Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende 23te evleniyorum iste önemli olan yas degil ki kuzum insanın kendisini hazır etmesi daha önemli girecegi sorumlulugun farkında olması cok daha önemli ben hazırım kendimden eminim zaten birbirimizi nisanlımla sükürler olsun tamamlıyoruz birbirimizi cok iyi anlıyoruz. ben hazırım. :)

cnım senin isim neydi gülcinmi ayşemi birde çalışıyomusun yaş kaç nerden kendinden bahsedebilirmisin mahsuru yoksa birde ebru şallı ile yapıyorsun sanırım bende yapıyorum onunla bazen kaçırdığım oluyor ama yaptığım gün çok fitim süper oluyor gerçekten

ooo spora bak maşallahhhhhhh menüde süper afiyet olsun

bugünkü menüm

sabah

*ceviz kürü
* 1 dilim kepekli ekmek
*4 adet zeytin

ara
*1 adet elma

öğle

*1 tabak menemen
*2 dilim kepekli ekmek

ara
* 1 adet portakal

akşam

* 1 tabak karnıbahar yemeği
* 1 kase yoğurt

not: kızlar ben meyveyi normalde pek yemezdim ne acıki aklıma gelmezdi aramazdım desem daha ii olur diyette özellikle aralarda meyve yemeye atlamamaya çalışıyorumki diyetisyenin birinden daha önce yemediğiniz şeyleri yiyin ki metobolizmanız yön değiştirsin kilo verme hızlansın duymuştum eminim katkısı vardır aklınızda olsun

3 kuba yeşil çay
3 lt su
45 dk plates

allahım yaramasın banaaaaaaa yediklerim sadece vitamin olsun kilo olmasın

evet ebruşum kesinlikle ediyorum dün ben güle atmıştım ama hemen atıyorum bugünüde ilerleyen saatlede atarım

Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek

Ogle
1 d. Balli ekmek

Aksam
3.5 yk sade mantar

1.5 lt su

maşallah ecemcim Allah ayırmasın

ismim gülçin 2 çocuk annesiyinm kızım 8 yaşında oğlum 2 yaşına girecek evdeyim bende arada yapıyordum ama 1 haftaya yaklaştı devamlı yapıyorum çok seviyorum senin ismin neydi canım sende biraz kendinden bahset

çok güzel olmuş afiyet olsun duan hepimiz için geçerli olur umarım

Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek

Ogle
1 d. Balli ekmek

Aksam
3.5 yk sade mantar

1.5 lt su

ecem çok az yiyorsun dikkat et canım güçsüz düştüğün içinde hastalanırsın meyve falan kat menüne canım

ayyyyyyyyyy en cok bebek gerildi diye uzuldum simdi
dogumun kesin tarihi ne simdi
8 nisanmi 4 nisanmi

Muhtemel doğum tarihi 8 Nisan canım ama sezaryan olacağı için doktor riske atmak istemiyor. Ama bende doğum başlasın öyle sezaryana girmek istiyorum. Kısacası çocuğun doğum tarihiyle oynamak istemiyorum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama eğer illaki normalden önce olacaksa 04.04 tarihinde olması daha çok hoşuma gidecek. Ayy evet yaaa hem beni hem bebişimi geriyorsunuz Yapmayın lütfen böyle germeyin artık beni :26:

Allahım yaaaaa sırf sırnaşayım diye bak neler yapıyor Betül bu arada o çocuğun sana söylediği o kadar hoşuma gittiki, çok duygulandım. Senin yerine ben burdan mutlu oldum. Sanırım bu hamilelik beni çok duygusal yaptı

belki bir yaz gecesi
belki bir agustos ogleni
belki sicacik bir golgede
belki sarhos
belki hasta
belki deli
ama mutlaka gelecegim

Kız Beril tam şair olacak kadınsın dicem de bunları sen mi yazıyorsun Benim aklımada bir gece ansızın gelebilirim geldi

Senin zaten bu dobra dobra oluşun, sanırım birazda dikbaşlısın yeterli başının belaya girmesi için. Ama nedense ben hiç etkilenmiyorum senin söylediklerinden yada yorumlarından. Evet bazen konuşmaların çok sert gibi görünüyor ama ben hiç art niyet aramadım senin konuşmalarından. Sanırım herkeste bizim gibi göremiyor seni.

Amin Betül'cüm cümlemizin kini

Sen artık listedesin deneme süren geçti canım. Ben onun sizden sonra gelecek üyeler için söyledim. Sizin kaynaşmanızın zor olmasının sebebi aynı anda 5 kişinin birden takıma gelmesi oldu. Doğal olarak yeni sayısı çok olunca ister istemez karıştı herşey. Disiplin konusuna gelince disiplin olmazsa bence başarıda olmaz. Sadece bu konuda değil hayatımızdaki birçok konuda

gulcin canim cilekli sakiz istiyor evi tardim yokkkkkkkkkkkk
disardan gelirken alda iki caggidi yapalim

sabah sabah sakiz kokuyor burnuma

Beril yaaa tam ben diyecektim Gülçin'de söylemiş kız sakın sen hamile olmayasın

Sevda'cım konuştuk konuştuk konuyu uzatmayalım diye ama yine ne hale geldik. Fevri kararlar vermeyin artık. Germeyelim birbirimizi. Ebru geldi sen gidiyorsun. Lütfen artık hiç birimiz çocuk değiliz, olmadı ben oynamıyorum demek hoş değil. Gerçi burda zaten sadece kendin için varsın. Henüz tam alışamadığınız için bu durumlar oluyor sanırım ama lütfen artık kimse kimseyi üzmesin. Ben senden gayet memnundum. Üzüldüm şimdi bu kararına.

Özellikle doğru ve yerinde bir karar vermişsin. Ama konuşmamak, muatap olmamak meselesi hoş değil. Burda hepimiz bir aileyiz ve aramızda küsler dargınlar olsun istemiyorum. Herkes kendince haklı bir şekilde ama en büyük sorun yanlış anlaşılma. Lütfen artık kimse kimseyi yanlış anlamasın. Türk milleti olarak daha birçoğumuz kendimizi konuşarak ifade edemezken burda yazarak ifade etmeye çalışıyoruz ve doğal olarak herkes bir şekilde birşeyleri yanlış anlıyor. Beril'le aranızdaki bir mesele değil ama sizi böyle görmek istemem. Lütfen bir şekilde aranızda ki dargınlığı küskünlüğü yanlış anlaşılmayı halledin. Çünki benim için takımdaki herkes çok önemli. Umarım bende yanlış anlaşılmam bi şekilde :26:

Kızlar nasılsınız telden giriyorum oteldeyım sansa bakın çok hastalandım sistit oldum ağrıdan ölüyorum bi de kusma ne sansmıs otele tıkıldım okuyum sizi biraz midem bulanıyoo

Geçmiş olsun canım benim umarım biran önce iyileşirsin. Yaramadı sana bu İstanbul

Patates konusunu herkes konuşmuş ama bende kısaca anlatayım. Patates, pirinç, bezelye gibi yiyecekler glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler. Yani vücuda alındıktan kısa bir süre sonra şekere dönüşüp, kısa zamanda insülin salgılanmasını sağlıyorlar. İnsülinin çok salgılanmasıda çabuk acıkmamızı sağlıyor. Doğal olarak çok daha fazla açlık hissediyoruz kısa zamanda. Onun haricinde güzel bir menü.

Bu arada dün Beril söylemişti sanırım ip atlama ve gögüs arasındaki ilişkiyi. Ben söylemiştim Beril'cim onu gögüslerde sarkma yapabiliyor uzun süre ip atlamak. Zıpladığın zaman gögüslerin ne hale geliyor bir baksana. Senin o söylediklerinde zaten gögüsler kasa dönüşmüştür çoktan.

Ya kizlar az once ilk defa korsan kitap aldim mtrobuse binerken uat gecitten
Dun bakmistim 30 tlydi dr'da.
Burda cok ucuz olunca 2 tane aldim 15e
Vicdanim sizladi biraz ama napiyimm cok pahali oluyorr hepsini almak isteyincee

Öğrenciyken bende alıyordum Betül ama şimdilerde alamıyorum. Her ay kendime bir kitap alma sözü verdim. Maaşımı aldığım zaman ucuz ya da pahalı bir kitap alıyorum. Zaten okuduğum kitaplarıda kütüphaneden alıyorum. Böylelikle hem çok kitap okumuş oluyorum hem de sadece istediğim kitapları almış oluyorum.

Kızlar dersim bitti okuldan çıkıyorum şimdi akşama bezelye pilav yapacağım eşime bende light ton alayım değil mi bezelye kötü değil mi?

Bezelye yukarda yazdım sanırım ama yazmadıysam glisemik indeksi yüksek bir sebze. Tavsiye etmiyorum. En son deneyimimde eve zor atmıştım kendimi. Açlıktan ölüyorum sanıp, ne bulduysam saldırmıştım evde.

Geçmiş olsun canım. Cana değil mala gelsin, Allah korusun hepimizi böyle olaylardan.

Saf protein yapmışsın Gülçin'cimde hem az yemişsin hem de o kaşar olmamış kahvaltıda. Bol yeseydin bari akşam ki tavuktan.

kızlar sanki akşam tavuğu çokyedim bişey olmaz umarım gögüstü bide kaçamak sayılırmı bilmiyorum ekmeğin ucunu kopardım azcık yedim

maşallah ecemcim Allah ayırmasın

ecem çok az yiyorsun dikkat et canım güçsüz düştüğün içinde hastalanırsın meyve falan kat menüne canım

aminn insallah cok tesekkür ederim güzel dileğin icin hepimizi insallah

tamda simdi onu yazmak icin girmistim bir yesil elma yedim dayanamadım 2 de ceviz yedim bunları yazıcaktım ek olarak :)

Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek

Ogle
1 d. Balli ekmek

Aksam
3.5 yk sade mantar

1.5 lt su

Afiyet olsun Ecem'cim. Şimdi nasıl oldun? Düzeldin mi biraz?

Bu arada kimse Ecem'in menülerini onayladığımı sanmasın. Tamamen böyle beslenmeye karşıyım ama Ecem'e ses çıkartamıyorum nedense

kızlar sanki akşam tavuğu çokyedim bişey olmaz umarım gögüstü bide kaçamak sayılırmı bilmiyorum ekmeğin ucunu kopardım azcık yedim

Tavuğu çok yemekle iyi etmişsin. Zaten tavuk çok çabuk tokluk hissi veriyor ve uzun süre tok tutuyor. Ama ekmek konusunda bişey diyemem sonuçta karbonhidrat.

Tatlım dünki menünde de iki ara ögününde gördüm meyveyi. Yazacaktım araya şu olay girdi yorum yapamadım menüne. Meyveyi günde sadece bir öğün sabah ve öğlenden önceki arada ye. Öğle ile akşam arası illa ki ara öğün yapmak istiyorsan meyve değilde bir avuç leblebi ya da yoğurtla yapabilirsin. Onun haricinde menün güzel. Afiyet olsun.

menün yaptığın sporla harıkasın arkadasım.

Saf protein yapmışsın Gülçin'cimde hem az yemişsin hem de o kaşar olmamış kahvaltıda. Bol yeseydin bari akşam ki tavuktan.
bende tam akşam tavuğu çok yedim diyecektim ebru
kaşar yağlı olduğu için sanıyorum demişsin ama çok tok tutuyor beni o yüzden yedim laytını bulursam alacağım inşalalh yemesem mi aceba
zararlımı
bide şunu fark ettim sıcak süt yemek yemeden önce iştahı bir hayli kesiyor

Afiyet olsun Ecem'cim. Şimdi nasıl oldun? Düzeldin mi biraz?

Bu arada kimse Ecem'in menülerini onayladığımı sanmasın. Tamamen böyle beslenmeye karşıyım ama Ecem'e ses çıkartamıyorum nedense

iyiyim cok sükür bugün birseyim yok canım cok tesekkür ederim :))
:))) ben biliyorum onaylamadıgını sende yorum yapmaynca hic sesimi cıkarmıyorum ohh bee bugünde yırttım gibi bi duruma giriyorum :)))

bende böyle beslenmenize karsıyım ben yapıyorum siz yapmayın :)

aminn insallah cok tesekkür ederim güzel dileğin icin hepimizi insallah

tamda simdi onu yazmak icin girmistim bir yesil elma yedim dayanamadım 2 de ceviz yedim bunları yazıcaktım ek olarak :)
çok iyi yapmışsın yemekle vücut direncin yükselir

Tavuğu çok yemekle iyi etmişsin. Zaten tavuk çok çabuk tokluk hissi veriyor ve uzun süre tok tutuyor. Ama ekmek konusunda bişey diyemem sonuçta karbonhidrat.
tavugu çok yedim ama ekmeği ucundan 1 çimdik yedim çok değil yani nefsi köreltmek için hefsim çekti ondan

menün yaptığın sporla harıkasın arkadasım.
saol arzu

selam arkadaslar.işten eve geldim yemeğimi yedim söyle bir göz atayım geçmişe dedim.öyle menümü yazarım derken prenssessın aramıza geri döndüğünü gördüm çok sevindim.ardından arkadaım sevdanın gittiğini okudum çok üzüldüm.benım evde 13.14 yaslarında bi oğlum ve kızım var onlar ergenlıkdeler heran tartışmaya hazırlar ya aynı davranışda görüyorum sizleri.kocaman insanlarız artık.sabırlı ve özverili olmalıyızki hedefimize ulaşalım.şuan çok yorgunum ama yorgunlugumu unuttum sevdanın gidişinle.

Kaşar yeme canım light ı felan hikaye. Onun yerine iki misli beyaz peynir yee ama kaşar yeme.

Buda çok iyi, ben yapıyorum ama siz yapmayın Zaten ben o açıklamayı bilmeyenler için yapmıştım. Kaptan seslenmiyor bizde Ecem gibi yiyelim demesinler diye. Gerçi Betül senin gibi yese hiç ses çıkarmam sanırım

Ben geldiiiiiim yine :))

Hoşgeldin canım

çıkıyorum yatmadan uğramazsam sabaha görüşürüz

Güle güle Gülçin'cim görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…