ne dediğinizi hatırlamamanız kötü çünkü arkadaşlarım ve ben yanlış anladığınızı anlatmaya çalışmıştık ama siz o gün sanırım kardeşinizin gitmesine üzgündünüz ve farklı tepki vermiştiniz. ve artık bazı kişilerle konuşmama kararı aldım demiştiniz gerçekten üzülmüştüm çünkü burda bişeyler paylaşıyoruz kendi kendimize konuşup dinlemek değil birilerinden cevap alabilmek güzel veya yararlı şeyler duyabilmek yeri gelir dertleşilir bile. tabikide konumuz sadece diyet değil olmamalı sadece diyet olursa olmaz sanalda olsa arkadaşlık olmalı ben başka sıkıntımıda paylaşabilmeliyim. sizin konuşmak istememeniz benim motivasyonumu kırmıştı o günden sonrada zaten hiçbir yazdığıma cevap vermemiştiniz. tabi bende size vermedim kötü yani neyse şimdi ise alakasız bi onu üzerine karşılıklı yazışıyoruz. keşke kilo serüvenlerimizi konuşuyo olsaydık arkadaşlarada daha yararlı olabilirdik.
neyse yeterince uzadı özür dilemenin erdemi bende inanırım ve yeri gelince dilerimde. sizin dilemenize gerek yok ama amaç özür değil anlaşılabilmek
kızına geçmiş olsun canım çocuklar hastalanınca insanın düzenide şaşıyor doğal olarak
çok teşekkür ederim canım saolasın
çok tatlı bu beril süt aldığım yerde kocaman köpekleri var 2 tane çok seviyorum onları beni uzaktan görünce kucağıma atlıyorlar önceden korkardım isimleri helen ve gofret onlarla köpekleri sevmeye başladım
kesinlikle katılıyorum abla beni çok mutlu ettin motive ettin teşekkürlerkimlik yasim 35
hayat yasim cok katiiiiiiiiiiii
teyze bile desen sorun olmaz bicirim
bak tatlim kendini takimdayim diye sartlama
yada giremezsem bozarim girersem zayiflarim palavrasini sil at kafandan
burasi sanal bir ortam burda birbirimize destek verdigimiz dogru ama hersey senin elinde guc sensin bir kere bunu kafana kocaman yaz
eger sen istersen yaparsin
bak listede olupta kilo veremeyenler var hatta alanlarda gordum
tamamen kararliligin eseridir zayiflamam
benim sana onerim sakin esinle inatlasip girecem girmeyecem muabbetine girme cunku kaybeden huzuru bozulan sen olacaksin
biraz bekle ortalik yatissin her erkek baskadir belki esiyle bir pc yi paylasamayacak karakterdedir bunada hic birsey diyemezsin
sen simdi sinirle gidip mutfaga butun hirsini yiyerek alirsan bastan kaybedersin
bana bir supriz yap ve yoklugunda kilo ver.buraya gelenler genelde alipta geliyor sen farkini goster verde gel.biz burdayiz bebegim sen duzenini bozma,kararini percinle,esinin seni kisitlamasi tabiki hos degil.ama ne yapabilirsin boyle alismis adam.
onun haricinde istersen sana ozelden destekte oluruz,burdandan sana ozel yazilar yazariz.bunlar sorun degil.takimla ilgili kararlari ben veremem.ben verseydim zaten listeyede boyle kolay giremezdin.bizim ebrumuz yumusak yureklidir,bir cozum mutlaka bulur saniyorum.listeden cikmada kalmada seni etkilemesin.tam yol ileri hesabi hergun biraz daha incelmeye bak.esim zayifladimi gorurse ne demek kuzum ya sen kendin icin bunu yap.sonrada birak tahtir gelsin.sakin kendini hirpalama,giremezsen dunyanin sonu degil.simdiki diyeceklerime sakin uzulme ve yanlis anlama.
5 yasinda bir cocugum var ve gunduzleri neti vermiyor diye yazmissin.uzuldum yaaaaaaaaaaa
1 sen annesin kurallari sen belirlemelisin.hayiri ogretki ilerde iliskilerinde karsisindakilere karsi daha temkinli olsun
2 belli saatlerde kullanmasina izin ver.her zaman her istedinin olamayacani ogrenmeli belki basta aglar zirlar ama sonucta annenin sen olduna ve bu kurala uymasi gerektine inanmak zorunda kalir.cocugun itiraz ettikce saatinden azalt.ama sakin ona ceza verip karsinda nete girme bunu bebekler nispet algiliyor
3 5 yas gurubunun nete satlerce girmesi saglik acisindan riskli cunku isinlar direkt beyni tembellestiriyor.
cocugun sosyallesmesinede kotu etki.farkindaysan uni.lerde psikiyatri bolumlerinde bilgisayar bagimlilari diye bir bolum bile acildi
inanki canim dogru stratejilerle cozulmeyecek dert yok.burasi olsada olmasada lutfen cocugunun saatlerini kisitla ve yasitlariyla ve senle daha cok zaman gecirmesini sagla bu senin icin cok onemli.yillar sonra kafani duvarlara vurursun.agaci yaskan eg.
ve her ne sartta olursan ol yediklerine dikkat et,hareketini arttir.takimda senin benim birlesmemden olusuyor.farzetki burdasin ve kilo veriyorsun.cumalari kendine barem al ve tartil.kilo verdikce hersey dahada guzel olacak.100 mesajin dolmus ozelden burdan ne zaman istersen yanindayiz.beni cok seviyormussun.benimde seni sevdigimi bil ve beni yaniltma cuma gunu burda bir mesaj gormek ve sukadar verdim demeni bekleyecegim.
ablacım diyeyim ozman çok bende 28 yaşındayım dilersen berilde derim ama bi ablam isterim canımn içi kıızm 2 yaşında 5 değil tam bi cadı pcyi gördü ise bana pepe aç keloğlan aç fırsat vermior o açıdan dedim yoksa kendisi oynamıyor öyle işte canım ayrıca eşim dedi gir ben sana çıkmı dedim saatlerce vakit geçirme dedim diyor bende izah ettim bak dedim misafir gelince iki gün üstü üste bakamadım birikti herkei okuyum cevap yazayım derken biras uzun sürdü gündüzde işten ve buseden giremedim dedim eşim öyledir kızsa bile pişman olur dedimki senin yüzünden gruptan çıkardılar ehehetamam söyle alsınlar geri niye çıkardılar bak dedim takımn kuralları var günlük en az 5 mesaj yazmalısın en az mümkünse daha aktif olmalısın hergün yediklerini bildirmelisin ve gün gün ne kadar yazdığını belirtmelisin her cumA 11 e kadr kilo bildirmini yapmalısın dedim takım olayı dedm seni motive ediyor ben sana çık demedim bu kadar uzun süre kalma dedim vs diyor öncesinde yeni olduğum için biras uzun vakit geçirdim sonra iki gün giremeyince ve çaydanlığı yakınca tepki verdi sonra pişman oldu anlayacağınız bende mümkün olduğu kadar hani o varken çok abartmamaya dikkat edeceğim abla sanırım sen yardımcı oldun ebruşada özelden yazağım benim giremediğim sayılmasın çıkmayayım takımdan eğer aksi bi durum olursa giremez isem mutlaka nedenini bildiririm
cok sevindim be canimmmmmmmmmm
adini ben soyleyimmi egoizm
adam karisininda kendine ait bir zamanda istedigini yapmasini kaldiriamiyor.o dedi kapat,p dedi girme sanirim boyle alistiriyoruz.cok sevdigim bir soz vardir KADININ FENDI ERKEGI YENDI.bilmem anlatabildimmi.hele su esim gorurse lafini sus soyleme.kendi kisiliginden odun verme daha fazla.sen istedin zayifliyorsun
sen istersen calisip o belgeyi alacaksin
sen istersen.............yaparsin
sen istersenli benim cumlelerim.seninde oyle olsun.lutfen kendinin farkina var.
gecmis olsun.iyi dileklerimiz seninle unutma.
haklısın nihalcim mesele halloldu bir yere gitmiyorum tam gaz devam inş.EVSEBU
Aynı şeyler bendede mevcut eşim tel elimde yazdığımı görünce yeter yine mi zayıflama şeyi diyor bende evet diyip geçiştiriyorum tabi dırdırı durmazsa kapatıyorum ama emin ol lavaboya gittiğim zaman bile hemen girmeye çalışıyorum foruma
Telden giremiyorsun sanırım o zaman eşine güzelce açıkla bu benim için önemli diye erkekler mantıklı ve güçlü konuşmalarda pısarlar biraz:)
Hem biz zayıflayacağız arkadaşım gitme bi yerlere daha verilecek 10/15 kg var yahu
ne güzel özgünenin süper ablaben bu esim istedi istemedi laflarindan cok sikiliyorum.esim benim kisiligimi kabul etmiyorsa ne yapayim ben gerisini yawwwwwww
allaha bir kez daha sukr ediyorum sizleri gordukce
cok sukur 15 yilldir hic sunu yapayimmi bunu aliyimmi diye hic izin istemedim.ben isterim yaparsa yapar,yapmazsa yaparim.
ddisneylenda kizlari gozurmustuk.orda benim ikizler yapisti buna bizde getirdik.cokta mutluyuz.gelen gelir,gelmeyenlerde cokta tin.
Zor bir durum.. Ve böyle durumlarda kesin bi dille tavsiye vermekten hep sakınırım çünkü eşini tanımıyorum nasıl biri olduğunu bilmiyorum ev ortamınız nasıldır bilemiyorum. Ama bi çoğunun da söylediği gibi, bu yaptığın şeyin senin için neden önemli olduğunu, sana nasıl katkılar sağladığını eşine uygun bi dille anlatırsan, bu olumsuz tavrını daha fazla sürdüreceğini sanmıyorum. Ama bunu yaparken tartışma dili kullanma.. Velev ki eşin yine de ikna olmadı, o zaman yapacağın şey ise elbette pes etmemek. Yani bak beril de söylemiş.. Burayı çok da bağlayıcı hale getirme kendin için. Evet anlıyorum burayla birlikte bi motivasyona sahip oldun ve kendini mutlu edecek bi başarı sergiledin.. Evet bu da önemli. Ama bi gün bilgisayarınız bozulur, bi başka gün tatile gidersin gittiğin yerde internet olmaz, biz olmayabiliriz burda.. Yani anlatmaya çalıştığım önemli olan SENİN KARAR VERMEN, şimdiki halinden rahatsız olup, aynaya baktıkça mutlu olmak istemen. İnan bana gerisi hikaye.. evet tuğbacım çok haklsın hani bende kurallara tam anlamıyla uymaya çalışıyordum sıkıntı ondan kaynaklandı illaki aksamalar olcak neyseki çözdük ben burdayım inşş sizinleyim
Ya ağlattın beni uyuz..çok mu sulugözüm ne.. Seni çok seviyorum.
Gülçin'cim.. Bu süreçte bize en çok zarar verecek olan şey motivasyon eksikliği ve malesef ki sen bunu yaşıyorsun şu an. Ben bu yola, başarı öykülerini okuyarak çıkmaya karar vermiştim. Hala da onların verdiği motivasyonla devam ediyorum. Sana tavsiyem sen de onlara yeniden bak. Hepsini oku hatta.. Okuyabildiğin hepsini oku. Ayrıca günlük tutma fikri de harika.. En kısa zamanda eskisi gibi olacak herşey inşallah canım benm..
ayşe sanırım ismin canım benim linke gerek yok beyaz tvde hergün sabah 10 dk 45 dk ebru şallı bizzat çalıştırıyor o olmadı face sayfasını beğen hergün takrarını veriyorlar netten izlersin uygunsa sanaplates indireceğim link arayacağım diye hiçbir işe el atamadım kaçıyorum öğlen oldu akşama sporumu neyide yapar yanınıza gelirim kızlar
Ayyy cok ttli bizde istiyoruz beril abla bakalim bugun baktik i cooker bulduk daha yeni dogmus minnacik ama once yigitin doktoru ne dicek bi bakalim eger alerjisi cikarsa buyukihtimal alamicam
Canim takma kafana bukadar ya onun olmadigi zamanlar gir sende bende bazen oyle yapiyorum bisey dediinden deilde ben onunla ilgilenmek istiyorum cunku bebek gii simartilmayi seviyo
evet açelyacım haklsın hallettik öyle yapacağım o olsa bile bana alışcak kabullencek kabullendide ikna ederdim ama o gün biras sinirimi bozmuştu neyse herkese ii yağ yakmalar canım benim
Beril abla bayiliyorum senin gibi otoriter kadinlarda simdilik bi prolem yok ama ilerde ins.senin gii bi kadin olsbilirim
Ayyyyy bend coookk sevinirim tek gitmesinde brril ablm burdan
süper bir anlatım çok beğendim ablamalinti yapamadim ama kisaca cevap vermeden cikmadim
GULCIN
zararin neresi hesabi canim aldiginida verirsin mutlaka bana spor ruhunu fazlaca bulastirdiktan sonra yan gel yat vallahi ekrandan ucarim yapisirip saclara
mayali maskeye dikkat et haftada hatta iki haftada bir dene
karma tip sanirim mayali olduna gore birde yogurtluyu dene hatta bir hafta birini bir hafta birini yap tarif veririm tatlim
seni cok ozledim.ama seni kiskaniyorum hele kursa gidiyom dedikce icim gidiyor.ama mercimekten gidemiyorum.insallah yakinda akacam alemlere
EBRU
canim bende hic dokundurmadim.ama dikkat et agda icine kanama baslatabiliyor canim.gerci ben yaptirmadim.zaten 9 ay malum hastaliktan kanamaliydim.seni keske yakindan gorup yardim edebilme sansim olsa bakalim dogum cd.mi yukleyecem pc ye becerirsem resimlerimi gor istiyorum.sanki dugune gider gibi kokoslugum.ben senin cok cabuk toparlacana inaniyorum.insallah cantani hazirlariz,yollariz ve gulce su gelir senin papucu dama atar.kokusuna bayiliyorum ben bebeklerin.kiskandim yawwwwwwwww
hamile kalasim geldi.elif 8 aylik ama olsun.hurremcilik oynamaya baslasammi?
kurban olsun teyzesi ona saglicakla gelsinde anneside azicik ceksin.
SEVDA
azdiklarin icin tsk.ederim boyle dusunmeniz hos.dedimya herkesin yasanmisligi biraz iz birakiyor.sanirim benimkiler biraz derin.sen motive olacak yazi iste seker.klavyeler feda olsun.
48 to 38
ACELYA
sanirim adini karistirmadim.benim yasima geldiginde dilerim benden daha akli basinda,daha ornek olursun.otorite meselesi sanirim genle ilgili birsey babamdan bulasmis.sanirim tek iyi yanida bu bana gecen.
sakin kopegi oyuncak maksatli alama,inanki bebekten zor bakimi,haaaa ek bir butcede gerektiriyor.yemesi,dr.kontrolu bunlari dusun.evde astimi olan varsa yine alma.yok sartlarin uygunsa insanin yuregini yumusatan birsey ya.oyle bir bakisi varki anlatamam.ben ayrilamiyourum.gerci alirken mutlaka sartlarini dusun
kopegin tuyu dokuluyormu dokulmuyormu
bagirsak kurdu varmi yokmu eve getirmeden baktir
wc aliskinligini ihmal etme yoksa bir daha alismiyor
sakin bagirip vurmayin agresiflesiyor
oooooooooooooo konusuruz daha
benim eis elifi kiskanip hastalanmisti
genel olarak esler konusunda sunu yazacam
SEVEN OLDUGUNUZ GIBI KABULLENIR:
BENIM KISILIK HAKLARIMA KARISAN BENI SEVEMEZ
BENIM YAPTIKLARIM BENI BEN YAPAN DEGERLERDIR
DEGISIRSEM BEN OLMAKTAN CIKARIM O ADAMIN SEVGISINDENDE SUPELENIRIM
SARTSIZ SEVSIN BABAYIGITSE................................
Az önce yazdıklarıma ek olarak;
Beril neden özür diledigini anlamadım? Özür dilenecek ne varmıs?
2.si hedefim 57 kiloydu bu kiloya yaklastıgımda 55 olarak degistirmeye karar verdim! sonra 57 de mezun olmak istiyorum dedim daha cuma günü gerekcemde BENCİLLİK YAPMAYIP TAKIMIN YÜZDESİNE PEK KATKIM OLMADIGI İCİN YENİ ÜYELERİN BENDEN DAHA ETKİLİ OLACAGIYDI AYNI ZAMANDA DA BEN ARTIK ZAYIFIM, BU MOTİVASYONA İHTİYACI OLAN BİRİSİ İCİN YER ACILSIN DİYEYDİ! Bu mu köstek olmak???
Adını bilmiyorum unutuyorum Ebru ydu sanırım. Sana ve Arzuya aynı mesajda ortak cevap vermek istedim
Beril in yazdıgı sey kaptanın sorusu üzerineydi ki o soruya ithafen bende dahil olmak üzerek bir kac arkadasım ortak cevaplar verdik bende geldigimde kimse bana köstek olmadı benden sonra gelenlerede biz köstek olmadık böyle bazı arkadaslar vs vs yazarsan yada yazarsakk gerginlik cıkarırız kimse her an pc basında degil ama sorumluluk sahibi en güzel örnek dontpanic Tugba! herkes birbirinin motivasyonunu saglıyor takım ruhu bunu getiriyor ama bu tarz konusmalar hos degil geldikleri günü unutarakta ne demek unutmadıgımız icin buraya sıkıca baglanıyoruz gercekten tanıyormusscasına birbirimizle samimi konusmalar yapıp paylasıyoruz bu yazı tavrını hic hos bulmadım
bencede canım ne hevesi kır nede azmini kaybet sonuna kadar git biz belki seni göremicez ama çevredekiler seni görücek ve değişimin farkına varış seni mutlu edicekler sözleriyle bende seni sevdim canım unutma azmin elinden hiçbişey kurtulmaz kilo bile
Az önce yazdıklarıma ek olarak;
Beril neden özür diledigini anlamadım? Özür dilenecek ne varmıs?
2.si hedefim 57 kiloydu bu kiloya yaklastıgımda 55 olarak degistirmeye karar verdim! sonra 57 de mezun olmak istiyorum dedim daha cuma günü gerekcemde BENCİLLİK YAPMAYIP TAKIMIN YÜZDESİNE PEK KATKIM OLMADIGI İCİN YENİ ÜYELERİN BENDEN DAHA ETKİLİ OLACAGIYDI AYNI ZAMANDA DA BEN ARTIK ZAYIFIM, BU MOTİVASYONA İHTİYACI OLAN BİRİSİ İCİN YER ACILSIN DİYEYDİ! Bu mu köstek olmak???
RABBIM sağlık versin ben ne zorlukların üstesinden gelmişim.kilomu, istersem elimin tersiyle iteler atarım.istediğimdende kesin eminim ALLAHIN izliyle ben bunu başaracam.
çok haklısın arkadşım...galiba biraz hoşgörümüzü kaybettik...biraz hoşgörü...ozaman daha çok azimli olabileceğimize inanıyorum...gerçi hala azimliyiz ama bazı yorumlar gerçekten insanın hevesini kırıcı olabiliyor....
yanlis anlattigim motivasyon dusurdugum icin benim yuzumden biri diyetini bozca ben vicdan azabi cekerim.bende takima faydam olsun diye burda kalmanin yollarini ariyordum kostek olarak
bugun mesajlar kime
bugün ve yarın gül ' e ablacım
ben hicbir duygumu biriktirmedim
su bana sunu dedi bende bunu dedim diye cetele tutmadim
ama o gun sen diyorsun dikkat et ben kardesimi ugurlamisim uzgunmusum
burda suan kimin ne anlattigini yazdigini bilmeden tamamen egonla yaziyorsun.ben karar almisimda sende bende yazilara yorum yapmamisiz bunun ince hesabini hic umursamadim.sanalda destek olsakta obur yanda akip giden hayatlarimiz var.ayrica seni tebrik ederim boyle ince bir gozlemci oldugun icin ben gercekten kasti bir sekilde cevap vermemezlik etmedim.ama su an itibariyle sanirim 6.hissim beni yonetmis.ya es kaza bu menu olmamis,sunu yemeseydin deseydim kim bilir motivasyonunuzu nasilda bozarmisim.ben fevriyimdir,tezcanliyimdir,ama anlayissiz olmadim hic.belkide sizinle anlasamadik bunumu soylemek istediniz.burda zaten kilo verme seruveninin anlatilmadigi tek sayfa yok.soru sorupta cevap almayan tek arkadaszta hatirlamiyorum.ama ne gariptir herkes motive olurken siz benim yuzunmden motivasyon kaybina ugradiniz.
tavrımda hoş olmayan bişey yok ayrıca sizinle kişisel bi problemimde yok aslında kimseyle yok beril arkadaşımız biz buraya ilk geldiğimizde benimde motivasyonumu kırıcak bi harekette bulun muştu o yüzden cevap yazma gereği hissettim. yenilerle eskiler ittifakı oluşturmuyoruz burda. niyetim kimseyle kavga etmekte değil. geldikleri günleri unutmasınlar derken listeye gruba girebilmek için gösterdiğimiz çabayı görsünler kendilerini gözlerinin önüne getirsinler diye söyledim
gereksiz alınganlık yapmışsın
Evet biraz hosgörü gercekten kaybedilmis bu günlerde... insanları oldugu gibi kabul etmek yargılamamakta hosgörü :)
kim kimin kararlılıgını motivasyonunu bozabilir hadi canım buraya zaten herkes hırsla istekle motivasyonla geliyor burda da biz birbirimize yılmamak dahada umutlandırmak motivasyonunu korumak hatta arttırmak icin yardım ediyoruz bunun icinde aynen yukarda arzunun dedigi gibi hosgörüyü ön planda tutmak gerekiyor insanlar anlamak istedikleri gibi anlarlarsa köstekte oluruz diyetini bozandaa..
Son sözüm ebru benim burda gördüğüm 2. kaptan o gecis döneminde bende hosgörümü yitirmis önyargıyla yaklasmıstım onun yazdıkları yüzündendi, sert gelmisti cok elestireldi ben anlayamamıstım ne demek istedigini burda kalarak anlamaya calısarak ne kadar haklı oldugunu ne kadar haklı bir tavrı oldugunu hatta az bile yazdıgını anladım bak simdi mezun oluyorum hemde Ebru beni mezun ediyor
prensessssssssss
buraya geldimi unutmadim demek adina deminden beri yazilari tariyorum
burdan nasil kovuldumu yalvardimi
cok kararliyim bende listede olmasa bile takimda olayim yazilarimi ama uzerinden 4 ay gecti bulamadim
kimse nasil geldini unutmadi
tam 93 kilo geldim
prensessssssssss
buraya geldimi unutmadim demek adina deminden beri yazilari tariyorum
burdan nasil kovuldumu yalvardimi
cok kararliyim bende listede olmasa bile takimda olayim yazilarimi ama uzerinden 4 ay gecti bulamadim
kimse nasil geldini unutmadi
tam 93 kilo geldim
Kizlar cok uzgunum ama bazi sebeplerden dolayi artik burada olamayacagim gercekten uzgunum lutfen beni bagislayin cok alistim ama bazi sebepler var girmemem icin lutfen bana anlayis gosterin burda olamayacgim halde bosu osuna yer doldurmak kimsenin hakkinida yemek istemiyorum ins.benim yerime cok daha iyi bi arkadas edinirsiiz ben hepinizi cok sevdim kendinize cok iyi bakin sizleri edebildigim kadar disaridan takip eedicm lutfen bana kizmayin gercekten onemli sebepler olustu hepinz kendinze iyi bzkin bolbol kilo verin ben de vericem ozellikle beril ablacim senden ayrilmak zorunda oldugum icin cok kotuyum seni cok seviyorum gercekten cok uzgunum kizlar sizlericok seviyorum
iyi ya ne güzel işte belki bizde bu tartışma sayesinde biran önce mezun oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?