Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 mil leslie yaptım şimdi kahvaltımı ediyorum sonrada platesimi yapacağım eşimi erken gönderirlerse kızımın toplantısına gideceğim bugün sabun kursu da var öğleden sonra sadece halsizim

ortim bugun silkindim kalktim
kizlari okula goturdum
elif hanim yeri imeklerken siliyor iste
bana karada olummu var evi kizim temizliyor bende kahvemi aldim size geldim
ama hemen cikacam cunku bugun evi temizlemem lazim.banyolar kac yatili misafir gecirdi silinmedi.
kendi elbise dolabimi duzeltecem
elifin kuculenler var onlari sececem hasan aksam kizdi bu pisajama kuculmus kaldir kk dan cocugun giydine bak dedi.onun icin giremedim.
elifin uyuma saatinde yuruyuse cikacam.
planlarim simdilik boyle

nihal gunaydin
gulcin masallah canim ya enerjinden banada bulastir.sabah 3 milllllll

millet zayifladikca enerjik olur ben totisi kaldiramaz oldum hele son hafta hic sorma.
bu arada banyodaki notumu sizlerle paylasayim istiyorum
24 mayis 118
30 ekim 94
6 kasim 91.3
11 kasim 89.7
18 kasim 88.4
24 kasim 87
1 aralik 85.1
8 aralik 83.3
15 aralik 81.8
21 aralik 81.5
28 arali 79.8
4 ocak 77.3
11 ocak 76.4
18 ocak 76.2
25 ocak 75
1 subat 73.9
8 subat 73.1
bu hafta 72 lerdeyim
4 nisanda 70 olmak istiyordum
hafta baslarini yazmisim hep
belki kilo vermek isteyenlere moral olur bazi haftalar gramla gitmis ama gitmis

118 hamilelik kilon değil mi? Wow diyorum resmen her hafta 2 kg gitmiş... Herhangi bir rahatsızlık yok değil mi Beril sadece hamilelik iştahı mı bu kadar aldıran yoksa Allah korusun şeker mi var? Merak ettim

118 hamilelik kilon değil mi? Wow diyorum resmen her hafta 2 kg gitmiş... Herhangi bir rahatsızlık yok değil mi Beril sadece hamilelik iştahı mı bu kadar aldıran yoksa Allah korusun şeker mi var? Merak ettim
ben 68 le hamile kalmaya niyetlenmistim
yok canim ben hic sismanda istahlida olmadim.benim gibi hareketli bir insaninda kilo almasi imkan dahilinde degildi.ben hamileligimde hastalandim birazi hormonel oldu gebelikten,birazi odemdi,birazida kullandigim ilaclar ve dogum sonrasi amaliyatin eseriyim
bir ara avatarimda ekliydi benim hamislik oncem.cok sukur gitti.ben zaten 68-70 arasi olmak istiyorum

Beril muhtesemsinn
yok canim sadece cok katiyim
taniyorsun iste beni yaparim dedimmi yapmam lazim.yoksa huzursuzum

betul cok istedim dogum resimlerimi yukleyim diye ama olmuyor
cd den tablete aktardim eklerken hata veriyor
bir gorseniz resmen yuruyen balinayim
ama tek hos yani o zamanda kokosmusum ya
simdi bakinca diyorum doguma mi dugunemi gitmisim diye.hele ebru gorsun istemistim belki dogum potografcisi dusunur diye.
sence nasil yuklerim.hasanim bilir ama izin vermez.bide ustune kalaylar beni

yok canim bir kere 2.5 verdim ama genelde 1 kusurlerde.bakarsan bazi haftalar 200-300 gitmis ama sonrasi kiloyu gecmis.vucut inatlasmis aklinca benim keci burcu oldumu unutmus

ecem nasilsin
cikmam lazim oturursam kalkamam
mac isine uzuldum ama evdede guzel olur seyretmek

sağol canım. evet korkusu yetti bize heryere korkuluk yaptırıyoruz.canım ben özel bi firmada ön muhasebe elemanıyım. sabah gelirgelmez bilgisayarımdan radyomu açarım sessiz çalışamam.

3 dilim mi ok ama yeme :) bezelye yapamıyorum kayınvalidem oturtma gönderiyor ton da alamadım param yokmuş yoğurt yiyeyim bari

ayyy kıyamam yaaaa

canım sen bu sporla böyle gidersen hepimizden önce mezun olursun özendim valla bu akşam bende biraz fazla spor yapıcam

yok canım ben seni yanlış anlamam merak etme.
ben zaten berilide yanlış anlamamıştım konuştuğu gibi anlaşılmıştı zaten. neyse benim kimseyle sorunum yok herkes baksın keyfine kilo vermesine konuşmak isteyenede kapım herzaman açık çocuklar gibi trip atıcak değilim yani.

selam kızlar günaydın herkese
dünkü menümü paylaşayım

sabah
yağsız peynirli tost
ıhlamur

öğle
yeşil mercimek 1 porsiyon
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt

ara
türk kahvesi (her öğlen vazgeçilmezim)

akşam
tavuk yemeği
şehriye çorbası
salata

10 bardak kadar su
spor yok malesef bu akşam telafi edicem inş.

BEril profesyonel makinayla cekildilerse boyutu baya buyuk oluyor ondan hata vermistir ben nisan fotolarini yuklerken azdi ya telde olanlari boyutunu kucuk secerek mail attim ordan mailimden indirip pc den yuklemistim

Geçmiş olsun o zaman gerçi geçmiş Elif bebek doğmuş annesi incecik kalmış :) Beril boyun 1.72 diye hatırlıyorum ama bmı na bakınca daha uzunsun sanki???

Şehriye çorbası bana makarna çorbası hissi veriyor helede kıvamı yoğunsa
Buarada kırmızı mercimeğin 1 kase kalorisi 360 diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama beni çorbadan soğuttuydu :)

Şuan boş dersim ve 10. Sınıftan çıktım moralim bozuldu çocuklar sözde sayısal 44 ü 2 ye bölemiyorlar ben mitoz Mayoz anlatıyorum havada kalıyor sanki ne yapacağımı şaşırdım

İncir leblebi yiyeyim bari

EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kaptan olarak sana yaziyorum
ve tek kelime yeter diyorum.konusmusum,anlasilmis,anlasilmamis.hicte umurumda,tinimda degil.bugun 3.gun ve gercekten kabak tadi veriyor.adimi yerli yersiz gormek istemiyorum.lutfen anlasilmak istiyorum bu mesajda.
cevapta yazilmasin cunku cevapta bile adimi duymak istemiyorum.yanlizca ebruya bir dilekte bulundum.mesajimla.oda kaptanimiz oldugu icin.TEK CEVAPTA EBRUYA AIT

BEril profesyonel makinayla cekildilerse boyutu baya buyuk oluyor ondan hata vermistir ben nisan fotolarini yuklerken azdi ya telde olanlari boyutunu kucuk secerek mail attim ordan mailimden indirip pc den yuklemistim
evet profosyonel cekimdi.zaten adam cd seklinde verdi..resimlerde var basmis.ama cok buyuk geliyor.belki resimlerin remini cekip koyarim.bir deneyim yaaaaaa
Geçmiş olsun o zaman gerçi geçmiş Elif bebek doğmuş annesi incecik kalmış :) Beril boyun 1.72 diye hatırlıyorum ama bmı na bakınca daha uzunsun sanki???

bmi im yanlislikla o halde.bir dahada duzeltilmedi.
bir gun sende boyle bir liste yazacana adim gibi eminim.cok azimlisin.seni tebrik ediyorum canim.

acelya mesaj yollamis.takimdan cikmak istemiyormus.ama su siralar katilimi olmadigi icin kimsenin hakkini yemek istemiyormus.bugun aksama kadar bir karar verip bildirecekmis.listede kalmak yada kalmamak konusunda.
bilginize

Bunu senden duymak çok güzel :) inşallah ya ince olmama gerek yok normal olayım 40 beden giyeyim yeter gerçi göbek altı pantolonlarım 40 zaten diyorum altım 40 üstüm 44

Bunu senden duymak çok güzel :) inşallah ya ince olmama gerek yok normal olayım 40 beden giyeyim yeter gerçi göbek altı pantolonlarım 40 zaten diyorum altım 40 üstüm 44

ne yalan soyleyim o kadar elestiriye dayanamaz gidersin diyordum.helede benimkilere.ama suan tek inandigim sey kararliligin.ne yedin ne yaptinda bu kadar onemli degil.kararlilik olduktan sonra 2 hafta gec inersin istedin kiloya ama mutlaka inersin.kacamak varmi bugun
reha muhtarin aci varmi aci demesi gibi oldu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…