ben tavrının hos olmadıgını hala savunuyorum benim problemim berilleyse bazı arkadaslar diyerek takıma seslenmem yazarım berile özelden arkadasım böyle böyle anladım belki ben yanlıs anladım belkide sen sert davrandın gel bunu konusup birbirimizi anlayalım derdim yeniler eskiler ittifakı diye birsey söz konusu bile degil anlıyorum ki gereginden fazla alıngan yapın var.. öyle olsaydı benden sonra beril tugba diger tugba geldi siz geldiniz acelya geldi bu tavrım herkese olurdu bazı arkadaslar dedigin her durumda herkesin üstüne alınması icin acık kapı bırakırsın
cogul konusulursa alınganlık yapılır haklı olarak..
arkadaslarım gecen hafta grıpden dolayı çok hasta olmuştum.bu nedenle işlerimde aksamıştı.yarından itibaren işlerimiz çok yoğun olacak hafta sonuna kadar dolu randevularımız.gündüzleri işte olacağım için sizlerle paylaşım yapamıya bilirim.akşam işten eve gelince paylaşım yapabilirim.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.
beril abla sana ve ebruya yazım ebrucum bence alınmaya gerek yok burası bir amaç için gün gelir özeller bile konuşulabilir herkes birbirini tanıma aşamasında sevmediğin insan gün gelir en sevdiğin insanda olabili aranızda ne geçti bilmiyorum ama bence herkes birbirini alttan almalı takmamalı hoş vakit geçirmek varken kimsenin gerilmesine gerek yok kimse beni yanlış anlamasın belki sen ne karışıyorsunda diyebilirsiniz bence gerek yok güzel bir yer ben ce kimsenin motivasyonu bozulmasın şekerler ne gerek var kilo vermeye odaklanın varsa sorunlarınız paylaşın sohbet edin bende yeniyim ebrucum güzel bir yer herkes her sorununu paylaşabilir hrahatlayabilir bu açıdan bile güzel kilo vermenin dışında nolur kimse beni yanlış anlamasın muhalefet olmak için değil yapım gereğği gerginliği sevmeyen bi insanın emnim beril ablada kırmak için kimseye bişey söylememiştir dedim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum acizane yorumum herkesi seviyorum tombişkolar diyete devam...
alıngan bi yapım yoktur aksine uzlaşmacı arkadaş canlısı bi yapım vardır ama haksızlığada gelemem insanların birbirlerini incitmesini hazmedemem çünkü kimse kimseden üstün değil
ayrıca bu fevri davranışını yaşına veriyorum şuan konuştuğun uslüple berille konuşmadık biz bence sende durul biraz bak evleniyosun evliliğin en büyük düşmanlarından biridir fevri çıkışlar üzülen sonra sen olursun canım yine söylüyorum benim sorunum sadece berilleydi diğerleriyle değil
İnsallah sizde mezun olursunuzz.. yalnız tek farkla ben tartısmadım hic bir zaman bu hadsizlige düsmem
Kizlar cok uzgunum ama bazi sebeplerden dolayi artik burada olamayacagim gercekten uzgunum lutfen beni bagislayin cok alistim ama bazi sebepler var girmemem icin lutfen bana anlayis gosterin burda olamayacgim halde bosu osuna yer doldurmak kimsenin hakkinida yemek istemiyorum ins.benim yerime cok daha iyi bi arkadas edinirsiiz ben hepinizi cok sevdim kendinize cok iyi bakin sizleri edebildigim kadar disaridan takip eedicm lutfen bana kizmayin gercekten onemli sebepler olustu hepinz kendinze iyi bzkin bolbol kilo verin ben de vericem ozellikle beril ablacim senden ayrilmak zorunda oldugum icin cok kotuyum seni cok seviyorum gercekten cok uzgunum kizlar sizlericok seviyorum
sen kendinin farkindamisin yada yazdiklariyinhem ne yazdığımın hemde ne anlattığımın gayette farkındayım sizin aslında ne konuştuğunuzun farkında olmadan davranmanızın doğurduğu sonuçları anlatmaya çalıştım evet çok iyi gözlemciyimdir. çünkü o ne dediğini bilmez tavrınız banaydı başkasına değil tabiki gözlemlicem neyse bu konuşma iyi yola girer diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm anlayışlı olsaydınız konuyu buralara çekmez biraz anlamaya çalışırdınız anlatmak istediğimi
cumaya paylasimda bulunmayi unutma kilo bildirimini kastettimarkadaslarım gecen hafta grıpden dolayı çok hasta olmuştum.bu nedenle işlerimde aksamıştı.yarından itibaren işlerimiz çok yoğun olacak hafta sonuna kadar dolu randevularımız.gündüzleri işte olacağım için sizlerle paylaşım yapamıya bilirim.akşam işten eve gelince paylaşım yapabilirim.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.
kisi kendi gibi anlar herseyiberil abla sana ve ebruya yazım ebrucum bence alınmaya gerek yok burası bir amaç için gün gelir özeller bile konuşulabilir herkes birbirini tanıma aşamasında sevmediğin insan gün gelir en sevdiğin insanda olabili aranızda ne geçti bilmiyorum ama bence herkes birbirini alttan almalı takmamalı hoş vakit geçirmek varken kimsenin gerilmesine gerek yok kimse beni yanlış anlamasın belki sen ne karışıyorsunda diyebilirsiniz bence gerek yok güzel bir yer ben ce kimsenin motivasyonu bozulmasın şekerler ne gerek var kilo vermeye odaklanın varsa sorunlarınız paylaşın sohbet edin bende yeniyim ebrucum güzel bir yer herkes her sorununu paylaşabilir hrahatlayabilir bu açıdan bile güzel kilo vermenin dışında nolur kimse beni yanlış anlamasın muhalefet olmak için değil yapım gereğği gerginliği sevmeyen bi insanın emnim beril ablada kırmak için kimseye bişey söylememiştir dedim gibi aranızda ne geçtiğini bilmiyorum acizane yorumum herkesi seviyorum tombişkolar diyete devam...
sanirim bunlari kacirdik surekli bahsi olunan bir konusonuna kadar tebrik ediyorum seni 4 ay gibi kısa bi sürede bak daha önce sohbet ediyo olsaydık nasıl verdiğinizide paylaşırdınız benimle
bende ozeldende yazistimAcelyaaaaaaaaaaaaaaa(((( cooooooooooook üzüldümmmmmmmmmmmm umarım kararlılıgını kaybetmezsin tabi ki su an sorun yasamaman önemli olan sey ama üzüldüm ya gitmeneeeee
sizin benimle hesabiniz olamazalıngan bi yapım yoktur aksine uzlaşmacı arkadaş canlısı bi yapım vardır ama haksızlığada gelemem insanların birbirlerini incitmesini hazmedemem çünkü kimse kimseden üstün değil
ayrıca bu fevri davranışını yaşına veriyorum şuan konuştuğun uslüple berille konuşmadık biz bence sende durul biraz bak evleniyosun evliliğin en büyük düşmanlarından biridir fevri çıkışlar üzülen sonra sen olursun canım yine söylüyorum benim sorunum sadece berilleydi diğerleriyle değil
hala yanlış konuşmalarına devam ediyosun burda kimse hadsizlik yapmıyo konuşmalarına dikkat et yine yaşının küçüklüğüne veriyorum bence biraz saygılı olmayı öğren
ebrucum ben artık listede olmaktan vazgeçtim berille tartışmamı geçtim ecemin saygısızlığına daha fazla cevap vermek istemiyorum ben ayrılmak istiyorum gruptan kilo verme serüvenimede kendim devam edicem kendime saygım çok büyük arkadaşlarada daha fazla kimsenin canı sıkılmasın motivasyonu kırılmasın.......
uzadıkça devam edicek bu iş
kimse kusura bakmasın ben gerçekten burdan güzel bişeyler çıkıcana inandığım için burdaydım kalabilmek içinde elimden geleni yaptım ama sağolsun ecem arkadaşımız böyle bi karar almama sebep oldu daa uzlüplu tartışabilirdi benimle çizgiyi çok fazla aştı.kendinize iyi bakın arkadaşlarım sizi tanıdığıma gerçekten memnun oldum hepiniz ALLAHA EMANET OLUN İYİ KİLO VERMELER DİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN
Su anda cok gülüyorum.. Özel hayatım alakasızca tartısmaya dahil ediliyor.. Damarıma basılıyor, Saygısızlık yapılıyor sonrada Ecem in yüzünden deniliyor.. Kaybedecek birseyim yok kazandıklarım yanında.. Tek söyleyecegim sey güle güle :)
ecem herkesi herkesi bilir kimsenin saygi damgasida kimseye kalmaz
sende sakinles bakiyim
ebrucum ben artık listede olmaktan vazgeçtim berille tartışmamı geçtim ecemin saygısızlığına daha fazla cevap vermek istemiyorum ben ayrılmak istiyorum gruptan kilo verme serüvenimede kendim devam edicem kendime saygım çok büyük arkadaşlarada daha fazla kimsenin canı sıkılmasın motivasyonu kırılmasın.......
uzadıkça devam edicek bu iş
kimse kusura bakmasın ben gerçekten burdan güzel bişeyler çıkıcana inandığım için burdaydım kalabilmek içinde elimden geleni yaptım ama sağolsun ecem arkadaşımız böyle bi karar almama sebep oldu daa uzlüplu tartışabilirdi benimle çizgiyi çok fazla aştı.kendinize iyi bakın arkadaşlarım sizi tanıdığıma gerçekten memnun oldum hepiniz ALLAHA EMANET OLUN İYİ KİLO VERMELER DİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN
arzucum mesaj listesi bu şekilde arkadşım...
kopyala arkadaşım not al
18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?