Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltıyı da anaokulunda yaptım başka seçenek yoktu mecburen zeytin ve ekmek yedim gülçincim. Bi de yanlışın var sanırım, yeşil zeytinin 1 tanesi 7 kalori :26: ben mi yanlış hatırlıyorum acaba diye bi kontrol edeyim dedim ama yoo yanılmamışım benim dediğim gibi. Hatta beril de söylemişti daha önceden.. Yeşil zeytin 7, siyah zeytin 8 kalori :44:

yazdığım gibi nihalcim yanında mutlaka kuru kayısı ,incir,badem leblebi bulundurabilirsin yanında bir yoğurt yada arkadaşların nerde yiyorsa oraya uğrayıp 1 kase çorba içebilirsin ama sabahı tatlı şeylerle değilde doyurucu şeylerle geçirirsen daha iyi olur

ya kızlarr şu kilo gösterir tickeri nasıl koyuyorsunuz acil bende yapmak istiyorum
google kadınlar kulübü kilo çizelgesi nasıl yapılır yazar ve oradakileri uygularsan olur yapamazsan sen kilo hedef başlangıç boy yaz ben sana yaparım yapıştırırsın

hoşgeldin betül seni göremiyorum bu aralar nasılsın canım

Yemeeeem saat 9 olmuş yermiyimmm hiç:) eşimde ekmek yemedi bu akşam adam çaktırmadan diyet yapıyor resmen :)
sanamı özendi ki

tamam canım kolay gele 1 gün sal zaten ev 1 yıllık ugramamışsın gibi batıyor
niye kız hiçbir korunma yolu %100 değildir unutma

benim oğlumda 2 yaşına girecek aynen öyle anne diye lavaboya bile gelir
canım ya ana sınıfı için çok erken yapamaz çok sıkılıren az bi 4 yaşına değsin sonra düşünürsün

cıss hariç gayet güzel o da ebruluk ben karışmam

aynen benimki 3 hafta önce hastaydı adam 99 kilo boy var ama göbüş çıkıyor 2 haftada 93 e düştü bende yırtınıp duruyorum o günden bu yanada az yiyor oda bana uyuyor resmen
erkelerin metabolizma çok farklı benim eşim benim 5 katım fazla yer adam tığ gibi 70 kilo aynı beden kot giyiyoruz düşünün yani onlar başka dünyadan

Senin bile ölçülerin böyleyse kilon için diyorum benden baya aşağıda benim kesin liposuction yaptırmam lazım

Boyum 165 kilom en son 75.9 idi hedefim 65:)
benim kilo 63 aslında bu ölçüler çok fazla bana ama kemiklşerim çok iri benim ondan galiba ama yağlar gidince daha da azalacak

Aaaaafiyet olsun. Cısss dışında ne kadar da güzelmiş halbuki. Umarım ufak çapta bişeydir

Banaaa yardimm edin kizlaaaar ( dayim nobette oldugu icin dogumgunumde gelememislerdi bugun ellerinde pasta cikageldiler vee bir dilim yemek zorunda kaldim hatta yedim bitti su an yaziyorum keskee kussam yaa of (

Hadi bi gunluk kacamak demeyin sakin ctesi pazarda yedim pastaaaa allahim mezun olmayi dusunurken arti cikicammmm

Öğle yemeğin için yorumumu biliyorsun. Ama mecburiyetten yediğinin farkındayım. Zaten okulda fazlasıyla eritmişsindir. Hadi bakalım az kaldı ikili rakamlara. Sen 9 u görünce ben çok mutlu olacağım.

Bitanemsin.. Tüm arkadaşlarım için aynı şey geçerli ama özellikle de senin bu süreçte ne kadar yanımda olduğunu hayatım boyunca asla unutmayacağım ve hep sana minnettar kalacağım.
Ayrıca evet mecburiyetten öyle oldu
:26:bezelye yememem gerektiğini biliyorum da, arpa şehriyesi pilavı da mı kötü eğer bilmediğim bişeyi varsa şu an hemen öğrenmek istiyorum balım:44:

ben yanlış biliyormuşum o zaman tugbacım tv den duymuştum ondan aklımda kalmıştı yemiyordum ama bundan sonra bende zeytin yeyim 7 cal hiç birşeymiş

Banaaa yardimm edin kizlaaaar ( dayim nobette oldugu icin dogumgunumde gelememislerdi bugun ellerinde pasta cikageldiler vee bir dilim yemek zorunda kaldim hatta yedim bitti su an yaziyorum keskee kussam yaa of (

Hadi bi gunluk kacamak demeyin sakin ctesi pazarda yedim pastaaaa allahim mezun olmayi dusunurken arti cikicammmm

Bak bebeğim.. Artık yemişsin olmuş bitmiş, dayınlar sana ne güzel bi sürpriz yapmış, çok ince davranmışlar.. Önce bunun için lütfen kendini bi şanslı say ve daha sonra o yediğin 1 dilim pastayı unut.. Madden o pasta evet sana ağırlık, kalori olarak etki edebilir ama manen sen bunu önemseme, sevildiğin için çok mutlu ol, ve diyetim bozuldu +çıkıcam düşüncesine de asla kapılma. Moral bozmak yok, hiç bi zaman.. Hele mezuniyete 1 kala, asla

sakın ha ecem sakın kusmaya çalışma o çok kötü bir hastalık cumaya kadar protein ağırlıklı beslen muhakkak işe yarar

ben yanlış biliyormuşum o zaman tugbacım tv den duymuştum ondan aklımda kalmıştı yemiyordum ama bundan sonra bende zeytin yeyim 7 cal hiç birşeymiş

Allah'tan az kalorili gerçekten de.. Çünkü ben tüm kahvaltılıkları sevdiğim gibi zeytini de, özellikle yeşilini çok severim. Öğle ve akşam yemeklerini sevmiyorum, bıraksalar tüm gün kahvaltılık yiyebilirim aslında :) Domates, peynir, zeytin, yumurta, yeşillik, kızarmış tam buğday ekmeği.. Oy bunlar bi arada ne kadar güzeller

Çıkmazsın korkma yarını daha hafif geçir yatmadan 1 lt su içmeye çalış :)

En iyisi gec yatmak

Yaaaa kuzum ondan hayir diyemedim yaa hemde fistikli cikolataliydi offff offff yok kilo olarak donmicekk tugbism donmicekk nolur donmesinn

sakın ha ecem sakın kusmaya çalışma o çok kötü bir hastalık cumaya kadar protein ağırlıklı beslen muhakkak işe yarar

Yokkk yok asla yapmam bi kere cok korkarim ben yapamam aklima gelmemisti boylesi benim reflum var bazen cok yedgimde olabiliyoda ondan demistim :)

En iyisi gec yatmak

Yaaaa kuzum ondan hayir diyemedim yaa hemde fistikli cikolataliydi offff offff yok kilo olarak donmicekk tugbism donmicekk nolur donmesinn

şimdi aynı bu cümleleri, bi de gülümseyerek kur bakalım :) o zaman kilo olarak dönmez işte unutma biz düşünce gücünün ne kadar etkili olduğuna 13. takım olarak son derece inanıyoruz

bugünde ben mi nöbetçiyim burda ne çıkıp yatıyım artık

bugün ben de resmen nöbetçilik yaptım saatlerdir burdayım :) ama vakit varsa böylesi daha iyi, geçmişi okumaya gerek kalmadan anlık sohbet etmek çok güzelmiş.. Yarın da aksi gibi bütün gün okuldayım gelince de spor var baya geç dönücem (((

Kizlar ben cikiyorumm
Kitabimi okuyup banyo yapip yaticamm
İyi geceler herkese

Kolay gelsin berilimm. Kaçta gelirsin bilmiyorum ama yarın sabahtan akşama kadar okuldayım, ki günün sonunda da spor var.. Yani bu gece iyice dinlenmem lazım belki sen geldiğinde ben gitmiş olurum Kendine çok çok iyi bak e mi, seni seviyorum

Tatlım o zaman sen kahvaltını çok güzel yapacaksın. Karnını iyice doyuracaksın. Öğle yemeği değilde yanında arada atıştırabileceğin ara öğün götüreceksin. Meyve (muz hariç), leblebi, yoğurt, süt, ayran (Özellikle ara öğünlerde ayranı tavsiye ederim. Tok tutucu bir özelliği var.) Yada dediğin gibi evde yaptığın tostlardan götürebilirsin. Boş dersin olduğu günlerde saklama kaplarında haşlanmış sebze yanına yoğurt. Şuan aklıma çok şey gelmiyor ama düşün bakalım yapabileceğin mutlaka bişeyler vardır. Yada etrafta hiç mi sulu yemek yiyebileceğin bir lokanta yok?

off ya ebrum ben de izlemek istiyorum ecem o maça giderse var ya ben onuuuu keşke hep beraber izleme şansımız olsaydı

Ne süper olurdu. Bu arada İstanbul'dakiler siz neden hala görüşmediniz? Ecem, Betül, Tuğba bakın Gül'de oralarda bu hafta. Başka kim vardı İstanbul'da olan. Ayarlayın artık bir buluşma. Bu arada Betül yaaaa senle ikimizin fotoğrafı vardı duruyor mu sende hala? Bendekini bulamadım ben :26:Varsa koysana albümüne çatlatalım burdakileri biraz

Vallahi orası hiç belli olmaz Beril'cim Allah isterse herşey olur unutma sakın. Hadi bakalım kolay gelsin sana. En kısa zamanda bekliyoruz

Diş fırçalama konusunda çok haklısın Gülçin. İşe gitmeden önce dişlerimi fırçalıyorum sabah kalkınca. Kahvaltıyı iş yerinde yapıyorum ve dişlerimi fırçaladığım için kahvaltı yapmak içimden gelmiyor. Dişlerimin hemen kirlenmesini istemiyorum. Tamamen psikolojik ve etkili bir yöntem.

Betül'cüm bu hafta 3. haftan biliyorsun dimi mutlaka - çıkman lazım 100 gr dahi olsa. Ama sen hala cısslardasın

Benim söyleyeceklerimi kızlar söylemiş zaten Ecem'cim. Geçmiş bitmiş bu kadar takarsan kilo olarak döner. Hafta içi sporuna biraz ağırlık verirsin kısa zamanda halledersin. Düşünce gücünü hatırlatmama gerek yok.

Arpa şehriye karbonhidrat içerdiği için söyledim. Sonuçta durum buğdayıda olsa karbonhidrat içeriyor diye biliyorum. Aslında bunlar hiç yenilmeyecek diye bir durum yok. Yenilebilir ama mümkün olduğunca uzak durmamız gereken yiyecekler. Aslında önemli olan miktarları ama düzenli olarak kilo vermek istiyorsak herşeye dikkat etmemiz lazım.

Geçmiş konusunda haklısın. İşten gelince okumak çok zor oluyor. Şu benim iş yerindeki internet işi bir düzelseydi daha iyi olacaktı. Bu arada kızlar artık iki kişi çalışıyoruz. Ben izne ayrıldıktan sonra yerime çalışacak olan kızı verdiler bugün yanıma. Biran önce öğrenirse şu son bir ayımda rahat bir nefes alabileceğim inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…