Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği
5 yeşil zeytin
1 bardak şekersiz yeşilçay

Öğle(anaokulunda yedim)

2 kaşık bezelye
2 kaşık arpa pilavı
1 kepçe yoğurt

Akşam

2 kaşık yağsız kuşbaşı tavuk(haşlama)
1 tabak az yağlı salata

+ yaklaşık 3Lt su
+ 2 bardak yeşilçay
+ yatmadan önce mekik ve biraz daha bölgesel hareketler yapıcam

Yeminlen kafayı yicem :) ya ben yiyecek birşey bulamıyorum brokoli havuç haşlamıştım 2 gün önce baktım bozulmuş eşime pilav yaptım tabi yemedim yiyecek birşey bulamadım çorba yaptım hemencik yoğurttan da bıktım gibi prebiyotik yoğurt yedim ya arada oda karnımda gur gur ediyor şuan saat 9 olmuş kahve kesti şimdilik umarım uyurum bu gece :)

Gidecek Nihal'cim merak etme sen, zayıfladıkça sen hepsi yavaş yavaş gidecek.

Ne kepek ekmek mi??? Ne yazık ki canım benim ayran bile çoğu zaman yok

En iyisi senin evden bişeyler götürmen. Mesela salata götürebilirsin yanında. Havalar henüz çok ısınmadı, Haşlanmıy yiyecekler götürebilirsin. Ara öğün için bir meyve götürebilirsin. Aslında yapılabilecek çok şey var bence düşün bunları.

Ne güzel olmuş menün yağların eriyip gitsin incecik ol canım benim zaten gidişatın belli süper zAyıflıyorsun

Sabah
Salcali 1 yumurta
1 d. Ekmek

Ogle
1 d. Balli ekmek

Aksam
3.5 yk sade mantar

1.5 lt su
ecem onlarıda yemeseydin balım ii duruyorsun vallaha bu menü ile

canım benimde ismim sema bir kızım var 2 yaşında ankarada oturuyorum evdeyim şu an çalışmıyorum çok memnun oldum ayrıca

evet herkes için geçerliiii

Okulum 11:30-16:00 Pazartesi hariç ve salı-cuma nöbetçiyim tüm tenefüsler 5 dk bazen boş dersim bar bazen yok salata götürsem öğretmenler odasında herkes bana bakar hızlı hızlı yemek zorunda kalırım komik olur ya bir de laf arasında yedim bugünkü ekmeği hızlıca
Keşke yemek çıkan bir okul olsa sulu yemek yoğurt yerdim öğlen

ay nihalll nasıl güldüm çok yaşaaaaa gece kalkıp yemek yiyim deme sakın

Öğle yemeğin için yorumumu biliyorsun. Ama mecburiyetten yediğinin farkındayım. Zaten okulda fazlasıyla eritmişsindir. Hadi bakalım az kaldı ikili rakamlara. Sen 9 u görünce ben çok mutlu olacağım.

Çok acıktıysan bir bardak süt yada yoğurt yiyebilirsin. Kendinide çok aç bırakma. Yoksa sonra gözün bişey görmez. Sütün içine tarçın atarsan daha iyi olur.

Kizlar bn geldim
Okuldan eve geldim 4te biraz sonra uyumusumm
Cok sersem gibiiydim kalktigimda
Bir seyler yedim gecmisi okudum simdi kitap okuycam biraz

Sema kizin icin yazmissin. Ozel mi dusunuyorsun devlet mi. Devlet dusjnuyorsan 36 ayini doldurmus olmak zorunda.
2 yasini doldurdu demissin devlete gidemez sanirim bu durumda, kazik kadar olmus dedigin de daha 2 yasinda.
Anaokulu elbetteki faydali oluyor cocuklar icin ama en kucuk yas grubunun tam gun okulda kalmasi biraz icler acisi olabiliyor.

Okul secerken fiziksel ortam okulun muduru ve egitimcilerinin egitim anlayisi, vizyon sahibi olmasi onemli, siniflarin mevcudu falan. Ama en onemlisi ogretmenn. Onu arastirmak tavsiye edilen bir ogretmene vermek e sagliklisi bence. Ilkokulda da durumboyle.

kizlar bugun idare edin iki gunluk tembellik boyle doldurdu gunumu
esim biraz gec gelecekmis o gelene kadar bitirmem gereken les gibi bir mutfagim var
ayrica kizlarida bugun fszla goremedim biraz onlarla opusup koklasacam
sonra hasanim gelmeden size bir ugrarim
gulcin yavruuuuuuuu ben seninle herseye varim
ay cok guldum benim hamile kalmam senin babaannenin hamile kalma sansindan daha dusuk
optummmmmmmmmm
gelecem gitmeyin

teşekkür ederim canım yaaa ya esprisine dedim 2 yaşında hala anneci sanki yeni doğmuş gibi evin içnde lavobaya gitsem anneee diye arkamdan gelir ondan endişeliyim zor olurmuki açısından özel düşünüyorum seneye ama bu yıl değil yazdan araştırırsam kışa vericem hani neye dikkat edeyim diye sormuştum canım benim saolasın dikkate alırım

nihalcim öğretmendin galiba öğle yemeğini yanında götürmen çok güzel bence senin yediklerinde problem var kaç kiloydun canım bu arada bilmiyorum da az değilde doyurucu şeyler yemiyorsun ondan acıkıyorsun protein yediğin zaman çok uzun zaman tok kalırsın labne çok sağlıklı gelmiyor bana pekmez de faydalı fakat yerine yumurta haşlasan daha çok tok kalırsın yemekten önce 1 fincan sıcak sütte iyi geliyor
bide öğlen meyvede yesen sadece yoğurt olmamış ne biliyim kuru kayısı ,incir,badem,leblebi falan da yiyebilirsin yanında

nihalcim kaç kilosun çok merak ettim gerçekten bide boyun kaç cm benim ölçülerde farksız yani kalça 100cm bel 87 cm kaınsa 93 cm gecen cuma ölçtüm artık her cuma ölçeceğim bakalım

eşim iyi canım ağrıları kesilde ama dr 2-3 ayda bir tekrarlar dedi inşalla bir daha olmaz aslında eşim nöbetçi olunca tatil gibi oluyor fakat yanlız hissediyorum 2 kuzum yanımda olsada

gayet güzel afiyet olsun tugbacım şunlarıda hatırlatayım dedim aslında kahvaltıda 3 zeytini geçmemeliyiz 1 tane zeytin 60 cal 6.5=300 kalori ediyor sencede 1 öğün ve o kadar doyurucuda değil sencede çok değilmi oysa haşlanmış 1 tane yumurta 80 cal ve çok daha doyurucu zeytine karşı değilim bende çok seviyorum ama diyetteyken dikkat etmeliyiz sanki

nihal yemek yemek için dolanmaya başlarssan dişlerini fırçala iştahı kesiyor denemelisin

Menum

Sabah
Beyaz peynir
Domates, salatalik
Maydonoz
3 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi

Oglen
2 kasik makarna
Yarim kepce corba
2-3 catal turlu
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Yarim elma

Ara
Cisss

Aksam
2 kase kereviz salatasi

Uyudugum icin suyu 1 lt icebildim sadece

Yemeeeem saat 9 olmuş yermiyimmm hiç:) eşimde ekmek yemedi bu akşam adam çaktırmadan diyet yapıyor resmen :)

aynen benimki 3 hafta önce hastaydı adam 99 kilo boy var ama göbüş çıkıyor 2 haftada 93 e düştü bende yırtınıp duruyorum o günden bu yanada az yiyor oda bana uyuyor resmen

Senin bile ölçülerin böyleyse kilon için diyorum benden baya aşağıda benim kesin liposuction yaptırmam lazım

Boyum 165 kilom en son 75.9 idi hedefim 65:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…