Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kötü niyetli yapılmayan eleştirilerdi ve benim acaîp hoşuma gitmişti ihtiyacım vardı böyle şeylere :)

Kaçamak yok inş olmayacak şuan arkadaş şekerli sakız uzattı korkumdan almadım :)

ecem nasilsin
cikmam lazim oturursam kalkamam
mac isine uzuldum ama evdede guzel olur seyretmek

iyiyimmmmmmmmm kuzummm sen nasılsın sansasyonel kadınnn :)
d-smart veriyomuss yaaa bizde ligtv varrr o yüzden yine dısarıda izliceeezzz bugün günlerden GALATASARAY!!

Son düzenleme:
Kötü niyetli yapılmayan eleştirilerdi ve benim acaîp hoşuma gitmişti ihtiyacım vardı böyle şeylere :)

Kaçamak yok inş olmayacak şuan arkadaş şekerli sakız uzattı korkumdan almadım :)
cilekliyse alda bana ver
yok kuzu sakiz yawwwwwwwww

iyiyimmmmmmmmm kuzummm sen nasılsın sansasyonel kadınnn :)
d-smart veriyomuss yaaa bizde ligtv varrr o yüzden yine dısarıda izliceeezzz bugün günlerden GALATASARAY!!
hiiiiiiiiiiiii magazinsellestim.ecem tarihinde yazmazdi mac kacirmak.nasil oldu.kiz hamile olunca stadta dogurursun gibime geliyor.yada mac var sezeryan yapalim kacim dermissin

Betül korsan kitap almaya mecbur bırakılıyoruz sahsen ben daha kötüsünü yapıyorum sanırımmm bi program var appleda ipad e telefona falan yükledim ordan istedigim kitabı yazıyorum cıkıyo okuyorum bazen olmayadabiliyor o kitap ama cogunlukla buluyorum normal kitap gibi haz vermiyo amaaaa mecbur bırakılıyoruzzz bir öğrenci olaraaakkk :)

ogrenci olmasanda pahali 15-20 lira ortalamayla ayda bir okuyanlar icin tamamda sizin gibi,ebru ve betul rutbeli bi konuda
haftada 1-2 kitap harbi cok tutuyor.kutuphaneler var allahtan ama ordada yeni kitaplar yili devirmeden gelmiyor,bazende hic gelmiyor

Bu arada dün pasta yedim yaa gece sabaha kadar rüyamda birileri bana durmadan aaaaaa ecem ne kadar kilo almıssın diyodu sabahta bu rüyanın devamıyla uyandım :))

ben onlar gibi okuyamıyorum ayda 1 kitap ancak istedigim kitabı okuyabiliyorum onun dısında bölümüm hep okumaya dayalı ya hep siyasi kitaplar okumak zorundayım kac tane sırada sınav dönemime kadar okumam kitap var bi bilseeen ooff off onları mecburen orjinal alıyorum bir tanesi 30 liradan asagı olmuyo zaten

Son düzenleme:

bu bir hastalik bir dadanirsan birakamiyorsun okumayi.ama birde bosladinmi alinmiyor bir daha ele
ama gercekten pahali

ebru dunku menun guzelmis afiyet olsun

sağol canım inş. Hep böyle giderim....
şehriye çorbası bana makarna çorbası hissi veriyor helede kıvamı yoğunsa
buarada kırmızı mercimeğin 1 kase kalorisi 360 diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama beni çorbadan soğuttuydu :)

canım çorbalar yemek öncesi tokluk hissi veriyoya o yüzden tercih ediyorum ama ayırmıyorum. şehriyesi zaten çok yoğun değildi. Mercimeğinde kalorisi çokmuş ama dikkat ederim sağol canım

selam arkadaslar bugün erken bitirildi işimiz.eve geldım sizlere bir selam vereyım dedım yemeğimi yedikden sonrada bir tepsi baklava şiparişim var onu acacam.

bu bir hastalik bir dadanirsan birakamiyorsun okumayi.ama birde bosladinmi alinmiyor bir daha ele
ama gercekten pahali

gercekten hastalık bizim evde bi oda annemin kütüphanesi haline döndü birde o kütüphaneden de almıyor hepsi elinin altında olsun istiyor kıyamıyor geri veremiyor hepsine tarih atıyor altını ciziyor baska bi dünyada annem :))

bu arada asagıda 5.takımdan dalin26 yı görüyorumm hosgeldinn :) söylemeden gecemedim nickini heer okudugmda burnumaa miss gibi dalin kokusu geliyorr icim acılıyor :)))

kolay gelsin beril işin çokmuş evet 3 mil leslie 45 dak plates yaptım ama suyum çıktı çok fazla kardiyo gibiydi öldüm banyoya zor attım kendimi

masallah beril hırslandırdın beni

hiç yapamazsan telefonla resimin resmini çek öyle yükleniyor

yok canım ben kilo verip verip aldım 1 yıldır burdayım hala mezun olamadın ama bu sefer olacak hazirana kadar bu iş belkide daha önce bitecek
çok güzel olmuş afiyet olsun

ayyyyyyyy ne güzel bende sayısal mezunuyum biyolojim çok ama çok iyiydi hep biyoloji öğretmeni olmak istemişimdir maşallah sana

ne güzel annene imrendim ecemcim

oğlanı uyuttum şimdi çıkıyorum kitapları halk eğitime bırakıyım
sağlık ocağına ilaç yazdırıp gelirkende kızımı alıp
kütüpaneye uğruycam artık
sonrada markete enaz 40 dak yokum kendinize iyi bakıun

[sıze=3]selam arkadaslar bugün erken bitirildi işimiz.eve geldım sizlere bir selam vereyım dedım yemeğimi yedikden sonrada bir tepsi baklava şiparişim var onu acacam.[/sıze]

oh ne güzel hoşgeldin canım erken gelmek eve güzel olsa gerek. Ne iş yapıyosun sen canım ?

inş. Canım bi an önce mezun olursun benim şuanki en büyük isteğim bi an önce mezun olmak uzadıkça zorlaşıcak buı iş biliyorum.
Ama sen çok iyi gidiyosun bence

görüşürüz canım oh şimdi mis gibi yine kalori yakarsın koştururken kolay gelsin

inşallah canım hepimiz biran önce mezun oluruz

kızlar nasıl canım sıkıldı bir bilseniz kızım hala ağlıyor sınıfa gittim öğretmen ayşe konferans salonunda istiklal marşı yarışmasına katılacakları seçiyorlar dedi benim kızım 10 kıta sını ezberlemişti geçen sene 1. sınıflardan tek kızım katılmış seçen öğretmende 2. sınıf öğretmeni kendi öğrencileri ezbere bile bilmiyor ellerine birer kağıt tutuşturmuş 5 kişiden 3 ü kendi sınıfıdan 2 side 4. ve 5. sınıftan
kızıma demiş sen çok güzel okudun ama süpürge gibi durdun ilk de benim kızıma okutmuş yavrum ağlıyor anne süpürge gibi durmak ne demek ben nerden biliyim diye kendi öğrencilerini hazırlamış bir güzel keşke hiç göndermeselerde kızı oraya gerçek sınıf öğretmenimiz 15 tatilde kaza geçirdi kolu kırılmış o yüzden geçici bir öğretmen bakıyor yerine oda nasılsa gideceğim diye pek ilgilenmiyor okumayı yazmayı biliyor Allahdan yoksa bu sene çok çekerdim

aşağıda 1 üye 5 ziyaretçi kimse yok kendim yazıp kendim okuyorum biraz dinleniyim kendime bi keyif kahvesi yapıyım sonra biraz daha leslie yaparım
kitap aldım kızlar kütüpaneden ayşe kulinin
köprü
güneşe dön yüzünü
bu aralar okuduğunuz kütüpanelerde bulunabilecek güzel kitaplar varsa ismini yazın da sıraya onları alıp okuyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…