kızlar nasıl canım sıkıldı bir bilseniz kızım hala ağlıyor sınıfa gittim öğretmen ayşe konferans salonunda istiklal marşı yarışmasına katılacakları seçiyorlar dedi benim kızım 10 kıta sını ezberlemişti geçen sene 1. sınıflardan tek kızım katılmış seçen öğretmende 2. sınıf öğretmeni kendi öğrencileri ezbere bile bilmiyor ellerine birer kağıt tutuşturmuş 5 kişiden 3 ü kendi sınıfıdan 2 side 4. ve 5. sınıftan
kızıma demiş sen çok güzel okudun ama süpürge gibi durdun ilk de benim kızıma okutmuş yavrum ağlıyor anne süpürge gibi durmak ne demek ben nerden biliyim diye kendi öğrencilerini hazırlamış bir güzel keşke hiç göndermeselerde kızı oraya gerçek sınıf öğretmenimiz 15 tatilde kaza geçirdi kolu kırılmış o yüzden geçici bir öğretmen bakıyor yerine oda nasılsa gideceğim diye pek ilgilenmiyor okumayı yazmayı biliyor Allahdan yoksa bu sene çok çekerdim
hirslanin diye yazdinkolay gelsin beril işin çokmuş evet 3 mil leslie 45 dak plates yaptım ama suyum çıktı çok fazla kardiyo gibiydi öldüm banyoya zor attım kendimi
masallah beril hırslandırdın beni
hiç yapamazsan telefonla resimin resmini çek öyle yükleniyor
yok canım ben kilo verip verip aldım 1 yıldır burdayım hala mezun olamadın ama bu sefer olacak hazirana kadar bu iş belkide daha önce bitecek
çok güzel olmuş afiyet olsun
ayyyyyyyy ne güzel bende sayısal mezunuyum biyolojim çok ama çok iyiydi hep biyoloji öğretmeni olmak istemişimdir maşallah sana
ne güzel annene imrendim ecemcim
sen iyi dayanmissin ben parcalarim o kadinikızlar nasıl canım sıkıldı bir bilseniz kızım hala ağlıyor sınıfa gittim öğretmen ayşe konferans salonunda istiklal marşı yarışmasına katılacakları seçiyorlar dedi benim kızım 10 kıta sını ezberlemişti geçen sene 1. sınıflardan tek kızım katılmış seçen öğretmende 2. sınıf öğretmeni kendi öğrencileri ezbere bile bilmiyor ellerine birer kağıt tutuşturmuş 5 kişiden 3 ü kendi sınıfıdan 2 side 4. ve 5. sınıftan
kızıma demiş sen çok güzel okudun ama süpürge gibi durdun ilk de benim kızıma okutmuş yavrum ağlıyor anne süpürge gibi durmak ne demek ben nerden biliyim diye kendi öğrencilerini hazırlamış bir güzel keşke hiç göndermeselerde kızı oraya gerçek sınıf öğretmenimiz 15 tatilde kaza geçirdi kolu kırılmış o yüzden geçici bir öğretmen bakıyor yerine oda nasılsa gideceğim diye pek ilgilenmiyor okumayı yazmayı biliyor Allahdan yoksa bu sene çok çekerdim
allaaoooooooooo anacim bu ne irade bu ne spor aski ulennnnnnnnnnaşağıda 1 üye 5 ziyaretçi kimse yok kendim yazıp kendim okuyorum biraz dinleniyim kendime bi keyif kahvesi yapıyım sonra biraz daha leslie yaparım
kitap aldım kızlar kütüpaneden ayşe kulinin
köprü
güneşe dön yüzünü
bu aralar okuduğunuz kütüpanelerde bulunabilecek güzel kitaplar varsa ismini yazın da sıraya onları alıp okuyum
yulaf ezmeli corbanin tarifini yaziyorsun hemmennnnnnnnnmenümde belli yazıyım bvali
sabah
1 bardak sıcak süt
beyaz peynir yağsız
1yumurta
öğlen
1 kase yulaf ezmeli yoğurt çorbası
ara
2 dilim salam
akşam
1 kase yulaf ezmeli yoğurt çorbası
spor
20 dak dışarda yürüyüş
3mil leslie35 dak
45 dak plates
4 mil yine yaptım47 dak
su 3lt 4 bardak yeşil çay
1 fincan türk kahvesi
Bu tarz ögretmenlerin su tavrına sinir oluyorum cocuk deyip geciyorlar ama onun üzerinde nasıl etki bırakıyorlar farkında degiller söyledikleri hic unutulmuyor süpürge gibi durmakta ne demek gercekten neden hevesini kırıyorsun herkesten söz etmiyorum ama aralarında cok cahil olanlar var su hale bak gercekten sinirlendim..
kızlar nasıl canım sıkıldı bir bilseniz kızım hala ağlıyor sınıfa gittim öğretmen ayşe konferans salonunda istiklal marşı yarışmasına katılacakları seçiyorlar dedi benim kızım 10 kıta sını ezberlemişti geçen sene 1. Sınıflardan tek kızım katılmış seçen öğretmende 2. Sınıf öğretmeni kendi öğrencileri ezbere bile bilmiyor ellerine birer kağıt tutuşturmuş 5 kişiden 3 ü kendi sınıfıdan 2 side 4. Ve 5. Sınıftan
kızıma demiş sen çok güzel okudun ama süpürge gibi durdun ilk de benim kızıma okutmuş yavrum ağlıyor anne süpürge gibi durmak ne demek ben nerden biliyim diye kendi öğrencilerini hazırlamış bir güzel keşke hiç göndermeselerde kızı oraya gerçek sınıf öğretmenimiz 15 tatilde kaza geçirdi kolu kırılmış o yüzden geçici bir öğretmen bakıyor yerine oda nasılsa gideceğim diye pek ilgilenmiyor okumayı yazmayı biliyor allahdan yoksa bu sene çok çekerdim [sıze=2][/sıze]
benimde moralim çok bozuldu ecemcim anlattım öğretmen aslında öyle demek istememiş sahnede hareket edin demiş falan dedim ama ben nerden biliyim ilk beni aldı okudum hiçbir yerini atlamadım ben süpürge gibi değilim deyip ağladıBu tarz ögretmenlerin su tavrına sinir oluyorum cocuk deyip geciyorlar ama onun üzerinde nasıl etki bırakıyorlar farkında degiller söyledikleri hic unutulmuyor süpürge gibi durmakta ne demek gercekten neden hevesini kırıyorsun herkesten söz etmiyorum ama aralarında cok cahil olanlar var su hale bak gercekten sinirlendim..
aynen
ecem annen hayati tadiyla yasiyor.sanirim entel bir tip.sen anlattikca keskelerim artiyor
benimde moralim çok bozuldu ecemcim anlattım öğretmen aslında öyle demek istememiş sahnede hareket edin demiş falan dedim ama ben nerden biliyim ilk beni aldı okudum hiçbir yerini atlamadım ben süpürge gibi değilim deyip ağladı
bende herkesden bahsetmiyorum ama öğretmenlerin bazıları gerçekten çok cahil ben ne dersem deyim büyük bir hevesle ezberlediği istiklal marşını şimdi hevesi tamamen kırılmış bidaha asla okumuycam dedi en çok da ona üzüldüm hevesini kırmış çocuğumun
gidip konuşsan tanımıyorum da tüm okul tırsar o kadından despot bir yapısı var diğer öğretmenlerle bile öğrencilerini yarışa soktuğu için küsmüş ben öğretmenin değil kızımın derdindeyim ama yapacak birsey yok hayatta herşeyle karşılacak ki zorlukları öğrensin sakinleşsin üzerinden zaman geçsin güzelce anlatacağım inşallah
ben hep böyle hareketliyimdir be kuzum hiç yerimde oturmam oturama hiç bir işim olmasa halılarla uğraşırımhirslanin diye yazdin
yani sen burda benim olamadim kilolardayken ben seni gecmisim
gulcin yakalasana beniiiiiiii
sen iyi dayanmissin ben parcalarim o kadini
ki isin icinde oldugum halde.ben cocuklarin ayrimina gicik oluyorum.kuzum ne dusunmustur o minik mantigiyla.ayyy dusundukce giciklaniyorum.bizim okulda pek olmuyor canim.benim kizlar hic birseylere katilmayi sevmedi.hatta naz 3.sinifta bir sey unutmus ogretmeni kizmis.cevap ver felan diye.sizinle konusmayacagim.buna hakkim var demisti.birde direk esim mudahale eder.ama bu ogretmenle alakali degil ya karektersiz her yerde cikiyor adamin karsisina.birde seyler olur cocuga kara atar.kabiliyeti yok.calismamis.ayyyyyyy kapatayim cinlenecem
allaaoooooooooo anacim bu ne irade bu ne spor aski ulennnnnnnnnn
bak sakin git vucudun bir sure sonra sikilir,komple birakirsin herseyi
kuzum biraz dinlen ya ne zaman ekrana baksam suraya gidiyon,bunu alip geliyon,iki cocuk,spor,esin,kitap,kurs
ay yeter komplekse girdimmm
yulaf ezmeli corbanin tarifini yaziyorsun hemmennnnnnnnn
sporunu okuyunca utandimmmmmmmmmm
hadi beril kal kiz diyom ama kalmiyor anacimmmm
aynen
ecem annen hayati tadiyla yasiyor.sanirim entel bir tip.sen anlattikca keskelerim artiyor
saol canım desteğin için mankenleri zaten kendi sınıfından seçmiş gıcık kadın 5 kişiden 3 ü kendi sınıfından ayrıca ellerinde kağıt öyle okumuşlar ezber bile yok güler misin ağlar mısıncanım yaaa çok üzüldüm ve çok sinirlendim okurken o yaştaki bi çocuğa söylenicek lafmı bu. Ayrıca kutluyorum kızını afferin ona istiklal marşının hepsini ezbere bildiği için. Böyle öğretmenlerede çok kızıyorum bu çocuk daha çok ufak bak söylediğini bile anlamamış zaten hem öğrenciye lazım olan dış görünüşü değil içindeki bilgiler lazım. Mankenmi seçiyolarmış orda saçmalık
desteğin için saol ecemcim ama sınıfındaki öğretmen değil 2. sınıflardan bir öğretmen benim kızım 1. sınıfa gidiyor şimdi kendi sınıf öğretmeni aradı onunla konuşunca çok rahatladıyasamaya calısıyor diyelim biraz öyledir annem cılgın ya bir kere kulagıma piercing yaptırıcam dedim acıyor mu canım yanacak mı diye önce gidip kendisine yaptırmıs sonra izin vermisti bana alem kadın:)
idealist ögretmenler haricindekiler cahil ne yazık ki.. cocuk deyip geciyorsun ama o heves kırıldıktan sonraa soguyor cocuklar ve hic unutulmuyor seneler gecse dahi unutulmuyor masallahh hepsini ezberlemiss..
kıyamam onun tek gözyasına o ögretmeni ne hale sokarım ben neyseki gecici ögretmeniymis eminim kızınla sakinlestikten sonra konustugunda daha iyi olacaktır. birde istiklal marşını okuyorlar nasıl hareket edebilir en fazla saga sola gidip kollarını oynatacak bunu anlatmak cok zor degil
ben hep böyle hareketliyimdir be kuzum hiç yerimde oturmam oturama hiç bir işim olmasa halılarla uğraşırım
öğretmeni hiç sorma girmek bile istemiyorum lafa oğlumda uyandı 2 kardeş güzel güzel oynuyorlar onları öpüp izliyorum arada da buraya yazıyorum
bugün kursum iptal oldu ama hocanın toplantısı varmış yarın gideceğim cumayada hastaneye ve kuzularımla gezmeye inşallah
saol canım desteğin için mankenleri zaten kendi sınıfından seçmiş gıcık kadın 5 kişiden 3 ü kendi sınıfından ayrıca ellerinde kağıt öyle okumuşlar ezber bile yok güler misin ağlar mısın
öğretmenine okumuştu benim kızım toka hediye almış geldi ilk dönem nasıl hevesliydi çocuğa deseki daha küçüksün seneye yine gel oku falan süpürge gibi gibi bir laf öğretmen ve eğitimcinin ağzına anca bu kadar yakışmıyor işte
ama sükür kızım çok azimli şimdi yüzü gülüyor az önce kendi öğretmeni aradı resim kabiliyeti var kızımın her salı resim yapıp öğretmenine götürüyordu bire bir bakarak aynısını çizebiliyor öğretmeni 1 ay raporlu olunca resimleri biriktir edirnede sana sergi açacağız dedi kızım çok sevindi onunlada konuştum kızımı istedi neler söylediyse seneye seninle birlikte beraber gideriz okursun deyince çok sevindi
bunlarda evde olan kızımın resimleri
oğlun kaç yaşındaki aslında çocukların yetenekleri çok küçükken belli oluyor 1.5 yaşındayken resim yapmaya başlamıştı kalem rahat tutuyor öyle çiziyordu okumayıda zaten kendi öğrendi ama biraz şımarttık onu hafif yaramazçok sevindim canım yaaa anladığım kadarıyla kızın baya kabiliyetli sonuna kadar arkasında dur böyle yetenekler değerlendirilmeli bende oğlumun bi yeteneği olsun çok istiyorum hayatta okumaktan başka uğraşacağı bi ideali olsun bi hobisi olsun sonuna kadar arkasında olurum. bakalım artık daha çok küçük tek kabiliyeti yaramazlık yapmak şuan
saol berilcim ne güzel 4. sınıfa gitsin gitar keman piyano saz ne isterse onada yollluyacağım zaten seninkilerde ne güzel bi hobileri uğraşları varayyyy nazrlardan uzak cok guzel resimler hele tas devri cok guzel olmus canim
ebrunun kizininda resme ilgisi var.ay masallah
balim pianu nazda gitar caliyor uzun zamandir.ama yinede kurslarda surunuyoruz.
gulcin bir kursa yollasan belki hosuna gider.ebru demisti haftada bir gunmus sanirim
ama tatliya baglandina sevindim
supurge kilikli kari ay okudukca sinirlendim.kadinda akil olsa o yastaki cocuga bu laf edilmez
ben çıkıyorum kızlar akşam görüşürüzayyyy nazrlardan uzak cok guzel resimler hele tas devri cok guzel olmus canim
ebrunun kizininda resme ilgisi var.ay masallah
balim pianu nazda gitar caliyor uzun zamandir.ama yinede kurslarda surunuyoruz.
gulcin bir kursa yollasan belki hosuna gider.ebru demisti haftada bir gunmus sanirim
ama tatliya baglandina sevindim
supurge kilikli kari ay okudukca sinirlendim.kadinda akil olsa o yastaki cocuga bu laf edilmez
oyle ama biz o konuda biraz sansliyiz esimin aileside benimkilerde mal hakkimizi verdi.hasanin urfadaki bahceler sagolsun diyom.gercekten pahali birde okul masrafi,ustu basi,hafta sonu yok tatili,yok gelecegi.oooooooooo inan insanin cocuk yapasi gelmiyor.ama allah buyuktur bir kapi mutlaka aciyor.bizimkiler cok sey denedi baleye goturdum 2 yila yakin sevemediler.biraktik.simdi modern danslara meraklilar garip garip birsey yapiyorlar.bir ara resmen lady gagayla uyuduk uyandik.hele kiz daha masrafli.sansiniz oglunuz var.ben ne yapiyim.3 kiz,bunun agdasi var,ojesi var,cantasi var,ayakkabisi var.hiiiii olsun benimde zengin damatlarim olacak buyur anne ceki soforle yolluyom diyeceksaol berilcim ne güzel 4. sınıfa gitsin gitar keman piyano saz ne isterse onada yollluyacağım zaten seninkilerde ne güzel bi hobileri uğraşları var
dedimya kuzu maddiyatla ilgili özel öğretmen tutmam lazım haftada bir 3 saat zaman ayırırım 250-300 arası alırım dedi buda ayda 1 milyar yapar ki bizi çok ama çok aşar eşim çalışıyor aldığı maas belli olmuyor memlekete gidince daha uygun bişeyler bulursam babamında desteğiyle 2-3 ay beğitim aldırmayı düşünüyorum nasipse
bende bantta yazamiyordum daha 11 dakika olmusben çıkıyorum kızlar akşam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?