Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

keros zayıf ya yakısırda
ama sımdı yenı gelınlıklerde bır renklı kurdela modası var senınkı oylemı benım hıc hosuma gıtmıyor
sankı elbıse gıbı gelıyor

İnanırmısın Ecem'cim senin böyle yazman beni çok ama çok duygulandırdı. O zamanlar verdiğim savaşı hatırlıyorum gerçekten zor günlerdi. Ama iyi ki böyle savaşmışım iyi ki herşeye rağmen burdayım. İnsanlara ufacık bir katkım olduğunu gördükçe dünyalar benim oluyor. Sende iyi ki kalmışın burda hiç bir yere gitmemişsin Ve kendimden sonra mezun ettiğim ikinci üye sen olacaksın.

Ben geldim canlarım. Bilgisayarım tamir oldu çok şükür, Allah'tan daha fazla ayrı kalmadım burdann. Geçmişin tamamını okumak çok zor olur sanıyorum ama şöyle bi bakayım

Hoşgeldin canım benim. Yerin çok belli oluyor. Bence cevap veremesende geçmişi oku Tuğba'cım.

ebru zaten en az 2 hafta olmalı deneme süresi insanın fikirleri değişebiliyor listeye giriliyor heves kırılınca takım makım hikaye yüz üstü bırakılıp gidiliyor sonra uğraş

Zaten takıma giren son üyelerin hepsi iki hafta deneme süresini doldurdu. Ama ona rağmen daha 2. hafta yeni bitmişken teker teker dökülmeye başladı herkes. Bu deneme süresini ben en az 3 haftaya çıkarmak istiyorum kızlar. Bu konu hakkında herkesin fikrini bekliyorum. Takım kurallarına eklemek için.

bende iyiyim tşkler valla öyle gaz verdiki arkadaslarım bana ınanınkı hemen hedefe ulaşmak istiyorum.zaten hayatım boyunca hep bu hız benı ayakda tutdu yıkılmadım hep ayakda kaldım.sizlerle olmakdan çok mutluyum belki bazı arkadaslar benden kücükdür belkıde büyüklerım vardır inanınkı kimseyı üzmek kırmak istemem sadece benden olsa olsa bir dost olur herkesın derdıne deva olur.çok mutluyum sizleride çok seviyorummm.

11e gelirken eve geldim
Kitap okudum biraz mutlu mutlu
Sonra gecmisi okudumm okumaz olaydimm icimi sisirdinizz ayolll

Sema'cım sorunlarını halletmene sevindim. Cumaya kadar yine bekliyorum seni. İnşallah herşey istediğin gibi olur.

Ebru'cum gitme kararına çok üzüldüm. Bunu bir kez daha kendi yararına düşünürsen sevinirim.
Açelya için hiç birşey söyleyemiyorum. Kötü bir durum umarım diyetine devam eder. Ama biliyorum ki insan gerçekten isterse hiç birşeye engel yok. Bi şekilde eşinide ikna edebilir.
Kızlar bugün mesajları bana atın. Gül sanırım cumaya kadar yok.
Beril'cim sende tuhaf tuhaf konuşup durma seni mezun etmeyi düşünmüyorum daha
Genel bir alıntı yapmaya kalksam sabaha kadar kalkamam pc başından. Sadece bi bakayım ne var ne yok dedim. Cinlerim tepeme çıktı resmen
Nihal'cim o yediğin muz olmamış canım. Diyette kesinlikle muz yemememiz lazım

Kızlar 18 - 19 Şubat mesaj sayıları bana atılacak.

Unutmayın olur mu

Gecmise cevap yazmiyorum olay uzamasin diye.
Ama hepsini okudum. Aslinda aklimdan cok sey gecti de neyse:))
Iyi ki yokmusum o sirada dedimm, takimda boyle seyleri svmiyorum hic, kimse sevmez zaten:) benimki de laf:)

Berill ayberkle nasil gidiyor diye sormustun sana cevap verememistim icimde kalmisti
Hem ismini hatirlamana sasirip masallah dedim hem de ilgilenmen hosuma gitti tesekkur ederim. Sosyal olarak cok gelisme yok amaa bireysel dikkatinde baya bir geliame var cokk sevindim teapit edince.
Sen ogretmenlik ne kadar yaptin Beril? Ne zaman donmeyi duaunuyorsun??
Devlette mi calistin ozelde mi. Kac sene calistin. Nasil gecti bahsetsene biraz.

Bu arada Beril'in kaptan yardımcılığı kesinleşmiştir arkadaşlar. Karşı görüş söyleyen olmadığı için. Hayırlı uğurlu olsun hepimize

Okuyunca komik geldi bu son cümle nedense bana

Kızlar ben kaçıyorum artık, bugünlük bu kadar stres yeter diye düşünüyorum. Lütfen yarın geldiğimde yine böyle saçma sapan tartışmalar görmeyeyim. Üzmeyin beni olur mu

Hepinizi tek tek çok seviyorum ve kocaman öpüyorum

Ebru abartma yaaa :)
Bayiliyorum senin su kati kurallarina

Gerci senin gibi olabilsem onbes kere mezun olurdum herhalde ama takiyorsun bazen bazi sylere:)
Bir ara kahveye takmiatin sutsuz sekersiz icenlere bile biraktirmaya calisiyordun
Simdi sira muzda galiba:)
Arada bir yenilebilir yaa:))
Diyette kesiblikle muz yemememiz lazim demissin:))
Yani her gun yensin denmiyorum tabiki dee neyse oyle iate :)

sende ankaradan :) yaz bir gelsinde ben zaten bu yaz bi yere gidemiyorum istanbuldayım :)

keros zayıf ya yakısırda
ama sımdı yenı gelınlıklerde bır renklı kurdela modası var senınkı oylemı benım hıc hosuma gıtmıyor
sankı elbıse gıbı gelıyor

birazcık kilo alırsa daha iyi olur birde o slim fit seviyor bakalım 6.5 ay var neler olucak :)
bende sevmiyorum ne renkli kusak ne renkli ayakkabı ne de renkli el cicegi gelin dedigin bembeyazz olucak saflıgı temsil edicek

Ufacık katkın degil, bu takımın bu hale gelmesi senin koskocaman emegin sayesinde.. bu takım neredeyse kapanıyordu hepimizde ümitsizlik vardı oysa simdi ayrılmak bile istemiyoruz. gercekten duygusal bir bag olusturduk aramızda yeniden cok tesekkurler :)

Olsun canım yenmesin diyeyim ki arada bir kaçamak yaptıklarını sansınlar. Şimdi ses çıkarmasam herkes yüklenecek muza En güzeli bi süre uzak durmak Kahve konusunda yine aynı fikirdeyim çok sağlıklı bir tarafı yok zaten ama malum aramızda tiryakiler var söz geçirmek zor

Ben zaten bu gidişle senin üzerine ikinci kez mezun olacağım galiba

BU arada ben cokkk mutluyumm
O da nasil, sabah cok kotuydum aynen Beril senin sabahki halin gibi
Gerci ben sebeplerini biliyordum biraz
Farkindaysaniz 2 haftadir diyetim de kotu, gerci farketmemeniz mumkun degil zaten kilo veremeememden belli.:)

Aksam askimla Fenerbahce parkina gittik bulusunca cok guzel bir yer cok seviyorum orayi soguktu usudum flb dedi am yuruttum biraz onu
O anda bile oyle yururken onun yanimda olmasi bana oyle bir guven verdi ki zaten o olunca her seyin daha guzel olacagini hissediyorum
Ondan sonra aksam sevgilimle oturdum konustum tek tek tek anlattim icimi doker gibi kendimle konusur gibi.bir hafifledimm kii.
Bir de bugun yeni kitaplar aldimm okudum bya bugunn o da mutlu etti beni.
Ayy oyle iste:)

ben tayinim cikana kadar ankara universitesi egitim vakfinda calistim okul oncesi(torpille)
sonra dogubeyazita tayinim cikti 1 yil gittim esim kaldi ve kizlar yoktu
sonra geldimhep calistim taki o lanet hastalikla dogum birlesene kadar.istifa et dedi herkes ama mudur ucretsiz izin diye ikna etti hepimizi
hasan hala istemiyor.ben calismayi cocuklari cok ozledim.baya renkli bir kisilikti sinifca hepimiz
bilemiyorum ben her 3 ayda hayattan randevu alip yola devam ediyorum.yarinsizim yani canim.ama mutlaka bir is yapmam lazim babamda benimle calis diyor ama hic bana gore degil.hasanin kardesi eczaci oda ugra gel sikilirsan diyo ama yok ben baska birsey bulacam yada gidecem yerime.ama yeni sistem nasildir hic bilemiyorum.isim tabiki aklimda kaliyor sizleri okurken ilgileniyorum sevincinle,kederinle.

cok asiksin ya sen ben herseyi icimde yasarim
senin nisan resminde bakisini hatirliyorum resmen bagiriyor gozbebeklerin muhammetttttttttttttttttttttttttt diye

Gelmezsen bozuşuruz bak çok heveslendim şu an

Geçmişi okudum ebru'm

Ayrıca deneme süresini 3 haftaya çıkarma konusunda seninle hem fikirim.

Ne güzel ya maşallah azmine isteğine :13: biz de seni seviyoruz

11e gelirken eve geldim
Kitap okudum biraz mutlu mutlu
Sonra gecmisi okudumm okumaz olaydimm icimi sisirdinizz ayolll

unut unut sen onları okumadın say
Ama paylaşım sayısı tavan yapmış tek + konu bu

Bak hiç bu açıdan düşünmemiştim hihihi

Bu arada Beril'in kaptan yardımcılığı kesinleşmiştir arkadaşlar. Karşı görüş söyleyen olmadığı için. Hayırlı uğurlu olsun hepimize

Okuyunca komik geldi bu son cümle nedense bana

Yaşasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi geceler dünyanın en tatlı hamişi

ben gelin cicegi beyaz orkide seviyorum
cok klas duruyor

ayyyyyyyyyy en cok bebek gerildi diye uzuldum simdi
dogumun kesin tarihi ne simdi
8 nisanmi 4 nisanmi

Ya kahvenin evet saglikli bir tarafi yok ama diyete zararli bir tarafi da yok:)
Neyse mesaj alinmistir
Yemeyin uleynn muz fln:))
Mutluyum ya simarasim sirnasasim var:))

Beril okul oncesinde de calistin demekkk ne guzell:)
Ben gecen sene cok zorlanmistim beril ya ilk senemdi ve sartlar kotuydu ve sinifim felaketti, bir arada olmamasi gereken ogrencilerdi. Haftada en az 2 gun okulun tuvaletinde aglayip eve oyle gidiyordum.
Bu sene cok seviyorum cok sukur hem tecrubem oldu az da olsa, hem bu sene sinifim cok guzel, sartlar gelisti fln.
Gecen hafta bir ogrencim bana 'ogretmenim sen cok iyi bir ogretmensin' dedi mutluluktan aglayacaktim bu sefer nerdeyse:)

Ogretmenlik farkli bir meslek yaaa
Hakkiyla yapilirsa ama
Yoksa hammalliga donusuyor ve oyle bir stres koyuyor ki insanin hayatinin tam ortasina
Sevmeden cekilmiyorr

Senin de zaten Elifin kucuk hala ama sen evelallah istedigin gibi bir sey bulur her ne olursa da hakkindan gelirsinnn
Senden fena girisimci de olurr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…