Kizlar ben cikiyorumm
Kitabimi okuyup banyo yapip yaticamm
İyi geceler herkese
Ne süper olurdu. Bu arada İstanbul'dakiler siz neden hala görüşmediniz? Ecem, Betül, Tuğba bakın Gül'de oralarda bu hafta. Başka kim vardı İstanbul'da olan. Ayarlayın artık bir buluşma. Bu arada Betül yaaaa senle ikimizin fotoğrafı vardı duruyor mu sende hala? Bendekini bulamadım ben :26:Varsa koysana albümüne çatlatalım burdakileri biraz
Arpa şehriye karbonhidrat içerdiği için söyledim. Sonuçta durum buğdayıda olsa karbonhidrat içeriyor diye biliyorum. Aslında bunlar hiç yenilmeyecek diye bir durum yok. Yenilebilir ama mümkün olduğunca uzak durmamız gereken yiyecekler. Aslında önemli olan miktarları ama düzenli olarak kilo vermek istiyorsak herşeye dikkat etmemiz lazım.
Geçmiş konusunda haklısın. İşten gelince okumak çok zor oluyor. Şu benim iş yerindeki internet işi bir düzelseydi daha iyi olacaktı. Bu arada kızlar artık iki kişi çalışıyoruz. Ben izne ayrıldıktan sonra yerime çalışacak olan kızı verdiler bugün yanıma. Biran önce öğrenirse şu son bir ayımda rahat bir nefes alabileceğim inşallah.
İyi geceler canım. Benimde kitap okuyasım var ve ayaklarım bugün felaket şişti. Onları iyice dinlendirmem lazım.
Bende çıkıyorum öpüyorum herkesi. İyi geceler tatlı rüyalar.
Nihalcim bi tek senin adını görüyorum aşağıda, önce sana sonra da diğer herkese iyi geceler diliyorum. Bugünlük benden bu kadaaar :) yarın söylediğim gibi geç gelirim, aralarda fırsatım olursa bilgisayar bulursam muhakkak uğrarım tabi..
hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
ya şuna yarım saat uğraştım kilo olayı bildirdikçe kendisimi ilerliyor yoksa her seferinde tekrar yapcaksınız demeyin düşüp bayılırım acemilik işte
herkeseeeeeee tatlı rüyalarrrrr
Nihalcim bi tek senin adını görüyorum aşağıda, önce sana sonra da diğer herkese iyi geceler diliyorum. Bugünlük benden bu kadaaar :) yarın söylediğim gibi geç gelirim, aralarda fırsatım olursa bilgisayar bulursam muhakkak uğrarım tabi..
hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun
günaydın kızlar mutlu sabahlar dilerim
bugün çok mutluyum çünkü dün ve bugün tartıldım arada 900 gr vermişim belki cumaya tekrar listeye girerim
dün 63.2
bugün 62.3 ne kar uyumlu vermişim
kızımı okula bırakıp döneceğim
Gunaydinnnn
Gec kaldimm bugunnnn...
Kizlar aksam 5:30ta toplanti var okuldda
Mesai bitimiyle toplantibarasi bir arkadasla planlama yapacagiz
Gelemeyebilirim.
Arada ugramaya calisirimm
Gorusuruzz
günaydın betül okuldaki toplantın iyi gecer umarım kolay gelsinGunaydinnnn
Gec kaldimm bugunnnn...
Kizlar aksam 5:30ta toplanti var okuldda
Mesai bitimiyle toplantibarasi bir arkadasla planlama yapacagiz
Gelemeyebilirim.
Arada ugramaya calisirimm
Gorusuruzz
günaydın ortimmmmmm nasılsıngunaydin hayirli sabahlar
ödemdir muhakkak dünde regl oldum ya onunda etkisi var tabigulcin sanirim odemin gitti ama ne olursa olsun super
ayrildiginda kac kiloydun
sanirim kilo almadin onun icin cumaya girebilirsin bence
günaydın edirnede çok güzel bir hava var güneşli gece de yağmur yağdı mis gibi toprak kokuyorGünaydınlarrrr
Herkese az kalorili bol enerji harcayacağı bir gün diliyorum
Bugün Urfa'da hava kapalı sıkıcı oğlum henüz uyanmadı kahvaltı yapıyorum :)
kolay gelsin tugbacımbugün ben de resmen nöbetçilik yaptım saatlerdir burdayım :) ama vakit varsa böylesi daha iyi, geçmişi okumaya gerek kalmadan anlık sohbet etmek çok güzelmiş.. Yarın da aksi gibi bütün gün okuldayım gelince de spor var baya geç dönücem(((
ne kadar güzel yapmışsınEbru şuanda yarın yanımda götüreceğim leblebi ve 2 tane inciri hazırladım :) eşim güldü bana :)
malasef canım her hafta kilo verip değiştirmen ümidi ileya şuna yarım saat uğraştım kilo olayı bildirdikçe kendisimi ilerliyor yoksa her seferinde tekrar yapcaksınız demeyin düşüp bayılırım acemilik işte
herkeseeeeeee tatlı rüyalarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?