Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yaa offff inanamıyorum sanaa nerden aklına geliyor böyle şeyler askm sen nası bişeysin ya renkli kişiliğini seveyim senin

buna cevap vermeden çıkmak istemedim çok içime otururdu :))))
şimdi gidiyorum iyi geceler bitanelerim benim

arkasi korsajlimi su iplerle sikilandan
birde tac takacaksan sacini mutlaka bir ton koyult
tasin golgesinde kalmasin
ve kesinlikle ciceginin buketinde minik piriltilar olmali
hatta kurdelanin bir ucuna tasla e digerine k islet cok hos oluyor
taki sepetide ayni olsun tasli
ya tastan git ya cicekten
tasa sim yakismiyor sakin cicege sepete sim attirma
ayakkabi bumu yoksa begendin bumu

igrencimmmmmmmmmmmm biliyorum

kiz ecemmmmmmmmmmmmm
birde kesinlikle davetli defteri yaptir
gelinliginin kumasindan kaplat
girise koyyyyyyyy kimler gelmis ne yazmis

Beril kiilik mi disilik mi dedinnn
Bana iyi geceler mesajimi igrenc bir espiriyle yazdiriyorsun su an sorumlusu sensin
Geliyoor siki durun:)

- soru: buzdolabi disi midir, erkek midir? Disidir. Nedennn???

Cevap asagida okumadan obce biraz dusunun bakalim bulabilecek misnizz

Disidir, cunku yumurtaliklari varrrr

Hahahh iyi geceler herkeseee renkli ruyalarrrrr :)))

kisilikmi disilikmi adi
senide kendime cevirdim diyecemde cikkkkkkkkkk
erkekleri tiplerine gore anlatiyor ben cok begendim

arkası ipli gelinlikleri sevmiyorummm hic arkası inci dügmeli minicik dügmeler varya onlardan biraz zor olucak ama kapatacak olan düsünsün ve de acacak olan hahahah :))

yoookk öyle simmm falan sevmem gülleri aynen resimdeki gibi yaptırıcam upuzun beyaaaaz kurdelası olucak tüllüde yaptırmicam
ayakkabı bunu begendim bunuda özel yapım yapıyorlar böyle tüylü yaptırmayabilirim ama heryeri böyle taslı olucak degistirirsem bitek tüyünü degistiririm ki begendigim broş baska

saclarım koyu renk kendi dogal rengi istee daha dogrusu dogal rengini kullanıcam cicek sadece elimde olucak :)

inci yada kucuk su gibi pirlanta bir gerdan dene
ama arka inciyse sanirim daha iyi olur
ayakkabinin tuyu haric begendim
sanki daha once gordum gibi ayakkabiyi
gelinlik boale elden yana tasan cicegi kaldirir bir dene
ama gelinlik kumasindan yapilacak degilmi cicekler
gelinlik tek parcami yoksa ilerleyen saatlerde etegini kisaltacanmi
simdi modaya

Bu ayakkabi sanemikodan iste ben topuklu giyemiyorum yaa boydan dolayi babet giyiyorum o yuzden en suslusunu taslisini seciyorum babetlerde model yok :)
El cicegim canli cicek olucak beyaz guller olsun diyorum
Nikahtan sonra atmak icin cicegi ucuz bsey alicam
Gelinlik tek parca kisaltmicam
Kisaltacagim gelinlik veda partisinde olucak
Sirasyla kina gelin hamami ve son veda partisi yapicam 3 gun 3 gece dugundeyizz yani :)

yaaa varya bitanem seni bir kez daha takdir ettim ve hayran kaldım süpersinnnnnnnn

tuğbacım sana katılıyorum ve buraya yazıyorum açelyada ebruda dönecek ebru bence gergin bi durumdaydı tartışma uzadı sinirle gerildi ortam ama ceviz kabuğunu doldurmaz zaten beril ablanın tutumuna da hayran kaldım eğer art niyetli bi insan olsaydı üstteki paylaşımı yapmazdı ecemde gergindi olur böyle şeyler önemli olan unutmak herkesi seviyorum

ortada birbirini tam tanıyamamış olmaktan kaynaklanan bi durum var..
Sensiz olmaz. Hatta bunun tartışması bile yapılmaz. Bi daha böyle şeyler duymak istemiyorum. Lütfen!
bendeeeeeeeeeee her nekadar yeni olsamda kendimi uzun süredir buradaymış gibi hissediyorum yeminle...

tuğbişim inan ben farkındayım amaca ulaşmaktan çok buradan çok güzel dostluklarda çıkacağını bizzat gördüm benim çocukluk arkadaşım şubat annesi grubunda ve şu anda kendi aralarında ankarada olanlar görüşüp gün yapıyorlar aynı yaş aynı ayçocuklar birbirlerini görüyor süper bi durum bakarsın böyle bile olur neden olmasın naptım ettim anlattım ve geldim tatlı dil meselesi bende ocak annesi grubundayım ama ben o dönemde aktif olamadım bebeğim çok mızmızdı idrar yolu enfeksiyonu varmış ilk 6 ay sürekli ağlardı onunla ilgilenmekten denemedim bile girmeyi beni o üye yapmıştı bi kez bile giremedim öyle işte bu gruba katılmamda onun önerisi üzerine oldu şimdi burda aktif değiller ama facedeler bakarsın dostlukları oraya bile taşırıs neden olmasın kızlar

katılıyorum.. Sebep her ne olursa olsun böyle değişiklikler yaşandığında önce takım sonra da ebru'muz zor durumda kalıyor işte..
tekrar tekrar kendi adıma özür diliyorum ebruşu zor durumda bırakmamışımdır inş

ben güle atmıştım bugünkü sayımı ama yarın ikisini bir sana atarım ebrucum
sen cnaını sıkma kaptan git sağlıklı sağlıklı bebişini doğur yorma kafanı olmas bir daha böle şeyler...

okul öncesi öğretmenleri seneye kızımı kreşe vermek istiyorum varmı önerileriniz nelere dikkat etmeliyim

söyleyeyim betülcüm sevgilin artık alışkanlığın haline gelmiş bizde eşimle 5 yılçıktık 6.yılda evlendik herşeyine alışıysun belli bir süre sonra aşk yerini sevgiye evlenince sevgi saygı sadakat birleşiyor şimdiden dahada mutluluklar umarım evlilkle taşlanır en yakın zamanda sürekli yanınd aolmasıda güzel her ne kadar arada arıza çıksada güzel insanın sevdiği insanla evlenmesi

bence sen bi şekilde ona bunu hissettiriyorsundur ablacımdile getirmesende bunu gözlerin anlatıyordur ona eminim çünkü burda 2 haftadır eş sevgili babında hatırladığım tek isim hasan ehehe

vallaaha tubişim benim için hiçbir mahsuru yok yürekten yaptığına inanıyorum göstermelik dğeil önemli olan bu değilmi

ecemcim düğün ne zman keisn bahsetmişsindirde benim balık hafıza unutmuştur kızlar ciddi unutkanlıklarım var napabilirim her neyse şlimdiden mutluluklar düğüne aslında grup olarak iştirak etsekk 13. Takım zayıflama grubundan beşibirlikkkkkkkk süper olurdu bana uyar ankara ise
şaka bir yana hep böyle şu koşuşturmalardan aldığın heyecan haz mutluluk tadında geçsin bütün hayatın tüm kalbimle sonzuz mutluluklar arkadaşım 21 yaşındamıydın birde ecem yanlışmı hatırlıyorum sanki erkenmi evleniyosun Karıştırmışta olabilirm affola öptüm

ALINTILAMIŞTIM AMA BİRAS KARIŞIK OLMUŞ TEKRAR YAZAYIM DEDİM

Ebrucum canım kaptanım ben burdayım bisıkıntı yaşamıştım halloldu sadece bi kaç gün kurallara uyamadım bunun için özür dilerim mesaj atıcaktım ama gelirsin görüsün diye bekledim ama burdayım ve kesinlikle dikkat edicem beril ablayla görüştük sadece giremediğim zmanlar beni idare ederseniz sevinirim dedim elimden geldiğince burada olacağım ve sizlerle hedefime ulaşacağım sen hiç bişiye canını sıkma sağlıklı sıhhatle bebeğini doğur inşşş herşey güzel olcak kimse seni yanıltmayacak inş kendi adıma konuşuyorum

YATAYIM ARTIK SIRF OKUMAK İÇİN YARASA GİBİ ŞU SATTE AYAKTAYIM HALA YA KENDİME HAYRAN KALDIM HERKESE TATLI RÜYALAR İLK AÇANA SONRAKİLERE GÜNAYDINLAR OLSUN GÜZEL Bİ GÜN OLSUN DİLEĞİYLE.....

günaydın arkadaslarım.yine ben çok erkencıyım.çocuklarımı kavaltı yaptırdım okula yolcu ettım.allahıma emanet olsunlar.bende biraz atıştırayım cayımı yudumlarım sonrasıda elemanları alıp doğru işe.bu hafta full doluyuz akşam eve gelince menümü yazarım.hepinizi allaha emanet ediyorum.kendinize cici bakın.

canım sıkmayın canınızı ...umarım prenses te geri döner çıkmaz takımdan ...ben sadece şunu söylemek istiyorum biliyorum burda kötü insan diye bir şey yok herkes çok çok iyi ...ben kendi adıma şunu söyleyeyim paylaşımlarında bana göre motivasyonumuzu bozacak bir şey yok ama şu var biraz katısın
(benim sivri dilligim tamamen sizin mister sevilerek,ister kizarak motive olmanizdan yana yoksa kimsenin kimseden bir cikari yok) demişsin haklısın tabi ki de kimsenin kimseden çıkarı yok..artık yeni eski ayrımı da yok zaten bunuda farkettim.....
akşam ki tartışma da çok gereksiz bir tartışmaydı ve uzamış ta uzamış ....akşam pek takip edememiştim...arada baktım ama şimdi detaylı geçmişi okuyunca gördüm ..bence söylenmeyecek şeyler söylenmiş ...aslında saygı çerçevesi içinde de tartışılabilirdi konu ama özelle hayatlara kadar uzamış.. prenses arkadaşımız da kırılmış alınmış bazı şeylere oda haklı kendince...benimde kırıldığım anlar oldu ama hiç bir zaman dile getirmedim...illaki kendimizi kabul ettirene kadar olabilecek şeylerdi ....
umarım bir daha olmaz bu tarz tartışmalar ...
bende bir aralar umursanmadığımızı düşünüyordum ne yalan söyleyeyim ama ben kendim için bir yola girdim devam etmem gerek diye düşünerek hiçbir zaman dile getirmedim..neyse sıkmayın o tatlı canlarınızı ...prensesimizde inş dönecek ... BENDE HERKESİ SEVİYORUM...

Beril bu arada bişey dicem sana ama aramızda kalsın tamammı ? ben bu hafta sanırsam kilo veremicem regl dönemim olduğundan çok şişim şimdi tartıldım 300 gramda fazla geldim napacam ben kaçamak ta yapmadım yapsam gam yemicem

ebrucum ben yine kendi adıma konuşmak istiyorum yeni giren üyelrin hepsi derken bende içinde olduğum için dedim ...kaptan sensin ebrum nasıl uygun görürsen o şekilde ben varım..hatta beni bu hafta da deneme süresine al...(çünkü bu hafta takımın yüzdesini olumsuz etkileyebilirm.... )nolur denemeye al beniiii
ya ama ebrum bazen şaka yapıyoruz umarım şakalarımız ters tepki vermez....ebrucum harbiden varya çok disiplinli bir kaptansın bazen korkuyorum :2::2::2::2::2:

günaydın arkadaşım ....afiyet olsun...sende allaha emanet ol tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…