Kuzular ya benim bir göbek var sormayın gitsin 103cmpopo bile 100 bu nasıl bir elma şekeri kıvamı vücut bakalım her cuma ölçülcem göbek gitmezse Halil sezai ve ben iiiiiisyaaaaannn deriZ risk üstüyüm 84 cm sınır düşünün artık
Ne kepek ekmek mi??? Ne yazık ki canım benim ayran bile çoğu zaman yok
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
1 bardak şekersiz yeşilçay
Öğle(anaokulunda yedim)
2 kaşık bezelye
2 kaşık arpa pilavı
1 kepçe yoğurt
Akşam
2 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk(haşlama)
1 tabak az yağlı salata
+ yaklaşık 3Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ yatmadan önce mekik ve biraz daha bölgesel hareketler yapıcam
ecem onlarıda yemeseydin balım ii duruyorsun vallaha bu menü ileSabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek
Ogle
1 d. Balli ekmek
Aksam
3.5 yk sade mantar
1.5 lt su
maşallah ecemcim Allah ayırmasın
ismim gülçin 2 çocuk annesiyinm kızım 8 yaşında oğlum 2 yaşına girecek evdeyim bende arada yapıyordum ama 1 haftaya yaklaştı devamlı yapıyorum çok seviyorum senin ismin neydi canım sende biraz kendinden bahset
çok güzel olmuş afiyet olsun duan hepimiz için geçerli olur umarım
ecem çok az yiyorsun dikkat et canım güçsüz düştüğün içinde hastalanırsın meyve falan kat menüne canım
Gidecek Nihal'cim merak etme sen, zayıfladıkça sen hepsi yavaş yavaş gidecek.
En iyisi senin evden bişeyler götürmen. Mesela salata götürebilirsin yanında. Havalar henüz çok ısınmadı, Haşlanmıy yiyecekler götürebilirsin. Ara öğün için bir meyve götürebilirsin. Aslında yapılabilecek çok şey var bence düşün bunları.
ay nihalll nasıl güldüm çok yaşaaaaa gece kalkıp yemek yiyim deme sakınYeminlen kafayı yicem :) ya ben yiyecek birşey bulamıyorum brokoli havuç haşlamıştım 2 gün önce baktım bozulmuş eşime pilav yaptım tabi yemedim yiyecek birşey bulamadım çorba yaptım hemencik yoğurttan da bıktım gibi prebiyotik yoğurt yedim ya arada oda karnımda gur gur ediyor şuan saat 9 olmuş kahve kesti şimdilik umarım uyurum bu gece :)
Yüzde bi milyon giderler, Kerem durdurmaz Ecem'i ve ben burda çatım çatım çatlarım
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
Öğle(anaokulunda yedim)
2 kaşık bezelye
2 kaşık arpa pilavı
1 kepçe yoğurt
Akşam
1 tabak az yağlı salata
+ yaklaşık 3Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
Yeminlen kafayı yicem :) ya ben yiyecek birşey bulamıyorum brokoli havuç haşlamıştım 2 gün önce baktım bozulmuş eşime pilav yaptım tabi yemedim yiyecek birşey bulamadım çorba yaptım hemencik yoğurttan da bıktım gibi prebiyotik yoğurt yedim ya arada oda karnımda gur gur ediyor şuan saat 9 olmuş kahve kesti şimdilik umarım uyurum bu gece :)
ay nihalll nasıl güldüm çok yaşaaaaa gece kalkıp yemek yiyim deme sakın
Kizlar bn geldim
Okuldan eve geldim 4te biraz sonra uyumusumm
Cok sersem gibiiydim kalktigimda
Bir seyler yedim gecmisi okudum simdi kitap okuycam biraz
Sema kizin icin yazmissin. Ozel mi dusunuyorsun devlet mi. Devlet dusjnuyorsan 36 ayini doldurmus olmak zorunda.
2 yasini doldurdu demissin devlete gidemez sanirim bu durumda, kazik kadar olmus dedigin de daha 2 yasinda.
Anaokulu elbetteki faydali oluyor cocuklar icin ama en kucuk yas grubunun tam gun okulda kalmasi biraz icler acisi olabiliyor.
Okul secerken fiziksel ortam okulun muduru ve egitimcilerinin egitim anlayisi, vizyon sahibi olmasi onemli, siniflarin mevcudu falan. Ama en onemlisi ogretmenn. Onu arastirmak tavsiye edilen bir ogretmene vermek e sagliklisi bence. Ilkokulda da durumboyle.
nihalcim öğretmendin galiba öğle yemeğini yanında götürmen çok güzel bence senin yediklerinde problem var kaç kiloydun canım bu arada bilmiyorum da az değilde doyurucu şeyler yemiyorsun ondan acıkıyorsun protein yediğin zaman çok uzun zaman tok kalırsın labne çok sağlıklı gelmiyor bana pekmez de faydalı fakat yerine yumurta haşlasan daha çok tok kalırsın yemekten önce 1 fincan sıcak sütte iyi geliyorMenüüüüümmmm
Sabah
1 dilim tam tahıllı
1 kaşık pekmeZ
1 kaşık labne
Öğle
2 dilim tam tahıllı araya labne sürmüştüm okula artık kendim yapıp götürüyorum yoksa kantinde en kalorisiz şey hamburger ekmeğine tost Yada pikolata
4:30 ara da prebiyotik yoğurt
6 da akşam yemeği
2 kase tarhana çorbası
Azıcık salata
Yalnız çok acıktım şuan Türk kahvesi tabi şekersiz içiyorum
nihalcim kaç kilosun çok merak ettim gerçekten bide boyun kaç cm benim ölçülerde farksız yani kalça 100cm bel 87 cm kaınsa 93 cm gecen cuma ölçtüm artık her cuma ölçeceğim bakalımKuzular ya benim bir göbek var sormayın gitsin 103cmpopo bile 100 bu nasıl bir elma şekeri kıvamı vücut bakalım her cuma ölçülcem göbek gitmezse Halil sezai ve ben iiiiiisyaaaaannn deriZ risk üstüyüm 84 cm sınır düşünün artık
eşim iyi canım ağrıları kesilde ama dr 2-3 ayda bir tekrarlar dedi inşalla bir daha olmaz aslında eşim nöbetçi olunca tatil gibi oluyor fakat yanlız hissediyorum 2 kuzum yanımda olsadaMenün makarna haricinde gayet güzel olmuş ama kızlarında söylediği gibi öğün atlamamanı tavsiye ederim. Çünki atladığın öğünler metabolizmanın yavaşlamasını sağlıyor.
Mesajlar hakkında yazmıştım sana Arzu'cum. Geçmişi okumadın sanırım. Bunu daha öncede herkese defalarca söyledim. Yine tekrarlıyorum. Yazdığınız en son mesajdan sonra lütfen geçmişi okuyun. Senin dünki mesaj sayında yok onuda göndermen lazım. Umarım bu mesajı okursun :26:
Yüzde bi milyon giderler, Kerem durdurmaz Ecem'i ve ben burda çatım çatım çatlarım
Geçmiş olsun Gülçin'cim. Eşin nasıl oldu. İşe başladığına göre biraz daha iyi sanırım. Eşinin olmadığı günler sana tatil gibi geliyordur.Aynısını bende söyledim Beril'e ama cevap gelmedi :26:
Nihal yine çok ama çok az yemişsin. Böyle yediğin içinde acıkırsın tabiiki. Senin menüleri nasıl düzelteceğiz bilmiyorum ki? Ortasını bulduramıyoruz sanada vur deyince öldürüyorsun
gayet güzel afiyet olsun tugbacım şunlarıda hatırlatayım dedim aslında kahvaltıda 3 zeytini geçmemeliyiz 1 tane zeytin 60 cal 6.5=300 kalori ediyor sencede 1 öğün ve o kadar doyurucuda değil sencede çok değilmi oysa haşlanmış 1 tane yumurta 80 cal ve çok daha doyurucu zeytine karşı değilim bende çok seviyorum ama diyetteyken dikkat etmeliyiz sankiBUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
Öğle(anaokulunda yedim)
2 kaşık bezelye
2 kaşık arpa pilavı
1 kepçe yoğurt
Akşam
1 tabak az yağlı salata
+ yaklaşık 3Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
nihal yemek yemek için dolanmaya başlarssan dişlerini fırçala iştahı kesiyor denemelisinYeminlen kafayı yicem :) ya ben yiyecek birşey bulamıyorum brokoli havuç haşlamıştım 2 gün önce baktım bozulmuş eşime pilav yaptım tabi yemedim yiyecek birşey bulamadım çorba yaptım hemencik yoğurttan da bıktım gibi prebiyotik yoğurt yedim ya arada oda karnımda gur gur ediyor şuan saat 9 olmuş kahve kesti şimdilik umarım uyurum bu gece :)
Ne güzel olmuş menün yağların eriyip gitsin incecik ol canım benim zaten gidişatın belli süper zAyıflıyorsun
Yemeeeem saat 9 olmuş yermiyimmm hiç:) eşimde ekmek yemedi bu akşam adam çaktırmadan diyet yapıyor resmen :)
nihalcim öğretmendin galiba öğle yemeğini yanında götürmen çok güzel bence senin yediklerinde problem var kaç kiloydun canım bu arada bilmiyorum da az değilde doyurucu şeyler yemiyorsun ondan acıkıyorsun protein yediğin zaman çok uzun zaman tok kalırsın labne çok sağlıklı gelmiyor bana pekmez de faydalı fakat yerine yumurta haşlasan daha çok tok kalırsın yemekten önce 1 fincan sıcak sütte iyi geliyor
bide öğlen meyvede yesen sadece yoğurt olmamış ne biliyim kuru kayısı ,incir,badem,leblebi falan da yiyebilirsin yanında
nihalcim kaç kilosun çok merak ettim gerçekten bide boyun kaç cm benim ölçülerde farksız yani kalça 100cm bel 87 cm kaınsa 93 cm gecen cuma ölçtüm artık her cuma ölçeceğim bakalım
eşim iyi canım ağrıları kesilde ama dr 2-3 ayda bir tekrarlar dedi inşalla bir daha olmaz aslında eşim nöbetçi olunca tatil gibi oluyor fakat yanlız hissediyorum 2 kuzum yanımda olsada
gayet güzel afiyet olsun tugbacım şunlarıda hatırlatayım dedim aslında kahvaltıda 3 zeytini geçmemeliyiz 1 tane zeytin 60 cal 6.5=300 kalori ediyor sencede 1 öğün ve o kadar doyurucuda değil sencede çok değilmi oysa haşlanmış 1 tane yumurta 80 cal ve çok daha doyurucu zeytine karşı değilim bende çok seviyorum ama diyetteyken dikkat etmeliyiz sanki
nihal yemek yemek için dolanmaya başlarssan dişlerini fırçala iştahı kesiyor denemelisin
aynen benimki 3 hafta önce hastaydı adam 99 kilo boy var ama göbüş çıkıyor 2 haftada 93 e düştü bende yırtınıp duruyorum o günden bu yanada az yiyor oda bana uyuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?