tamam kız bakarsın olur eltim var istanbulda eltiyi kapıp gelirim hayırlısı olsun bende o yaşlarda evlendim ideal şimdi düşündümde 2 yaş farka erken demişim 21 -23 hayranım kendime 23 te evleniyorum 21e erken diyorum yuh dedim kendime
kızlar 65 dak leslie 25 dak plates yaptım duşumuda aldım geldim regl oldum çok şükür ara kanamadan kurtuldum cumada doktora giderim şu hastalığıda bi atlatırsam süper olacak hersey
elimdede yeşil çayım porda ağrılarıma çok iyi geldi hele sabah yaptığım streç plates bütün kemiklerim açıldı resmen
menümüde yazıyımda sonra akşam yemeğini hazırlamaya gidiyim
sabah
beyaz peynir
kaşar peynir
biraz süt
öğlen
2 tane baharatlı haşlama yumurta
akşam
haşlama tavuk
yoğurt
sporum
sabah 20 dak temiz havada yürüdüm
45 dak streç
65 dak leslie
25 dak karın ve kalça çalıştım
su şimdilik 1.5 lt yatanaca 3lt olur
şimdilik 3 fincan yeşil çay 1 fincan daha içerim
Selam kızlar ben geldim.
Ebru ve Sema sizi burda gördüğüme sevindim. Özellikle Ebru seni. Geçmişi okumadım ama güzel şeyler olduğu kesin.
Sema'cım devam ediyorsun dimi takıma? Devam ediyorsan mesaj sayılarını bana yollar mısın?
Bu arada kızlar dünki mesaj sayılarını göndermeyen arkadaşların isimlerini yazayım hemen, en kısa zamanda göndersinler yoksa 0 olarak geçeceğim. Arzu, Betül, Gül, Sevda ve Sema. En kısa zamanda bekliyorum mesajları.
maşallah ecemcim Allah ayırmasınbende 23te evleniyorum iste önemli olan yas degil ki kuzum insanın kendisini hazır etmesi daha önemli girecegi sorumlulugun farkında olması cok daha önemli ben hazırım kendimden eminim zaten birbirimizi nisanlımla sükürler olsun tamamlıyoruz birbirimizi cok iyi anlıyoruz. ben hazırım. :)
ismim gülçin 2 çocuk annesiyinm kızım 8 yaşında oğlum 2 yaşına girecek evdeyim bende arada yapıyordum ama 1 haftaya yaklaştı devamlı yapıyorum çok seviyorum senin ismin neydi canım sende biraz kendinden bahsetcnım senin isim neydi gülcinmi ayşemi birde çalışıyomusun yaş kaç nerden kendinden bahsedebilirmisin mahsuru yoksa birde ebru şallı ile yapıyorsun sanırım bende yapıyorum onunla bazen kaçırdığım oluyor ama yaptığım gün çok fitim süper oluyor gerçekten
çok güzel olmuş afiyet olsun duan hepimiz için geçerli olur umarımbugünkü menüm
sabah
*ceviz kürü
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin
ara
*1 adet elma
öğle
*1 tabak menemen
*2 dilim kepekli ekmek
ara
* 1 adet portakal
akşam
* 1 tabak karnıbahar yemeği
* 1 kase yoğurt
not: kızlar ben meyveyi normalde pek yemezdim ne acıki aklıma gelmezdi aramazdım desem daha ii olur diyette özellikle aralarda meyve yemeye atlamamaya çalışıyorumki diyetisyenin birinden daha önce yemediğiniz şeyleri yiyin ki metobolizmanız yön değiştirsin kilo verme hızlansın duymuştum eminim katkısı vardır aklınızda olsun
3 kuba yeşil çay
3 lt su
45 dk plates
allahım yaramasın banaaaaaaa yediklerim sadece vitamin olsun kilo olmasın
Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek
Ogle
1 d. Balli ekmek
Aksam
3.5 yk sade mantar
1.5 lt su
ayyyyyyyyyy en cok bebek gerildi diye uzuldum simdi
dogumun kesin tarihi ne simdi
8 nisanmi 4 nisanmi
Ya kahvenin evet saglikli bir tarafi yok ama diyete zararli bir tarafi da yok:)
Neyse mesaj alinmistir
Yemeyin uleynn muz fln:))
Mutluyum ya simarasim sirnasasim var:))
Beril okul oncesinde de calistin demekkk ne guzell:)
Ben gecen sene cok zorlanmistim beril ya ilk senemdi ve sartlar kotuydu ve sinifim felaketti, bir arada olmamasi gereken ogrencilerdi. Haftada en az 2 gun okulun tuvaletinde aglayip eve oyle gidiyordum.
Bu sene cok seviyorum cok sukurhem tecrubem oldu az da olsa, hem bu sene sinifim cok guzel, sartlar gelisti fln.
Gecen hafta bir ogrencim bana 'ogretmenim sen cok iyi bir ogretmensin' dedi mutluluktan aglayacaktim bu sefer nerdeyse:)
Ogretmenlik farkli bir meslek yaaa
Hakkiyla yapilirsa ama
Yoksa hammalliga donusuyor ve oyle bir stres koyuyor ki insanin hayatinin tam ortasina
Sevmeden cekilmiyorr
Senin de zaten Elifin kucuk hala ama sen evelallah istedigin gibi bir sey bulur her ne olursa da hakkindan gelirsinnn
Senden fena girisimci de olurr:)
belki bir yaz gecesi
belki bir agustos ogleni
belki sicacik bir golgede
belki sarhos
belki hasta
belki deli
ama mutlaka gelecegim
bende cok ceza alan ogretmen olmamistir
ilce milli egitimden bile ceza aldim
hatta eski mudurle bir turlu sevisemedik
adam o.......sam sikayet etti
bu kadinla aramiz iyi oda catlak ben gibi
cocuklarla cok guzel projeler yarismalar yapardik.en buyuk cezamida elbise toplama kampanyasi yaptimda aldim.ozurlu cocuklarin dernegine gidiyorum cok sik
herkes evden kullanmadi esyalari getirsin dedim neyse getiren getirdi bende baya bir ayarladim.onlari eskicilere sattik ve ozurlu kizlara hijyen bezler felan aldik.bazilari gercekten zor durumdaydi.mudur zorlamisim ogrencileri diye tutanak tuttu.ya benim basim beladan kurtulmaz
Beril buraya yazdiginin 10da birini soylesen adam kalpten gider o zaman
Senin sevgin de cok guzel beril ondan bahsederken ekrandn hissediliyor , bir baska..
Ecem amin canim Allah seninkini de benimkini de Berilinkini de, Tugbanin gelecekteki iliskisini de, su an burda olmayan diger takimdakilerin iliskilerini de heppp mutluu ilisklerden yapsin insallah. Sonuna kadar.
ebrucum ben yine kendi adıma konuşmak istiyorum yeni giren üyelrin hepsi derken bende içinde olduğum için dedim ...kaptan sensin ebrum nasıl uygun görürsen o şekilde ben varım..hatta beni bu hafta da deneme süresine al...(çünkü bu hafta takımın yüzdesini olumsuz etkileyebilirm.... )nolur denemeye al beniiii
ya ama ebrum bazen şaka yapıyoruz umarım şakalarımız ters tepki vermez....ebrucum harbiden varya çok disiplinli bir kaptansın bazen korkuyorum :2::2::2::2::2:
gulcin canim cilekli sakiz istiyor evi tardim yokkkkkkkkkkkk
disardan gelirken alda iki caggidi yapalim
sabah sabah sakiz kokuyor burnuma
Beril sorunlumusun kardes sen yaaa. Tamam benden bu kadar esnedim esneyecegim kadar ve su an sabir limitim doldu- herkes kendine iyi baksin- simdiye kadar cahil insanin yaninda kitap gibi sessiz ol sozunu savunuyordum ama artik haksizlik karsisinda susan dilsiz bir seytandir sozunu uyguluyorum ve ben haksizliga sessiz kalmamak icin gidiyorum- su an uzgun ve sinirliyim-- ben oraya ortami bozmayacak seyler yaziyorum, saka bil yapiyorum berile- kadinin yaptigina bak-- tamamdir hoscakalin' daha girmem asla' herkes hakkini helal etsin.......
Selam arkadaşlar herkese günaydın
dün gece ortam baya gerildi istemedende diğer arkadaşların canını sıktık kusura bakmasın kimse.
Alıntı yapmak istemedim tek tek dün akşamki konuda dünde kaldı benim için. Ama şunu söylemek isterimki asla korkak bi insan değilim korktuğum içinde gitmedi konu uzamasın diye gitmek istedim. Kilo vermektende sıkılmış değilim zaten benim kilom çok fazla değil 2 kilo fazlam var 2 kiloda ekstra vermek istiyorum o kadar.
Ben 2009 senesinden beri kk dayım yeni değilim kurallarıda uslubuda iyi bilirim. çok güzel dostluklarımda oldu benim. Burda tanışıpta hala görüştüğüm insanlar var. Ama ilk defa böyle bi tartışmanın içinde buldum kendime ayrıca kendimede çok kızdım. Keşke konuşmamaya devam etseydik berille ben içimde kalmışlığı ortaya çıkarmasaydım. Ama ben gerginlikten hoşlanmayan bi insanım bi ortam gerginse ya dile getiririm yada o ortamda bulunmak istememem.
Ebrucum sende kusura bakma canım evet gelene kadar çırpındık şimdi gideyim diyorum. Vazgeçtim canım gitmiyorum hedefime ulaşana kadar burdayım istemeyende sohbet etmeyebilir. Sanalda olsa ortamımız ben öyle görmüyorum. Ve herkese saygım büyük kimse zor durumda kalmasın listede olmaya devam edicem canım.
Kızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo
Ben dünkü menümü paylaşayım dün başka şeyler konuşmaktan menümü paylaşmayı unuttum
sabah
ekmek 1 dilim
peynir
domates
çay
ara yok
öğle
haşlanmış tavuk but derisiz 1 adet
3 adet haşlanmış patates
1 dilim ekmek
cacık
akşam
ton balıklı salata
haşlanmış yoğurtlu brokoli
su 10 bardak
200 adet ip atlama
100 mekik
Ya kizlar az once ilk defa korsan kitap aldim mtrobuse binerken uat gecitten
Dun bakmistim 30 tlydi dr'da.
Burda cok ucuz olunca 2 tane aldim 15e
Vicdanim sizladi biraz ama napiyimm cok pahali oluyorr hepsini almak isteyincee
Kızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?
bende artık çıkatım kızlar bu akşam bidaha giremem annemlere gidicem malesef bursadaki evlerine hızsız girmiş. bişey alammış zaten yok ama korkusu yetti bize orda net yok giremem yarın görüşürüz inş. ALLAHA EMANET OLUN
sabah
beyaz peynir
kaşar peynir
biraz süt
öğlen
akşam
haşlama tavuk
yoğurt
sporum
45 dak streç
65 dak leslie
maşallah ecemcim Allah ayırmasın
ecem çok az yiyorsun dikkat et canım güçsüz düştüğün içinde hastalanırsın meyve falan kat menüne canım
Kızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo
Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek
Ogle
1 d. Balli ekmek
Aksam
3.5 yk sade mantar
1.5 lt su
kızlar sanki akşam tavuğu çokyedim bişey olmaz umarım gögüstü bide kaçamak sayılırmı bilmiyorum ekmeğin ucunu kopardım azcık yedim
bugünkü menüm
sabah
*ceviz kürü
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin
ara
*1 adet elma
öğle
*1 tabak menemen
*2 dilim kepekli ekmek
ara
* 1 adet portakal
akşam
* 1 tabak karnıbahar yemeği
* 1 kase yoğurt
not: kızlar ben meyveyi normalde pek yemezdim ne acıki aklıma gelmezdi aramazdım desem daha ii olur diyette özellikle aralarda meyve yemeye atlamamaya çalışıyorumki diyetisyenin birinden daha önce yemediğiniz şeyleri yiyin ki metobolizmanız yön değiştirsin kilo verme hızlansın duymuştum eminim katkısı vardır aklınızda olsun
3 kuba yeşil çay
3 lt su
45 dk plates
allahım yaramasın banaaaaaaa yediklerim sadece vitamin olsun kilo olmasın
sabah
beyaz peynir
kaşar peynir
biraz süt
öğlen
akşam
haşlama tavuk
yoğurt
sporum
45 dak streç
65 dak leslie
bende tam akşam tavuğu çok yedim diyecektim ebru
Saf protein yapmışsın Gülçin'cimde hem az yemişsin hem de o kaşar olmamış kahvaltıda. Bol yeseydin bari akşam ki tavuktan.
Afiyet olsun Ecem'cim. Şimdi nasıl oldun? Düzeldin mi biraz?
Bu arada kimse Ecem'in menülerini onayladığımı sanmasın. Tamamen böyle beslenmeye karşıyım ama Ecem'e ses çıkartamıyorum nedense
çok iyi yapmışsın yemekle vücut direncin yükseliraminn insallah cok tesekkür ederim güzel dileğin icin hepimizi insallah
tamda simdi onu yazmak icin girmistim bir yesil elma yedim dayanamadım 2 de ceviz yedim bunları yazıcaktım ek olarak :)
tavugu çok yedim ama ekmeği ucundan 1 çimdik yedim çok değil yani nefsi köreltmek için hefsim çekti ondan
Tavuğu çok yemekle iyi etmişsin. Zaten tavuk çok çabuk tokluk hissi veriyor ve uzun süre tok tutuyor. Ama ekmek konusunda bişey diyemem sonuçta karbonhidrat.
saol arzumenün yaptığın sporla harıkasın arkadasım.
bende tam akşam tavuğu çok yedim diyecektim ebru
kaşar yağlı olduğu için sanıyorum demişsin ama çok tok tutuyor beni o yüzden yedim laytını bulursam alacağım inşalalh yemesem mi aceba
zararlımı
bide şunu fark ettim sıcak süt yemek yemeden önce iştahı bir hayli kesiyor
iyiyim cok sükür bugün birseyim yok canım cok tesekkür ederim :))
:))) ben biliyorum onaylamadıgını sende yorum yapmaynca hic sesimi cıkarmıyorum ohh bee bugünde yırttım gibi bi duruma giriyorum :)))
bende böyle beslenmenize karsıyım ben yapıyorum siz yapmayın :)
Ben geldiiiiiim yine :))
çıkıyorum yatmadan uğramazsam sabaha görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?