Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bekliyorum bekliyorum hepiniz gelirsiniz de kaynatırız, bi kere de ben varken kaynar şurası diye ama ebru dışında kimsecikler yok.. E ben de bugün baya yoruldum stajda, daha doğrusu çocuklar çok başımı ağrıttılar.. Bi ağrı kesici alıp biraz dinleneyim. Görüşürüz yine canlarım..

evet canım yaaa aslında diyette patates olmamalı nişasta çünkü ben akşamları ekmek yemem zaten pek yani dünde öğlende yemesem olurmuş daha dikkatli olayım pilavı ve makarnayı hemen hemen çıkardım hayatımdan sadece bazen bulgur pilavı yiyorum o kadar

Merhaba kizlarrr ben de sabah aceleyle ciktim evden
Aimdi mesai bitti ancak yazabiliyorumm

görüşürüz canım
benim hep açık bu sayfam alıyorum alta işim bittikçe ne oluyo ne bitiyo bakıyorum. Işlerim bazen çok yoğun oluyo hiç bakamıyorum. Belli olmuyo yani ama ben gün içinde hep buralardayım
şimdide soner sarıkabadayı dinliyorum. Seveni arıyorum benden tüm sevenlere gelsin.....

Ya kizlar az once ilk defa korsan kitap aldim mtrobuse binerken uat gecitten
Dun bakmistim 30 tlydi dr'da.
Burda cok ucuz olunca 2 tane aldim 15e
Vicdanim sizladi biraz ama napiyimm cok pahali oluyorr hepsini almak isteyincee

ya kizlar az once ilk defa korsan kitap aldim mtrobuse binerken uat gecitten
dun bakmistim 30 tlydi dr'da.
vicdanim sizladi biraz ama napiyimm cok pahali oluyorr hepsini almak isteyincee

malesef canım bazen yapabiliyoruz böyle şeyler emeğe saygısızlık diyolar ama bizde kesemizi düşünmek zorundayız. Ama elden düşme almayıda deneyebilirsin. Satan yerler var hem daha ekonomik oluyo tabi aldığın kitap yeni basım bi kitapsa elden düşmesi yoktur. Neyse vicdan yapma olmuş artık

Prenseeeeessss o patatesler olmamışşşşş bi daha görmeyim :) hehe bana hep böyle dendi bende böyle diyorum artıkın ama 3 patates çok bide ekmek :)

Kızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?

Prenseeeeessss o patatesler olmamışşşşş bi daha görmeyim :) hehe bana hep böyle dendi bende böyle diyorum artıkın ama 3 patates çok bide ekmek :)

evet canım patates olmamış yanında bide ekmek ama yalnız 3 patates değil 3 dilim patates o. patatteside çıkarıyorum şuan hayatımdan aç gezicem zaten yakındaaaaaaaaa

Kızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?

bence bezelye değilde kötü olan pirinç pilavı onu yeme bezelyeden yiyebilirsin herhalde diye düşünüyorum yanlışssam benide uyarın kızlaaaaaarrrrr ne bileyim sebze ya masum geliyo bana

bende artık çıkatım kızlar bu akşam bidaha giremem annemlere gidicem malesef bursadaki evlerine hızsız girmiş. bişey alammış zaten yok ama korkusu yetti bize orda net yok giremem yarın görüşürüz inş. ALLAHA EMANET OLUN

Selam kızlar ben geldim.

Ebru ve Sema sizi burda gördüğüme sevindim. Özellikle Ebru seni. Geçmişi okumadım ama güzel şeyler olduğu kesin.

Sema'cım devam ediyorsun dimi takıma? Devam ediyorsan mesaj sayılarını bana yollar mısın?

Bu arada kızlar dünki mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşların isimlerini yazayım hemen, en kısa zamanda göndersinler yoksa 0 olarak geçeceğim. Arzu, Betül, Gül, Sevda ve Sema. En kısa zamanda bekliyorum mesajları.

YAT TUGBACIM ÇOCUKLAR YORMUŞTUR SENİ BİRAZ DİNLEN

ne güzel canım
nerde çalışıyorsun ebrucum merak ettim şarkı dinlemekte ne güzel olur ben ev hanımıyım mutfakta işim varkaen iş yaparkaen hep müzik dinlerim çok severim

bezelyede glisemik endeksi yüksek olduğu için pek tavsiye edilmiyor öğlen belki yenebilir ama akşam yenmemesi gerekir sen çorba falan yap kendine

evet canım patates olmamış yanında bide ekmek ama yalnız 3 patates değil 3 dilim patates o. patatteside çıkarıyorum şuan hayatımdan aç gezicem zaten yakındaaaaaaaaa
hep aynıyız

geçmiş olsun zor bir durum Allah kimseye göstermesin korkusu yeter gerçekten

kızlar 65 dak leslie 25 dak plates yaptım duşumuda aldım geldim regl oldum çok şükür ara kanamadan kurtuldum cumada doktora giderim şu hastalığıda bi atlatırsam süper olacak hersey
elimdede yeşil çayım porda ağrılarıma çok iyi geldi hele sabah yaptığım streç plates bütün kemiklerim açıldı resmen

kapansınnnnnnnnnnnnnn benceeeee kıslar şşşşş oldu bitti gitti unuttuk 3 maymun

haydaaaaaaaa sevda ii gidiyordun noldu şimdi ya herkes kilo vermeye odaklansın gerek yok bu tarz şeylere arkadaşlar

Yok yok tartılmıyorum zaten cumaya saklıyorum kendimi :)
74lü birşey görürsem bu cuma 5 göbek atacağım arkadaş :)) ama zor sankim bakalım dikkat ediyorum
hadi bakalım nihalim inşşşşşşş söyle bende atarım göbüş senin başarın benim başarım kim veriyorsa en az kendim vermiş kadar mutlu oluyorum yeminle

tamam kız bakarsın olur eltim var istanbulda eltiyi kapıp gelirim hayırlısı olsun bende o yaşlarda evlendim ideal şimdi düşündümde 2 yaş farka erken demişim 21 -23 hayranım kendime 23 te evleniyorum 21e erken diyorum yuh dedim kendime

afiyet olsun ebrucum kilo olmasın ...

Ya kizlar az once ilk defa korsan kitap aldim mtrobuse binerken uat gecitten
Dun bakmistim 30 tlydi dr'da.
Vicdanim sizladi biraz ama napiyimm cok pahali oluyorr hepsini almak isteyincee
betülllll d&r de kitaplarda indirim var netten bak istersen belki aklına yatan olur ayrıca bişi sorcam kızım 2 yaşını doldurdu 3 ocakta seneye kreşe yollamak istiyorum tuğba betüşe sor dedi sence nelere dikkat edeyim yazdan araştırma yapacağım önerin varmı ha birde evdeyim sence yaş idealmi kararsızım nasıl ayrılcam diyede düşünüyorum işin açıkcası ama onun içinde ii olcağını düşünüyorum kendimde çalışmak istiyorum eşim s.m.m.m bbüromuzda kendi işimiz sıkıntı olmas ama ne bilim kazık kadar oldu nerdeyse ben hala dert ediyorum çok anneciii birde zor olurmu onun için

anam sen zaten dr demişsin tekrar okuyunca farkına vardım ilk yorumu geri alıyorum ehehe

menümüde yazıyımda sonra akşam yemeğini hazırlamaya gidiyim
sabah
beyaz peynir
kaşar peynir
biraz süt
öğlen
2 tane baharatlı haşlama yumurta
akşam
haşlama tavuk
yoğurt
sporum
sabah 20 dak temiz havada yürüdüm
45 dak streç
65 dak leslie
25 dak karın ve kalça çalıştım
su şimdilik 1.5 lt yatanaca 3lt olur
şimdilik 3 fincan yeşil çay 1 fincan daha içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…