Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

alıngan bi yapım yoktur aksine uzlaşmacı arkadaş canlısı bi yapım vardır ama haksızlığada gelemem insanların birbirlerini incitmesini hazmedemem çünkü kimse kimseden üstün değil
ayrıca bu fevri davranışını yaşına veriyorum şuan konuştuğun uslüple berille konuşmadık biz bence sende durul biraz bak evleniyosun evliliğin en büyük düşmanlarından biridir fevri çıkışlar üzülen sonra sen olursun canım yine söylüyorum benim sorunum sadece berilleydi diğerleriyle değil

görüşürüz canım hayırlı işler sana

aynen canım bencede diyete devam benim yapım değil böyle tartımalar ama girdik bikere ecem arkadaşta dahil olmak isteyince uzadı gitti gereksiz yere

:)) cok gülüyorum kimse kimseden üstün degildir deyipte fevri davranısını yasına veriyorum demen ne yaman celiski :)) en kolay ego tatmin yoludur yasına veriyorum demek bende bunu yasına veriyorum bu hakkın olsun:) uslubum sükürler olsun bana göre dogru olan evliligimin bunun alakası nedir ve seni alakadar eden kısmı nedir gercekten büyük merak icerisindeyim.. bende yine söylüyorum berille sıkıntın varsa beril sıkıntım seninle demek cok zor degil bazı arkadaslar lar ler cogul eki girdiginde isteyen üstüne alınmakta hürdür buda benim yasımdan senin yasına göndermem olsun :)

haksızlığa bende hiicc gelemem berilin yanında olmaya calısmamda bundandır zaten :)

İnsallah sizde mezun olursunuzz.. yalnız tek farkla ben tartısmadım hic bir zaman bu hadsizlige düsmem

hala yanlış konuşmalarına devam ediyosun burda kimse hadsizlik yapmıyo konuşmalarına dikkat et yine yaşının küçüklüğüne veriyorum bence biraz saygılı olmayı öğren

açelyaaaaaaaaaa geri gel lütfen inşallah çözülür benim gibi geçici bir sorundur kib

sen kendinin farkindamisin yada yazdiklariyin
ama bence tamamen egon seni yonlendiriyor
sonra bir kez daha oku yazilanlari tekrar konusalim

cumaya paylasimda bulunmayi unutma kilo bildirimini kastettim
kisi kendi gibi anlar herseyi
sonuna kadar tebrik ediyorum seni 4 ay gibi kısa bi sürede bak daha önce sohbet ediyo olsaydık nasıl verdiğinizide paylaşırdınız benimle
sanirim bunlari kacirdik surekli bahsi olunan bir konu
ama siz kapalilik meselesinden baska birseyi gorememissiniz
Acelyaaaaaaaaaaaaaaa (((( cooooooooooook üzüldümmmmmmmmmmmm umarım kararlılıgını kaybetmezsin tabi ki su an sorun yasamaman önemli olan sey ama üzüldüm ya gitmeneeeee
bende ozeldende yazistim
sizin benimle hesabiniz olamaz
tavsan kussede dagin haberi olmaz misali siz icinizde bir kapalilik mevzudur kurmusta kurmussunuz
ama ben kin tutma ozelligim olmadigi icin unutmusum sizin bu kadar onemsediniz kouyu
ben demin beri gercekten iyi niyetimle cevap yaziyorum am bu son yazdinizda ne
sizin benimle hesabiniz olamazben birkac beden buyuk gelirim
hem hesaplasacak kadar degerlim degilsiniz
benim hesabim ancak sanalda gercekte sevdiklerimle olur
sanalda hesaplasmayida sizden duydum
sizi su an ayakta alkisliyorum
alttan aldikca uzatma potansiyelinize bayildim
bu konudanda cok sikildim ozur diledim olmadi
yanlis anlasima olmus dedim olmadi
ne istiyorsunuz soyleyin yapiyimda konu kapansin baydi cunku

hala yanlış konuşmalarına devam ediyosun burda kimse hadsizlik yapmıyo konuşmalarına dikkat et yine yaşının küçüklüğüne veriyorum bence biraz saygılı olmayı öğren

Biz seninle anlasamıyoruz cünkü farklı tellerden konusuyoruz sen ısrarla saygısızca tartısmaya dönüstürmeye calısıyorsun.. ben kendi adıma konusarak bu hadsizlige düsmem! diyorum Ebru benden yasca büyük birine hamile olmak üzere 2 cocuk annesi onunla tartısmam hadsizliktir! diyorum ' bizde senin gibi bu tartısma sayesinde mezun oluruz 'a cevaptı o..

Son düzenleme:
ebrucum ben artık listede olmaktan vazgeçtim berille tartışmamı geçtim ecemin saygısızlığına daha fazla cevap vermek istemiyorum ben ayrılmak istiyorum gruptan kilo verme serüvenimede kendim devam edicem kendime saygım çok büyük arkadaşlarada daha fazla kimsenin canı sıkılmasın motivasyonu kırılmasın.......
uzadıkça devam edicek bu iş
kimse kusura bakmasın ben gerçekten burdan güzel bişeyler çıkıcana inandığım için burdaydım kalabilmek içinde elimden geleni yaptım ama sağolsun ecem arkadaşımız böyle bi karar almama sebep oldu daa uzlüplu tartışabilirdi benimle çizgiyi çok fazla aştı.kendinize iyi bakın arkadaşlarım sizi tanıdığıma gerçekten memnun oldum hepiniz ALLAHA EMANET OLUN İYİ KİLO VERMELER DİYORUM KENDİNİZE İYİ BAKIN

Su anda cok gülüyorum.. Özel hayatım alakasızca tartısmaya dahil ediliyor.. Damarıma basılıyor, Saygısızlık yapılıyor sonrada Ecem in yüzünden deniliyor.. Kaybedecek birseyim yok kazandıklarım yanında.. Tek söyleyecegim sey güle güle :)

Son düzenleme:

burda hersey olur birbirimizi mimiksiz yazdiklarimizdan taniyoruz
kacmak cozum degil ama anne kizla kavga eder bizde ederiz bu cok normal
kacmak yerine kalmayi beklerdim
sen yoksa diyetten biktinda beizde bahanemi olduk
azmin elinden kimse kurtulmaz sadece gucsuzler bahanelere siginir
sakinles tekrar konusalim

ecem herkesi herkesi bilir kimsenin saygi damgasida kimseye kalmaz
sende sakinles bakiyim

ecem herkesi herkesi bilir kimsenin saygi damgasida kimseye kalmaz
sende sakinles bakiyim

canım ben zaten sakindim taaa ki evlilik dedigi ana kadar.. onunla hic alakası olmayan 2 insanın kararına yorum yapmak saygısızlıkla suclamak kimsenin haddine degil kimseye düsmez.. bırak sen ben o birbirimizi hic tanımıyoruz eger evlilik yoluna adım atmıssam ve ilerliyorsam benim iliskime su noktadan sonra annem bile yorum yapmaz bosuna mı diyorlar karı koca arasına girilmez diye bizde müstakbel es sectik birbirimizi hatamda benim dogrumda iste buna tahammül etmem! hele birde su internet gibi istedigi insan kılıgına giren yada girmeye calısan kisiler dolasırken ortalıkta onlara bu hakkı hic tanımam!

bugünkü menüm

sabah

*aç karnına ceviz kürüm
* 1 kase nesfit

ara
*1 adet elma

öğle
*1 kase çorba
*1 dilim kepek ekmeği

ara
* 1 adet portakal

akşam(18:00)
* 1 tavuk baget
* 2 adet bisküvi

2.5 litre su
3 kupa yeşil çay
plates yapamadım bugün

Menüm
Sabah
1 dilim tam tahıllı
Peynir
1 kase yoğurt

Öğle
2 dilim tam tahıllı
Labne peyniri
1 tatlı kaşığı pekmez

Akşam
Balık salata bolca
1 tane muZ

arkadaslar yapmayın ya prensesın gurupdan ayrılmasına çok üzüldüm. iki günlük dünyada yaşıyoruz ölüm var kırıcı olmayalım lütfen kımse üzülmesin kırılmasın burda hedefımıze ulassak bile mecun olduk diye cıkıp gitmeyelim ömür boyu dost arkadas olabiliriz bu bizlerin elinde inanın çok üzüldüm çokk ya.ne gereği vardı.

arzucum mesaj listesi bu şekilde arkadşım...

kopyala arkadaşım not al

18 - 19 Şubat 2013 : GUL1978
20 - 21 Şubat 2013 : dontpanic
22 - 23 Şubat 2013 : gurbet_dmr

Forum kaynıyor alıntı yapamıyorum arkadaşlarım
Kırmayın birbirinizi ya lütfen burada herkes destek birbirine ben buna inanıyorum

tatlım çıkma ya birbirimizi tanıdıkça daha iyi anlaşabiliriz diye umuyorum ben ...burda tek yapacağımız şey hedeflerimize ulaşmak ve iyi vakit geçirmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…