günaydın betül okuldaki toplantın iyi gecer umarım kolay gelsin
günaydın ortimmmmmm nasılsın
ödemdir muhakkak dünde regl oldum ya onunda etkisi var tabi
ortim kilo aldım ben ayrıldığım da 61.3 düm cumayaca altına düşersen girerim düşmessem giremem canım
günaydın edirnede çok güzel bir hava var güneşli gece de yağmur yağdı mis gibi toprak kokuyor
kolay gelsin tugbacım
ne kadar güzel yapmışsın
malasef canım her hafta kilo verip değiştirmen ümidi ile
118 hamilelik kilon değil mi? Wow diyorum resmen her hafta 2 kg gitmiş... Herhangi bir rahatsızlık yok değil mi Beril sadece hamilelik iştahı mı bu kadar aldıran yoksa Allah korusun şeker mi var? Merak ettimmillet zayifladikca enerjik olur ben totisi kaldiramaz oldum hele son hafta hic sorma.
bu arada banyodaki notumu sizlerle paylasayim istiyorum
24 mayis 118
30 ekim 94
6 kasim 91.3
11 kasim 89.7
18 kasim 88.4
24 kasim 87
1 aralik 85.1
8 aralik 83.3
15 aralik 81.8
21 aralik 81.5
28 arali 79.8
4 ocak 77.3
11 ocak 76.4
18 ocak 76.2
25 ocak 75
1 subat 73.9
8 subat 73.1
bu hafta 72 lerdeyim
4 nisanda 70 olmak istiyordum
hafta baslarini yazmisim hep
belki kilo vermek isteyenlere moral olur bazi haftalar gramla gitmis ama gitmis
ben 68 le hamile kalmaya niyetlenmistim118 hamilelik kilon değil mi? Wow diyorum resmen her hafta 2 kg gitmiş... Herhangi bir rahatsızlık yok değil mi Beril sadece hamilelik iştahı mı bu kadar aldıran yoksa Allah korusun şeker mi var? Merak ettim
yok canim sadece cok katiyimBeril muhtesemsinn
118 hamilelik kilon değil mi? Wow diyorum resmen her hafta 2 kg gitmiş... Herhangi bir rahatsızlık yok değil mi Beril sadece hamilelik iştahı mı bu kadar aldıran yoksa Allah korusun şeker mi var? Merak ettim
YAT TUGBACIM ÇOCUKLAR YORMUŞTUR SENİ BİRAZ DİNLEN
ne güzel canım
nerde çalışıyorsun ebrucum merak ettim şarkı dinlemekte ne güzel olur ben ev hanımıyım mutfakta işim varkaen iş yaparkaen hep müzik dinlerim çok severim
bezelyede glisemik endeksi yüksek olduğu için pek tavsiye edilmiyor öğlen belki yenebilir ama akşam yenmemesi gerekir sen çorba falan yap kendine
hep aynıyız
geçmiş olsun zor bir durum Allah kimseye göstermesin korkusu yeter gerçekten
3 dilim mi ok ama yeme :) bezelye yapamıyorum kayınvalidem oturtma gönderiyor ton da alamadım param yokmuşyoğurt yiyeyim bari
menümüde yazıyımda sonra akşam yemeğini hazırlamaya gidiyim
sabah
beyaz peynir
kaşar peynir
biraz süt
öğlen
2 tane baharatlı haşlama yumurta
akşam
haşlama tavuk
yoğurt
sporum
sabah 20 dak temiz havada yürüdüm
45 dak streç
65 dak leslie
25 dak karın ve kalça çalıştım
su şimdilik 1.5 lt yatanaca 3lt olur
şimdilik 3 fincan yeşil çay 1 fincan daha içerim
Muhtemel doğum tarihi 8 Nisan canım ama sezaryan olacağı için doktor riske atmak istemiyor. Ama bende doğum başlasın öyle sezaryana girmek istiyorum. Kısacası çocuğun doğum tarihiyle oynamak istemiyorum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama eğer illaki normalden önce olacaksa 04.04 tarihinde olması daha çok hoşuma gidecek. Ayy evet yaaa hem beni hem bebişimi geriyorsunuzYapmayın lütfen böyle germeyin artık beni :26:
Allahım yaaaaa sırf sırnaşayım diye bak neler yapıyorBetül bu arada o çocuğun sana söylediği o kadar hoşuma gittiki, çok duygulandım. Senin yerine ben burdan mutlu oldum. Sanırım bu hamilelik beni çok duygusal yaptı
Kız Beril tam şair olacak kadınsın dicem de bunları sen mi yazıyorsunBenim aklımada bir gece ansızın gelebilirim geldi
Senin zaten bu dobra dobra oluşun, sanırım birazda dikbaşlısın yeterli başının belaya girmesi için. Ama nedense ben hiç etkilenmiyorum senin söylediklerinden yada yorumlarından. Evet bazen konuşmaların çok sert gibi görünüyor ama ben hiç art niyet aramadım senin konuşmalarından. Sanırım herkeste bizim gibi göremiyor seni.
Amin Betül'cüm cümlemizin kini
Sen artık listedesin deneme süren geçti canım. Ben onun sizden sonra gelecek üyeler için söyledim. Sizin kaynaşmanızın zor olmasının sebebi aynı anda 5 kişinin birden takıma gelmesi oldu. Doğal olarak yeni sayısı çok olunca ister istemez karıştı herşey. Disiplin konusuna gelince disiplin olmazsa bence başarıda olmaz. Sadece bu konuda değil hayatımızdaki birçok konuda
Beril yaaa tam ben diyecektim Gülçin'de söylemiş kız sakın sen hamile olmayasın
Sevda'cım konuştuk konuştuk konuyu uzatmayalım diye ama yine ne hale geldik. Fevri kararlar vermeyin artık. Germeyelim birbirimizi. Ebru geldi sen gidiyorsun. Lütfen artık hiç birimiz çocuk değiliz, olmadı ben oynamıyorum demek hoş değil. Gerçi burda zaten sadece kendin için varsın. Henüz tam alışamadığınız için bu durumlar oluyor sanırım ama lütfen artık kimse kimseyi üzmesin. Ben senden gayet memnundum. Üzüldüm şimdi bu kararına.
Özellikle doğru ve yerinde bir karar vermişsin. Ama konuşmamak, muatap olmamak meselesi hoş değil. Burda hepimiz bir aileyiz ve aramızda küsler dargınlar olsun istemiyorum. Herkes kendince haklı bir şekilde ama en büyük sorun yanlış anlaşılma. Lütfen artık kimse kimseyi yanlış anlamasın. Türk milleti olarak daha birçoğumuz kendimizi konuşarak ifade edemezken burda yazarak ifade etmeye çalışıyoruz ve doğal olarak herkes bir şekilde birşeyleri yanlış anlıyor. Beril'le aranızdaki bir mesele değil ama sizi böyle görmek istemem. Lütfen bir şekilde aranızda ki dargınlığı küskünlüğü yanlış anlaşılmayı halledin. Çünki benim için takımdaki herkes çok önemli. Umarım bende yanlış anlaşılmam bi şekilde :26:
Geçmiş olsun canım benim umarım biran önce iyileşirsin. Yaramadı sana bu İstanbul
Patates konusunu herkes konuşmuş ama bende kısaca anlatayım. Patates, pirinç, bezelye gibi yiyecekler glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler. Yani vücuda alındıktan kısa bir süre sonra şekere dönüşüp, kısa zamanda insülin salgılanmasını sağlıyorlar. İnsülinin çok salgılanmasıda çabuk acıkmamızı sağlıyor. Doğal olarak çok daha fazla açlık hissediyoruz kısa zamanda. Onun haricinde güzel bir menü.
Bu arada dün Beril söylemişti sanırım ip atlama ve gögüs arasındaki ilişkiyi. Ben söylemiştim Beril'cim onu gögüslerde sarkma yapabiliyor uzun süre ip atlamak. Zıpladığın zaman gögüslerin ne hale geliyor bir baksana. Senin o söylediklerinde zaten gögüsler kasa dönüşmüştür çoktan.
Öğrenciyken bende alıyordum Betül ama şimdilerde alamıyorum. Her ay kendime bir kitap alma sözü verdim. Maaşımı aldığım zaman ucuz ya da pahalı bir kitap alıyorum. Zaten okuduğum kitaplarıda kütüphaneden alıyorum. Böylelikle hem çok kitap okumuş oluyorum hem de sadece istediğim kitapları almış oluyorum.
Bezelye yukarda yazdım sanırım ama yazmadıysam glisemik indeksi yüksek bir sebze. Tavsiye etmiyorum. En son deneyimimde eve zor atmıştım kendimi. Açlıktan ölüyorum sanıp, ne bulduysam saldırmıştım evde.
Geçmiş olsun canım. Cana değil mala gelsin, Allah korusun hepimizi böyle olaylardan.
Saf protein yapmışsın Gülçin'cimde hem az yemişsin hem de o kaşar olmamış kahvaltıda. Bol yeseydin bari akşam ki tavuktan.
ben 68 le hamile kalmaya niyetlenmistim
yok canim ben hic sismanda istahlida olmadim.benim gibi hareketli bir insaninda kilo almasi imkan dahilinde degildi.ben hamileligimde hastalandim birazi hormonel oldu gebelikten,birazi odemdi,birazida kullandigim ilaclar ve dogum sonrasi amaliyatin eseriyim
bir ara avatarimda ekliydi benim hamislik oncem.cok sukur gitti.ben zaten 68-70 arasi olmak istiyorum
yok canim sadece cok katiyim
taniyorsun iste beni yaparim dedimmi yapmam lazim.yoksa huzursuzum
selam kızlar günaydın herkese
dünkü menümü paylaşayım
sabah
yağsız peynirli tost
ıhlamur
öğle
yeşil mercimek 1 porsiyon
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
ara
türk kahvesi (her öğlen vazgeçilmezim)
akşam
tavuk yemeği
şehriye çorbası
salata
10 bardak kadar su
spor yok malesef bu akşam telafi edicem inş.
EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUUsağol canım. evet korkusu yetti bize heryere korkuluk yaptırıyoruz.canım ben özel bi firmada ön muhasebe elemanıyım. sabah gelirgelmez bilgisayarımdan radyomu açarım sessiz çalışamam.
ayyy kıyamam yaaaa
canım sen bu sporla böyle gidersen hepimizden önce mezun olursun özendim valla bu akşam bende biraz fazla spor yapıcam
yok canım ben seni yanlış anlamam merak etme.
ben zaten berilide yanlış anlamamıştım konuştuğu gibi anlaşılmıştı zaten. neyse benim kimseyle sorunum yok herkes baksın keyfine kilo vermesine konuşmak isteyenede kapım herzaman açık çocuklar gibi trip atıcak değilim yani.
evet profosyonel cekimdi.zaten adam cd seklinde verdi..resimlerde var basmis.ama cok buyuk geliyor.belki resimlerin remini cekip koyarim.bir deneyim yaaaaaaBEril profesyonel makinayla cekildilerse boyutu baya buyuk oluyor ondan hata vermistir ben nisan fotolarini yuklerken azdi ya telde olanlari boyutunu kucuk secerek mail attim ordan mailimden indirip pc den yuklemistim
Geçmiş olsun o zaman gerçi geçmiş Elif bebek doğmuş annesi incecik kalmış :) Beril boyun 1.72 diye hatırlıyorum ama bmı na bakınca daha uzunsun sanki???
EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kaptan olarak sana yaziyorum
ve tek kelime yeter diyorum.konusmusum,anlasilmis,anlasilmamis.hicte umurumda,tinimda degil.bugun 3.gun ve gercekten kabak tadi veriyor.adimi yerli yersiz gormek istemiyorum.lutfen anlasilmak istiyorum bu mesajda.
cevapta yazilmasin cunku cevapta bile adimi duymak istemiyorum.yanlizca ebruya bir dilekte bulundum.mesajimla.oda kaptanimiz oldugu icin.TEK CEVAPTA EBRUYA AIT
evet profosyonel cekimdi.zaten adam cd seklinde verdi..resimlerde var basmis.ama cok buyuk geliyor.belki resimlerin remini cekip koyarim.bir deneyim yaaaaaa
bmi im yanlislikla o halde.bir dahada duzeltilmedi.
bir gun sende boyle bir liste yazacana adim gibi eminim.cok azimlisin.seni tebrik ediyorum canim.
Bunu senden duymak çok güzel :) inşallah ya ince olmama gerek yok normal olayım 40 beden giyeyim yeter gerçi göbek altı pantolonlarım 40 zaten diyorum altım 40 üstüm 44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?