evett ya nermin e noldu kien son int kotası dolmustu gremiyodu ama bildirimde yaapmadı nermini özledm gercekten
Merhaba kizlarrr ben de sabah aceleyle ciktim evden
Aimdi mesai bitti ancak yazabiliyorumm
Kızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?
bende artık çıkatım kızlar bu akşam bidaha giremem annemlere gidicem malesef bursadaki evlerine hızsız girmiş. bişey alammış zaten yok ama korkusu yetti bize orda net yok giremem yarın görüşürüz inş. ALLAHA EMANET OLUN
menümüde yazıyımda sonra akşam yemeğini hazırlamaya gidiyim
sabah
beyaz peynir
kaşar peynir
biraz süt
öğlen
2 tane baharatlı haşlama yumurta
akşam
haşlama tavuk
yoğurt
sporum
sabah 20 dak temiz havada yürüdüm
45 dak streç
65 dak leslie
25 dak karın ve kalça çalıştım
su şimdilik 1.5 lt yatanaca 3lt olur
şimdilik 3 fincan yeşil çay 1 fincan daha içerim
bugünkü menüm
sabah
*ceviz kürü
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin
ara
*1 adet elma
öğle
*1 tabak menemen
*2 dilim kepekli ekmek
ara
* 1 adet portakal
akşam
* 1 tabak karnıbahar yemeği
* 1 kase yoğurt
not: kızlar ben meyveyi normalde pek yemezdim ne acıki aklıma gelmezdi aramazdım desem daha ii olur diyette özellikle aralarda meyve yemeye atlamamaya çalışıyorumki diyetisyenin birinden daha önce yemediğiniz şeyleri yiyin ki metobolizmanız yön değiştirsin kilo verme hızlansın duymuştum eminim katkısı vardır aklınızda olsun
3 kuba yeşil çay
3 lt su
45 dk plates
allahım yaramasın banaaaaaaa yediklerim sadece vitamin olsun kilo olmasın
Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek
Ogle
1 d. Balli ekmek
Aksam
3.5 yk sade mantar
1.5 lt su
kızlar sanki akşam tavuğu çokyedim bişey olmaz umarım gögüstü bide kaçamak sayılırmı bilmiyorum ekmeğin ucunu kopardım azcık yedim
Kızlar bende kaçıyorum artık. Bu arada korkuyorum da burayı boş bırakmaya gelmiyor.Dünden beri gerçekten çok etkilendim. Lütfen artık herkes geçmişi unutup önüne baksın.
İlerleyen saatlerde gelmeye çalışırım. Öpüyorum hepinizi
benımde buğünkü MENÜM
sabah:
bir dilim kepekli ekmek 4.catal melemen
iki catal köy peyniri
iki tane yeşil zeytin
ara öğün:
bir tane elma
öğlen:yok
akşam:bir kücük tabak suyu alınmış ıspanak yemeği
üç yemek kaşığı makarna (yağsız)
bir kücük dilim haslama tavuk.
bol yeşilli maydonozlu salata (tuzsuz yağsız )
gün içinde en az iki litre su
bende haberlerı izlerken en az yarım saat sporumu yapayım sizlere hayırlı geceler arkadaslar.mesaj sayısını kime yolluyacaktım acaba.
tubis ecem sizi goruyom ne yapiyorsunuz
ben iyiym bebeğim sen napıyosun nasılsıınnnn
disardaydim yoruldum geldim.bir kahve icip
benim kizlar arkadasinda saat 9 da almaya gidecem
baska birsey yok
Ben geldiiiiiim yine :))
kaşarıda çok severim ama yemeyim o zaman gittim ama yapamadım sizsiz geri geldimKaşar yeme canım light ı felan hikaye. Onun yerine iki misli beyaz peynir yee ama kaşar yeme.
Buda çok iyi, ben yapıyorum ama siz yapmayınZaten ben o açıklamayı bilmeyenler için yapmıştım. Kaptan seslenmiyor bizde Ecem gibi yiyelim demesinler diye. Gerçi Betül senin gibi yese hiç ses çıkarmam sanırım
Hoşgeldin canım
Güle güle Gülçin'cim görüşmek üzere
afiyet olsun güzel menübenımde buğünkü MENÜM
sabah:
iki catal köy peyniri
iki tane yeşil zeytin
ara öğün:
bir tane elma
kolay gelsin mesajlar kaptan ebruyabende haberlerı izlerken en az yarım saat sporumu yapayım sizlere hayırlı geceler arkadaslar.mesaj sayısını kime yolluyacaktım acaba.
sen nerelerdesin kuzum ya tüm gün gözüm yollarda kaldı boşlamazdın bizitubis ecem sizi goruyom ne yapiyorsunuz
oh ne güzel dışarda mı yürüdün mis gibi sen hangi şehirde oturuyordun ortim?disardaydim yoruldum geldim.bir kahve icip
benim kizlar arkadasinda saat 9 da almaya gidecem
baska birsey yok
kolay gelsin mesajlar kaptan ebruya
bende hemen kabul ettim canımhe doğru bilmişim o zaman. Sağol gülçincim. Bu arada arkadaş listemde olmadığın için yazdığın mesajı profil sayfamdan görmedim, bakmadım topiğe ben de. Hemen ekliyorum arkadaş listeme seni
Menüüüüümmmm
Sabah
1 dilim tam tahıllı
1 kaşık pekmeZ
1 kaşık labne
Öğle
2 dilim tam tahıllı araya labne sürmüştüm okula artık kendim yapıp götürüyorum yoksa kantinde en kalorisiz şey hamburger ekmeğine tost Yada pikolata
4:30 ara da prebiyotik yoğurt
6 da akşam yemeği
2 kase tarhana çorbası
Azıcık salata
Yalnız çok acıktım şuan Türk kahvesi tabi şekersiz içiyorum
canım afiyet olsun çok güzel olmuş. Aslında kantinde kepek ekmeği varsa yağsız tost falan yaptırabilirsin. ama tabi o hergün hergün o da olmaz.
benımde buğünkü MENÜM
sabah:
iki catal köy peyniri
iki tane yeşil zeytin
ara öğün:
bir tane elma
bende haberlerı izlerken en az yarım saat sporumu yapayım sizlere hayırlı geceler arkadaslar.mesaj sayısını kime yolluyacaktım acaba.
Eceemmmm schalke maçına gitcek misin? Kıskanırım demeeeee
gene geldim anca 20 sayfa kitap okudum canım istemiyor üşüyorum sobayı yakıp duruyorum heryerim ağrıyor reglinin ilk günleri niye geçerse bilmiyorum battaniyem elimde uyukluyorum resmen çocukların uyku vakti gelsede yatsam eşimde nöbetçi bugün ev epey sakin sanki
oh ne güzel dışarda mı yürüdün mis gibi sen hangi şehirde oturuyordun ortim?
sabah yazdıklarımı okudun mu canın sakız çekmişşti çilekliydi galiba beril hamile olmayasın demiştim
Menüüüüümmmm
Sabah
1 dilim tam tahıllı
1 kaşık pekmeZ
1 kaşık labne
Öğle
2 dilim tam tahıllı araya labne sürmüştüm okula artık kendim yapıp götürüyorum yoksa kantinde en kalorisiz şey hamburger ekmeğine tost Yada pikolata
4:30 ara da prebiyotik yoğurt
6 da akşam yemeği
2 kase tarhana çorbası
Azıcık salata
Yalnız çok acıktım şuan Türk kahvesi tabi şekersiz içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?