Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ben cikiyorumm
Kitabimi okuyup banyo yapip yaticamm
İyi geceler herkese

İyi geceler canım. Benimde kitap okuyasım var ve ayaklarım bugün felaket şişti. Onları iyice dinlendirmem lazım.

Bende çıkıyorum öpüyorum herkesi. İyi geceler tatlı rüyalar.

Neeeeee? Betül ve senin yanyana resminiz mi var yani? Ciddi ciddi ortadan 2 ye çatlarım bak

Arpa şehriyesini de "mümkün mertebe uzak durulması gerekenler" listesine ekledim efendim, tamamdır.

Yardımcın da hayırlı uğurlu olsun bu arada, umarım işlerini hafifletmede sana çok yardımı dokunur. Biliyosun kıyamıyoruz biz sana hiç

Son düzenleme:
Nihalcim bi tek senin adını görüyorum aşağıda, önce sana sonra da diğer herkese iyi geceler diliyorum. Bugünlük benden bu kadaaar :) yarın söylediğim gibi geç gelirim, aralarda fırsatım olursa bilgisayar bulursam muhakkak uğrarım tabi..
hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun

iyi gecelerrr kuzummmmmmm nöbeti ben devraldım hahah :) ne kadar gec yatarsam o cikolatalar o kadar cok yakılır belki :))))

ya şuna yarım saat uğraştım kilo olayı bildirdikçe kendisimi ilerliyor yoksa her seferinde tekrar yapcaksınız demeyin düşüp bayılırım acemilik işte
herkeseeeeeee tatlı rüyalarrrrr

ya şuna yarım saat uğraştım kilo olayı bildirdikçe kendisimi ilerliyor yoksa her seferinde tekrar yapcaksınız demeyin düşüp bayılırım acemilik işte

Hahahahah kuzum alemsin o nerden bilsin kac kilo verdigini mecburen her seferinde yeniden sen ayarliyosun :)) bi kac kereden sonra hem alisirsin hemde kilo verdikce bi an once degstirmek istersin guzel olmus :)

Kuzuummm yarin bana hatirlat sana bisey anlaticam :) kesin hatirlat ama unuturum ben :)

günaydın arkadaslarım.bugünde erkencıyım her zamankı gibi.sabah .06.20. uyanıyorum sanah namazımı kıldıkdan sonra bebeklerıme kavaltılarını hazırlıyorum.kavaltımızı yaptık bebelerim okula gitti bende hazırlanıp işe giderim.hepinizi hepimizi allaha emanet ediyorum.görüşmek imidiyle...

günaydın kızlar mutlu sabahlar dilerim
bugün çok mutluyum çünkü dün ve bugün tartıldım arada 900 gr vermişim belki cumaya tekrar listeye girerim
dün 63.2
bugün 62.3 ne kar uyumlu vermişim
kızımı okula bırakıp döneceğim

Gunaydinnnn
Gec kaldimm bugunnnn...
Kizlar aksam 5:30ta toplanti var okuldda
Mesai bitimiyle toplantibarasi bir arkadasla planlama yapacagiz
Gelemeyebilirim.
Arada ugramaya calisirimm
Gorusuruzz

gulcin sanirim odemin gitti ama ne olursa olsun super
ayrildiginda kac kiloydun
sanirim kilo almadin onun icin cumaya girebilirsin bence

Gunaydinnnn
Gec kaldimm bugunnnn...
Gelemeyebilirim.
Gorusuruzz

hadi hayirli gunler,stressiz bir toplanti olur insallah.

Günaydınlarrrr
Herkese az kalorili bol enerji harcayacağı bir gün diliyorum
Bugün Urfa'da hava kapalı sıkıcı oğlum henüz uyanmadı kahvaltı yapıyorum :)

Gunaydinnnn
Gec kaldimm bugunnnn...
Gelemeyebilirim.
Gorusuruzz
günaydın betül okuldaki toplantın iyi gecer umarım kolay gelsin

gunaydin hayirli sabahlar
günaydın ortimmmmmm nasılsın

gulcin sanirim odemin gitti ama ne olursa olsun super
ayrildiginda kac kiloydun
sanirim kilo almadin onun icin cumaya girebilirsin bence
ödemdir muhakkak dünde regl oldum ya onunda etkisi var tabi
ortim kilo aldım ben ayrıldığım da 61.3 düm cumayaca altına düşersen girerim düşmessem giremem canım

Günaydınlarrrr
Herkese az kalorili bol enerji harcayacağı bir gün diliyorum
Bugün Urfa'da hava kapalı sıkıcı oğlum henüz uyanmadı kahvaltı yapıyorum :)
günaydın edirnede çok güzel bir hava var güneşli gece de yağmur yağdı mis gibi toprak kokuyor

kolay gelsin tugbacım

Ebru şuanda yarın yanımda götüreceğim leblebi ve 2 tane inciri hazırladım :) eşim güldü bana :)
ne kadar güzel yapmışsın

malasef canım her hafta kilo verip değiştirmen ümidi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…