sıkma canını berilcim yazdıklarımı oku emi
aklım hep sende ecem iyisindir umarım geçmesse doktora git
hosgeldin
kacakkkkkkkkkkk
bak kiziyorum seni yoklamada goremeyince kolum kiriliyor sanki
kis seni ozluyom ben
sevgili arkadaslar
sanirim az cok birbirimizi yazdiklarimizdan taniyoruz
bazen verilen kiloyla sevinip bazen kilo alip mizraklaniyoruz
ozeldende konusup tesellilerde bulunuyoruz dilimizin yettigince
ama kimsenin bir art niyeti yok
bugunku olaylar olmamasi gerekiyordu ama oldu
lutfen hic birseyi icinizde biriktirmeyin
sonra bomba etkisi oluyor
benim sivri dilligim tamamen sizin mister sevilerek,ister kizarak motive olmanizdan yana yoksa kimsenin kimseden bir cikari yok
burda ciddi anlamda bir mesai harciyoruz ve birimizi goremeyince meraklaniyoruz
yeni gelen eki olan yok biz variz hep
benimle gercekten bir sorunu olan varsa uzgunum ama bunu bilmak isterim cunku su hayatta bazi ozel durumlarimdan dolayi birini kirmak beni cok yaraliyor suan mezun olacak durumdayim yani 13.takim benim icin misyonunu tamamladi ve beni hedefe golledi.
egerki bir sikintisi,motivasyon eksikligine ugrayan varsa ben gidebilirimde.hic sorun degil.umarim bu takim daha nice berillerde misyonunu tamamlar.ben hepinizden birsey ogrendim hepinizin bir huyuna hayran kaldim.sizi sevdim.sanki arkadasimmis gibi cevremdekilere bahsettim.son soz sunu soyleyim ben hepinizi coooooooook sevdim.ama size ve takima zarar veriyorsam bileyim cunku suan onemli olan takimin devamliligi
saçmalama kuzu ne zararı senin yararın var bende zararın yok ortimsin canımsın spor arkadaşımsın seni seviyorum kız demek kilo verseniz dostlukları bırakıp çekip gideceksiniz ha hiç yakışıyormu kuzu sanasevgili arkadaslar
benim sivri dilligim tamamen sizin mister sevilerek,ister kizarak motive olmanizdan yana yoksa kimsenin kimseden bir cikari yok
benimle gercekten bir sorunu olan varsa uzgunum ama bunu bilmak isterim cunku su hayatta bazi ozel durumlarimdan dolayi birini kirmak beni cok yaraliyor suan mezun olacak durumdayim yani 13.takim benim icin misyonunu tamamladi ve beni hedefe golledi.
egerki bir sikintisi,motivasyon eksikligine ugrayan varsa ben gidebilirimde.hic sorun degil.umarim bu takim daha nice berillerde misyonunu tamamlar.ben hepinizden birsey ogrendim hepinizin bir huyuna hayran kaldim.sizi sevdim.sanki arkadasimmis gibi cevremdekilere bahsettim.son soz sunu soyleyim ben hepinizi coooooooook sevdim.ama size ve takima zarar veriyorsam bileyim cunku suan onemli olan takimin devamliligi
okudum sagol canimsıkma canını berilcim yazdıklarımı oku emi
aklım hep sende ecem iyisindir umarım geçmesse doktora git
bende cok isterdimahh ne de güzel olurdu..
bende coook isterdim keske aynı sehirlerde olabilseydikkkk
görürsün tabi canım neden göremeyecekmissin önce güzelce okusunlar mezun olsunlar insallah yasayacaksın bütün güzel günlerini kızlarının..
valla gunler once hazmedilememis duygular patladiBen de seni özlüyorumama isteyerek olmadı ki askım bilgisayarımın bi ayağı çukurda artık bozulmaya başladı yine.. Özledim seni sizi çok..
Okuyorum geçmişi, gerçekten üzüldüm.
Ben beril'imi de tanıyorum, ecemimi de tanıyorum, ebru'yu da çok fazla tanımamama rağmen iyi niyetli biri olduğuna eminim. çok detaylı bilmiyorum mevzuyu ama.. Bu kadar iyi ve güzel insan biraradayken mesele nasıl buralara geldi anlamadımAma dediğim gibi çok üzüldüm..
Hepiniz olgun bireylersiniz artık, çocuk azarlar gibi "hadi unutun, barışın, konuyu kapatın bakim" de diyemem sonuçta bişeylerden etkileniyoruz, fikir ediniyoruz ve fikirlerimizi de belirtiyoruz, bazen de böyle tartışılıyor işte.. Olabilir, çok normal, bunlar her zaman olabilecek şeyler ama önemli olan böyle durumlardan olumlu bi sonuçla çıkabilmek.
Ebru gitmeye de bilirdi, keşke gitmeseydi.. Çünkü bu takımdaki güzel arkadaşlıkları, dostlukları, abla kardeş ilişkisini tam olarak anlayamadı. Anlamaya fırsatı olsaydı eğer, eminim gitmezdi, gidemezdi.. Bi şekilde ortada kırgınlık varsa da sarardık onu biz.
Tekrar söylüyorum çok üzüldüm, ama ben iyi kalplerinden, güzel yüreklerinden emin olduğum tüm arkadaşlarımın sonuna kadar arkasındayım ve onlara kefilim. Ebru da inşallah geri döner..
saçmalama kuzu ne zararı senin yararın var bende zararın yok ortimsin canımsın spor arkadaşımsın seni seviyorum kız demek kilo verseniz dostlukları bırakıp çekip gideceksiniz ha hiç yakışıyormu kuzu sana
ahanda ebrumda geldi el atıverir şindik olaylara
ben ozeldende gorustum
sanirim esi kkyi kiskaniyor
ne cekiyoruz bu eslerden ya
ayrica evsebuda mesajlar yolladi
esini ikna etmis yavas yavas katilimlarda bulunacak
ama basta adami yine sinirlendirmesin listeden cikarmayin mutlaka ortamini duzeltecekmis
elinden geldigince katilimda bulunacakmis bir kac gun idare edin dedi
ebru zaten en az 2 hafta olmalı deneme süresi insanın fikirleri değişebiliyor listeye giriliyor heves kırılınca takım makım hikaye yüz üstü bırakılıp gidiliyor sonra uğraşNoluyor yaaaa kim nereye gidiyor? Daha bir hafta önce liste liste diye canları giden insanlar şuan tek tek kaçmaya çalışıyor. Zaten farkettim ki bu iki hafta deneme süresi bile yetmiyor. Ayy çok sinirlendim ben bugün yaaaaa
Ben de seni özlüyorumama isteyerek olmadı ki askım bilgisayarımın bi ayağı çukurda artık bozulmaya başladı yine.. Özledim seni sizi çok..
Okuyorum geçmişi, gerçekten üzüldüm.
Ben beril'imi de tanıyorum, ecemimi de tanıyorum, ebru'yu da çok fazla tanımamama rağmen iyi niyetli biri olduğuna eminim. çok detaylı bilmiyorum mevzuyu ama.. Bu kadar iyi ve güzel insan biraradayken mesele nasıl buralara geldi anlamadımAma dediğim gibi çok üzüldüm..
Hepiniz olgun bireylersiniz artık, çocuk azarlar gibi "hadi unutun, barışın, konuyu kapatın bakim" de diyemem sonuçta bişeylerden etkileniyoruz, fikir ediniyoruz ve fikirlerimizi de belirtiyoruz, bazen de böyle tartışılıyor işte.. Olabilir, çok normal, bunlar her zaman olabilecek şeyler ama önemli olan böyle durumlardan olumlu bi sonuçla çıkabilmek.
Ebru gitmeye de bilirdi, keşke gitmeseydi.. Çünkü bu takımdaki güzel arkadaşlıkları, dostlukları, abla kardeş ilişkisini tam olarak anlayamadı. Anlamaya fırsatı olsaydı eğer, eminim gitmezdi, gidemezdi.. Bi şekilde ortada kırgınlık varsa da sarardık onu biz.
Tekrar söylüyorum çok üzüldüm, ama ben iyi kalplerinden, güzel yüreklerinden emin olduğum tüm arkadaşlarımın sonuna kadar arkasındayım ve onlara kefilim. Ebru da inşallah geri döner..
okudum sagol canim
bende cok isterdim
bilmem belkide hayat 3 gunden daha kisadir
allah bilir ama sende en az annen kadar heyecanlaniyorum
kis kerosun damatligi nasil
valla gunler once hazmedilememis duygular patladi
ebru zaten en az 2 hafta olmalı deneme süresi insanın fikirleri değişebiliyor listeye giriliyor heves kırılınca takım makım hikaye yüz üstü bırakılıp gidiliyor sonra uğraş
Tugbisim biliyorsun seni cok seviyorum..
Gül burdaymıssss müsait olursa söyle toplu bir görüsmee yapalım yaaa
Ben geldim canlarım. Bilgisayarım tamir oldu çok şükür, Allah'tan daha fazla ayrı kalmadım burdann. Geçmişin tamamını okumak çok zor olur sanıyorum ama şöyle bi bakayım
hoş geldınız nasılsınız ?
sevgili arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?