Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bende kaçıyorum artık. Bu arada korkuyorum da burayı boş bırakmaya gelmiyor. Dünden beri gerçekten çok etkilendim. Lütfen artık herkes geçmişi unutup önüne baksın.

İlerleyen saatlerde gelmeye çalışırım. Öpüyorum hepinizi

benımde buğünkü MENÜM

sabah:
bir dilim kepekli ekmek 4.catal melemen
iki catal köy peyniri
iki tane yeşil zeytin

ara öğün:
bir tane elma

öğlen:yok

akşam:bir kücük tabak suyu alınmış ıspanak yemeği

üç yemek kaşığı makarna (yağsız)

bir kücük dilim haslama tavuk.
bol yeşilli maydonozlu salata (tuzsuz yağsız )

gün içinde en az iki litre su

bende haberlerı izlerken en az yarım saat sporumu yapayım sizlere hayırlı geceler arkadaslar.mesaj sayısını kime yolluyacaktım acaba.

evett ya nermin e noldu ki en son int kotası dolmustu gremiyodu ama bildirimde yaapmadı nermini özledm gercekten

Ben izne ayrılmıştı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum kuzum acaba? :44:

Merhaba kizlarrr ben de sabah aceleyle ciktim evden
Aimdi mesai bitti ancak yazabiliyorumm

Kıyamam sanaaa nasılsın iyimisin bakalım?

Kızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?

Canım, bezelyenin glisemik endeksinin yüksek olduğunu söyler hep ebru ve tavsiye etmez yememizi. Zaten aşağıda da açıklamış böyle besinlerden neden uzak durmamız gerektiğini. O gayet güzel açıklamış ama, kısacası böyle besinler bizim çok daha çabuk acıkmamıza neden oluyorlarmış. Zaten bugün pişiremicekmişsin bezelye ama, aklında bulunsun

Allah'a emanet ol..

Menü harika. Spor da öyle. Tebrik ediyorum seniii

Afiyet olsun canım menü su spor hepsi çok iyi

Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek

Ogle
1 d. Balli ekmek

Aksam
3.5 yk sade mantar

1.5 lt su

Benim insanüstü özelliklere sahip melek arkadaşım ara öğün gibi ana öğünlerinle doymayı başarmışsın bakıyorum yine

kızlar sanki akşam tavuğu çokyedim bişey olmaz umarım gögüstü bide kaçamak sayılırmı bilmiyorum ekmeğin ucunu kopardım azcık yedim

Yok ya kaçamak sayılmaz. Kaçamak, hiç yemememiz gereken şeyleri yediğimiz zaman oluyor. Yağsız hele bi de haşlamaysa tavuk etinden nolcak ki kuzum o kadar da abarttığını düşünmüyorum hem..

Seni de özlüyorum bu aralar ben ya dikkat et kendine bitanem..

Canım afiyet olsun. Yediğin şeylere bakarsak güzel, hiç bi sıkıntı yok.. Sadece sıralamada hata var bence. Öğlen tahmin ediyorum ki yoğunluğundan dolayı yiyemedin ama mümkün mertebe öğün atlamasan çok iyi olur. Bu zararlı bişey bizim için.. Bi de akşam yediklerin çok olmuş gibi geldi bana. Genelde akşamları daha hafif atlatmak lazım.. Ama tabi öğlende bişy yiyemediğin için öyle olmuş heralde. Olsun yine de güzel

bende haberlerı izlerken en az yarım saat sporumu yapayım sizlere hayırlı geceler arkadaslar.mesaj sayısını kime yolluyacaktım acaba.

Kolay gelsiiiiin ve sanırım bugün de mesajları ebruya atıyoruz.

gene geldim anca 20 sayfa kitap okudum canım istemiyor üşüyorum sobayı yakıp duruyorum heryerim ağrıyor reglinin ilk günleri niye geçerse bilmiyorum battaniyem elimde uyukluyorum resmen çocukların uyku vakti gelsede yatsam eşimde nöbetçi bugün ev epey sakin sanki
Ben geldiiiiiim yine :))

kaşarıda çok severim ama yemeyim o zaman gittim ama yapamadım sizsiz geri geldim

afiyet olsun güzel menü

kolay gelsin mesajlar kaptan ebruya

tubis ecem sizi goruyom ne yapiyorsunuz
sen nerelerdesin kuzum ya tüm gün gözüm yollarda kaldı boşlamazdın bizi

disardaydim yoruldum geldim.bir kahve icip
benim kizlar arkadasinda saat 9 da almaya gidecem
baska birsey yok
oh ne güzel dışarda mı yürüdün mis gibi sen hangi şehirde oturuyordun ortim?
sabah yazdıklarımı okudun mu canın sakız çekmişşti çilekliydi galiba beril hamile olmayasın demiştim

Menüüüüümmmm

Sabah
1 dilim tam tahıllı
1 kaşık pekmeZ
1 kaşık labne

Öğle
2 dilim tam tahıllı araya labne sürmüştüm okula artık kendim yapıp götürüyorum yoksa kantinde en kalorisiz şey hamburger ekmeğine tost Yada pikolata

4:30 ara da prebiyotik yoğurt

6 da akşam yemeği
2 kase tarhana çorbası
Azıcık salata

Yalnız çok acıktım şuan Türk kahvesi tabi şekersiz içiyorum

canım afiyet olsun çok güzel olmuş. Aslında kantinde kepek ekmeği varsa yağsız tost falan yaptırabilirsin. ama tabi o hergün hergün o da olmaz.

Kuzular ya benim bir göbek var sormayın gitsin 103cm popo bile 100 bu nasıl bir elma şekeri kıvamı vücut bakalım her cuma ölçülcem göbek gitmezse Halil sezai ve ben iiiiiisyaaaaannn deriZ risk üstüyüm 84 cm sınır düşünün artık

Menün makarna haricinde gayet güzel olmuş ama kızlarında söylediği gibi öğün atlamamanı tavsiye ederim. Çünki atladığın öğünler metabolizmanın yavaşlamasını sağlıyor.

Mesajlar hakkında yazmıştım sana Arzu'cum. Geçmişi okumadın sanırım. Bunu daha öncede herkese defalarca söyledim. Yine tekrarlıyorum. Yazdığınız en son mesajdan sonra lütfen geçmişi okuyun. Senin dünki mesaj sayında yok onuda göndermen lazım. Umarım bu mesajı okursun :26:

Eceemmmm schalke maçına gitcek misin? Kıskanırım demeeeee

Yüzde bi milyon giderler, Kerem durdurmaz Ecem'i ve ben burda çatım çatım çatlarım

Geçmiş olsun Gülçin'cim. Eşin nasıl oldu. İşe başladığına göre biraz daha iyi sanırım. Eşinin olmadığı günler sana tatil gibi geliyordur. Aynısını bende söyledim Beril'e ama cevap gelmedi :26:

Nihal yine çok ama çok az yemişsin. Böyle yediğin içinde acıkırsın tabiiki. Senin menüleri nasıl düzelteceğiz bilmiyorum ki? Ortasını bulduramıyoruz sanada vur deyince öldürüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…