ne yalan soyleyim o kadar elestiriye dayanamaz gidersin diyordum.helede benimkilere.ama suan tek inandigim sey kararliligin.ne yedin ne yaptinda bu kadar onemli degil.kararlilik olduktan sonra 2 hafta gec inersin istedin kiloya ama mutlaka inersin.kacamak varmi bugun
reha muhtarin aci varmi aci demesi gibi oldu yaaaa
ecem nasilsin
cikmam lazim oturursam kalkamam
mac isine uzuldum ama evdede guzel olur seyretmek
cilekliyse alda bana verKötü niyetli yapılmayan eleştirilerdi ve benim acaîp hoşuma gitmişti ihtiyacım vardı böyle şeylere :)
Kaçamak yok inş olmayacak şuan arkadaş şekerli sakız uzattı korkumdan almadım :)
hiiiiiiiiiiiii magazinsellestim.ecem tarihinde yazmazdi mac kacirmak.nasil oldu.kiz hamile olunca stadta dogurursun gibime geliyor.yada mac var sezeryan yapalim kacim dermissiniyiyimmmmmmmmm kuzummm sen nasılsın sansasyonel kadınnn :)
d-smart veriyomuss yaaa bizde ligtv varrr o yüzden yine dısarıda izliceeezzz bugün günlerden GALATASARAY!!
Betül korsan kitap almaya mecbur bırakılıyoruz sahsen ben daha kötüsünü yapıyorum sanırımmm bi program var appleda ipad e telefona falan yükledim ordan istedigim kitabı yazıyorum cıkıyo okuyorum bazen olmayadabiliyor o kitap ama cogunlukla buluyorumnormal kitap gibi haz vermiyo amaaaa mecbur bırakılıyoruzzz bir öğrenci olaraaakkk :)
ogrenci olmasanda pahali 15-20 lira ortalamayla ayda bir okuyanlar icin tamamda sizin gibi,ebru ve betul rutbeli bi konuda
haftada 1-2 kitap harbi cok tutuyor.kutuphaneler var allahtan ama ordada yeni kitaplar yili devirmeden gelmiyor,bazende hic gelmiyor
ben onlar gibi okuyamıyorum ayda 1 kitap ancak istedigim kitabı okuyabiliyorum onun dısında bölümüm hep okumaya dayalı ya hep siyasi kitaplar okumak zorundayım kac tane sırada sınav dönemime kadar okumam kitap var bil bilseeen ooff offonları mecburen orjinal alıyorum bir tanesi 30 liradan asagı olmuyo zaten
ebru dunku menun guzelmis afiyet olsun
şehriye çorbası bana makarna çorbası hissi veriyor helede kıvamı yoğunsa
buarada kırmızı mercimeğin 1 kase kalorisi 360 diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama beni çorbadan soğuttuydu :)
bu bir hastalik bir dadanirsan birakamiyorsun okumayi.ama birde bosladinmi alinmiyor bir daha ele
ama gercekten pahali
kolay gelsin beril işin çokmuş evet 3 mil leslie 45 dak plates yaptım ama suyum çıktı çok fazla kardiyo gibiydi öldüm banyoya zor attım kendimiortim bugun silkindim kalktim
kizlari okula goturdum
elif hanim yeri imeklerken siliyor iste
bana karada olummu var evi kizim temizliyor bende kahvemi aldim size geldim
ama hemen cikacam cunku bugun evi temizlemem lazim.banyolar kac yatili misafir gecirdi silinmedi.
kendi elbise dolabimi duzeltecem
elifin kuculenler var onlari sececem hasan aksam kizdi bu pisajama kuculmus kaldir kk dan cocugun giydine bak dedi.onun icin giremedim.
elifin uyuma saatinde yuruyuse cikacam.
planlarim simdilik boyle
nihal gunaydin
gulcin masallah canim ya enerjinden banada bulastir.sabah 3 milllllll
masallah beril hırslandırdın benimillet zayifladikca enerjik olur ben totisi kaldiramaz oldum hele son hafta hic sorma.
bu arada banyodaki notumu sizlerle paylasayim istiyorum
24 mayis 118
30 ekim 94
6 kasim 91.3
11 kasim 89.7
18 kasim 88.4
24 kasim 87
1 aralik 85.1
8 aralik 83.3
15 aralik 81.8
21 aralik 81.5
28 arali 79.8
4 ocak 77.3
11 ocak 76.4
18 ocak 76.2
25 ocak 75
1 subat 73.9
8 subat 73.1
bu hafta 72 lerdeyim
4 nisanda 70 olmak istiyordum
hafta baslarini yazmisim hep
belki kilo vermek isteyenlere moral olur bazi haftalar gramla gitmis ama gitmis
hiç yapamazsan telefonla resimin resmini çek öyle yükleniyorbetul cok istedim dogum resimlerimi yukleyim diye ama olmuyor
cd den tablete aktardim eklerken hata veriyor
bir gorseniz resmen yuruyen balinayim
ama tek hos yani o zamanda kokosmusum ya
simdi bakinca diyorum doguma mi dugunemi gitmisim diye.hele ebru gorsun istemistim belki dogum potografcisi dusunur diye.
sence nasil yuklerim.hasanim bilir ama izin vermez.bide ustune kalaylar beni
yok canım ben kilo verip verip aldım 1 yıldır burdayım hala mezun olamadın ama bu sefer olacak hazirana kadar bu iş belkide daha önce biteceksağol canım. evet korkusu yetti bize heryere korkuluk yaptırıyoruz.canım ben özel bi firmada ön muhasebe elemanıyım. sabah gelirgelmez bilgisayarımdan radyomu açarım sessiz çalışamam.
ayyy kıyamam yaaaa
canım sen bu sporla böyle gidersen hepimizden önce mezun olursun özendim valla bu akşam bende biraz fazla spor yapıcam
yok canım ben seni yanlış anlamam merak etme.
ben zaten berilide yanlış anlamamıştım konuştuğu gibi anlaşılmıştı zaten. neyse benim kimseyle sorunum yok herkes baksın keyfine kilo vermesine konuşmak isteyenede kapım herzaman açık çocuklar gibi trip atıcak değilim yani.
çok güzel olmuş afiyet olsunselam kızlar günaydın herkese
dünkü menümü paylaşayım
sabah
yağsız peynirli tost
ıhlamur
öğle
yeşil mercimek 1 porsiyon
1 dilim kepek ekmeği
yoğurt
ara
türk kahvesi (her öğlen vazgeçilmezim)
akşam
tavuk yemeği
şehriye çorbası
salata
10 bardak kadar su
spor yok malesef bu akşam telafi edicem inş.
ayyyyyyyy ne güzel bende sayısal mezunuyum biyolojim çok ama çok iyiydi hep biyoloji öğretmeni olmak istemişimdir maşallah sanaŞuan boş dersim ve 10. Sınıftan çıktım moralim bozuldu çocuklar sözde sayısal 44 ü 2 ye bölemiyorlar ben mitoz Mayoz anlatıyorum havada kalıyor sanki ne yapacağımı şaşırdım
İncir leblebi yiyeyim bari
ne güzel annene imrendim ecemcimgercekten hastalık bizim evde bi oda annemin kütüphanesi haline döndü birde o kütüphaneden de almıyor hepsi elinin altında olsun istiyor kıyamıyor geri veremiyor hepsine tarih atıyor altını ciziyor baska bi dünyada annem :))
ne güzel annene imrendim ecemcim
[sıze=3]selam arkadaslar bugün erken bitirildi işimiz.eve geldım sizlere bir selam vereyım dedım yemeğimi yedikden sonrada bir tepsi baklava şiparişim var onu acacam.[/sıze]
kolay gelsin beril işin çokmuş evet 3 mil leslie 45 dak plates yaptım ama suyum çıktı çok fazla kardiyo gibiydi öldüm banyoya zor attım kendimi
masallah beril hırslandırdın beni
hiç yapamazsan telefonla resimin resmini çek öyle yükleniyor
yok canım ben kilo verip verip aldım 1 yıldır burdayım hala mezun olamadın ama bu sefer olacak hazirana kadar bu iş belkide daha önce bitecek
çok güzel olmuş afiyet olsun
ayyyyyyyy ne güzel bende sayısal mezunuyum biyolojim çok ama çok iyiydi hep biyoloji öğretmeni olmak istemişimdir maşallah sana
ne güzel annene imrendim ecemcim
oğlanı uyuttum şimdi çıkıyorum kitapları halk eğitime bırakıyım
sağlık ocağına ilaç yazdırıp gelirkende kızımı alıp
kütüpaneye uğruycam artık
sonrada markete enaz 40 dak yokum kendinize iyi bakıun
inşallah canım hepimiz biran önce mezun oluruzinş. Canım bi an önce mezun olursun benim şuanki en büyük isteğim bi an önce mezun olmak uzadıkça zorlaşıcak buı iş biliyorum.
Ama sen çok iyi gidiyosun bence
görüşürüz canım oh şimdi mis gibi yine kalori yakarsın koştururken kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?