günaydın arkadaşlar.bu sabah tartıldım çok mutlu oldum .ama süpriz olsun size söylemiyorum cuma günü dahada fark eder.yine iş zamanı hadı kalk arzu bakalım... sizleri seviyorum kendinize iyi bakın kızlar yaradanımıza emanet olun.
oğlun kaç yaşındaki aslında çocukların yetenekleri çok küçükken belli oluyor 1.5 yaşındayken resim yapmaya başlamıştı kalem rahat tutuyor öyle çiziyordu okumayıda zaten kendi öğrendi ama biraz şımarttık onu hafif yaramaz
oğlumda 2 yaşında ve oda belli 1 yaşından beri şarkı söylemeyi dans etmeyi çok seviyor kapı gıcırtısına oynuyor çocuk
kızıma çok üzülüyorum oğlum istemeyerek olmadı benim tabi kızım için hayallerimde yarıya indi malum maddiyat halk eğitim merkezlerinde 4. sınıfdan önce ders vermiyorlar özel öğretmen tutmayı resmini geliştirmeyi çok istedim ama çok pahalıya geliyor altından kalkamıyoruz şimdilik böyle kendi kendine takılıyor sadece saolsun sınıf öğretmeni resim öğretmeni ile konuşmuş bir kaç taktik veriyor resimleri incelerken o kadar
hoşbulduk prensesım evet eve erken geldım fakat bir tepside baklava şiparişi vardı onu actım pişirdim şerbetini kaynattım döktüm ve eve teslim ettim yine yoruldum. ev ve ofıs temızlıgı yapıyoruz elemanlarımla canım.bende meslek cok hangısını sayayımkı arkadasım.ayrıca tarhanacıyım yılda 800 kılo tarhana yapıyorum yemek fırmalarına es dostlara teslım ediyorum.fakat bir ay sonra çok büyük evime taşınıyorum orda hedefım bir ton üstü olacak tarhanada.
kis kiss nihal seni unutmusum yawwwwwwwww
nasil gidiyor diyet
tartildinmi yine sabah
ruyalari kafana takip bahane bulma adamla tartismak icin
menüde sporda süper ortimmalum yine bir carsamba ve benim ve kafadarlarimin hurrem gunu
her hafta biryerde taoplanip dizi seyrederken bol bol ozlem gideriyoruz.hepsi hepinizi taniyor sanki
gecmisi okudum ma alintilamadim malum reklam arasindayim
gulcin allah buyuk biliyorsun artik para pul hikaye saglik olsun oglana bayildim yawwww
ecem kerosla mac keyfi nasil gidiyor kus yemi kadar yemissin yine
tubisim gonlumun nesesi nasilsin menu super yine bence
arzu afiyet olsun,evin hayirli olsun
nihalimmmmmmm canim bugun sevin yorumsuzum cunku zamanim yok yarin duble yazarim
evsebu yok bugun nerdeyse gelirse selam
acelya ile gorustuk gelemiyor malesef ama bayagi vermis oyle dedi.hala distan firsat bulunca okuyabiliyormus.arada bir selam yollayin kuzuma
bugunku menumude yaziyim kis dizi basladi
sabah
3 yumurta beyazi+2 zeytin+gobek salata
ogle
yarim ananas+4 ceviz+1 bardak kefir
aksam
bruksel lahanasi ve uzerine cok az kasarla firinladim+ayran
dizi seyrediyom suan 2 avuc kadar leblebi
sporum laf soyletmem arkadas bugun
leslie 3 mil
bantta 6 km.tempolu yuruyus 72 dakika felan surdu
suyu sormayin ma a7 buyuk kupa bitki cayi ictim.form degil
saol betül füreyayıda okuyum bunlardan sonra o zamanBen geldiiiimmmmm
Herkess mac veya dizi izlemeye gitmis herhalde
Gerci bitmistir bu saate herhalde
Ben de toplantidan sonra arkadaslarla takildimm
Canm hic eve gitmek istemiyordu zorla kalktim geldimm
Gulcin Fureya guzel kitap, seneler oluyor okuyali ama sevmistim diye hatirliyorum. Kadinin degisik bir yasami var, gercek bir kadinin hikayesi. cumhiriyet donemi unlu sremaik sanatcisiymis ben bilmiyordum kitabi okuduktan sonra ogrenmistim.
tavsiyelerin için saol betülcüm çok işime yarıyacak vakit ayırıp bilgilerini paylaşmışsın saolasın canımGulcin
Kizinin resimleri cok guzel. Yer- gok zeminlerinin ayrilmasi, insan-hayvan figurlerinin detaylari, sayfanin tamaminin kullanilmasi, farkli renklendirmesi resim yeteneginin yaninda bilissel gelisiminin de iyi oldugunu gosterir.
Bu resimleri sanirim bakarak cizmis.cok da guzel yapmis, benzetmis.
Bir tek su dikkatimi cekti bazi gercekcilige dayali cizimlerinde nesnelerin boyutu gercege uygun degil. Mesela evler insanlarla hemn hemen ayni boyutta sanirim. Kizina bu yanlis olmus diyerek degil de, dogrusunu gostererek ogretebilirsin. Mesela karsisina ayni nesneden 3 farkli boydan koyup cizebilirsiniz. Sonra da boylari farkli olan nesnelerin farkli uzaklikta durdugunda ayni boyda gorulebilecegini fln deneyimlersiniz. Perspektif yani.
Bir de serbest calismalara da yonlendirr. Mesela de ki konumuz insan. Ne istersen ne hissedersen cizebilirsin. Sadece boya bile yapabilir. Uzulmus ya bugun, hangi renkler senin hissettiklerini anlatir sence diye sorup onun calismasini yaptir.
Ozel ilgisi olan cocuklar kendlerini sevdikleri yoldan daha kolay ifade edebiliyorlar
Cocuklar icin cizim kitaplari da var
Kucuk ressamin calisma kitabi fln gibi
iyi geceler yat da dinlen canımBen de cikayim
Ugrarim yine
Saat hemen cok gec oldu yaa
Daha kitap okuycam bnyo yapicam
Sonra sabah kalkamiyorummm
afiyet olsun kusursuz değil muz var ama görmedimMenumu yazayim da oyle cikayimm
Zatrn ayda yilda bir boyle guzel menum oluyor
Sabah(09:30)
1 kase kereviz salatasi
Ogle(11:30)
1 kepce domates corbasi
2 kofte
Salata
Yogurt
Ara(14:00)
1 muz
Aksam (16:00)
Izgara Tavuklu salata
Saat 7-8 gibi
Turk kahvesi
Su:2 litre
eeeeeeee o zaman maşallah sana bünyen alışıyor demekkiKızlar iyi geceler öpüyorum kociman geçmişi okudum Beril yarını bekliyorum
Betül muz olmuyormuş :)
Ya Brüksel lahanasından nefret ederim helede pişmişse
Hiç aç değilim ya hayret ediyorum kendime maşallah bana :)
kolay gelsin kuzu çok başarılı geçer inşallahSadece 2 kişi göndermiş günlük mesaj sayısını. Daha erken ama yine de hatırlatayım dedim canlarım çünkü yarın yani aslında bugünbenim için yine yoğun bi gün olucak ben de sayamayabilirim. Hem zaten ebru yasaklamıştı sanırım bunu :44: Neyse öyle bşye gerek kalcağını sanmıyorum zaten, hepinizi öpüyorum kocaman kocaman
Allah'a emanet olun..
sakın ha yarın keeeeeeendini aç bırakma sadece biraz spor yap ve protein ye yarın etkisini göreceksin muhakkakkızlar 20.02.2013 menüm
sabah
*ceviz kürü
*çok az peynir yedim ve yattım bigün öncesi 4 te yatarsan olacağı bu kafamı kaldıramadım
ara
*1 adet elma
öğle
*2 kase çorba
ara yok
akşam
*yok
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
çok fena akşamı not şeklinde özetleyeyim
not: kızlar ne derseniz haklısnız küfürde edebilrsiniz hertürlü eleştirye açığım beni buraya yönlendiren çocukluk arkadaşımın kızının doğum günü vardı geçen yıl o bu dönemde diyette iken ben ona yedirdim zorla 1.5 ay var kızların arasında kendisine hedef belirlemişti kızımın yaş gününe kadar zayıflayacağım diye öylede oldu bende ona yedirdim yarın devam edersin diye tarih tekerrüden ibaret misali tekerrür etti herşeyini elleriyle yapmıştı kuzum pastasından tut süslerine kadar çok marifetlidir pasta şeker hamuru ile hello kıty temalı bayıldım a.z ye sadede geleyim yedim bir tabak servisi ayrıca pasta dilimini ama yarın aç kalıcam sözzzzzzzzz inşş tartıda görmem şimdi gecenin bi körü yeşil çay soda sindircek ne buldumsa içtimve yatmadım erisin diyeeeeeeeee
uykuda kilo kontrolü için çok önemli saat 11-3 arası yağ yakımı olduğunu duymuştum dikkat etmek lazımkızlar ben yatar yine sati 4 yaptım sabah olcak yatmasammı neneyse herkese ii geceler
günaydınlarr ....... 13. takım güzelleri
günaydınHerkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııınokula gidiyorum benn dua edin bana bugün sunum yapacağım akşam görüşürüz Allah'a emanet olun.
günaydıngünaydın arkadaşlar.bu sabah tartıldım çok mutlu oldum .ama süpriz olsun size söylemiyorum cuma günü dahada fark eder.yine iş zamanı hadı kalk arzu bakalım... sizleri seviyorum kendinize iyi bakın kızlar yaradanımıza emanet olun.
günaydın nihal adama sarma durduk yereGünaydınlar
Berbat bi rüya gördüm şuan eşime kızmamak için kendimi tutuyorum :) rüyalardan çok fena etkileniyorum ben ya moralim gitti sabah sabah
tamam canım ben burdayım öğleden sonra kursa gidecem ama akşamda buralarda olurum konuşalımgunaydin
tubisim suphem bile yok sunumun tabiki super gececek
ecemcik ve tubis sizin boyle koyu taraftar oldunuzu bilmiyordum..........kis 1-1 biten maca ne denir.iyi birseymi onuda anlamadim.am siz ne dusunurseniz bende ayni dusunuyorum.
evsebu gunduz goremedim seni gece kusu takimi beklemissin
ebrummmmmmmm canim sen cabuk yorulmaya basladin.ayril su izne kuzum ya
gulcinnnnnnnn nerdesin ortim yawwwwwwww
bugun su yaris isini bir konusalim dakikami dersin saatmi artikin orayi hesapla
arzu hayirli isler.
benim bugun bayagi isim var ama arada girerim yine.
ne güzel senin oğlanda dansı seviyor demek kicanım beni oğlum 2 yaşında şuan benim oğlumda kapı gıcırtısına oynayanlardan hatta öyleki ben ona dans etmeyi öğrettim şimdi hafif müziklerde gelip benimle dans etmek istiyo elimi tutuyo yaaa o minik elleriyle bide iki yana hafif hafif sallıyo kendini çok seviyo dans etmeyi
canım yaaa ben bayılıyorum senin gibi insanlara aslında yaptıkların çok güzel şeyler gün gelip böyle şeylerin unutulmasında korkuyorum mesela ben tarhana yapmayı bilmem annem yapar veiri her sene bana baklavada öyle aslında bunlar bizim kültürümüz ve sen bunu meslek edinmişssin tekrar kutluyorum seni
afiyet olsun fena bir menü değil niye öyle yazdın ki sadece akşam biraz erken olmuş o kadarselam kızlar herkese günaydın
dünkü menüm
sabah
yarım simit
çay
öğle
kıymalı patates yemeği
1 dilim ekmek
akşam
yarım simit ( saat 4 gibi yedim)
8 bardak su
güzel bi menü değil ama malesef dün böyle oldu
saol canım bilgiler için dünde ben yazmıştım sanırım bir arkadaşakizlar ben size bir sey soyleyecektim aklima geldi simdi onu yazmaya girdim(bayiliyorum bu takim ruhuma yawwwwwwww)
dun aksam gittimiz arkadasin esi dahiliyeci su icme meselesini konustukta adam cok ilginc birsey soyledi
normalde yaziyoruz ya 2lt-3llt su diye
aslinda vucudun yeterli suyu alip almadigi idrar kontroluyle belli oluyormus.her bedenin yaptigi spora,yasam tarzina,beslenme sekline gore,mevsime gore su yaterliligi farkliymis.dedigine gore wc de idrara bakarak anlasilmasi olasiymis.idrar beyaza yakin bir sarilikta oldugu surece ye
yeterli su aliyoruz demekmis.fazla suda
sarimsi degil tamamen bayazimsi bir idrar oluyorsa fazla su alimi demekmis.fazla su icmekte bobrek tahribati yapiyormus.
ayrica soguk su icmek ic organlarin calismasinda etkiliymis.
eger wc de yagli bir tabak kaliyorsa yag idrarla atiliyor demekmis.
ayrica aldimiz suyun bir bolumude ter ve aldigimiz nefesle disari atiliyormus.cok ince meseleymis su yaw.birde ph degeri varki o konuda epey uzun surdu.
ozellikle diyet yapanlarin arada yag olcumu yaptirmasi gerekirmis.verilen kilo yagdanmi kastanmi gidiyor diye.ben iki kere olcturmustum bugun zamanim olunca gidecem.yada yarin giderim cunku elif hanimin da 9 aylik kontrolu var onuda paylasirim
öncelikle herkese güğnaydın akşamı okumaya çalıştım da geciktim evet betülcüm öğleden sonrta gideceğim ama erken dönmeyi düşünüyorum hem spor yapacağım hemde evde işim var yarında doktora gideceğim yemeğimi falan hazırlamam lazımgulcinim gelmis gordum seni asagida
nasilsin gidecekmisin bugun kursa
menüde sporda süper ortim
saol betül füreyayıda okuyum bunlardan sonra o zaman
tavsiyelerin için saol betülcüm çok işime yarıyacak vakit ayırıp bilgilerini paylaşmışsın saolasın canım
yarın bakıyım o zaman nt ye çizim kitabı bakıyım
iyi geceler yat da dinlen canım
afiyet olsun kusursuz değil muz var ama görmedim
Eeeeeeee o zaman maşallah sana bünyen alışıyor demekki
kolay gelsin kuzu çok başarılı geçer inşallah
sakın ha yarın keeeeeeendini aç bırakma sadece biraz spor yap ve protein ye yarın etkisini göreceksin muhakkak
uykuda kilo kontrolü için çok önemli saat 11-3 arası yağ yakımı olduğunu duymuştum dikkat etmek lazım
günaydın
günaydın
günaydın nihal adama sarma durduk yere
Tamam canım ben burdayım öğleden sonra kursa gidecem ama akşamda buralarda olurum konuşalım
spor günlük ne kadar bilmem de mesela ben haftaya 59 küsürlerde olacam kesin yaniiiiiii
Ne güzel senin oğlanda dansı seviyor demek ki
Afiyet olsun fena bir menü değil niye öyle yazdın ki sadece akşam biraz erken olmuş o kadar
saol canım bilgiler için dünde ben yazmıştım sanırım bir arkadaşa
öncelikle herkese güğnaydın akşamı okumaya çalıştım da geciktim evet betülcüm öğleden sonrta gideceğim ama erken dönmeyi düşünüyorum hem spor yapacağım hemde evde işim var yarında doktora gideceğim yemeğimi falan hazırlamam lazım
kilom hiç fene gitmiyo yarın bakalım ne olacak büyük ihtimal gittiğim kilonun gr da olsa altına düşeceğim listeye girermiyim bilmiyorum ebruya danışmak lazım bu arada kahvaltı yapıyorum birazdan plates yapacağım
Bugünde tartıldım malesef meraklıyım işte 61.5 çıktım mutluyum ulllllllllleeeeeeeen
abartma canım bişey yoktur şişlik zaten muhakkak dişi çıkacak ondandır öndeki o beyazlama dişe benzemiyor değilmi çıkarken çatallı çıkarzaten muhakkat yediği yada eline verdiğin bişey dokunmuştur şişmiştir geçer 2 gün demeden takip et ağzının içine dağılırsa o zaman götürürsün eşinegulcin elifin disi cikmadi daha ama sabah ne oldu biliyormusun
ust damakta iki dis yeri sismis birinin ucuda igne ucu gibi beyazlamis.dis alttan cikar bune?iltihapmi yoksa ?
hasani arasam anam telase memuru abartirda abartir.getir,gordun niye aramadin.hic cekemem bu tripleri.yarin birde kontrolu var.bugun gideyimmi.ama huzursuz degil.kis ne yapayim
kolay gelsin bacım bak ben haftaya tam 59 kilo olacam ona göre sıkı çalış 2 kilo gidecek bu hafta kaçarı yok kurtulacaz şu fazlalıklardanBen spora kaciyim elif uyurken
saol canım inşallah bende senin gibi düşünüyorum zatene süpermiş işte ben dedim sana bu hafta sollucaksın herkesi haftaya 50 li rakamları görürsün sen şuraya yazıyorum ben senin kadar spor yapsam hedefime ulaşmıştım şimdi süpersin
elimde yeşil çayım 5 dak vaktim var dinlenmek için daha içerde birsürü iş duruyor oğlum akıllı allahdan da zorluğu yok çocuğun bayılıyo keloğlana pepeeye
saat 12 ye kadar bulaşık yıkıycam ,çocuklara patates kızartacam ben yumurta haşlarım kendime merak etmeyinçorbada yapacam evi süpürürsem
saat 12 ye 10 kalada kızımı almaya gideriz artık gelirken kütüpaneye uğruyacağız akşam o da kitaplarını bitirdi tekrar alacağız sonra eşimde gelir yemeklerini yediririm hep birlikte yine çıkarız bende kursa giderim işlerim çok kaçıyorum öğleden sonra uğruyacam canlarım sizleri seviyorum motive olun canlanın yarın cuma
Yarın sabah erkenden bildirim yaparım akşam geldiğimde gelirim yanınıza artık
abartma canım bişey yoktur şişlik zaten muhakkak dişi çıkacak ondandır öndeki o beyazlama dişe benzemiyor değilmi çıkarken çatallı çıkarzaten muhakkat yediği yada eline verdiğin bişey dokunmuştur şişmiştir geçer 2 gün demeden takip et ağzının içine dağılırsa o zaman götürürsün eşine
kolay gelsin bacım bak ben haftaya tam 59 kilo olacam ona göre sıkı çalış 2 kilo gidecek bu hafta kaçarı yok kurtulacaz şu fazlalıklardan
saol canım inşallah bende senin gibi düşünüyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?