Gelmezsen bozuşuruz bak çok heveslendim şu an
Geçmişi okudum ebru'm
Ayrıca deneme süresini 3 haftaya çıkarma konusunda seninle hem fikirim.
Ne güzel ya maşallah azmine isteğine :13: biz de seni seviyoruz :
unut unut sen onları okumadın say
Bak hiç bu açıdan düşünmemiştim hihihi
Yaşasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyi geceler dünyanın en tatlı hamişi
BU arada ben cokkk mutluyumm
O da nasil, sabah cok kotuydum aynen Beril senin sabahki halin gibi
Gerci ben sebeplerini biliyordum biraz
Farkindaysaniz 2 haftadir diyetim de kotu, gerci farketmemeniz mumkun degil zaten kilo veremeememden belli.:)
Aksam askimla Fenerbahce parkina gittik bulusunca cok guzel bir yer cok seviyorum orayi soguktu usudum flb dedi am yuruttum biraz onu
O anda bile oyle yururken onun yanimda olmasi bana oyle bir guven verdi ki zaten o olunca her seyin daha guzel olacagini hissediyorum
Ondan sonra aksam sevgilimle oturdum konustum tek tek tek anlattim icimi doker gibi kendimle konusur gibi.bir hafifledimm kii.
Bir de bugun yeni kitaplar aldimm okudum bya bugunn o da mutlu etti beni.
Ayy oyle iste:)
Ya kahvenin evet saglikli bir tarafi yok ama diyete zararli bir tarafi da yok:)
Neyse mesaj alinmistir
Yemeyin uleynn muz fln:))
Mutluyum ya simarasim sirnasasim var:))
Beril okul oncesinde de calistin demekkk ne guzell:)
Ben gecen sene cok zorlanmistim beril ya ilk senemdi ve sartlar kotuydu ve sinifim felaketti, bir arada olmamasi gereken ogrencilerdi. Haftada en az 2 gun okulun tuvaletinde aglayip eve oyle gidiyordum.
Bu sene cok seviyorum cok sukurhem tecrubem oldu az da olsa, hem bu sene sinifim cok guzel, sartlar gelisti fln.
Gecen hafta bir ogrencim bana 'ogretmenim sen cok iyi bir ogretmensin' dedi mutluluktan aglayacaktim bu sefer nerdeyse:)
Ogretmenlik farkli bir meslek yaaa
Hakkiyla yapilirsa ama
Yoksa hammalliga donusuyor ve oyle bir stres koyuyor ki insanin hayatinin tam ortasina
Sevmeden cekilmiyorr
Senin de zaten Elifin kucuk hala ama sen evelallah istedigin gibi bir sey bulur her ne olursa da hakkindan gelirsinnn
Senden fena girisimci de olurr:)
cok asiksin ya sen ben herseyi icimde yasarim
senin nisan resminde bakisini hatirliyorum resmen bagiriyor gozbebeklerin muhammetttttttttttttttttttttttttt diye
Bu mart ayinda beraberliimizin 7. Senesi olcakk
Ve cok pesimden kostu zamaninda
Baslarken boyle asik degildim
Simdi de ask degil belki farkli bir aey bilmiyorum ama onunla cok mutluyum
Ona da ne hissedersem paylasiyorum ben 7 senedir :)
Ben onu senelr oncesiyle karsilastirinca cook cok cok fazla seviyorum ama ikimiz de sunu biliyoruz ki o hep beni daha cok sevdi ve hala da oyle.
Ama o resimlerde hic bakamaz oyle guzell:) kiz kardesi resmimizi cekerken dalga geciyor kiz sana askla bakiyor sen bos bos bakiyorsun diye
Bu mart ayinda beraberliimizin 7. Senesi olcakk
Ve cok pesimden kostu zamaninda
Baslarken boyle asik degildim
Simdi de ask degil belki farkli bir aey bilmiyorum ama onunla cok mutluyum
Ona da ne hissedersem paylasiyorum ben 7 senedir :)
Ben onu senelr oncesiyle karsilastirinca cook cok cok fazla seviyorum ama ikimiz de sunu biliyoruz ki o hep beni daha cok sevdi ve hala da oyle.
Ama o resimlerde hic bakamaz oyle guzell:) kiz kardesi resmimizi cekerken dalga geciyor kiz sana askla bakiyor sen bos bos bakiyorsun diye
belki bir yaz gecesi
belki bir agustos ogleni
belki sicacik bir golgede
belki sarhos
belki hasta
belki deli
ama mutlaka gelecegim
Tesekkur ederim Tugbacim:) kolay-zor dusunup bakip bulmussun ya o onemli olanBetüşüm Allah nazarlardan saklasın aşkınızı :123:
(Bak sizin için yukardaki pek alışık olmadığımız smile'ı buldum. Sanki çok uğraştım daama olsun yine de buldum:79::)))
Pff o kadin sacmalamisbende cok ceza alan ogretmen olmamistir
ilce milli egitimden bile ceza aldim
hatta eski mudurle bir turlu sevisemedik
adam o.......sam sikayet etti
bu kadinla aramiz iyi oda catlak ben gibi
cocuklarla cok guzel projeler yarismalar yapardik.en buyuk cezamida elbise toplama kampanyasi yaptimda aldim.ozurlu cocuklarin dernegine gidiyorum cok sik
herkes evden kullanmadi esyalari getirsin dedim neyse getiren getirdi bende baya bir ayarladim.onlari eskicilere sattik ve ozurlu kizlara hijyen bezler felan aldik.bazilari gercekten zor durumdaydi.mudur zorlamisim ogrencileri diye tutanak tuttu.ya benim basim beladan kurtulmaz
ben duygularimi anlatamam ya
size hasani anlattim kadar ona diyemem
sevgililer gununde bana kocaman bir cicek getirmis kapiyi actim dudaklarimi uzatirken gozlerimi saci gibi yaptim adam neye ugradini sacirdi.ya cok muzipim
ama ona yillardir yazdim bir gunluk var onun caniiiii
benim kocam benim catim yaaaaaaaa
ben gelin cicegi beyaz orkide seviyorum
cok klas duruyor
belki bir yaz gecesi
belki bir agustos ogleni
belki sicacik bir golgede
belki sarhos
belki hasta
belki deli
ama mutlaka gelecegim
Beril buraya yazdiginin 10da birini soylesen adam kalpten gider o zaman
Senin sevgin de cok guzel beril ondan bahsederken ekrandn hissediliyor , bir baska..
Ecem amin canim Allah seninkini de benimkini de Berilinkini de, Tugbanin gelecekteki iliskisini de, su an burda olmayan diger takimdakilerin iliskilerini de heppp mutluu ilisklerden yapsin insallah. Sonuna kadar.
Ecem amin canim Allah seninkini de benimkini de Berilinkini de, Tugbanin gelecekteki iliskisini de, su an burda olmayan diger takimdakilerin iliskilerini de heppp mutluu ilisklerden yapsin insallah. Sonuna kadar.
kiz ben icmemVallahi gözlerim yollarda..ne olursan ol yine gel demiş Hz. Mevlana.. Nasıl da güzel demiş.. İki insan birbirini sevdikten, kalpleri birbirine ısındıktan sonra, hiçbi ufak ayrıntı, hiç bi farklılık onların sevgisini etkilemez.. Çünkü sevgi güçlü bi bağdır.. Sevgi, Allah'tandır.. Sonsuzdur..
Allah buyuruyor ki kitabında;
"Müminlerin kalplerini birbirlerine O ısındırdı. Yoksa yeryüzünde ne varsa sen hepsini harcasaydın yine de onların kalblerini (böylesine) ısındıramazdın. Lâkin Allah, kalplerini kaynaştırdı. Muhakkak ki, O azizdir, hakimdir."
Enfal Suresi - 63. Ayet
cokta tinnnnnnnnn sanki ya bende uslu bir tip degilimmmmmTesekkur ederim Tugbacim:) kolay-zor dusunup bakip bulmussun ya o onemli olan
Pff o kadin sacmalamis
Tamam yaptigin resmi yollara tam uygun yapilmamis olabilir ama takmis o kadin sana belli yani
bak daha igrenc birsey anlatayimdudaklarını uzatırken gözlerini şaşı yaptığın anı hayal ediyorum daAllah senin iyiliğini versin ya :))))
insallahalbüm yaptım bakalım begenecek misin diktiriyorum ya istedigim gibi degisiklik yapabilirim varsa aklında bisilerrrr söyle bakalım daha provalar baslamadı :)
belki bir eylül sabahı eylülün 1i sabahı :))
hiiiiiiii hasan bana omur torpusu diyorBeril buraya yazdiginin 10da birini soylesen adam kalpten gider o zaman
Senin sevgin de cok guzel beril ondan bahsederken ekrandn hissediliyor , bir baska..
Kizlar ben artik cikayim
Biraz daha kitap okuyacagim sonra uyurum.
Kitabin ismini soyliyim mi size:))
Ama diyete aykiri onu bastan soyleyeyimm cani cekecek olann alt satiri okumasinnn bak simdiden soyluyorummm
'limonlu pastanin siradisi huznu'.
Ortalarina geldim simdilik guzel gidiyor farkli bir kitap nasil bitecek merak ediyorum
insallah
soylerim canim niye olmasin
bugunmu yapacan
haaaaaaaaa tacmi cicekmi takacan sacina
Bu arada hani ben bazen ayet ve hadisler paylaşıyorum ya konuya uygun ya da içimden geldikçe..
Kalbimde, ruhumda ve aklımda iliklerime kadar hissettiğim ve hayatımın her anına yansıtmaya çalıştığım inancımı paylaşmak beni çok mutlu ediyor.. Yanlış yapıyorsam bile farkında değilim.. Uyarabilirsiniz her zaman. Çünkü kimse benim neye inandığımı bilmek duymak zorunda değil bunun farkındayım.
Velhasılkelam, hepiniz her zaman dualarımdasınız.
askitom seni herseyinle sartsiz kosulsuz sevdik ben,bizBu arada hani ben bazen ayet ve hadisler paylaşıyorum ya konuya uygun ya da içimden geldikçe..
Kalbimde, ruhumda ve aklımda iliklerime kadar hissettiğim ve hayatımın her anına yansıtmaya çalıştığım inancımı paylaşmak beni çok mutlu ediyor.. Yanlış yapıyorsam bile farkında değilim.. Uyarabilirsiniz her zaman. Çünkü kimse benim neye inandığımı bilmek duymak zorunda değil bunun farkındayım.
Velhasılkelam, hepiniz her zaman dualarımdasınız.
bende kisilikmi disilkimi diye bir kitap okuyom starda sabah haberi sunan sedanin yazdigiKizlar ben artik cikayim
Biraz daha kitap okuyacagim sonra uyurum.
Kitabin ismini soyliyim mi size:))
Ama diyete aykiri onu bastan soyleyeyimm cani cekecek olann alt satiri okumasinnn bak simdiden soyluyorummm
'limonlu pastanin siradisi huznu'.
Ortalarina geldim simdilik guzel gidiyor farkli bir kitap nasil bitecek merak ediyorum
haydi uykucu kizlari bekletmeCanlarım bitanelerim ben de çıkayım artık. Yarın sabah staja gideceğim, kuzucuklarımı çooook özledim 2 aya yakın oldu görmüyorum onları.
Yarın sabah yazarım bi günaydın mesajı, sonra stajdan döndüğümde görüşürüz inşallah.
Sizi seviyorum, hayırlı geceler hepinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?