ayyy yok yaaa 3 dilim demek istedim ben yani elma dilimi yanlış terim kullanmışım
saol canım
geçmiş olsun gülcüm
hayırlısı olsun ecem içine siner inşallah
tugbacım ne oldu uyuyakalmışsın herhalde gece çok laflamayın bakın sabah uyanamıyorsunuz
afiyet olsun canım sana bazı önerilerim olacak menüde akşam ekmek yemesek daha iyi sonuç alınıyor sabah 2 dilim yersen akşam ekmek yemessim ekmek yediğimiz öğün menüde patates,pirinçli bişeyler ve bulgur varsa ekmeğin yerine geçiyor buna göre öğlen 3 tane patates ve ekmek olmamış yani aslında (patatesler but ve ekmek) ekmek bazında alırsak 7-8 dilim ekmek yapıyor bende ayça kayanın yalancısıyım
Gerisi gayet güzel
Öyle beril'e yarışalım falan deyince nermin geldi aklımanerelerde acaba napıyo şimdi....
bekliyorum bekliyorum hepiniz gelirsiniz de kaynatırız, bi kere de ben varken kaynar şurası diyeAma ebru dışında kimsecikler yok.. E ben de bugün baya yoruldum stajda, daha doğrusu çocuklar çok başımı ağrıttılar.. Bi ağrı kesici alıp biraz dinleneyim. Görüşürüz yine canlarım..
ya kizlar az once ilk defa korsan kitap aldim mtrobuse binerken uat gecitten
dun bakmistim 30 tlydi dr'da.
Burda cok ucuz olunca 2 tane aldim 15e
vicdanim sizladi biraz ama napiyimm cok pahali oluyorr hepsini almak isteyincee
Prenseeeeessss o patatesler olmamışşşşş bi daha görmeyim :) hehe bana hep böyle dendi bende böyle diyorum artıkın ama 3 patates çok bide ekmek :)
Kızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?
YAT TUGBACIM ÇOCUKLAR YORMUŞTUR SENİ BİRAZ DİNLENBekliyorum bekliyorum hepiniz gelirsiniz de kaynatırız, bi kere de ben varken kaynar şurası diyeama ebru dışında kimsecikler yok.. E ben de bugün baya yoruldum stajda, daha doğrusu çocuklar çok başımı ağrıttılar.. Bi ağrı kesici alıp biraz dinleneyim. Görüşürüz yine canlarım..
ne güzel canımevet canım yaaa aslında diyette patates olmamalı nişasta çünkü ben akşamları ekmek yemem zaten pek yani dünde öğlende yemesem olurmuş daha dikkatli olayım pilavı ve makarnayı hemen hemen çıkardım hayatımdan sadece bazen bulgur pilavı yiyorum o kadar
nerde çalışıyorsun ebrucum merak ettim şarkı dinlemekte ne güzel olur ben ev hanımıyım mutfakta işim varkaen iş yaparkaen hep müzik dinlerim çok severimgörüşürüz canım
benim hep açık bu sayfam alıyorum alta işim bittikçe ne oluyo ne bitiyo bakıyorum. Işlerim bazen çok yoğun oluyo hiç bakamıyorum. Belli olmuyo yani ama ben gün içinde hep buralardayım
şimdide soner sarıkabadayı dinliyorum. Seveni arıyorum benden tüm sevenlere gelsin.....
bezelyede glisemik endeksi yüksek olduğu için pek tavsiye edilmiyor öğlen belki yenebilir ama akşam yenmemesi gerekir sen çorba falan yap kendineKızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?
hep aynıyızevet canım patates olmamış yanında bide ekmek ama yalnız 3 patates değil 3 dilim patates o. patatteside çıkarıyorum şuan hayatımdan aç gezicem zaten yakındaaaaaaaaa
geçmiş olsun zor bir durum Allah kimseye göstermesin korkusu yeter gerçektenbende artık çıkatım kızlar bu akşam bidaha giremem annemlere gidicem malesef bursadaki evlerine hızsız girmiş. bişey alammış zaten yok ama korkusu yetti bize orda net yok giremem yarın görüşürüz inş. ALLAHA EMANET OLUN
evet canım patates olmamış yanında bide ekmek ama yalnız 3 patates değil 3 dilim patates o. patatteside çıkarıyorum şuan hayatımdan aç gezicem zaten yakındaaaaaaaaa
canım sıkmayın canınızı ...umarım prenses te geri döner çıkmaz takımdan ...ben sadece şunu söylemek istiyorum biliyorum burda kötü insan diye bir şey yok herkes çok çok iyi ...ben kendi adıma şunu söyleyeyim paylaşımlarında bana göre motivasyonumuzu bozacak bir şey yok ama şu var biraz katısın
(benim sivri dilligim tamamen sizin mister sevilerek,ister kizarak motive olmanizdan yana yoksa kimsenin kimseden bir cikari yok) demişsin haklısın tabi ki de kimsenin kimseden çıkarı yok..artık yeni eski ayrımı da yok zaten bunuda farkettim.....
akşam ki tartışma da çok gereksiz bir tartışmaydı ve uzamış ta uzamış ....akşam pek takip edememiştim...arada baktım ama şimdi detaylı geçmişi okuyunca gördüm ..bence söylenmeyecek şeyler söylenmiş ...aslında saygı çerçevesi içinde de tartışılabilirdi konu ama özelle hayatlara kadar uzamış.. prenses arkadaşımız da kırılmış alınmış bazı şeylere oda haklı kendince...benimde kırıldığım anlar oldu ama hiç bir zaman dile getirmedim...illaki kendimizi kabul ettirene kadar olabilecek şeylerdi ....
umarım bir daha olmaz bu tarz tartışmalar ...
bende bir aralar umursanmadığımızı düşünüyordum ne yalan söyleyeyim ama ben kendim için bir yola girdim devam etmem gerek diye düşünerek hiçbir zaman dile getirmedim..neyse sıkmayın o tatlı canlarınızı ...prensesimizde inş dönecek ... BENDE HERKESİ SEVİYORUM...
Beril bu arada bişey dicem sana ama aramızda kalsın tamammı ?ben bu hafta sanırsam kilo veremicem regl dönemim olduğundan çok şişim şimdi tartıldım 300 gramda fazla geldim napacam ben kaçamak ta yapmadım yapsam gam yemicem
Beril sorunlumusun kardes sen yaaa. Tamam benden bu kadar esnedim esneyecegim kadar ve su an sabir limitim doldu- herkes kendine iyi baksin- simdiye kadar cahil insanin yaninda kitap gibi sessiz ol sozunu savunuyordum ama artik haksizlik karsisinda susan dilsiz bir seytandir sozunu uyguluyorum ve ben haksizliga sessiz kalmamak icin gidiyorum- su an uzgun ve sinirliyim-- ben oraya ortami bozmayacak seyler yaziyorum, saka bil yapiyorum berile- kadinin yaptigina bak-- tamamdir hoscakalin' daha girmem asla' herkes hakkini helal etsin.......
hadi bakalım nihalim inşşşşşşş söyle bende atarım göbüş senin başarın benim başarım kim veriyorsa en az kendim vermiş kadar mutlu oluyorum yeminleYok yok tartılmıyorum zaten cumaya saklıyorum kendimi :)
74lü birşey görürsem bu cuma 5 göbek atacağım arkadaş :)) ama zor sankim bakalım dikkat ediyorum
tamam kız bakarsın olur eltim var istanbulda eltiyi kapıp gelirim hayırlısı olsun bende o yaşlarda evlendim ideal şimdi düşündümde 2 yaş farka erken demişim 21 -23 hayranım kendime 23 te evleniyorum 21e erken diyorum yuh dedim kendimeDugun eylulde canim benim yok siz geldikten sonra hic bahsetmedim :) unutkanlik hepimizde var takma bosver :) cok tesekkur ederim canim hahaha beklerimmm her zaman ama ankara degil iste istanbul :)
Yok kuzum tugba 21 yasinda onunla karistirdin sanirim ben 23 yasindayim 23 yas kimine gore erken kimine gore degil ben kendimi hazir hissediyorum nisanlimda 28 bi kac gun sonra 29 hatta ee onun tam zamani artik beklemesin kuzum :))
afiyet olsun ebrucum kilo olmasın ...Ben dünkü menümü paylaşayım dün başka şeyler konuşmaktan menümü paylaşmayı unuttum
sabah
ekmek 1 dilim
peynir
domates
çay
ara yok
öğle
haşlanmış tavuk but derisiz 1 adet
3 adet haşlanmış patates
1 dilim ekmek
cacık
akşam
ton balıklı salata
haşlanmış yoğurtlu brokoli
su 10 bardak
200 adet ip atlama
100 mekik
betülllll d&r de kitaplarda indirim var netten bak istersen belki aklına yatan olur ayrıca bişi sorcam kızım 2 yaşını doldurdu 3 ocakta seneye kreşe yollamak istiyorum tuğba betüşe sor dedi sence nelere dikkat edeyim yazdan araştırma yapacağım önerin varmı ha birde evdeyim sence yaş idealmi kararsızım nasıl ayrılcam diyede düşünüyorum işin açıkcası ama onun içinde ii olcağını düşünüyorum kendimde çalışmak istiyorum eşim s.m.m.m bbüromuzda kendi işimiz sıkıntı olmas ama ne bilim kazık kadar oldu nerdeyse ben hala dert ediyorum çok anneciii birde zor olurmu onun içinYa kizlar az once ilk defa korsan kitap aldim mtrobuse binerken uat gecitten
Dun bakmistim 30 tlydi dr'da.
Burda cok ucuz olunca 2 tane aldim 15e
Vicdanim sizladi biraz ama napiyimm cok pahali oluyorr hepsini almak isteyincee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?