bende 28 urfadayım biyoloji öğretmeniyim 15 aylık oğlum var adım da nihal :)
yeşil çayımıda içiyim kızımı alıp geliyim okuldan spor olur 4 kat in çık
Kızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo
Kızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo
kızlar kusura bakmayın bağlantımkoptu ecem prenses tesekkür ederim biraz baktık atasehir çok güzel amabursadan sonra. Beton yıgını geldi. Sahrayı cediti beğendim ama evler eski çekmeköye gidemedik daha ama teyzem ısrarla havası ortamı güzel diyor eşimin işineçocukların okuluna yakın
Kızlar kusura bakmayın bağlantımkoptu ecem prenses tesekkür ederim biraz baktık atasehir çok güzel amabursadan sonra. Beton yıgını geldi. Sahrayı cediti beğendim ama evler eski çekmeköye gidemedik daha ama teyzem ısrarla havası ortamı güzel diyor eşimin işineçocukların okuluna yakın
Kızlaaaaarrrrrr..
Sabah 8.30'da anaokulunda olmam gerekiyordu ve ben tam 8.26' da uyandım:44:
Apar topar giyindim evden nasıl çıktım bilmiyorum atladım arabaya gittim. Geç kalmasam yürüyorum normalde, çok yakın çünkü bana.
Öyle işte.. Yani sabah günaydın diyemedim size.
Hemen bi geçmişe bakaym ben
Beril kiilik mi disilik mi dedinnn
Bana iyi geceler mesajimi igrenc bir espiriyle yazdiriyorsun su an sorumlusu sensin
Geliyoor siki durun:)
- soru: buzdolabi disi midir, erkek midir? Disidir. Nedennn???
Cevap asagida okumadan obce biraz dusunun bakalim bulabilecek misnizz
Disidir, cunku yumurtaliklari varrrr
Hahahh iyi geceler herkeseee renkli ruyalarrrrr :)))
okul öncesi öğretmenleri seneye kızımı kreşe vermek istiyorum varmı önerileriniz nelere dikkat etmeliyim
vallaaha tubişim benim için hiçbir mahsuru yok yürekten yaptığına inanıyorum göstermelik dğeil önemli olan bu değilmi
Beril sorunlumusun kardes sen yaaa. Tamam benden bu kadar esnedim esneyecegim kadar ve su an sabir limitim doldu- herkes kendine iyi baksin- simdiye kadar cahil insanin yaninda kitap gibi sessiz ol sozunu savunuyordum ama artik haksizlik karsisinda susan dilsiz bir seytandir sozunu uyguluyorum ve ben haksizliga sessiz kalmamak icin gidiyorum- su an uzgun ve sinirliyim-- ben oraya ortami bozmayacak seyler yaziyorum, saka bil yapiyorum berile- kadinin yaptigina bak-- tamamdir hoscakalin' daha girmem asla' herkes hakkini helal etsin.......
neyine takildin anlamiyorum ben genel yazdim ve kendimce ortami anlattim ama seni neden neresinden anlamadim
sabir limitini dolduran ne onuda bilmiyorum ama sanirim topluca bir beril fobisi olusmus
gutmene gerek yok benim senin hakaretlerinin yazdigi yere adimi yazamayacak kadar saygim var.sorunluyum be arkadasim tedavi et hayrina
takimdakiler artik cinlenme yerindeyim
kendinize iyi bakin.neymisim ya uan beril, yat beril kolay lokma sandiniz heralde alttan aldikca
Selam arkadaşlar herkese günaydın
dün gece ortam baya gerildi istemedende diğer arkadaşların canını sıktık kusura bakmasın kimse.
Alıntı yapmak istemedim tek tek dün akşamki konuda dünde kaldı benim için. Ama şunu söylemek isterimki asla korkak bi insan değilim korktuğum içinde gitmedi konu uzamasın diye gitmek istedim. Kilo vermektende sıkılmış değilim zaten benim kilom çok fazla değil 2 kilo fazlam var 2 kiloda ekstra vermek istiyorum o kadar.
Ben 2009 senesinden beri kk dayım yeni değilim kurallarıda uslubuda iyi bilirim. çok güzel dostluklarımda oldu benim. Burda tanışıpta hala görüştüğüm insanlar var. Ama ilk defa böyle bi tartışmanın içinde buldum kendime ayrıca kendimede çok kızdım. Keşke konuşmamaya devam etseydik berille ben içimde kalmışlığı ortaya çıkarmasaydım. Ama ben gerginlikten hoşlanmayan bi insanım bi ortam gerginse ya dile getiririm yada o ortamda bulunmak istememem.
Ebrucum sende kusura bakma canım evet gelene kadar çırpındık şimdi gideyim diyorum. Vazgeçtim canım gitmiyorum hedefime ulaşana kadar burdayım istemeyende sohbet etmeyebilir. Sanalda olsa ortamımız ben öyle görmüyorum. Ve herkese saygım büyük kimse zor durumda kalmasın listede olmaya devam edicem canım.
ayy kuzummm yaa allah hayırlıısıyla stajını tamamlamayı nasip etsinnn cok heyecanlandım yaa :)
Ben dünkü menümü paylaşayım dün başka şeyler konuşmaktan menümü paylaşmayı unuttum
sabah
ekmek 1 dilim
peynir
domates
çay
ara yok
öğle
haşlanmış tavuk but derisiz 1 adet
3 adet haşlanmış patates
1 dilim ekmek
cacık
akşam
ton balıklı salata
haşlanmış yoğurtlu brokoli
su 10 bardak
200 adet ip atlama
100 mekik
Sağol kuzummmmmsen nasılsın bakim napıyosun? özledim yaf
saol canımafiyet olsun bayılıyorum senin bu tempona aman masallah :)
geçmiş olsun gülcümKızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo
hayırlısı olsun ecem içine siner inşallahKızlar kusura bakmayın bağlantımkoptu ecem prenses tesekkür ederim biraz baktık atasehir çok güzel amabursadan sonra. Beton yıgını geldi. Sahrayı cediti beğendim ama evler eski çekmeköye gidemedik daha ama teyzem ısrarla havası ortamı güzel diyor eşimin işineçocukların okuluna yakın
tugbacım ne oldu uyuyakalmışsın herhalde gece çok laflamayın bakın sabah uyanamıyorsunuzKızlaaaaarrrrrr..
Sabah 8.30'da anaokulunda olmam gerekiyordu ve ben tam 8.26' da uyandım:44:
Apar topar giyindim evden nasıl çıktım bilmiyorum atladım arabaya gittim. Geç kalmasam yürüyorum normalde, çok yakın çünkü bana.
Öyle işte.. Yani sabah günaydın diyemedim size.
Hemen bi geçmişe bakaym ben
afiyet olsun canım sana bazı önerilerim olacak menüde akşam ekmek yemesek daha iyi sonuç alınıyor sabah 2 dilim yersen akşam ekmek yemessim ekmek yediğimiz öğün menüde patates,pirinçli bişeyler ve bulgur varsa ekmeğin yerine geçiyor buna göre öğlen 3 tane patates ve ekmek olmamış yani aslında (patatesler but ve ekmek) ekmek bazında alırsak 7-8 dilim ekmek yapıyor bende ayça kayanın yalancısıyımBen dünkü menümü paylaşayım dün başka şeyler konuşmaktan menümü paylaşmayı unuttum
sabah
ekmek 1 dilim
peynir
domates
çay
ara yok
öğle
haşlanmış tavuk but derisiz 1 adet
3 adet haşlanmış patates
1 dilim ekmek
cacık
akşam
ton balıklı salata
haşlanmış yoğurtlu brokoli
su 10 bardak
200 adet ip atlama
100 mekik
Hala okula gitmemek icin direniyorum sözde senden önce basladı okulum amaa bi derse girmisligim yok henüz hahahah :) yarın artık baslıyorum kesin..
aksammm ben geldm sen gittiiinnn ya bende özledim vallaaaaaaaaaaa
1.5 saat temizlik yaptım birtek her odanın tozunu almadım onun harici dip bucak oldu içime sindi.
elimde yeşil çay
ayağınmda oğlum
kucağımda leptop ne hallerdeyim yani
birazdan çıkacağım kızımı gene okuldan alıp geliyim de dizimi izlerken sğpor yaparım
berilcim hadi gel yarışalım bu hafta kilo ve spor konusunda hatta bundan sonraki haftalar
bu sabah biri kitap çıkartmış ebrulide onu izledim size en yakın vücut ve ten hatlarına yakın beğendiğiniz birisinin resmini göz önünde tutmak zayıflamada çok etkiliymiş çünkü insan okuduğundan düşündüğünden 500 bin kat gördüğüne odaklanırmış tiyo olsun bizede
Eğer dün gece uyumadan okusaydım bu mesajını, muhtemelen uykum kaçardıBu nasıl bi espridir öyle
Canım betül mutlaka daha deneyimli çünkü o şu an öğretmenlik yapıyor ben üniversite son sınıftayım henüz. O daha doğru önerilerde bulunur diye düşünüyorum. Kaç yaşında kızın?
Bu arada diğer mevzu için de, güzel düşüncelerine teşekkür ederim
Böyle durumlarda yorum bile yapmak istemiyorum artık uzamasın diye :\ nazar mı değdi bize noldu ya anlamıyorum ki. En olmayacak şeyleri sorun ediyoruz, olduğundan çok daha farklı görüyoruz. Bu takımda böyle şeyler olmadı ki hiç, olmamalı da. Kaptanımız olan Ebru da görürse çok üzülür ve gerilir. Lütfen kimse kafasına göre ben çıkıyorum gidiyorum demesin artık ya problem ettiğiniz her neyse takmayın görmeyin artık :\ Bak dünkü konu açılmasaydı olmicaktı böyle bi muhabbet.. Niye hala ısrarla o konu açılıyor yorum yapılıyor ki ya oldu bitti gitti işte bak ebru da geldi ama noldu ortada hiçbişy yokken sen gittin. Ooooof offf dağlar dağlar
Benim beril fobim falan yok. Hiçkimsenin yok. Çünkü seni çok iyi tanıyorum. Hala daha seni tanımadıkları için oluyor bu. Senin kullandığın dili ben kullansam tamam alınsınlar kızsınlar haklılar da, ama senin her zamanki halin bu. Realistsin, hedefe odaklısın, küçük ayrıntılara takılmazsın. Bunu bilseler.. Lütfen takma kafana sen de.
Artık gerçekten sıkıldım şu tartışma ortamından. An itibariyle kapansın bu konu nolur!
Dönmene sevindim. Dün akşamı hafızamdan silmek istiyorum artık. Sildim bile.. Umarım hedefine sağlıkla ulaşıcaksın ebrucm.
Sağol kuzummmmmsen nasılsın bakim napıyosun? özledim yaf
3 haşlanmış patates derken, 3 parça mı yoksa 3 bütün mü? Bütün patates değildir heralde dmi :44: Afiyet olsun ama güzel olmuş gayet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?