keros zayıf ya yakısırdaTugbisim biliyorsun seni cok seviyorum..
Gül burdaymıssss müsait olursa söyle toplu bir görüsmee yapalım yaaa
oyyyy berilimm seni cok seviyorum gercekten bak hep söylüyorum biliyorsun dügüne ayarlada gel yaaaaa
kerosun damatlıgı klasikk agır abi o ödün vermez siyah smokin ince papyon kusak tamamdır onunki kolay alacagımz yerde belli yazın alırız onunkini ama mendil yerine el cicegimden takıcaz buna ikna edebildim :)
Evet biraz hosgörü gercekten kaybedilmis bu günlerde... insanları oldugu gibi kabul etmek yargılamamakta hosgörü :)
kim kimin kararlılıgını motivasyonunu bozabilir hadi canım buraya zaten herkes hırsla istekle motivasyonla geliyor burda da biz birbirimize yılmamak dahada umutlandırmak motivasyonunu korumak hatta arttırmak icin yardım ediyoruz bunun icinde aynen yukarda arzunun dedigi gibi hosgörüyü ön planda tutmak gerekiyor insanlar anlamak istedikleri gibi anlarlarsa köstekte oluruz diyetini bozandaa..
Son sözüm ebru benim burda gördüğüm 2. kaptan o gecis döneminde bende hosgörümü yitirmis önyargıyla yaklasmıstım onun yazdıkları yüzündendi, sert gelmisti cok elestireldi ben anlayamamıstım ne demek istedigini burda kalarak anlamaya calısarak ne kadar haklı oldugunu ne kadar haklı bir tavrı oldugunu hatta az bile yazdıgını anladım bak simdi mezun oluyorum hemde Ebru beni mezun ediyor
Ben geldim canlarım. Bilgisayarım tamir oldu çok şükür, Allah'tan daha fazla ayrı kalmadım burdann. Geçmişin tamamını okumak çok zor olur sanıyorum ama şöyle bi bakayım
ebru zaten en az 2 hafta olmalı deneme süresi insanın fikirleri değişebiliyor listeye giriliyor heves kırılınca takım makım hikaye yüz üstü bırakılıp gidiliyor sonra uğraş
İyiyim çok teşekkür ederim. Ben burdaki arkadaşlarımla siz'li biz'li konuşmaya pek alışkın değilim ama, sen diye hitab etsem sorun olmaz inşallah. Sen nasılsın iyi misin? Çok motive olmuş bi şekilde görüyorum seni, ne güzel tebrikler :)
11e gelirken eve geldim
Kitap okudum biraz mutlu mutlu
Sonra gecmisi okudumm okumaz olaydimm icimi sisirdinizz ayolll
ıst.de bensız bulusma planı yapanlar kıskanıyorummmmmmmmmmm
gulcınde edırneden gelır
eeeeeeeeeeee kaynatıp alemlere akarsanız ben catlarım yawwwwwwwwwwwama busene hepınızı gorecem yemınle yaz bır gelsın tatıl olsun
alacam kızlarımı teyzoslara elıfte bıraz ele gelır abla oluyor nasılsa acılen buyumesı lazım
keros zayıf ya yakısırda
ama sımdı yenı gelınlıklerde bır renklı kurdela modası var senınkı oylemı benım hıc hosuma gıtmıyor
sankı elbıse gıbı gelıyor
İnanırmısın Ecem'cim senin böyle yazman beni çok ama çok duygulandırdı. O zamanlar verdiğim savaşı hatırlıyorum gerçekten zor günlerdi. Ama iyi ki böyle savaşmışım iyi ki herşeye rağmen burdayım. İnsanlara ufacık bir katkım olduğunu gördükçe dünyalar benim oluyor. Sende iyi ki kalmışın burda hiç bir yere gitmemişsinVe kendimden sonra mezun ettiğim ikinci üye sen olacaksın.
Ebru abartma yaaa :)
Bayiliyorum senin su kati kurallarina
Gerci senin gibi olabilsem onbes kere mezun olurdum herhalde ama takiyorsun bazen bazi sylere:)
Bir ara kahveye takmiatin sutsuz sekersiz icenlere bile biraktirmaya calisiyordun
Simdi sira muzda galiba:)
Arada bir yenilebilir yaa:))
Diyette kesiblikle muz yemememiz lazim demissin:))
Yani her gun yensin denmiyorum tabiki dee neyse oyle iate :)
ben tayinim cikana kadar ankara universitesi egitim vakfinda calistim okul oncesi(torpille)Gecmise cevap yazmiyorum olay uzamasin diye.
Ama hepsini okudum. Aslinda aklimdan cok sey gecti de neyse:))
Iyi ki yokmusum o sirada dedimm, takimda boyle seyleri svmiyorum hic, kimse sevmez zaten:) benimki de laf:)
Berill ayberkle nasil gidiyor diye sormustun sana cevap verememistim icimde kalmisti
Hem ismini hatirlamana sasirip masallah dedim hem de ilgilenmen hosuma gitti tesekkur ederim. Sosyal olarak cok gelisme yok amaa bireysel dikkatinde baya bir geliame var cokk sevindim teapit edince.
Sen ogretmenlik ne kadar yaptin Beril? Ne zaman donmeyi duaunuyorsun??
Devlette mi calistin ozelde mi. Kac sene calistin. Nasil gecti bahsetsene biraz.
cok asiksin ya sen ben herseyi icimde yasarimBU arada ben cokkk mutluyumm
O da nasil, sabah cok kotuydum aynen Beril senin sabahki halin gibi
Gerci ben sebeplerini biliyordum biraz
Farkindaysaniz 2 haftadir diyetim de kotu, gerci farketmemeniz mumkun degil zaten kilo veremeememden belli.:)
Aksam askimla Fenerbahce parkina gittik bulusunca cok guzel bir yer cok seviyorum orayi soguktu usudum flb dedi am yuruttum biraz onu
O anda bile oyle yururken onun yanimda olmasi bana oyle bir guven verdi ki zaten o olunca her seyin daha guzel olacagini hissediyorum
Ondan sonra aksam sevgilimle oturdum konustum tek tek tek anlattim icimi doker gibi kendimle konusur gibi.bir hafifledimm kii.
Bir de bugun yeni kitaplar aldimm okudum bya bugunn o da mutlu etti beni.
Ayy oyle iste:)
ıst.de bensız bulusma planı yapanlar kıskanıyorummmmmmmmmmm
gulcınde edırneden gelır
eeeeeeeeeeee kaynatıp alemlere akarsanız ben catlarım yawwwwwwwwwwwama busene hepınızı gorecem yemınle yaz bır gelsın tatıl olsun
alacam kızlarımı teyzoslara elıfte bıraz ele gelır abla oluyor nasılsa acılen buyumesı lazım
Hoşgeldin canım benim. Yerin çok belli oluyor.Bence cevap veremesende geçmişi oku Tuğba'cım.
Zaten takıma giren son üyelerin hepsi iki hafta deneme süresini doldurdu. Ama ona rağmen daha 2. hafta yeni bitmişken teker teker dökülmeye başladı herkes. Bu deneme süresini ben en az 3 haftaya çıkarmak istiyorum kızlar. Bu konu hakkında herkesin fikrini bekliyorum. Takım kurallarına eklemek için.
bende iyiyim tşkler valla öyle gaz verdiki arkadaslarım bana ınanınkı hemen hedefe ulaşmak istiyorum.zaten hayatım boyunca hep bu hız benı ayakda tutdu yıkılmadım hep ayakda kaldım.sizlerle olmakdan çok mutluyum belki bazı arkadaslar benden kücükdür belkıde büyüklerım vardır inanınkı kimseyı üzmek kırmak istemem sadece benden olsa olsa bir dost olur herkesın derdıne deva olur.çok mutluyum sizleride çok seviyorummm.
11e gelirken eve geldim
Kitap okudum biraz mutlu mutlu
Sonra gecmisi okudumm okumaz olaydimm icimi sisirdinizz ayolll
Ama paylaşım sayısı tavan yapmış tek + konu bu
Bu arada Beril'in kaptan yardımcılığı kesinleşmiştir arkadaşlar. Karşı görüş söyleyen olmadığı için. Hayırlı uğurlu olsun hepimize
Okuyunca komik geldi bu son cümle nedense bana
Kızlar ben kaçıyorum artık, bugünlük bu kadar stres yeter diye düşünüyorum. Lütfen yarın geldiğimde yine böyle saçma sapan tartışmalar görmeyeyim. Üzmeyin beni olur mu
Hepinizi tek tek çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
ben gelin cicegi beyaz orkide seviyorumsende ankaradan :) yaz bir gelsinde ben zaten bu yaz bi yere gidemiyorum istanbuldayım :)
birazcık kilo alırsa daha iyi olur birde o slim fit seviyor bakalım 6.5 ay var neler olucak :)
bende sevmiyorum ne renkli kusak ne renkli ayakkabı ne de renkli el cicegi gelin dedigin bembeyazz olucak saflıgı temsil edicek
Ufacık katkın degil, bu takımın bu hale gelmesi senin koskocaman emegin sayesinde.. bu takım neredeyse kapanıyordu hepimizde ümitsizlik vardı oysa simdi ayrılmak bile istemiyoruz. gercekten duygusal bir bag olusturduk aramızda yeniden cok tesekkurler :)
Olsun canım yenmesin diyeyim ki arada bir kaçamak yaptıklarını sansınlar. Şimdi ses çıkarmasam herkes yüklenecek muzaEn güzeli bi süre uzak durmak Kahve konusunda yine aynı fikirdeyim çok sağlıklı bir tarafı yok zaten ama malum aramızda tiryakiler var söz geçirmek zor
Ben zaten bu gidişle senin üzerine ikinci kez mezun olacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?