Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar
Berbat bi rüya gördüm şuan eşime kızmamak için kendimi tutuyorum :) rüyalardan çok fena etkileniyorum ben ya moralim gitti sabah sabah

Günaydınlar bayan beceriklî :) bundan sonra tut kendini cumadan cumaya tartıl :) gerçi arada tartılıp zayıfladığını görmek motive ediyor insanı :) 78 leri göreceksin sanırım cumaya :) ay ya ben 74 lere inemem herhalde bu hafta

Buarada rüyadan dolayı halen Leylayım
Müstehçen bir rüya yoksa anlatırdım eşime dedim böyle gördüm güldü benim aklımdan geçmez sen nasıl görüyorsun :/

gunaydin
tubisim suphem bile yok sunumun tabiki super gececek
ecemcik ve tubis sizin boyle koyu taraftar oldunuzu bilmiyordum..........kis 1-1 biten maca ne denir.iyi birseymi onuda anlamadim.am siz ne dusunurseniz bende ayni dusunuyorum.
evsebu gunduz goremedim seni gece kusu takimi beklemissin
ebrummmmmmmm canim sen cabuk yorulmaya basladin.ayril su izne kuzum ya
gulcinnnnnnnn nerdesin ortim yawwwwwwww
bugun su yaris isini bir konusalim dakikami dersin saatmi artikin orayi hesapla
arzu hayirli isler.
benim bugun bayagi isim var ama arada girerim yine.

kis kiss nihal seni unutmusum yawwwwwwwww
nasil gidiyor diyet
tartildinmi yine sabah
ruyalari kafana takip bahane bulma adamla tartismak icin

canım beni oğlum 2 yaşında şuan benim oğlumda kapı gıcırtısına oynayanlardan hatta öyleki ben ona dans etmeyi öğrettim şimdi hafif müziklerde gelip benimle dans etmek istiyo elimi tutuyo yaaa o minik elleriyle bide iki yana hafif hafif sallıyo kendini çok seviyo dans etmeyi

canım yaaa ben bayılıyorum senin gibi insanlara aslında yaptıkların çok güzel şeyler gün gelip böyle şeylerin unutulmasında korkuyorum mesela ben tarhana yapmayı bilmem annem yapar veiri her sene bana baklavada öyle aslında bunlar bizim kültürümüz ve sen bunu meslek edinmişssin tekrar kutluyorum seni

selam kızlar herkese günaydın
dünkü menüm

sabah
yarım simit
çay

öğle
kıymalı patates yemeği
1 dilim ekmek

akşam
yarım simit ( saat 4 gibi yedim)

8 bardak su

güzel bi menü değil ama malesef dün böyle oldu

kizlar ben size bir sey soyleyecektim aklima geldi simdi onu yazmaya girdim(bayiliyorum bu takim ruhuma yawwwwwwww)
dun aksam gittimiz arkadasin esi dahiliyeci su icme meselesini konustukta adam cok ilginc birsey soyledi
normalde yaziyoruz ya 2lt-3llt su diye
aslinda vucudun yeterli suyu alip almadigi idrar kontroluyle belli oluyormus.her bedenin yaptigi spora,yasam tarzina,beslenme sekline gore,mevsime gore su yaterliligi farkliymis.dedigine gore wc de idrara bakarak anlasilmasi olasiymis.idrar beyaza yakin bir sarilikta oldugu surece ye
yeterli su aliyoruz demekmis.fazla suda
sarimsi degil tamamen bayazimsi bir idrar oluyorsa fazla su alimi demekmis.fazla su icmekte bobrek tahribati yapiyormus.
ayrica soguk su icmek ic organlarin calismasinda etkiliymis.
eger wc de yagli bir tabak kaliyorsa yag idrarla atiliyor demekmis.
ayrica aldimiz suyun bir bolumude ter ve aldigimiz nefesle disari atiliyormus.cok ince meseleymis su yaw.birde ph degeri varki o konuda epey uzun surdu.
ozellikle diyet yapanlarin arada yag olcumu yaptirmasi gerekirmis.verilen kilo yagdanmi kastanmi gidiyor diye.ben iki kere olcturmustum bugun zamanim olunca gidecem.yada yarin giderim cunku elif hanimin da 9 aylik kontrolu var onuda paylasirim

gulcinim gelmis gordum seni asagida
nasilsin gidecekmisin bugun kursa

kis kiss nihal seni unutmusum yawwwwwwwww
nasil gidiyor diyet
tartildinmi yine sabah
ruyalari kafana takip bahane bulma adamla tartismak icin

Yok tartılmadım canım cumayı bekliyorum:) tartışmadım kocişkoyla fakat boğasım gelmedi değil :)) bide yanındaki iki kızın hemen vücuduna baktım rüyamda zayıflar mı diye hehe demekki diyet başıma vurmuş :)

Buarada idrar rengi şeffafsa ben abartıyorum demek ki 2 lt bana çokmuş :)

menüde sporda süper ortim

saol betül füreyayıda okuyum bunlardan sonra o zaman

tavsiyelerin için saol betülcüm çok işime yarıyacak vakit ayırıp bilgilerini paylaşmışsın saolasın canım
yarın bakıyım o zaman nt ye çizim kitabı bakıyım

Ben de cikayim
Ugrarim yine
Saat hemen cok gec oldu yaa
Daha kitap okuycam bnyo yapicam
Sonra sabah kalkamiyorummm
iyi geceler yat da dinlen canım

afiyet olsun kusursuz değil muz var ama görmedim
eeeeeeee o zaman maşallah sana bünyen alışıyor demekki
kolay gelsin kuzu çok başarılı geçer inşallah

sakın ha yarın keeeeeeendini aç bırakma sadece biraz spor yap ve protein ye yarın etkisini göreceksin muhakkak

kızlar ben yatar yine sati 4 yaptım sabah olcak yatmasammı ne neyse herkese ii geceler

günaydınlarr ....... 13. takım güzelleri
uykuda kilo kontrolü için çok önemli saat 11-3 arası yağ yakımı olduğunu duymuştum dikkat etmek lazım

günaydın
günaydın

Günaydınlar
Berbat bi rüya gördüm şuan eşime kızmamak için kendimi tutuyorum :) rüyalardan çok fena etkileniyorum ben ya moralim gitti sabah sabah
günaydın nihal adama sarma durduk yere

tamam canım ben burdayım öğleden sonra kursa gidecem ama akşamda buralarda olurum konuşalım
spor günlük ne kadar bilmem de mesela ben haftaya 59 küsürlerde olacam kesin yaniiiiiii

ne güzel senin oğlanda dansı seviyor demek ki

afiyet olsun fena bir menü değil niye öyle yazdın ki sadece akşam biraz erken olmuş o kadar

saol canım bilgiler için dünde ben yazmıştım sanırım bir arkadaşa

gulcinim gelmis gordum seni asagida
nasilsin gidecekmisin bugun kursa
öncelikle herkese güğnaydın akşamı okumaya çalıştım da geciktim evet betülcüm öğleden sonrta gideceğim ama erken dönmeyi düşünüyorum hem spor yapacağım hemde evde işim var yarında doktora gideceğim yemeğimi falan hazırlamam lazım
kilom hiç fene gitmiyo yarın bakalım ne olacak büyük ihtimal gittiğim kilonun gr da olsa altına düşeceğim listeye girermiyim bilmiyorum ebruya danışmak lazım bu arada kahvaltı yapıyorum birazdan plates yapacağım
bugünde tartıldım malesef meraklıyım işte 61.5 çıktım mutluyum ulllllllllleeeeeeeen

gulcin elifin disi cikmadi daha ama sabah ne oldu biliyormusun
ust damakta iki dis yeri sismis birinin ucuda igne ucu gibi beyazlamis.dis alttan cikar bune?iltihapmi yoksa ?
hasani arasam anam telase memuru abartirda abartir.getir,gordun niye aramadin.hic cekemem bu tripleri.yarin birde kontrolu var.bugun gideyimmi.ama huzursuz degil.kis ne yapayim

simit varya canım o yüzden öyle yazdım aslında çok az bi menü akşam erken yememin sebebi taktiğim bu artık ya hiç yemiyorum yada erken ve hafif geçiriyorum daha rahat hissediyorum o zaman kendimi

e süpermiş işte ben dedim sana bu hafta sollucaksın herkesi haftaya 50 li rakamları görürsün sen şuraya yazıyorum ben senin kadar spor yapsam hedefime ulaşmıştım şimdi süpersin

abartma canım bişey yoktur şişlik zaten muhakkak dişi çıkacak ondandır öndeki o beyazlama dişe benzemiyor değilmi çıkarken çatallı çıkarzaten muhakkat yediği yada eline verdiğin bişey dokunmuştur şişmiştir geçer 2 gün demeden takip et ağzının içine dağılırsa o zaman götürürsün eşine

Ben spora kaciyim elif uyurken
kolay gelsin bacım bak ben haftaya tam 59 kilo olacam ona göre sıkı çalış 2 kilo gidecek bu hafta kaçarı yok kurtulacaz şu fazlalıklardan

e süpermiş işte ben dedim sana bu hafta sollucaksın herkesi haftaya 50 li rakamları görürsün sen şuraya yazıyorum ben senin kadar spor yapsam hedefime ulaşmıştım şimdi süpersin
saol canım inşallah bende senin gibi düşünüyorum zaten

elimde yeşil çayım 5 dak vaktim var dinlenmek için daha içerde birsürü iş duruyor oğlum akıllı allahdan da zorluğu yok çocuğun bayılıyo keloğlana pepeeye
saat 12 ye kadar bulaşık yıkıycam ,çocuklara patates kızartacam ben yumurta haşlarım kendime merak etmeyinçorbada yapacam evi süpürürsem
saat 12 ye 10 kalada kızımı almaya gideriz artık gelirken kütüpaneye uğruyacağız akşam o da kitaplarını bitirdi tekrar alacağız sonra eşimde gelir yemeklerini yediririm hep birlikte yine çıkarız bende kursa giderim işlerim çok kaçıyorum öğleden sonra uğruyacam canlarım sizleri seviyorum motive olun canlanın yarın cuma
yarın sabah erkenden bildirim yaparım akşam geldiğimde gelirim yanınıza artık

görüşürüz canım git yak yine kalorilerini koştururken şimdi bende evde olsam mis gibi temizlik yaparım camı kapıyı açar. Ama malesef otur otur popom büyüyo burda masa başı çalışmak zor iş hep ihtiyacın olanın altında yemek yemelisin kilo almamak için neyse kolay gelsin canım

ay yok korktum aksam gorurde birsey der diye
adam cocuklarina asik ne yapayim
aradim soyledim.bekle geliyom dedi.saat 2 ye cocuk dr.dan randevu almis.ahret sorusu soruyo pisssss
saat kacta gordun.kizarikmi,agliyormu,kasikla yemek yerkenmi oldu,meme emiyormu.ufffffffff insallah birsey cikmaz
adam oyle bir abartiyorki biktirdi ya.kizim 9 aylik ve nazarlardan uzak daha ne ilac kullandi nede en ufak bir rahatsizligi oldu.ya hasan boyle yapinca kendimden supheleniyom acaba uvey anne miyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…