Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde dedgm gibi haftasonlarim dolu genelde kerosum sagolsun :)
Ptesi muhtemelen 4 - 5 te biticek dersim daha hic gitmedim bilmiyorum :)

Tugbacim bnm haftasonu muhtenelen evde islerim olacak annemle diger ev icin fln.
Haftaici daha uygun bu siralar bana.
Sali cars pers cuma dan herhangi biri de olabilir
Ama cabuk belirlesek iyi olur cunku benm gunler doluyor hemencecik

pazartesi günü benim boş günüm zaten :) bana da uyar.. O günkü sporu telafi ederim ben. Ecem için de sorun yokmuş, tamam o zaman günü belirledik saatini de ayarlarız.

Ben sali haric her gun 3te cikiyorum
Sali 4-5 gibi, her sali okulda cay saati gibi bir sey oluyor toplantimsi bir sey. Bizim okulda toplanti bitmiyoo anlayacaginiz

Yok yok drogbanin saglam paslari oldu ama o drogba degil aslinda yaslandigi dogru nerde chelseadeki drogba birak onu nerde gecen seneki drogba ben begenmedim drogbayi hiccccc ya sabri yedigi kufurun haddi hesabi yok selcuk iyiydi bu mactaaa macin adamiydi bence sneijderide solda oynatmicakti sneijder kotu diildi terimin hatasi tamamen schalkenin en iyi oyunu bu macti ozellikle 2. Yari cok kotuyduk oynamadik bile adamlar bizim kalede cok pozisyon yakalaadilar brazda sanss hic bisey demiyorum drogba kendine gelmeli sneijder dogru yerde oynamali terim 4 4 2 den vazgecmeli

Ben sali haric her gun 3te cikiyorum
Sali 4-5 gibi, her sali okulda cay saati gibi bir sey oluyor toplantimsi bir sey. Bizim okulda toplanti bitmiyoo anlayacaginiz

Tamam pazartesi en uygunu cidden :) sen 3 te çıkıyosun, ecemin 4-5 gibi dersi bitiyor, benim de zaten dediğim gibi boş günüm. Tahminen 6 en geç 7 gibi buluşuruz heralde. Tabi nerde buluşacağımıza da bağlı.

kizlar sabah erken kalkicam smdi cikip hemen uyumaliyim uyumayinca aptal bir ben geliyoo optumm

Son düzenleme:

Drogba'yı geçtiğimiz sezonlara göre kıyaslayacak olursak evet haklısın ama sonuçta adamın arkasında da bi chelsea takımı yok napsın..Bence elinden geleni yaptı. Farkettiysen maçın sonlarına doğru yüzü düştü adamın, burağın kaçırdığı pozisyonlarda falan. "Daha napim?" der gibiydi bakışları.. Haklıydı da.

Amrabat'ın rakibin dönen topunu çok rahat kontrol edebileceği o pozisyonda gereksiz ve düşüncesiz biçimde verdiği uzun pas nerdeyse gol yememize sebep oluyodu mesela. Maçta bu ve buna benzer bir sürü komik, saçma sapan savunma hataları yaptık. Siz futbolcuysanız bunlar(schalke'liler) ne dedim içimden!

Sneijderin mevkîsi ve yanlış dizilim konusundaysa sana tamamen katılıyorum. Umarım fatih terim'e yaptığı hataları söyleyebilecek birileri vardır etrafında ve rövanş maçına bu şekilde çıkmayız..!

Bbana her yer uyar
Ecem yenibosnada olcak ben kucukcekmecede
Senin de evin zaten yakindi tugba di mi
Oralarda bir yerlerde bulusuruzz
Konusuruz tekrarr
İyi gecelerre

Bbana her yer uyar
Ecem yenibosnada olcak ben kucukcekmecede
Senin de evin zaten yakindi tugba di mi
Oralarda bir yerlerde bulusuruzz
Konusuruz tekrarr
İyi gecelerre

Ben kağıthanede oturuyorum sanırım baya farklı yerlerdeyiz ama buluruz bi yer ya sorun değil benim içinn..
İyi geceler canım uyuyorum ben de artık.

Sali 11.30 crs 14 45 cuma 10 30 dan sonralarim boss ama ptesi pers aksama 4-5

ecem sendemi okul öncesi öğretmenisin tuğba öğrenci betül öğretmen aktif çalışıyor birde siz burdanmı tanıştınız yoksa daha öncedende tanıyormusunuz birbirinizi ecem belki bahsetmişsindir bebeğim söylediysen kus bakma geçmişi kurcalamayım şimdi herkesi taam anlamıyla tanımaya çalışıyorum tatlı rüyalar benden başka kişi yok adım yarasaya çıkıcak haa

kızlar 20.02.2013 menüm

sabah

*ceviz kürü
*çok az peynir yedim ve yattım bigün öncesi 4 te yatarsan olacağı bu kafamı kaldıramadım

ara
*1 adet elma

öğle

*2 kase çorba

ara yok

akşam

*yok

2.5 litre su
2 kupa yeşil çay

çok fena akşamı not şeklinde özetleyeyim

not: kızlar ne derseniz haklısnız küfürde edebilrsiniz hertürlü eleştirye açığım beni buraya yönlendiren çocukluk arkadaşımın kızının doğum günü vardı geçen yıl o bu dönemde diyette iken ben ona yedirdim zorla 1.5 ay var kızların arasında kendisine hedef belirlemişti kızımın yaş gününe kadar zayıflayacağım diye öylede oldu bende ona yedirdim yarın devam edersin diye tarih tekerrüden ibaret misali tekerrür etti herşeyini elleriyle yapmıştı kuzum pastasından tut süslerine kadar çok marifetlidir pasta şeker hamuru ile hello kıty temalı bayıldım a.z ye sadede geleyim yedim bir tabak servisi ayrıca pasta dilimini ama yarın aç kalıcam sözzzzzzzzz inşş tartıda görmem şimdi gecenin bi körü yeşil çay soda sindircek ne buldumsa içtim ve yatmadım erisin diyeeeeeeeee

kızlar ben yatar yine sati 4 yaptım sabah olcak yatmasammı ne neyse herkese ii geceler

günaydınlarr ....... 13. takım güzelleri

Herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın okula gidiyorum benn dua edin bana bugün sunum yapacağım akşam görüşürüz Allah'a emanet olun.

Gunaydinnn

Ben de yoldayimm

Sema burdan tanisiyoruz Tugba ve Ecemle
Ecem uluslararasi iliskiler okuyor.
Pasta hakkinda ben bir sey demiyorum..

Tugba sunumun cok guzel gecer insallah, Allah kolaylik versin

günaydın arkadaşlar.bu sabah tartıldım çok mutlu oldum.ama süpriz olsun size söylemiyorum cuma günü dahada fark eder.yine iş zamanı hadı kalk arzu bakalım... sizleri seviyorum kendinize iyi bakın kızlar yaradanımıza emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…