gayet güzel afiyet olsun tugbacım şunlarıda hatırlatayım dedim aslında kahvaltıda 3 zeytini geçmemeliyiz 1 tane zeytin 60 cal 6.5=300 kalori ediyor sencede 1 öğün ve o kadar doyurucuda değil sencede çok değilmi oysa haşlanmış 1 tane yumurta 80 cal ve çok daha doyurucu zeytine karşı değilim bende çok seviyorum ama diyetteyken dikkat etmeliyiz sanki
yazdığım gibi nihalcim yanında mutlaka kuru kayısı ,incir,badem leblebi bulundurabilirsin yanında bir yoğurt yada arkadaşların nerde yiyorsa oraya uğrayıp 1 kase çorba içebilirsin ama sabahı tatlı şeylerle değilde doyurucu şeylerle geçirirsen daha iyi olurOkulum 11:30-16:00 Pazartesi hariç ve salı-cuma nöbetçiyim tüm tenefüsler 5 dk bazen boş dersim bar bazen yok salata götürsem öğretmenler odasında herkes bana bakar hızlı hızlı yemek zorunda kalırım komik olur ya bir de laf arasında yedim bugünkü ekmeği hızlıca
Keşke yemek çıkan bir okul olsa sulu yemek yoğurt yerdim öğlen
google kadınlar kulübü kilo çizelgesi nasıl yapılır yazar ve oradakileri uygularsan olur yapamazsan sen kilo hedef başlangıç boy yaz ben sana yaparım yapıştırırsınya kızlarr şu kilo gösterir tickeri nasıl koyuyorsunuz acil bende yapmak istiyorum
hoşgeldin betül seni göremiyorum bu aralar nasılsın canımKizlar bn geldim
Okuldan eve geldim 4te biraz sonra uyumusumm
Cok sersem gibiiydim kalktigimda
Bir seyler yedim gecmisi okudum simdi kitap okuycam biraz
Sema kizin icin yazmissin. Ozel mi dusunuyorsun devlet mi. Devlet dusjnuyorsan 36 ayini doldurmus olmak zorunda.
2 yasini doldurdu demissin devlete gidemez sanirim bu durumda, kazik kadar olmus dedigin de daha 2 yasinda.
Anaokulu elbetteki faydali oluyor cocuklar icin ama en kucuk yas grubunun tam gun okulda kalmasi biraz icler acisi olabiliyor.
Okul secerken fiziksel ortam okulun muduru ve egitimcilerinin egitim anlayisi, vizyon sahibi olmasi onemli, siniflarin mevcudu falan. Ama en onemlisi ogretmenn. Onu arastirmak tavsiye edilen bir ogretmene vermek e sagliklisi bence. Ilkokulda da durumboyle.
sanamı özendi kiYemeeeem saat 9 olmuş yermiyimmm hiç:) eşimde ekmek yemedi bu akşam adam çaktırmadan diyet yapıyor resmen :)
tamam canım kolay gele 1 gün sal zaten ev 1 yıllık ugramamışsın gibi batıyorkizlar bugun idare edin iki gunluk tembellik boyle doldurdu gunumu
esim biraz gec gelecekmis o gelene kadar bitirmem gereken les gibi bir mutfagim var
ayrica kizlarida bugun fszla goremedim biraz onlarla opusup koklasacam
sonra hasanim gelmeden size bir ugrarim
gulcin yavruuuuuuuu ben seninle herseye varim
ay cok guldum benim hamile kalmam senin babaannenin hamile kalma sansindan daha dusuk
optummmmmmmmmm
gelecem gitmeyin
benim oğlumda 2 yaşına girecek aynen öyle anne diye lavaboya bile gelirteşekkür ederim canım yaaa ya esprisine dedim 2 yaşında hala anneci sanki yeni doğmuş gibi evin içnde lavobaya gitsem anneee diye arkamdan gelir ondan endişeliyim zor olurmuki açısından özel düşünüyorum seneye ama bu yıl değil yazdan araştırırsam kışa vericem hani neye dikkat edeyim diye sormuştum canım benim saolasın dikkate alırım
cıss hariç gayet güzel o da ebruluk ben karışmamMenum
Sabah
Beyaz peynir
Domates, salatalik
Maydonoz
3 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Oglen
2 kasik makarna
Yarim kepce corba
2-3 catal turlu
Ara
Yarim elma
Ara
Cisss
Aksam
2 kase kereviz salatasi
Uyudugum icin suyu 1 lt icebildim sadece
erkelerin metabolizma çok farklı benim eşim benim 5 katım fazla yer adam tığ gibi 70 kilo aynı beden kot giyiyoruz düşünün yani onlar başka dünyadanaynen benimki 3 hafta önce hastaydı adam 99 kilo boy var ama göbüş çıkıyor 2 haftada 93 e düştü bende yırtınıp duruyorum o günden bu yanada az yiyor oda bana uyuyor resmen
benim kilo 63 aslında bu ölçüler çok fazla bana ama kemiklşerim çok iri benim ondan galiba ama yağlar gidince daha da azalacakSenin bile ölçülerin böyleyse kilon için diyorum benden baya aşağıda benim kesin liposuction yaptırmam lazım
Boyum 165 kilom en son 75.9 idi hedefim 65:)
Menum
Sabah
Beyaz peynir
Domates, salatalik
Maydonoz
3 zeytin
Oglen
2 kasik makarna
Yarim kepce corba
2-3 catal turlu
Ara
Yarim elma
Ara
Cisss
Aksam
2 kase kereviz salatasi
Öğle yemeğin için yorumumu biliyorsun. Ama mecburiyetten yediğinin farkındayım. Zaten okulda fazlasıyla eritmişsindir. Hadi bakalım az kaldı ikili rakamlara. Sen 9 u görünce ben çok mutlu olacağım.
Hadi bi gunluk kacamak demeyin sakin ctesi pazarda yedim pastaaaaallahim mezun olmayi dusunurken arti cikicammmm
ben yanlış biliyormuşum o zaman tugbacım tv den duymuştum ondan aklımda kalmıştı yemiyordum ama bundan sonra bende zeytin yeyim 7 cal hiç birşeymiş
Kahvaltıyı da anaokulunda yaptım başka seçenek yoktu mecburen zeytin ve ekmek yedim gülçincim. Bi de yanlışın var sanırım, yeşil zeytinin 1 tanesi 7 kalori :26: ben mi yanlış hatırlıyorum acaba diye bi kontrol edeyim dedim ama yoo yanılmamışım benim dediğim gibi. Hatta beril de söylemişti daha önceden.. Yeşil zeytin 7, siyah zeytin 8 kalori :44:
Banaaa yardimm edin kizlaaaar( dayim nobette oldugu icin dogumgunumde gelememislerdi bugun ellerinde pasta cikageldiler vee bir dilim yemek zorunda kaldim hatta yedim bitti su an yaziyorum keskee kussam yaa of (
Hadi bi gunluk kacamak demeyin sakin ctesi pazarda yedim pastaaaaallahim mezun olmayi dusunurken arti cikicammmm
Banaaa yardimm edin kizlaaaar( dayim nobette oldugu icin dogumgunumde gelememislerdi bugun ellerinde pasta cikageldiler vee bir dilim yemek zorunda kaldim hatta yedim bitti su an yaziyorum keskee kussam yaa of (
sakın ha ecem sakın kusmaya çalışma o çok kötü bir hastalık cumaya kadar protein ağırlıklı beslen muhakkak işe yararHadi bi gunluk kacamak demeyin sakin ctesi pazarda yedim pastaaaaallahim mezun olmayi dusunurken arti cikicammmm
ben yanlış biliyormuşum o zaman tugbacım tv den duymuştum ondan aklımda kalmıştı yemiyordum ama bundan sonra bende zeytin yeyim 7 cal hiç birşeymiş
Çıkmazsın korkma yarını daha hafif geçir yatmadan 1 lt su içmeye çalış :)
Bak bebeğim.. Artık yemişsin olmuş bitmiş, dayınlar sana ne güzel bi sürpriz yapmış, çok ince davranmışlar.. Önce bunun için lütfen kendini bi şanslı sayve daha sonra o yediğin 1 dilim pastayı unut.. Madden o pasta evet sana ağırlık, kalori olarak etki edebilir ama manen sen bunu önemseme, sevildiğin için çok mutlu ol, ve diyetim bozuldu +çıkıcam düşüncesine de asla kapılma. Moral bozmak yok, hiç bi zaman.. Hele mezuniyete 1 kala, asla
sakın ha ecem sakın kusmaya çalışma o çok kötü bir hastalık cumaya kadar protein ağırlıklı beslen muhakkak işe yarar
En iyisi gec yatmak
Yaaaa kuzum ondan hayir diyemedim yaahemde fistikli cikolataliydi offff offff yok kilo olarak donmicekk tugbism donmicekk nolur donmesinn
bugünde ben mi nöbetçiyim burda ne çıkıp yatıyım artık
kizlar bugun idare edin iki gunluk tembellik boyle doldurdu gunumu
esim biraz gec gelecekmis o gelene kadar bitirmem gereken les gibi bir mutfagim var
ay cok guldum benim hamile kalmam senin babaannenin hamile kalma sansindan daha dusuk
optummmmmmmmmm
gelecem gitmeyin
Kizlar ben cikiyorumm
Kitabimi okuyup banyo yapip yaticamm
İyi geceler herkese
Okulum 11:30-16:00 Pazartesi hariç ve salı-cuma nöbetçiyim tüm tenefüsler 5 dk bazen boş dersim bar bazen yok salata götürsem öğretmenler odasında herkes bana bakar hızlı hızlı yemek zorunda kalırım komik olur ya bir de laf arasında yedim bugünkü ekmeği hızlıca
Keşke yemek çıkan bir okul olsa sulu yemek yoğurt yerdim öğlen
off ya ebrum ben de izlemek istiyorum ecem o maça giderse var ya ben onuuuukeşke hep beraber izleme şansımız olsaydı
kizlar bugun idare edin iki gunluk tembellik boyle doldurdu gunumu
optummmmmmmmmm
gelecem gitmeyin
nihalcim öğretmendin galiba öğle yemeğini yanında götürmen çok güzel bence senin yediklerinde problem var kaç kiloydun canım bu arada bilmiyorum da az değilde doyurucu şeyler yemiyorsun ondan acıkıyorsun protein yediğin zaman çok uzun zaman tok kalırsın labne çok sağlıklı gelmiyor bana pekmez de faydalı fakat yerine yumurta haşlasan daha çok tok kalırsın yemekten önce 1 fincan sıcak sütte iyi geliyor
bide öğlen meyvede yesen sadece yoğurt olmamış ne biliyim kuru kayısı ,incir,badem,leblebi falan da yiyebilirsin yanında
nihalcim kaç kilosun çok merak ettim gerçekten bide boyun kaç cm benim ölçülerde farksız yani kalça 100cm bel 87 cm kaınsa 93 cm gecen cuma ölçtüm artık her cuma ölçeceğim bakalım
eşim iyi canım ağrıları kesilde ama dr 2-3 ayda bir tekrarlar dedi inşalla bir daha olmaz aslında eşim nöbetçi olunca tatil gibi oluyor fakat yanlız hissediyorum 2 kuzum yanımda olsada
gayet güzel afiyet olsun tugbacım şunlarıda hatırlatayım dedim aslında kahvaltıda 3 zeytini geçmemeliyiz 1 tane zeytin 60 cal 6.5=300 kalori ediyor sencede 1 öğün ve o kadar doyurucuda değil sencede çok değilmi oysa haşlanmış 1 tane yumurta 80 cal ve çok daha doyurucu zeytine karşı değilim bende çok seviyorum ama diyetteyken dikkat etmeliyiz sanki
nihal yemek yemek için dolanmaya başlarssan dişlerini fırçala iştahı kesiyor denemelisin
Menum
Sabah
Beyaz peynir
Domates, salatalik
Maydonoz
3 zeytin
Oglen
2 kasik makarna
Yarim kepce corba
2-3 catal turlu
Ara
Yarim elma
Ara
Cisss
Aksam
2 kase kereviz salatasi
Banaaa yardimm edin kizlaaaar( dayim nobette oldugu icin dogumgunumde gelememislerdi bugun ellerinde pasta cikageldiler vee bir dilim yemek zorunda kaldim hatta yedim bitti su an yaziyorum keskee kussam yaa of
Bitanemsin..Tüm arkadaşlarım için aynı şey geçerli ama özellikle de senin bu süreçte ne kadar yanımda olduğunu hayatım boyunca asla unutmayacağım ve hep sana minnettar kalacağım.
Ayrıca evet mecburiyetten öyle oldu :26:bezelye yememem gerektiğini biliyorum da, arpa şehriyesi pilavı da mı kötü eğer bilmediğim bişeyi varsa şu an hemen öğrenmek istiyorum balım:44:
bugün ben de resmen nöbetçilik yaptım saatlerdir burdayım :) ama vakit varsa böylesi daha iyi, geçmişi okumaya gerek kalmadan anlık sohbet etmek çok güzelmiş.. Yarın da aksi gibi bütün gün okuldayım gelince de spor var baya geç dönücem(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?