bak daha igrenc birsey anlatayim
buda gecen persembe belgine yaptigim birsey
benim kardesim sebze kasaindan romantik masa yapar
neyse skypte alisiyle konusuyor zaten gicigim saatlerce ne konusur diye
belgin dedim kapidan kafami uzattim geliyom abla dedi
yok yok kal sana birsey diyecem dedim soyle dedi
ya bir dusunsene ali kabiz olsa soyle bir hafta wc de nasil ihiniyordur dedim ve ciktim
ben alt kata indim kicimdan geldi kapatmis hemen skypi
yoksa oooooooo saatler surer
yaa offff inanamıyorum sanaanerden aklına geliyor böyle şeyler askm sen nası bişeysin ya renkli kişiliğini seveyim senin
buna cevap vermeden çıkmak istemedim çok içime otururdu :))))
şimdi gidiyorum iyi geceler bitanelerim benim
kisilikmi disilikmi adiBeril kiilik mi disilik mi dedinnn
Bana iyi geceler mesajimi igrenc bir espiriyle yazdiriyorsun su an sorumlusu sensin
Geliyoor siki durun:)
- soru: buzdolabi disi midir, erkek midir? Disidir. Nedennn???
Cevap asagida okumadan obce biraz dusunun bakalim bulabilecek misnizz
Disidir, cunku yumurtaliklari varrrr
Hahahh iyi geceler herkeseee renkli ruyalarrrrr :)))
arkasi korsajlimi su iplerle sikilandan
birde tac takacaksan sacini mutlaka bir ton koyult
tasin golgesinde kalmasin
ve kesinlikle ciceginin buketinde minik piriltilar olmali
hatta kurdelanin bir ucuna tasla e digerine k islet cok hos oluyor
taki sepetide ayni olsun tasli
ya tastan git ya cicekten
tasa sim yakismiyor sakin cicege sepete sim attirma
ayakkabi bumu yoksa begendin bumu
arkası ipli gelinlikleri sevmiyorummm hic arkası inci dügmeli minicik dügmeler varya onlardan biraz zor olucak ama kapatacak olan düsünsün ve de acacak olan hahahah :))
yoookk öyle simmm falan sevmem gülleri aynen resimdeki gibi yaptırıcam upuzun beyaaaaz kurdelası olucak tüllüde yaptırmicam
ayakkabı bunu begendim bunuda özel yapım yapıyorlar böyle tüylü yaptırmayabilirim ama heryeri böyle taslı olucak degistirirsem bitek tüyünü degistiririm ki begendigim broş baska
saclarım koyu renk kendi dogal rengi istee daha dogrusu dogal rengini kullanıcam cicek sadece elimde olucak :)
inci yada kucuk su gibi pirlanta bir gerdan dene
ama arka inciyse sanirim daha iyi olur
ayakkabinin tuyu haric begendim
sanki daha once gordum gibi ayakkabiyi
gelinlik boale elden yana tasan cicegi kaldirir bir dene
ama gelinlik kumasindan yapilacak degilmi cicekler
gelinlik tek parcami yoksa ilerleyen saatlerde etegini kisaltacanmi
simdi modaya
sevgili arkadaslar
sanirim az cok birbirimizi yazdiklarimizdan taniyoruz
bazen verilen kiloyla sevinip bazen kilo alip mizraklaniyoruz
ozeldende konusup tesellilerde bulunuyoruz dilimizin yettigince
ama kimsenin bir art niyeti yok
bugunku olaylar olmamasi gerekiyordu ama oldu
lutfen hic birseyi icinizde biriktirmeyin
sonra bomba etkisi oluyor
benim sivri dilligim tamamen sizin mister sevilerek,ister kizarak motive olmanizdan yana yoksa kimsenin kimseden bir cikari yok
burda ciddi anlamda bir mesai harciyoruz ve birimizi goremeyince meraklaniyoruz
yeni gelen eki olan yok biz variz hep
benimle gercekten bir sorunu olan varsa uzgunum ama bunu bilmak isterim cunku su hayatta bazi ozel durumlarimdan dolayi birini kirmak beni cok yaraliyor suan mezun olacak durumdayim yani 13.takim benim icin misyonunu tamamladi ve beni hedefe golledi.
Egerki bir sikintisi,motivasyon eksikligine ugrayan varsa ben gidebilirimde.hic sorun degil.umarim bu takim daha nice berillerde misyonunu tamamlar.ben hepinizden birsey ogrendim hepinizin bir huyuna hayran kaldim.sizi sevdim.sanki arkadasimmis gibi cevremdekilere bahsettim.son soz sunu soyleyim ben hepinizi coooooooook sevdim.ama size ve takima zarar veriyorsam bileyim cunku suan onemli olan takimin devamliligi
tuğbacım sana katılıyorum ve buraya yazıyorum açelyada ebruda dönecek ebru bence gergin bi durumdaydı tartışma uzadı sinirle gerildi ortam ama ceviz kabuğunu doldurmaz zaten beril ablanın tutumuna da hayran kaldım eğer art niyetli bi insan olsaydı üstteki paylaşımı yapmazdı ecemde gergindi olur böyle şeyler önemli olan unutmak herkesi seviyorumben de seni özlüyorumAma isteyerek olmadı ki askım bilgisayarımın bi ayağı çukurda artık Bozulmaya başladı yine.. özledim seni sizi çok..
okuyorum geçmişi, gerçekten üzüldüm.
Ben beril'imi de tanıyorum, ecemimi de tanıyorum, ebru'yu da çok fazla tanımamama rağmen iyi niyetli biri olduğuna eminim. çok detaylı bilmiyorum mevzuyu ama.. Bu kadar iyi ve güzel insan biraradayken mesele nasıl buralara geldi anlamadımama dediğim gibi çok üzüldüm..
Hepiniz olgun bireylersiniz artık, çocuk azarlar gibi "hadi unutun, barışın, konuyu kapatın bakim" de diyemem sonuçta bişeylerden etkileniyoruz, fikir ediniyoruz ve fikirlerimizi de belirtiyoruz, bazen de böyle tartışılıyor işte.. Olabilir, çok normal, bunlar her zaman olabilecek şeyler ama önemli olan böyle durumlardan olumlu bi sonuçla çıkabilmek.
Ebru gitmeye de bilirdi, keşke gitmeseydi.. çünkü bu takımdaki güzel arkadaşlıkları, dostlukları, abla kardeş ilişkisini tam olarak anlayamadı. Anlamaya fırsatı olsaydı eğer, eminim gitmezdi, gidemezdi.. Bi şekilde ortada kırgınlık varsa da sarardık onu biz.
Bak şuraaya yazıyorum tuğbacım ebruda açelyada geri gelcek bence nezih bir ortam olur böyle şeyler gerginlik oldu umarım farkına varmışlardır bu güzelliğin ve dönerler diye düşünüyorum ben ol
tekrar söylüyorum çok üzüldüm, ama ben iyi kalplerinden, güzel yüreklerinden emin olduğum tüm arkadaşlarımın sonuna kadar arkasındayım ve onlara kefilim. Ebru da inşallah geri döner..
bendeeeeeeeeeee her nekadar yeni olsamda kendimi uzun süredir buradaymış gibi hissediyorum yeminle...ortada birbirini tam tanıyamamış olmaktan kaynaklanan bi durum var..
Sensiz olmaz. Hatta bunun tartışması bile yapılmaz. Bi daha böyle şeyler duymak istemiyorum. Lütfen!
[ı]noluyor yaaaa kim nereye gidiyor? Daha bir hafta önce liste liste diye canları giden insanlar şuan tek tek kaçmaya çalışıyor. Zaten farkettim ki bu iki hafta deneme süresi bile yetmiyor. Ayy çok sinirlendim ben bugün yaaaaaEbrucum canım kaptanım ben burdayım bisıkıntı yaşamıştım halloldu sadece bi kaç gün kurallara uyamadım bunun için özür dilerim mesaj atıcaktım ama gelirsin görüsün diye bekledim ama burdayım ve kesinlikle dikkat edicem beril ablayla görüştük sadece giremediğim zmanlar beni idare ederseniz sevinirim dedim elimden geldiğince burada olacağım ve sizlerle hedefime ulaşacağım sen hiç bişiye canını sıkma sağlıklı sıhhatle bebeğini doğur inşşş herşey güzel olcak kimse seni yanıltmayacak inş kendi adıma konuşuyorum
[/ı]
onlar için gerçekten üzüldümhalbuki eşleri bilseler buranın bize nasıl güzel şeyler kattığını... Umarım haklarında hayırlısı olur. Diğer arkadaşımız yine bi ihtimal gelebilecek söylediğine göre.. Ama açelya'yı özleyeceğim ben
tekrar tekrar kendi adıma özür diliyorum ebruşu zor durumda bırakmamışımdır inşkatılıyorum.. Sebep her ne olursa olsun böyle değişiklikler yaşandığında önce takım sonra da ebru'muz zor durumda kalıyor işte..
[ı]sema'cım sorunlarını halletmene sevindim. Cumaya kadar yine bekliyorum seni. Inşallah herşey istediğin gibi olur.
Teşekkür ederim ebrucum kesinlikle burdayım sadece idare edilcek zmanlarda olursa bildiriim bi şekilde çalışkan hamişim benim
[/ı][ı]ebru'cum gitme kararına çok üzüldüm. Bunu bir kez daha kendi yararına düşünürsen sevinirim.
[/ı][ı]açelya için hiç birşey söyleyemiyorum. Kötü bir durum umarım diyetine devam eder. Ama biliyorum ki insan gerçekten isterse hiç birşeye engel yok. Bi şekilde eşinide ikna edebilir.
[/ı][ı]kızlar bugün mesajları bana atın. Gül sanırım cumaya kadar yok.
[/ı][ı]beril'cim sende tuhaf tuhaf konuşup durma seni mezun etmeyi düşünmüyorum daha
[/ı][ı]genel bir alıntı yapmaya kalksam sabaha kadar kalkamam pc başından. Sadece bi bakayım ne var ne yok dedim. Cinlerim tepeme çıktı resmen
[/ı][ı]nihal'cim o yediğin muz olmamış canım. Diyette kesinlikle muz yemememiz lazım[/ı]
sen cnaını sıkma kaptan git sağlıklı sağlıklı bebişini doğur yorma kafanı olmas bir daha böle şeyler...[ı]kızlar ben kaçıyorum artık, bugünlük bu kadar stres yeter diye düşünüyorum. Lütfen yarın geldiğimde yine böyle saçma sapan tartışmalar görmeyeyim. üzmeyin beni olur mu
Hepinizi tek tek çok seviyorum ve kocaman öpüyorum[/ı]
ben tayinim cikana kadar ankara universitesi egitim vakfinda calistim okul oncesi(torpille)
sonra dogubeyazita tayinim cikti 1 yil gittim esim kaldi ve kizlar yoktu
sonra geldimhep calistim taki o lanet hastalikla dogum birlesene kadar.istifa et dedi herkes ama mudur ucretsiz izin diye ikna etti hepimizi
hasan hala istemiyor.ben calismayi cocuklari cok ozledim.baya renkli bir kisilikti sinifca hepimiz
bilemiyorum ben her 3 ayda hayattan randevu alip yola devam ediyorum.yarinsizim yani canim.ama mutlaka bir is yapmam lazim babamda benimle calis diyor ama hic bana gore degil.hasanin kardesi eczaci oda ugra gel sikilirsan diyo ama yok ben baska birsey bulacam yada gidecem yerime.ama yeni sistem nasildir hic bilemiyorum.isim tabiki aklimda kaliyor sizleri okurken ilgileniyorum sevincinle,kederinle.
ya kahvenin evet saglikli bir tarafi yok ama diyete zararli bir tarafi da yok:)
neyse mesaj alinmistir
yemeyin uleynn muz fln:))
mutluyum ya simarasim sirnasasim var:))
beril okul oncesinde de calistin demekkk ne guzell:)
ben gecen sene cok zorlanmistim beril ya ilk senemdi ve sartlar kotuydu ve sinifim felaketti, bir arada olmamasi gereken ogrencilerdi. Haftada en az 2 gun okulun tuvaletinde aglayip eve oyle gidiyordum.
Bu sene cok seviyorum cok sukurHem tecrubem oldu az da olsa, hem bu sene sinifim cok guzel, sartlar gelisti fln.
Gecen hafta bir ogrencim bana 'ogretmenim sen cok iyi bir ogretmensin' dedi mutluluktan aglayacaktim bu sefer nerdeyse:)
ogretmenlik farkli bir meslek yaaa
hakkiyla yapilirsa ama
yoksa hammalliga donusuyor ve oyle bir stres koyuyor ki insanin hayatinin tam ortasina
sevmeden cekilmiyorr
senin de zaten elifin kucuk hala ama sen evelallah istedigin gibi bir sey bulur her ne olursa da hakkindan gelirsinnn
senden fena girisimci de olurr:)
bu mart ayinda beraberliimizin 7. Senesi olcakk
ve cok pesimden kostu zamaninda
Baslarken boyle asik degildim
simdi de ask degil belki farkli bir aey bilmiyorum ama onunla cok mutluyum
ona da ne hissedersem paylasiyorum ben 7 senedir :)
ben onu senelr oncesiyle karsilastirinca cook cok cok fazla seviyorum ama ikimiz de sunu biliyoruz ki o hep beni daha cok sevdi ve hala da oyle.
Ama o resimlerde hic bakamaz oyle guzell:) kiz kardesi resmimizi cekerken dalga geciyor kiz sana askla bakiyor sen bos bos bakiyorsun diye
bence sen bi şekilde ona bunu hissettiriyorsundur ablacımdile getirmesende bunu gözlerin anlatıyordur ona eminim çünkü burda 2 haftadır eş sevgili babında hatırladığım tek isim hasan eheheben duygularimi anlatamam ya
size hasani anlattim kadar ona diyemem
sevgililer gununde bana kocaman bir cicek getirmis kapiyi actim dudaklarimi uzatirken gozlerimi saci gibi yaptim adam neye ugradini sacirdi.ya cok muzipim
ama ona yillardir yazdim bir gunluk var onun caniiiii
benim kocam benim catim yaaaaaaaa
vallaaha tubişim benim için hiçbir mahsuru yok yürekten yaptığına inanıyorum göstermelik dğeil önemli olan bu değilmibu arada hani ben bazen ayet ve hadisler paylaşıyorum ya konuya uygun ya da içimden geldikçe..
Kalbimde, ruhumda ve aklımda iliklerime kadar hissettiğim ve hayatımın her anına yansıtmaya çalıştığım inancımı paylaşmak beni çok mutlu ediyor.. Yanlış yapıyorsam bile farkında değilim.. Uyarabilirsiniz her zaman. çünkü kimse benim neye inandığımı bilmek duymak zorunda değil bunun farkındayım.
Velhasılkelam, hepiniz her zaman dualarımdasınız.
bu ayakkabi sanemikodan iste ben topuklu giyemiyorum yaa boydan dolayi babet giyiyorum o yuzden en suslusunu taslisini seciyorum babetlerde model yok :)
el cicegim canli cicek olucak beyaz guller olsun diyorum
nikahtan sonra atmak icin cicegi ucuz bsey alicam
gelinlik tek parca kisaltmicam
kisaltacagim gelinlik veda partisinde olucak
sirasyla kina gelin hamami ve son veda partisi yapicam 3 gun 3 gece dugundeyizz yani :)
Noluyor yaaaa kim nereye gidiyor? Daha bir hafta önce liste liste diye canları giden insanlar şuan tek tek kaçmaya çalışıyor. Zaten farkettim ki bu iki hafta deneme süresi bile yetmiyor. Ayy çok sinirlendim ben bugün yaaaaa
sevgili arkadaslar
sanirim az cok birbirimizi yazdiklarimizdan taniyoruz
bazen verilen kiloyla sevinip bazen kilo alip mizraklaniyoruz
ozeldende konusup tesellilerde bulunuyoruz dilimizin yettigince
ama kimsenin bir art niyeti yok
bugunku olaylar olmamasi gerekiyordu ama oldu
lutfen hic birseyi icinizde biriktirmeyin
sonra bomba etkisi oluyor
benim sivri dilligim tamamen sizin mister sevilerek,ister kizarak motive olmanizdan yana yoksa kimsenin kimseden bir cikari yok
burda ciddi anlamda bir mesai harciyoruz ve birimizi goremeyince meraklaniyoruz
yeni gelen eki olan yok biz variz hep
benimle gercekten bir sorunu olan varsa uzgunum ama bunu bilmak isterim cunku su hayatta bazi ozel durumlarimdan dolayi birini kirmak beni cok yaraliyor suan mezun olacak durumdayim yani 13.takim benim icin misyonunu tamamladi ve beni hedefe golledi.
egerki bir sikintisi,motivasyon eksikligine ugrayan varsa ben gidebilirimde.hic sorun degil.umarim bu takim daha nice berillerde misyonunu tamamlar.ben hepinizden birsey ogrendim hepinizin bir huyuna hayran kaldim.sizi sevdim.sanki arkadasimmis gibi cevremdekilere bahsettim.son soz sunu soyleyim ben hepinizi coooooooook sevdim.ama size ve takima zarar veriyorsam bileyim cunku suan onemli olan takimin devamliligi
İnanırmısın Ecem'cim senin böyle yazman beni çok ama çok duygulandırdı. O zamanlar verdiğim savaşı hatırlıyorum gerçekten zor günlerdi. Ama iyi ki böyle savaşmışım iyi ki herşeye rağmen burdayım. İnsanlara ufacık bir katkım olduğunu gördükçe dünyalar benim oluyor. Sende iyi ki kalmışın burda hiç bir yere gitmemişsinVe kendimden sonra mezun ettiğim ikinci üye sen olacaksın.
Hoşgeldin canım benim. Yerin çok belli oluyor.Bence cevap veremesende geçmişi oku Tuğba'cım.
Zaten takıma giren son üyelerin hepsi iki hafta deneme süresini doldurdu. Ama ona rağmen daha 2. hafta yeni bitmişken teker teker dökülmeye başladı herkes. Bu deneme süresini ben en az 3 haftaya çıkarmak istiyorum kızlar. Bu konu hakkında herkesin fikrini bekliyorum. Takım kurallarına eklemek için.
günaydın arkadaslarım.yine ben çok erkencıyım.çocuklarımı kavaltı yaptırdım okula yolcu ettım.allahıma emanet olsunlar.bende biraz atıştırayım cayımı yudumlarım sonrasıda elemanları alıp doğru işe.bu hafta full doluyuz akşam eve gelince menümü yazarım.hepinizi allaha emanet ediyorum.kendinize cici bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?