken siz benim yuzunmden motivasyon kaybina ugradiniz.

kesinlikle katılıyorum abla beni çok mutlu ettin motive ettin teşekkürler

haklısın nihalcim mesele halloldu bir yere gitmiyorum tam gaz devam inş.

ne güzel özgünenin süper abla

plates indireceğim link arayacağım diye hiçbir işe el atamadım kaçıyorum öğlen oldu akşama sporumu neyide yapar yanınıza gelirim kızlar
ayşe sanırım ismin canım benim linke gerek yok beyaz tvde hergün sabah 10 dk 45 dk ebru şallı bizzat çalıştırıyor o olmadı face sayfasını beğen hergün takrarını veriyorlar netten izlersin uygunsa sana

süper bir anlatım çok beğendim ablam

yanlis anlattigim motivasyon dusurdugum icin benim yuzumden biri diyetini bozca ben vicdan azabi cekerim.bende takima faydam olsun diye burda kalmanin yollarini ariyordum kostek olarak

tavrımda hoş olmayan bişey yok ayrıca sizinle kişisel bi problemimde yok aslında kimseyle yok beril arkadaşımız biz buraya ilk geldiğimizde benimde motivasyonumu kırıcak bi harekette bulun muştu o yüzden cevap yazma gereği hissettim. yenilerle eskiler ittifakı oluşturmuyoruz burda. niyetim kimseyle kavga etmekte değil. geldikleri günleri unutmasınlar derken listeye gruba girebilmek için gösterdiğimiz çabayı görsünler kendilerini gözlerinin önüne getirsinler diye söyledim

RABBIM sağlık versin ben ne zorlukların üstesinden gelmişim.kilomu, istersem elimin tersiyle iteler atarım.istediğimdende kesin eminim ALLAHIN izliyle ben bunu başaracam.

bizler burda tusun gerisinde birer hayaliz tek gercek senin kararliligin
yazdigim seyler seni motive edebildiyse ne mutlu bana bebegim
sorununu halledebildinmi
sana dediklerimi dinledinmi
sakin inatlasmaaaaaaaa
inatlasacaksanda kendi menfatin olan birsey icin inatlas

seni ozlemisiz deli kisssssssss

gereksiz alınganlık yapmışsın

RABBIM sağlık versin ben ne zorlukların üstesinden gelmişim.kilomu, istersem elimin tersiyle iteler atarım.istediğimdende kesin eminim ALLAHIN izliyle ben bunu başaracam.

insan istedikten sonra yapamayacagi hic birsey yoktur.insallah herseyin basi saglik

Evet biraz hosgörü gercekten kaybedilmis bu günlerde... insanları oldugu gibi kabul etmek yargılamamakta hosgörü :)

yanlis anlattigim motivasyon dusurdugum icin benim yuzumden biri diyetini bozca ben vicdan azabi cekerim.bende takima faydam olsun diye burda kalmanin yollarini ariyordum kostek olarak

kim kimin kararlılıgını motivasyonunu bozabilir hadi canım buraya zaten herkes hırsla istekle motivasyonla geliyor burda da biz birbirimize yılmamak dahada umutlandırmak motivasyonunu korumak hatta arttırmak icin yardım ediyoruz bunun icinde aynen yukarda arzunun dedigi gibi hosgörüyü ön planda tutmak gerekiyor insanlar anlamak istedikleri gibi anlarlarsa köstekte oluruz diyetini bozandaa..

Son sözüm ebru benim burda gördüğüm 2. kaptan o gecis döneminde bende hosgörümü yitirmis önyargıyla yaklasmıstım onun yazdıkları yüzündendi, sert gelmisti cok elestireldi ben anlayamamıstım ne demek istedigini burda kalarak anlamaya calısarak ne kadar haklı oldugunu ne kadar haklı bir tavrı oldugunu hatta az bile yazdıgını anladım bak simdi mezun oluyorum hemde Ebru beni mezun ediyor

prensessssssssss
buraya geldimi unutmadim demek adina deminden beri yazilari tariyorum
burdan nasil kovuldumu yalvardimi
cok kararliyim bende listede olmasa bile takimda olayim yazilarimi ama uzerinden 4 ay gecti bulamadim
kimse nasil geldini unutmadi
tam 93 kilo geldim

hem ne yazdığımın hemde ne anlattığımın gayette farkındayım sizin aslında ne konuştuğunuzun farkında olmadan davranmanızın doğurduğu sonuçları anlatmaya çalıştım evet çok iyi gözlemciyimdir. çünkü o ne dediğini bilmez tavrınız banaydı başkasına değil tabiki gözlemlicem neyse bu konuşma iyi yola girer diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm anlayışlı olsaydınız konuyu buralara çekmez biraz anlamaya çalışırdınız anlatmak istediğimi

ben tavrının hos olmadıgını hala savunuyorum benim problemim berilleyse bazı arkadaslar diyerek takıma seslenmem yazarım berile özelden arkadasım böyle böyle anladım belki ben yanlıs anladım belkide sen sert davrandın gel bunu konusup birbirimizi anlayalım derdim yeniler eskiler ittifakı diye birsey söz konusu bile degil anlıyorum ki gereginden fazla alıngan yapın var.. öyle olsaydı benden sonra beril tugba diger tugba geldi siz geldiniz acelya geldi bu tavrım herkese olurdu bazı arkadaslar dedigin her durumda herkesin üstüne alınması icin acık kapı bırakırsın

gereksiz alınganlık yapmışsın

cogul konusulursa alınganlık yapılır haklı olarak..

arkadaslarım gecen hafta grıpden dolayı çok hasta olmuştum.bu nedenle işlerimde aksamıştı.yarından itibaren işlerimiz çok yoğun olacak hafta sonuna kadar dolu randevularımız.gündüzleri işte olacağım için sizlerle paylaşım yapamıya bilirim.akşam işten eve gelince paylaşım yapabilirim.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.

iyi ya ne güzel işte belki bizde bu tartışma sayesinde biran önce mezun oluruz

beril abla sana ve ebruya yazım ebrucum bence alınmaya gerek yok burası bir amaç için gün gelir özeller bile konuşulabilir herkes birbirini tanıma aşamasında sevmediğin insan gün gelir en sevdiğin insanda olabili aranızda ne geçti bilmiyorum ama bence herkes birbirini alttan almalı takmamalı hoş vakit geçirmek varken kimsenin gerilmesine gerek yok kimse beni yanlış anlamasın belki sen ne karışıyorsunda diyebilirsiniz bence gerek yok güzel bir yer ben ce kimsenin motivasyonu bozulmasın şekerler ne gerek var kilo vermeye odaklanın varsa sorunlarınız paylaşın sohbet edin bende yeniyim ebrucum güzel bir yer herkes her sorununu paylaşabilir hrahatlayabilir bu açıdan bile güzel kilo vermenin dışında nolur kimse beni yanlış anlamasın muhalefet olmak için değil yapım gereğği gerginliği sevmeyen bi insanın emnim beril ablada kırmak için kimseye bişey söylememiştir dedim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum acizane yorumum herkesi seviyorum tombişkolar diyete devam...

sonuna kadar tebrik ediyorum seni 4 ay gibi kısa bi sürede bak daha önce sohbet ediyo olsaydık nasıl verdiğinizide paylaşırdınız benimle

Acelyaaaaaaaaaaaaaaa (((( cooooooooooook üzüldümmmmmmmmmmmm umarım kararlılıgını kaybetmezsin tabi ki su an sorun yasamaman önemli olan sey ama üzüldüm ya gitmeneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…