Tugbacim bnm haftasonu muhtenelen evde islerim olacak annemle diger ev icin fln.
Haftaici daha uygun bu siralar bana.
Sali cars pers cuma dan herhangi biri de olabilir
Ama cabuk belirlesek iyi olur cunku benm gunler doluyor hemencecik
Benimde dedgm gibi haftasonlarim dolu genelde kerosum sagolsun :)
Ptesi muhtemelen 4 - 5 te biticek dersim daha hic gitmedim bilmiyorum :)
benim de moralim altüst oldu. Şu çok doğru bi yorum yani, bizim ligimizin seviyesi avrupa futboluna göre, şampiyonlar ligine özellikle de son 16 nın oyununa göre öyle düşük bi seviyedeki.. Adamların ölüsü bizi dağıtmaya yetti resmen. Schalke kendi liginde sonn 11 maçtan sadece 1 inde galibiyet alabilmiş gerisini siz düşünün.
Sneijder zaten berbat ötesiydi, eylülden beri oynamıyorsun tamam anladık ama, sen de sneijder'sin yani.
Drogba'yı ben gayet beğendim aslında. Ama takım onu yeterince destekleyemedi, adam savunöaya kadar koşu yaptı kaç kere. E sonunda da yoruldu, umudunu yitirdi, bu da oyununa yansıdı.
Gerçekten kötüydü.. Umarım rövanşı galibiyetle atlatırız, ve bu galibiyeti de güzel bi futbolla elde ederiz ki, bi üst tur için içimizde bi güven oluşsun başarılı olacağımıza dair.
Uyuycaktım ecem adını gördüm aşağıda, maçla ilgili konuşacağını da biliyodum, çıkamadım. iyi oldu ben de içimi döktüm.
Ben sali haric her gun 3te cikiyorum
Sali 4-5 gibi, her sali okulda cay saati gibi bir sey oluyor toplantimsi bir sey. Bizim okulda toplanti bitmiyoo anlayacaginiz
Yok yok drogbanin saglam paslari oldu ama o drogba degil aslinda yaslandigi dogru nerde chelseadeki drogba birak onu nerde gecen seneki drogba ben begenmedim drogbayi hiccccc ya sabri yedigi kufurun haddi hesabi yok selcuk iyiydi bu mactaaa macin adamiydi bence sneijderide solda oynatmicakti sneijder kotu diildi terimin hatasi tamamen schalkenin en iyi oyunu bu macti ozellikle 2. Yari cok kotuyduk oynamadik bile adamlar bizim kalede cok pozisyon yakalaadilar brazda sanss hic bisey demiyorum drogba kendine gelmeli sneijder dogru yerde oynamali terim 4 4 2 den vazgecmeli
Sali 11.30 crs 14 45 cuma 10 30 dan sonralarim boss ama ptesi pers aksama 4-5
kizlar sabah erken kalkicam smdi cikip hemen uyumaliyim uyumayinca aptal bir ben geliyoo optumm
Bbana her yer uyar
Ecem yenibosnada olcak ben kucukcekmecede
Senin de evin zaten yakindi tugba di mi
Oralarda bir yerlerde bulusuruzz
Konusuruz tekrarr
İyi gecelerre
Sali 11.30 crs 14 45 cuma 10 30 dan sonralarim boss ama ptesi pers aksama 4-5
Hahahahah kuzum alemsin o nerden bilsin kac kilo verdigini mecburen her seferinde yeniden sen ayarliyosun :)) bi kac kereden sonra hem alisirsin hemde kilo verdikce bi an once degstirmek istersin guzel olmus :)[/QUOTE
abooowww ii demedin ecem
millet zayifladikca enerjik olur ben totisi kaldiramaz oldum hele son hafta hic sorma.
bu arada banyodaki notumu sizlerle paylasayim istiyorum
24 mayis 118
30 ekim 94
6 kasim 91.3
11 kasim 89.7
18 kasim 88.4
24 kasim 87
1 aralik 85.1
8 aralik 83.3
15 aralik 81.8
21 aralik 81.5
28 arali 79.8
4 ocak 77.3
11 ocak 76.4
18 ocak 76.2
25 ocak 75
1 subat 73.9
8 subat 73.1
bu hafta 72 lerdeyim
4 nisanda 70 olmak istiyordum
hafta baslarini yazmisim hep
belki kilo vermek isteyenlere moral olur bazi haftalar gramla gitmis ama gitmis[/QUOT
bayıldımmmmmmmm süpersinnnnn
acelya mesaj yollamis.takimdan cikmak istemiyormus.ama su siralar katilimi olmadigi icin kimsenin hakkini yemek istemiyormus.bugun aksama kadar bir karar verip bildirecekmis.listede kalmak yada kalmamak konusunda.
bilginize
inşallah gelir yaaa komşum sayılırdı ankara yenimahalle oda bakarsın görüşürdük zmanlaaaa hayırlsı olsun
selam arkadaslar bugün erken bitirildi işimiz.eve geldım sizlere bir selam vereyım dedım yemeğimi yedikden sonrada bir tepsi baklava şiparişim var onu acacam.
on parmağında on marifet maşallah sana arzucum nazar değmesin...
kızlar nasıl canım sıkıldı bir bilseniz kızım hala ağlıyor sınıfa gittim öğretmen ayşe konferans salonunda istiklal marşı yarışmasına katılacakları seçiyorlar dedi benim kızım 10 kıta sını ezberlemişti geçen sene 1. sınıflardan tek kızım katılmış seçen öğretmende 2. sınıf öğretmeni kendi öğrencileri ezbere bile bilmiyor ellerine birer kağıt tutuşturmuş 5 kişiden 3 ü kendi sınıfıdan 2 side 4. ve 5. sınıftan
kızıma demiş sen çok güzel okudun ama süpürge gibi durdun ilk de benim kızıma okutmuş yavrum ağlıyor anne süpürge gibi durmak ne demek ben nerden biliyim diye kendi öğrencilerini hazırlamış bir güzel keşke hiç göndermeselerde kızı oraya gerçek sınıf öğretmenimiz 15 tatilde kaza geçirdi kolu kırılmış o yüzden geçici bir öğretmen bakıyor yerine oda nasılsa gideceğim diye pek ilgilenmiyor okumayı yazmayı biliyor Allahdan yoksa bu sene çok çekerdim
çok üzüldüm noluyor bu öğretmenlere şevkini kırmaktan başka bi işe yaramaz bazen bilinçsizce hareket edeenleri yokmu ? sanki o koca okulu boşa okumuşlar diyesin geliyor parmakla gösterilen eğitimcileri ayakta alkışlıyorum bence çocukların dilindende anlamak gerek çocuk psikolojisindende
sabah
1 d. peynir
3 yk salata
bi lokmacık peynir
ögle
1 krep
bal
aksam 4 ızgara köfte
1 d. ekmek
soda
1.5 lt su
ecem gelinliğe gircem diye ölcen bebeğim ya yavaşşş grubun sana ihtiyacı varrr senin yerine azcıkta biz verelim yeniler versin mezun olcaksın hala minnacık menü biras kendine ödül ver arada kötü etkilemeyim ama senin menüyü görünce karnım acıkıyor kıssssss azminede hayran olmuyor değilim ayrıcaa ama biras ekle ulaşınca istedine hiçmi yemeyeceksin alma sonra bak dikkat ederek sınırlı yemeye çalış en azından bu sınırın altında gibi geliyr bana tabi son söz senin hadsizlik etmiyim bebeğim
hoşbulduk prensesım evet eve erken geldım fakat bir tepside baklava şiparişi vardı onu actım pişirdim şerbetini kaynattım döktüm ve eve teslim ettim yine yoruldum. ev ve ofıs temızlıgı yapıyoruz elemanlarımla canım.bende meslek cok hangısını sayayımkı arkadasım.ayrıca tarhanacıyım yılda 800 kılo tarhana yapıyorum yemek fırmalarına es dostlara teslım ediyorum.fakat bir ay sonra çok büyük evime taşınıyorum orda hedefım bir ton üstü olacak tarhanada.
ooo hadi bakalım arzucum maşallah diyorum tekrar inşşş yaparsın marifetin bu kadarıııı tonlar havada uçuşuyor annemle biz bu yaz 10 kilo belki tartmadık anca çıkarmışızdır zor işş yaa karıştırıcı makinanmı var neyle yapıyosun onu
Hahahahah kuzum alemsin o nerden bilsin kac kilo verdigini mecburen her seferinde yeniden sen ayarliyosun :)) bi kac kereden sonra hem alisirsin hemde kilo verdikce bi an once degstirmek istersin guzel olmus :)[/QUOTE
abooowww ii demedin ecem
millet zayifladikca enerjik olur ben totisi kaldiramaz oldum hele son hafta hic sorma.
bu arada banyodaki notumu sizlerle paylasayim istiyorum
24 mayis 118
30 ekim 94
6 kasim 91.3
11 kasim 89.7
18 kasim 88.4
24 kasim 87
1 aralik 85.1
8 aralik 83.3
15 aralik 81.8
21 aralik 81.5
28 arali 79.8
4 ocak 77.3
11 ocak 76.4
18 ocak 76.2
25 ocak 75
1 subat 73.9
8 subat 73.1
bu hafta 72 lerdeyim
4 nisanda 70 olmak istiyordum
hafta baslarini yazmisim hep
belki kilo vermek isteyenlere moral olur bazi haftalar gramla gitmis ama gitmis[/QUOT
bayıldımmmmmmmm süpersinnnnn
inşallah gelir yaaa komşum sayılırdı ankara yenimahalle oda bakarsın görüşürdük zmanlaaaa hayırlsı olsun
on parmağında on marifet maşallah sana arzucum nazar değmesin...
çok üzüldüm noluyor bu öğretmenlere şevkini kırmaktan başka bi işe yaramaz bazen bilinçsizce hareket edeenleri yokmu ? sanki o koca okulu boşa okumuşlar diyesin geliyor parmakla gösterilen eğitimcileri ayakta alkışlıyorum bence çocukların dilindende anlamak gerek çocuk psikolojisindende
ecem gelinliğe gircem diye ölcen bebeğim ya yavaşşş grubun sana ihtiyacı varrr senin yerine azcıkta biz verelim yeniler versin mezun olcaksın hala minnacık menü biras kendine ödül ver arada kötü etkilemeyim ama senin menüyü görünce karnım acıkıyor kıssssss azminede hayran olmuyor değilim ayrıcaa ama biras ekle ulaşınca istedine hiçmi yemeyeceksin alma sonra bak dikkat ederek sınırlı yemeye çalış en azından bu sınırın altında gibi geliyr bana tabi son söz senin hadsizlik etmiyim bebeğim
ooo hadi bakalım arzucum maşallah diyorum tekrar inşşş yaparsın marifetin bu kadarıııı tonlar havada uçuşuyor annemle biz bu yaz 10 kilo belki tartmadık anca çıkarmışızdır zor işş yaa karıştırıcı makinanmı var neyle yapıyosun onu
evet canım hamur yoğurma makinam var.sağolsun elemanlarda yardım istediğimde imdadıma yetişiyorlar.ve hamur pide şeklinde kurudukdan sonra büyük sanayı tipi on kiloyu birde ince kum tanesı haline getiren robotum var elle kevgiyle çok zor olurdu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?