Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo

Kızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo

geçmiş olsun canım seni görmemizle gitmen bi oluyor. yoğun çalışıyosun galiba

Naptiniz canim baktiniz mi ev halledebildiniz mi
Cok cok gecmis olsun sistit mahvediyo phyloseptyl diye bi ilac var hemen geciriyo bende de var

Kızlar kusura bakmayın bağlantımkoptu ecem prenses tesekkür ederim biraz baktık atasehir çok güzel amabursadan sonra. Beton yıgını geldi. Sahrayı cediti beğendim ama evler eski çekmeköye gidemedik daha ama teyzem ısrarla havası ortamı güzel diyor eşimin işineçocukların okuluna yakın

allah işinizi rast getirsin canım siz neden gidiyodunuz bursadaan görev icabımı

Sahrayicedid daha hareketli daha merkez atasehire gore ama cocuklar acisindan falan dusununce atasehir daha toplu yerlesim alani daha rahat edersiniz ama komsuluk yok artik nerdeyse hic biyerde yok zaten ogrenci yeri yeditepe universitesi var ilk universitemi yeditepede okudum ya arkadaslarimin cogu orda atasehirde yasiyor cekmekoyu pek bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlaaaaarrrrrr..
Sabah 8.30'da anaokulunda olmam gerekiyordu ve ben tam 8.26' da uyandım:44:
Apar topar giyindim evden nasıl çıktım bilmiyorum atladım arabaya gittim. Geç kalmasam yürüyorum normalde, çok yakın çünkü bana.
Öyle işte.. Yani sabah günaydın diyemedim size.

Hemen bi geçmişe bakaym ben

ayy kuzummm yaa allah hayırlıısıyla stajını tamamlamayı nasip etsinnn cok heyecanlandım yaa :)

Ben dünkü menümü paylaşayım dün başka şeyler konuşmaktan menümü paylaşmayı unuttum
sabah
ekmek 1 dilim
peynir
domates
çay

ara yok

öğle
haşlanmış tavuk but derisiz 1 adet
3 adet haşlanmış patates
1 dilim ekmek
cacık

akşam
ton balıklı salata
haşlanmış yoğurtlu brokoli

su 10 bardak
200 adet ip atlama
100 mekik

Eğer dün gece uyumadan okusaydım bu mesajını, muhtemelen uykum kaçardı Bu nasıl bi espridir öyle

Canım betül mutlaka daha deneyimli çünkü o şu an öğretmenlik yapıyor ben üniversite son sınıftayım henüz. O daha doğru önerilerde bulunur diye düşünüyorum. Kaç yaşında kızın?
Bu arada diğer mevzu için de, güzel düşüncelerine teşekkür ederim

Böyle durumlarda yorum bile yapmak istemiyorum artık uzamasın diye :\ nazar mı değdi bize noldu ya anlamıyorum ki. En olmayacak şeyleri sorun ediyoruz, olduğundan çok daha farklı görüyoruz. Bu takımda böyle şeyler olmadı ki hiç, olmamalı da. Kaptanımız olan Ebru da görürse çok üzülür ve gerilir. Lütfen kimse kafasına göre ben çıkıyorum gidiyorum demesin artık ya problem ettiğiniz her neyse takmayın görmeyin artık :\ Bak dünkü konu açılmasaydı olmicaktı böyle bi muhabbet.. Niye hala ısrarla o konu açılıyor yorum yapılıyor ki ya oldu bitti gitti işte bak ebru da geldi ama noldu ortada hiçbişy yokken sen gittin. Ooooof offf dağlar dağlar

Benim beril fobim falan yok. Hiçkimsenin yok. Çünkü seni çok iyi tanıyorum. Hala daha seni tanımadıkları için oluyor bu. Senin kullandığın dili ben kullansam tamam alınsınlar kızsınlar haklılar da, ama senin her zamanki halin bu. Realistsin, hedefe odaklısın, küçük ayrıntılara takılmazsın. Bunu bilseler.. Lütfen takma kafana sen de.

Artık gerçekten sıkıldım şu tartışma ortamından. An itibariyle kapansın bu konu nolur!

Dönmene sevindim. Dün akşamı hafızamdan silmek istiyorum artık. Sildim bile.. Umarım hedefine sağlıkla ulaşıcaksın ebrucm.

ayy kuzummm yaa allah hayırlıısıyla stajını tamamlamayı nasip etsinnn cok heyecanlandım yaa :)

Sağol kuzummmmm sen nasılsın bakim napıyosun? özledim yaf

3 haşlanmış patates derken, 3 parça mı yoksa 3 bütün mü? Bütün patates değildir heralde dmi :44: Afiyet olsun ama güzel olmuş gayet..

Son düzenleme:
Sağol kuzummmmm sen nasılsın bakim napıyosun? özledim yaf

Hala okula gitmemek icin direniyorum sözde senden önce basladı okulum amaa bi derse girmisligim yok henüz hahahah :) yarın artık baslıyorum kesin..
aksammm ben geldm sen gittiiinnn ya bende özledim vallaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
afiyet olsun bayılıyorum senin bu tempona aman masallah :)
saol canım

geçmiş olsun gülcüm

hayırlısı olsun ecem içine siner inşallah

tugbacım ne oldu uyuyakalmışsın herhalde gece çok laflamayın bakın sabah uyanamıyorsunuz
afiyet olsun canım sana bazı önerilerim olacak menüde akşam ekmek yemesek daha iyi sonuç alınıyor sabah 2 dilim yersen akşam ekmek yemessim ekmek yediğimiz öğün menüde patates,pirinçli bişeyler ve bulgur varsa ekmeğin yerine geçiyor buna göre öğlen 3 tane patates ve ekmek olmamış yani aslında (patatesler but ve ekmek) ekmek bazında alırsak 7-8 dilim ekmek yapıyor bende ayça kayanın yalancısıyım
gerisi gayet güzel

1.5 saat temizlik yaptım birtek her odanın tozunu almadım onun harici dip bucak oldu içime sindi.
elimde yeşil çay
ayağınmda oğlum
kucağımda leptop ne hallerdeyim yani
birazdan çıkacağım kızımı gene okuldan alıp geliyim de dizimi izlerken sğpor yaparım
berilcim hadi gel yarışalım bu hafta kilo ve spor konusunda hatta bundan sonraki haftalar
bu sabah biri kitap çıkartmış ebrulide onu izledim size en yakın vücut ve ten hatlarına yakın beğendiğiniz birisinin resmini göz önünde tutmak zayıflamada çok etkiliymiş çünkü insan okuduğundan düşündüğünden 500 bin kat gördüğüne odaklanırmış tiyo olsun bizede

Hala okula gitmemek icin direniyorum sözde senden önce basladı okulum amaa bi derse girmisligim yok henüz hahahah :) yarın artık baslıyorum kesin..
aksammm ben geldm sen gittiiinnn ya bende özledim vallaaaaaaaaaaa

Gece biraz daha geç çıksaydım bu sabah kaçta uyanırdım Allah bilir

Öyle beril'e yarışalım falan deyince nermin geldi aklıma nerelerde acaba napıyo şimdi....

ayyy yok yaaa 3 dilim demek istedim ben yani elma dilimi yanlış terim kullanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…