Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlarrrrrrr
Şuan kendimi tutuyorum tartılmamak için zaten tartımın pili bitmiş çıkarıp elimle ısıtıp 1 tartmalık çalışıyor kendisi :)
Neyse kahvaltı yapayım babası bugün oğlumu bıraktı evden 11 de çıkıyorum evi temizleyeyim bari :)

birsürü alıntı yaptım hepsini sildim geçmişte bundan sonra sadece menülere bakacağımgece yatmamış yazmışsınız

herkese günaydınlar bugün kursa gitmedim malzemem eksikti cuma günü edirneye inince alacağım haftaya giderim
sabah sabah 20 dak dışarda yürüdüm temiz hava ne güzel oluyor süt aldım kırtasiyeye uğradım ve kızı okula bıraktım cumaya kadar saf pro yapacağım bugünüm çok güzel geçecek inşallah
hepinize mutlu bir gün diliyorum sonra alıntı yapacağım şimdfi evi toplamam karnımı doyurmam oğlumu yedirmeme ve plates yapmam lazım
hepinizi öpüyorum

bu konu cok sikti beni dunde dunde kaldi uzatmanin bir faydasi yok
prenses gelirse gelir gelmezse kendi bilir
kimseyi zorla burda kalacan zayiflayacan diye bir zorlamasi olamaz
sana gelince ben sahsima konusuyorum once bunu soyleyim
dediniz hicbirseye katilmiyorum yeni arkadaslarlada gayet ilgileniliyor en azindan ben ilgilendimi dusunuyorum
nihal,evsebu,48to38 ornegi gibi
haaaaaaa bende cok eski degilim sizler topluca geldiniz oncesi tugba ve ben oluyorum mazim eski degil
onemsenmedini dusunmussun bu tamamen senin dusuncen
takima gelindinde bir iki gun yazistiginda asagi yukari ortama alisiyorsun kizlarda gelene ve ona gore gardini aliyor.sahsen ben oyleyim.haaaaaa herkes birbirini +etkileyecek diye birseyde yok.mesajlara cevap verme konusunda bazen aksama oluyorsa oda kalabaligiz ve akip giden bir sohbet oldugundandir.bende sorular soruyom cevap alamiyom ama hic onemsenmiyommu diye dusunmuyom.yazilanlar kadar variz ve yazdiklarimiz kadariz.yuzyuze olsak belki ilgilenmedi,bakmadi,ya niye oyle guldu felan diye algilariz ama burda resimlerimiz bile yok.herkesi herkesi hayliyle taniyor.size tavsiyem ltf.hicbirseyi kisisel algilamayin.ha benden + elektirik alamazsin ama oburu seni motive eder.o zaman beni es gecersin sohbete devam edersin.sonuc belli kolo verme.
geline sormuslar niye oynamiyon yerim dar demis.yer acmislar gelin yine oynamiyor.ne oldu niye oynamiyon demisler.gelin bu seferde yenim(elbisem) dar demis.arkadaslar bahaneler adami ele gecirir.siz siz olun kararinizdan donmeyin.bahar geliyor.tarti pusuda bekliyor.berili merili hikaye zayiflamaniza bakin
tartilma demiyommu kis
tartildikca moralini bozma,haftada iki yeter nihal.hem hergun ciktikca fark edemende.ama haftada tartilinca aa0,5 gitmis,1 gitmis diye sevinirsin

heheeee ben gecelikle oturuyom hala
dunde bugunde kizlari dedemiz okula goturdu
elifte yerin tozunu aliyor
ben miskinler kraliceliginde prim yapiyom yine
bugun yurumek istiyom ama bakalim. bir ara cocuk doktoruna gitmem lazim d vitaminimiz bitti.almam lazim.elif hanimin yemekleri bitti mama alacam.ama once elifi satacak bir gonullu bulmam lazimmmmm

gulcin canim cilekli sakiz istiyor evi tardim yokkkkkkkkkkkk
disardan gelirken alda iki caggidi yapalim

sabah sabah sakiz kokuyor burnuma

hangi platesi yapiyon ebru ablayla olanimi

sayfayi fusyaya boyamisim ben yaziyom ben okuyom
bende gidiyommmmmmmm

ay cikamiyom
kizceler ask olsun ya avatarimdaki sukufelimi gormedinizzzzzzzzzzzzz

Beril sorunlumusun kardes sen yaaa. Tamam benden bu kadar esnedim esneyecegim kadar ve su an sabir limitim doldu- herkes kendine iyi baksin- simdiye kadar cahil insanin yaninda kitap gibi sessiz ol sozunu savunuyordum ama artik haksizlik karsisinda susan dilsiz bir seytandir sozunu uyguluyorum ve ben haksizliga sessiz kalmamak icin gidiyorum- su an uzgun ve sinirliyim-- ben oraya ortami bozmayacak seyler yaziyorum, saka bil yapiyorum berile- kadinin yaptigina bak-- tamamdir hoscakalin' daha girmem asla' herkes hakkini helal etsin.......

Yok yok tartılmıyorum zaten cumaya saklıyorum kendimi :)
74lü birşey görürsem bu cuma 5 göbek atacağım arkadaş :)) ama zor sankim bakalım dikkat ediyorum

neyine takildin anlamiyorum ben genel yazdim ve kendimce ortami anlattim ama seni neden neresinden anlamadim
sabir limitini dolduran ne onuda bilmiyorum ama sanirim topluca bir beril fobisi olusmus
gutmene gerek yok benim senin hakaretlerinin yazdigi yere adimi yazamayacak kadar saygim var.sorunluyum be arkadasim tedavi et hayrina

takimdakiler artik cinlenme yerindeyim
kendinize iyi bakin.neymisim ya uan beril, yat beril kolay lokma sandiniz heralde alttan aldikca

Yaprak dökümüne döndük 2 gündür alınmayın ya birbirinize
Kız gitme dalaşın özel mesajlarda rahatlayın sonra birşey olmamış gibi burada birbirinizle muhatap olmadan devam edin bak ya üzüldüm şimdi ama olmuyo böyle

Selam arkadaşlar herkese günaydın

dün gece ortam baya gerildi istemedende diğer arkadaşların canını sıktık kusura bakmasın kimse.
Alıntı yapmak istemedim tek tek dün akşamki konuda dünde kaldı benim için. Ama şunu söylemek isterimki asla korkak bi insan değilim korktuğum içinde gitmedi konu uzamasın diye gitmek istedim. Kilo vermektende sıkılmış değilim zaten benim kilom çok fazla değil 2 kilo fazlam var 2 kiloda ekstra vermek istiyorum o kadar.
Ben 2009 senesinden beri kk dayım yeni değilim kurallarıda uslubuda iyi bilirim. çok güzel dostluklarımda oldu benim. Burda tanışıpta hala görüştüğüm insanlar var. Ama ilk defa böyle bi tartışmanın içinde buldum kendime ayrıca kendimede çok kızdım. Keşke konuşmamaya devam etseydik berille ben içimde kalmışlığı ortaya çıkarmasaydım. Ama ben gerginlikten hoşlanmayan bi insanım bi ortam gerginse ya dile getiririm yada o ortamda bulunmak istememem.
Ebrucum sende kusura bakma canım evet gelene kadar çırpındık şimdi gideyim diyorum. Vazgeçtim canım gitmiyorum hedefime ulaşana kadar burdayım istemeyende sohbet etmeyebilir. Sanalda olsa ortamımız ben öyle görmüyorum. Ve herkese saygım büyük kimse zor durumda kalmasın listede olmaya devam edicem canım.

Ay işte bu muhatap olmayın ama devam edin işte gerginiz hepimiz gerçekten hele ben bugün nöbetim var okulda şuan beni görün siz tüm elektronlarım dışa bakan taraflarımda toplanmış :) 5 dk olan tenefüste de kattayım birşeyler yiyebilecek boş derste olmasa bunalımdım
Hoşgeldin tekrardan prensesss buarada adın neydi? Hangi il? Yaş iş?

hoşbulduk canım adm ebru. Bursada yaşıyorum yaş 28 ön muhasebe elemanıyım özel bi firmada çalışıyorum evliyim 2 yaşında bi oğlum var. Sen öğretmensin sanırım sen hangi ildesin yaş kaç

Dugun eylulde canim benim yok siz geldikten sonra hic bahsetmedim :) unutkanlik hepimizde var takma bosver :) cok tesekkur ederim canim hahaha beklerimmm her zaman ama ankara degil iste istanbul :)

Yok kuzum tugba 21 yasinda onunla karistirdin sanirim ben 23 yasindayim 23 yas kimine gore erken kimine gore degil ben kendimi hazir hissediyorum nisanlimda 28 bi kac gun sonra 29 hatta ee onun tam zamani artik beklemesin kuzum :))

Son düzenleme:
canım elifcik ya demek toz alıyor canım benimkide ağlayıp duruyor bugün ver kız bana elifciği alimle oynasınlar

gulcin canim cilekli sakiz istiyor evi tardim yokkkkkkkkkkkk
disardan gelirken alda iki caggidi yapalim

sabah sabah sakiz kokuyor burnuma
kız ben dışarı 8 30 da çıktım 9.00 da geldim sonra çıkınca lırım deyim ne deyim beril kız sen hamilemisin ne anacığım yorgunsun yerinden kalkamıyorsun ve canım bişeyler çekiyor hatta burnuna kokuyor

hangi platesi yapiyon ebru ablayla olanimi
evet sende aç sabah 10 da beyaz tv yi yap rahatla bugün streç yaptım çok güzeldi gerçekten

sevda hedefin varmi
yani su gune su kiloda olacam diye
ben cuma gününe62 olacağım ya sen beriş hedefin ne

sayfayi fusyaya boyamisim ben yaziyom ben okuyom
bende gidiyommmmmmmm
gitme kuzu geldim

ay cikamiyom
kizceler ask olsun ya avatarimdaki sukufelimi gormedinizzzzzzzzzzzzz
gördüm canım bu daha iyi olmuş kızlarına nazar değer canım resimlerini koyma derim görünce masallah diye sevip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…